mysweetestthings -

Gott nytt år!!!!!!!

Vi ska snart bada!!!!!! Årets första dopp!!! Puss! Hoppas jag inte dör... Mihiiiiiiiii(: <3


True story...(:


Silent night

Jag och mamma åkte till Ullared och var där vid typ nio, en timma senare gick vi därifrån, och jag hade shoppat för 72 spänn.. Hahah, jag har nog aldrig spenderat så lite på en tripp till Ullared.. De va tomt på folk också! As skönt! Sen åkte vi vidare till Lager, där jag bara fick köpt mig en tröja med Amerikanska flaggan på... Så de va de.. Vilken shopping resa! haha
Idag fick jag iallafall hem två ögonskugge paletter jag beställt.. Wiie(:
Får hem ett par skor och en klänning på fredag, kommer förmodligen bli min studentfest klänning skulle jag tro..
För mer intressant info.. Eh.. Denna är fin iallafall(: Eller nej.. Rolig.. haha

 

 

 


Julen 2011

Mina klappar julen 2011!(:
Smyckes hand, redan lite smått full^^
Ben&Jerry's lipbalm
Djurmönstrad paljett BH
Påslakan med stjärnor på(:
Mörkblå stickad tröja med Amerikansk flagga
Vit tröja med Amerikansk flagga
Ponche/halsduk med Amerikanska flaggan
Pläd med Amerikanska flaggan
Två ihåliga böcker med Amerikanska flaggan
Rosa jätte mysig tröja från VS
Pink Nation glittriga trosor
Mössa med fluffig boll.. ^^
Rosa och svart rattmuff
Vita tofflor från Ovve♥
One Direction - Up All Night - Signerad♥
As u can see så fick jag ganska mycket med amerikanska flaggan på... Hahaha^^
Fick inte med allt på bild..
Fick också pyjamas, 500 kr presentkort på Kicks, pengar, Marabou apelsin krokant och annat godis^^ Nagellackskit, örhängen med earcuff, bodylotion och annat användbart(: Sen ett par trosor till, men dom har jag på mig..(y' Åh justdee! En rattmuff till, fälgar till bilen och plastmattor! Men dom är redan i bilen(y'
hoppas inte det är något jag glömt...
Mina klappar julen 2011!(:
Smyckes hand, redan lite smått full^^
Ben&Jerry's lipbalm
Blommiga trosor
Djurmönstrad paljett BH
Påslakan med stjärnor på(:
Mörkblå stickad tröja med Amerikansk flagga
Vit tröja med Amerikansk flagga
Ponche/halsduk med Amerikanska flaggan
Pläd med Amerikanska flaggan
Två ihåliga böcker med Amerikanska flaggan
Rosa jätte mysig tröja från VS
Pink Nation glittriga trosor
Mössa med fluffig boll.. ^^
Rosa och svart rattmuff
Vita tofflor från Ovve♥
One Direction - Up All Night - Signerad♥

As u can see så fick jag ganska mycket med amerikanska flaggan på... Hahaha^^
Fick inte med allt på bild..
Fick också pyjamas, 500 kr presentkort på Kicks, pengar, Marabou apelsin krokant och annat godis^^ Nagellackskit, örhängen med earcuff, bodylotion och annat användbart(: Sen ett par trosor till, men dom har jag på mig..(y' Åh justdee! En rattmuff till, fälgar till bilen och plastmattor! Men dom är redan i bilen(y'
hoppas inte det är något jag glömt...

Play me your sad song♥

Lycka♥

Old times♥


Tonight you're mine♥


1 Guy 10000 Cups...

Hejhopp!
Kameran är död, så jag lägger ut bilder på mina spännande klappar imon!
Om jag hinner vill säga.. För imon ska jag och mamma, tiiiidigt tiiiidigt, åka till Ullared, och sen vidare till lager 157! whopwhop! Och direkt efter det, träning!!! :D
Men nu ska jag snart sova och tagga inför en dag full med shopping...
Watch this:
Inte så jävla intressant kanske.. men fyyy bubblan va jobbigt...

In this game for two♥

Hej finisar! Hoppas ni haft en bra jul! De har iallafall jag!
Började dagen med en god frukost och en liten present.. Blandannat juloutfiten, som vi alltid brukar få i ett paket på morgonen^^ Sen gjorde vi oss iordning och åkte hem till farmor! Åt massa mat, efterrätt och godis, tittade på Kalle Anka och hade sen paketöppning! Fick jätte många fina grejjer! Tänkte ta kort på allt senare, får fler paket ikväll, så jag tar med dom på bild!
Igår gick syskonen och mamma på en promenad, vi hade tänkt att gå till gymmet, men de va stängt, så de blev en powerwalk istället(: Sen gjorde jag inte så mycket, fixade lite med bilen, åkte en sväng till ett stängt kungsmässan och hem igen(y' Fixade mig sen för kvällen och gick ut i kungsbacka, men först förfest hemma hos Alex! Hade en grym kväll!
Idag ska vi fira jul med mammas sida släkten.. Och innan dom kommer vid fyra, ska jag ha bakat två tårtor och passat lille Misse-Måns två gånger, OCH åkt till kungsmässan och shoppat lite snabbt.. Så nu gäller det att sätta fart!
Vi hörs senare! Puss♥

God Jul♥

Dagen har vart mysig! Lagade pixxa, åt pizzan.. haha^^ Kollade på bingolotto och hade julklapps öppning under tiden.. Fick fälgar och bilmattor (y' Och självklart den traditionella godisskålen och ett lisebergskort! (: Sen vann jag 100 spänn på bingo och 50 på en triss lott.. Jag hade dock hellre vunnit en bil..
Men men.. Imon blir det uppstigning "tidigt" för frukost, iordning görning (?) och passande av Misse-Måns innan vi åkte till farmor för att fira jul!
Nu ska jag kolla på ett avsnitt New Girl innan läggdags!(: Puss ♥

Looking for the right time♥

Jobbade igår.. De sög lite, men ja tjänar ju pengar, så de är bra!(: efter jobbet åkte jag hem en stund, åkte sen till Sofia och gjorde ögonfransförlängning!!(: woho! Jätte nöjd! Tog två och en halv timma.. Men de va så värt de!

Idag är det iallafall den 23e.. Vilket betyder uppresittarkväll, lite julklappar och allmänt mys med lö family! Idag har jag gjort naglar, köpt mat och två ringar till mig själv(y' hämtat ut min senaste OnePeace, eller inOne som den heter! Den är fiiiin!(: sen har jag och pappa gjort knäck också!! Gott!(: nu kom Sofia hit, och snart kommer becca och matte, så ska vi laga pizza!
Puss♥

 

Här får ni två trevliga bilder på mig.. woho..

Bilderna gör dock inte fransarna rättvisa.. eller nu hur man säger..

 


Känslan när man inser att man är inlåst på tåget...

 

 

Jaa.. Rubriken.. Här sitter jag just nu, på pendeln till kungsbacka, som ska gå 17 över.. Trodde jag.. 19 över inser jag att pendeln är ju för fan tom, och avstängd, så ja kommer inte ut heller.. Hahaha^^ jaja, nu åker den iallafall..

Uppvisningen igår gick nog bra.. Hahahah! Happy new year var lite smått fail eftersom ljusen slocknade och folk hann inte få tänt dom... (y'
Idag var det iallafall julavslutning! Och timmie sjöng så fint(: det delades ut diplom, inget till mig i år dock.. Sjöngs sånger och sen åt vi pepparkakor och skumtomtar! Efter skolan körde jag upp till jobbet för att hämta mitt busskort, och åkte in till Göteborg och shoppade julklapp och kläder med Louise! Fick köpt de jag skulle plus lite till, åt Kina mat och rimmade på paket, så nu är jag redo inför kvällen!!(: woho(:
Nu ska jag hem och äta lite.. Kanske.. Åt ju typ precis.. Jaja, och sen ska jag åka till ishallen, ha julklappsutdelning och fika, och träning på det! Ha de bra, för de ska ja!(:


Allt jag vill är att ha dig nära mig♥

Okej, vi tar detta snabbt.. För jag är dööötrött!
Idag är det måndag = 5 dagar kvart till jul, och jag har shoppat min första julklapp.. Eller aa, en julklapp till en vän! Familjen är redan klar!(:
Igår tränade vi på Liseberg vid 11-12, och sen åkte jag och Sofia till stan för att köpa julklappar och julkläder, men kom hem två timmar senare tomhänta.. Suck.. Åt iallafall äcklig soppa till lunch och slappade vid soffan i någon timma innan det bar av till träning nr 2! Tränade lite Liseberg, lite Happy New Year och lite program! Sen åkte jag hem och sooov!
Imorse var jag i skolan vid halv tio, kollade på en film och åkte därifrån två timmar senare! Åkte med Emmy, Thilda och mjöda till kungsmässan för att shoppa lite julklappar och jag gick därifrån med en halv julklapp, lösnaglar och nagellacksborttagning! Eftersom min nagel mirakulöst har bestämt sig för att inte stöta bort alla de nagellacken jag tar på! (y'
Men iallafall, så åkte jag hem och kolla på tv, lagade mat, gjorde slick och smink och åt maten(y' Sen åkte jag med Ovve, Soffipropp och mamma till Liseberg! Hade lite uppvärmning och grejjor, bytte om och gick ut till isen och körde vårt nummer! Sjukt kul var det! Massa folk! Skoj!(: Sen åkte vi vidare till Marconi hallen och tränade där i två timmar! När jag kom hem hade mamma köpt brända mandlar till mig.. Mmmmmmhmmmhmh! :D Gott!
Så de va allt.. Kort och sammanfattat.. eller något i den stilen..
Just det! Imon, går jag i skolan, kollar nog på någon film lite kort, fikar lite, och så va det med det! Sen åker jag hem och gör mig i ordning för juluppvisning!
Godnatt!♥

Dance until tomorrow!!!!!

ASKSDJFJEFGKGFFDGWFKFADGJLFAPFEGAFGJFJAJGDAJ!!!
JONAS BROTHERS ARE BACK!

Detta gjorde 2011 komplett. Åh vad jag har saknat dom!♥

Nothing on you<3

Idag är det äntligen fredag! Hade naturkunskap imorse.. Kollade på stjärnor.. Haha^^ Efter det var det KLF, Historia och tillslut film! Efter skolan åkte jag hem, blev hämtad av Rebecca, åkte och köpte julklapp till Sofia. Åkte sen hem igen och målade naglarna, för att det är intressant.. Okej.. Sen har jag hälsat på katten jag ska passa.. Och ätit tacos.. Hmm.. That's that..
Imon blir en hektisk dag! Träning 7.30-10. Jobb 11-16 och kalas i 18-? Okej.. Inte så hektisk kanske.. Men ändå.. Sen är det söndag och jag tränar på Liseberg 11-12 eller 12-13 och shoppar och äter mellan träningarna, för 18.15 är det dags igen! Det var min helg! Får se om jag får shoppat något! De hoppas jag... Jaja, puss<3


My very own christmas love♥

"Tell Santa I'm cool this year. My present is standing right here"

Snutten♥


Värt!

Okej, nu ska ni få höra! Igår, var det, som det vart hela veckan.. Film! tråkigt, men jag började inte förrrän klockan ett, "för vi va och filma" (Marcus iallafall, men inte jag.. jag slapp(y'.. ) Sen satt vi i skolan i typ en timma och klippte ihop lite innan vi fick åka hem. Så jag åkte hem och tittade lite på tv och började sen laga mat.. Julmustkyckling med ris ( Linas matkasse..(y' ) (: Det var ganska gott faktiskt, även om jag inte är ett stort fan av julmust.. Sen var det iallafall dags för träning i slottskogsrinken! Vi tränade, och sen bestämde jag mig för att extraträna. Så när boomarna tränade på sitt Lisebergsnummer åkte vi runt, Jag, Gabriella och Brother Louie. Efter en stund gick vi iallfall av och Helen sa till Louise att dom var en man kort och att dom behövde någon som kunde åka på Saras plats eftersom hon har fått en fraktur i knät.. Men Louise typ tackade nej och åkte till till oss i båset, sa att dom behövde någon som skulel åka på Saras plats och Helen sa att vi tre skulle slåss om det.. Sagt och gjort, vi började slåss.. Okej.. nej, men vi kom iallafall fram till att jag eller Louise skulle åka, så vi tänkte att vi kunde testa båda två.. Så jag gick på isen igen, och Louise gick av.. Så det blev jag som fick åka.. Så jag ska åka på Liseber på måndag!! Värt!
Nu blev det en förjävla lång text... Med massa vel.. Men iallafall..
Idag började jag skolan halv nio, slutar myyycket tidigare, slipper håltimman, och slutar tolv!(: Sen ska jag hem och laga mat och träna, 19-22.30!(:
Nu ska jag hjälpa Marcus att klippa våran trevliga skejt-film!
Puss♥

Tänk att inte få träffa sin pappa på två år..

Story behind this? Her dad was leaving on a 2 year deployment. She was crying, and wouldn’t let go of her dad’s hand, even when he stood in line, saluting. No one had the heart to break them apart.
Det är möjligt att han får komma hem någon gång och hälsa på.. But still..

Guuld!

Nu är det måndag igen, sista hela skolveckan innan jullov! Slutar om två timmar och idag är det koreografi och dans på schemat! Men inte vanlig dans, utan idag ska vi ha Yoga! maha^^ spännande..
Iallafall.. Helgen var lyckad! Åkte ett okej korta! Lite små fippel, men fyra fall.. Annars okej! Sen åkte vi hem till Bäversjö och åt lasagne och någon passionsfrukts efterrätt.. Satt sedan vid tvn och kollade på fotboll och någon film innan jag och Soffipropp gick och la oss i källaren.. Fy faaan va kallt det blev! Vaknade upp, bajs ont i halsen och skit täppt i näsan.. Menmen.. Fixade iordning mig och åkte mot ishallen, hade träning, åt lunch och sminkade och sedan hade vi tävlingsåk! Var taggad till tusen och vi gjorde ett grymt åk! Ett fall och lite fippel.. Men inget jätte stort fel.. Jag hade dock fyra missar om jag inte minns fel.. Men eftersom man inte kommer ihåg något av åket typ så kan jag ha missat mer.. hahaha^^ Jaja.. Det blev iallafall guld med typ 26 eller 27 poäng eller något till tvåan! Nice!
Nu ska jag nog jobba lite innan vi börjar nästa lektion! Puss♥

I can go the distance♥

Hejsan hoppsan!
Nu är det fredag, hade en ganska lång och tråkig dag... Som vanligt.. Fick dock sluta en halvtimma tidigare (y' Skjutsade sen Emmy och Thilda till stationen och Mjöda till jobbet, mammas jobb, mitt jobb.. Där hon hoppade av för att träna och jag tankade min bil (y' Åkte hem och slappade lite vid tvn innan mamma kom hem, Sofia kom hit och vi åt middag.. Nu har vi kollat på Idol finalen, fixat lite med kortaklänningen, tejpat, målat och bytt snören på mina skridskor och ska snart kolla på.. Okej två minuter, jag hinner. Utröstningen. Tror att Amanda vinner, men hoppas på Robin♥
Nu ska jag kila! Är iallafall grymt taggad inför imon! Puss♥

HAHAHA

Susan Boyle ?                                  Harry Styles ?


You're not sorry!♥

Hejhopp!
At the moment sitter jag på golvet i köket, har ätit, kollat på tv och inte pluggat... Kollat på Paranormal activity 3 istället.. Lyssnar på Taylor Swifts Live album(y'
Börjar få ont i axlarna nu.. av att skriva.. haha^^ Så jag ska skruva upp volymen till.. max.. och byta om och grejjor och sen hämta ovve för att åka till träningen!
Mamma sa att de skulle bli snöstorm ikväll.. Nice(: Lite små möjs sådär!
Puss♥

Get out of my mind and into my life♥


Fuck min haka.

Brände mig på hakan med min locktång i söndags(y' Och nu kände min haka för att spricka och börja blöda.. igen.
Fuck dig. dumma haka.
Idag är det iallafall torsdag och vi har film och sen tråkig projekt och företagande. Efter det ska jag hem och göra en uppgift som skulle in för några månader sen förmodligen, äta pannkakor och sen åka och träna! Nu ska jag återgå till vårat filmmanus..
Puss♥

One step closer♥

Hejhopp! Min tröjja kliar och jag har bara en lektion idag.
Nu ska jag berätta lite vad som hänt de senaste dagarna.. Sist jag skrev mådde jag inte bra.. Alls.. Men nu mår jag bättre och har knappt ont i halsen, till o me snuvan är bättre! Inte likt mig, jag som brukar vara sjuk en månad, minst! Whopwhop!
Så i fredags var jag på julbord med jobbet, hemma hos lena i Älvsåker! Typ. Ute i skogen.. Men det va mycket trevligt! Åkte dit vid sju och var hemma igen vid halv tre! Mätt och glad med En toblerone, en sittdyna med amerikanska flaggan och ett doft ljus (julklappsleken.. haha). Sen så jobbade jag 11-16 i lördags, åt middag och åkte sen till Lindome för att hämta emmy och hennes syster och vänner. Vi åkte ut mot Lerum.. Olofstorp, och jag som trodde jag skulle stanna i Lindome.. Haha.. Vi åkte iallafall hem till Pekko som hade fest, och de va förjävla jobbigt att ta sig dit, körde vilse och kunde inte köra upp för backar och grejjer(y' Men men. Vi kom fram tillslut och hade de kul! Åkte därifrån vid ett nån gång om jag inte minns fel! Sen var det söndag, och den dagen spenderades i ishallen! Jag var där redan vid 12.20, åkte hem 22.10! 10 timmar, bara sådär! De va skönt!(: Sen så var det måndag, och som vanligt var det Historia och Religion mellan 10.30 och 12.40 och sen åkte jag hem och fixade lite, hjälpte Louise med en skolgrej, åt lasagne och åkte och tränade! (:
Nu är jag hemma och håller på och fixar iordning mig! För idag, idag är det uppvisning! Och jag ska åka långa :D (y'
Awesome! Och jag är inte nervös, än. De kommer säkert senare.. Så nu ska jag sminka mig, fixa slicket, ta bort nagelack och äta mat innan de bär av mot Frölunda Borg!(:
Puss♥

Detta händer inte.

Seriöst. Jag gick av isen igår, kände mig skum i halsen och trodde bara jag ätit konstigt och druckigt dåligt.. Drack vatten hemma, hände inget, kunde inte sova utan vaknade flera gånger av att jag inte kände mig bra.. Vaknade imorse och insåg att jag har brutalt ont i halsen och är jätte snuvig. Jag hatar mitt imunförsvar. 10 dagar innan tävling. TIO DAGAR. VAD VILL DU MIG?! Fuck my fucking life. Jag hatar dig förkylning.