mysweetestthings -

Asså yesss!

Går på is kvart över tio imon!!!!!! Fatta va naajs med sovmorgon!! Woho! Sitter och äter popcorn och kollar på idol, och sen... Vet jag inte, men de blir bra ändå! Nu börjar de igen!!! Pusssss!!!


3 am i've got it bad my baby..♥

Åker till Nittorp över helgen, nu ska jag packa! Puss♥

Whopwhop för blogg.se appen!

Jag har en sjuuuuuuuukt rolig lektion, känn min ironi.. Men spelar in en matte film och nu håller vi på att redigera.. Justin släppte sin verison av How To Love idag<3 kärlek till den låten! De var allt.. Nu ska jag återgå till lektionen innan jag slutar! Puss!


Pictures of last night ended up online, i'm screwed.. Oh well..

'
'
Hade roligt och mysigt igår! Först mys med mat på Jensens med Emma, Thilda, Emmy och mjööööda! Sen åkte jag och emmy hem till henne och fixade oss iordning för 80-tals party! Skojskoj men blev nog lite för mycket för min del..
Har spenderat de senaste sex timmarna i ishallen! Mental träning och 2 timmars ispass! Nuuu ska jag sova! Helvetesveckan börjar snart... Det är nämligen temavecka nästa vecka, jätte kul kan man ju tycka.. Men inte när temat är Matte. Avliva mig någon... Vi hörs någon annan gång! Godnatt

My love is like a star, you can't always see me, but you know that i'm always there♥

'
'
Va i skolan i två timmar extra, i onödan idag.. Slutade första lektionen, hade håltimma, och fick reda på att vi fick gå hem sen när nästa lektion börja.. Wääj.. Så jag har vart hemma ett tag, gjort lite teori, fixat med lördagens outfit, skaffat mig lite inspiration till mitt projektarbete, kollat på Idol och ett avsnitt av Awkward!
Jahaapp, nu kör jag mot Wallenstam, kommer hem om fyra och en halv timme(y'

I will be rising from the ground♥

"Kom på mig själv att stå och titta ut över alla lyckliga vivare i omklädningsrummet efter åket, alla skrek, grät och va allmänt glada.. Och jag tänkte att hur fan kunde ja ha sån tur att hamna i världens bästa gäng?! Allt va så bra, vi hade åkt jätte bra, och mitt fina lag är så bra! Jag har äntligen hamnat rätt! Stog och storböla ett långt tag..(: Fina fina Convivium<3 Lycka! :D" - VM 2011
Sitter och letar igen massa kommentarer efter en kommentar, men hittade istället detta inlägg..♥ Sen kollade jag på Ovves och Johannas kommentar och dom kommenterade med nio hundrad.... aha.. nej nio sekunder.. då va de inte lika coolt.. glöm att jag sa något! (:
Nu har jag iallafall bloggat! Och tränat, och fixat hemsidan! Okej, inte fixat, men tagit bort texten.. resten måste jag fundera riktigt mycket på hur de skall lösas.. Dumma webhotell. Snart ska jag åka till Sofipropp och klippa och slinga håret! Najs!
Och på tisdag har jag film"prov", Glee börjar! Damian♥ Blev dock lite besviken att Chord inte kommer tillbaka.. Och på tisdag släpps också Demi Lovatos nya skiva! Grymt bra!♥(:
Nuuuuuu ska jag kolla på något..
Puss♥

Happy 19th birthday bby♥


I'll sail the world to find you♥

Hejsanhejsan.
Igår var det onssdag = Rörligbild 08.30-15.10 och efter det åkte jag hem och gjorde lite teori, åt pannkakor, tränade och gjorde Fas A..
Idag har de vart skolfoto och min klass är konstig.. (: Haha, killarna ville så gärna vira in sig i toapapper? Och under lunchen hade jag körlektion! Fick bromsa(y' wiie.. That's kind of my story.. Intressant. Uhm, jaa.. Idag är det torsdag, och det betyder ingen träning, och då ska jag skriva ett jätte roligt Historia arbete! :D :D Not. Så det är väl det resten av min dag kommer ägnas åt!
Puss♥

http://sofiassmycken.blogspot.com

Om ni är sugna på att köpa lite fina smycken får ni gärna gå in och kika! Finns massa fint att välja mellan!(:♥
http://sofiassmycken.blogspot.com

Avliva honom... ?

Eller ge honom lugnande eller något..

Höhöhö


Where are you now?

Hejhopp! Go dag idag!
Fick gå upp tidigt för att åka till läkarn och få ett handledsskydd till min cepe hand, och sen åkte jag hem och sov en halv timma innan jag va tvugen att gå upp för att gå till skolan! 9.30 började min dubbla religionslektion, och Anders va sjuk så han kunde inte stå och prata hela tiden så vi kollade på en film, Se7en, grym! Slutade redan 11.50 och jag cyklade hem i ösregnet! Nu har jag skrivit min projektplan och insåg att jag har för lite tid... kul. Så nu vet jag inte vad jag ska ta mig till.. Jag har iallafall kollat på Idol också.. så jaa.. Om tre timmar ska jag träna.. Uhm... jaa de va väl allt!
Pusshaaajjj

Fest hos Maggan!

Sitter här och känner mig mindre smurfig än vad jag borde..
Luktar atm som Justin tycker att en tjej ska lukta, som hans flickvän brukade lukta och som hans mamma luktar.. Mao, mjao, så fick jag hem Someday igår! (: Och jag fick också hem mitt grymmesnygga skal♥ såååå fint! (:
I'm im love!
Äsch. Skitsamma! Nu ska jag på barnkalas med mitt knas lag!

We can't stop the world♥

Känslan över att behöva ställa klockan 06:15 en lördag...
Godnatt

Wake me up when september ends..♥

Bakabakalitenkaka♥

I never knew it hurt so bad.

Igår åkte jag till skolan, sen till jobbet för att inventera och direkt till träningen, sen heem! Idag har jag vart i skolan, slutade sista lektionen på biblioteket eftersom vi inte har datorer på skolan... Gick sen hem, hämtade cykeln, cyklade till massagemojs och fixade min fot för andra gången denna veckan.. Hoppas de blir helt bra nu! :D Sen cyklade jag mot kungsmässan och stötte på Johanna och Ovve påvägen dit♥ Stannade och pratade en stund innan jag cyklade vidare och köpte ingridienser till bakning! Så nu ska jag skriva en kort inlämning för projektarbetskursen, och sen baka! (: Puss♥