mysweetestthings -

Goooott nytt år!(:

Tror inte jag hinner skriva om vad jag har haft för mig sen jag skrev sist (sorry for that) så jag får ta det en annan dag! Ha en bra nyår<3 Puss på er♥

His

 
Den första va enbart för att han ser ut som Einstein... haha (ja menar, jag ser ju inte helt frisk ut.. Lite som pumba.. Och what's up with blåsfisk på andra bilden?)

A face straight out of a magazine

Hejsan hoppsan alla goingar! 
Min jul va bra(: Började vid elva hemma hos Rebbe och Matte i Fjärås! Hjälpte till lite och vid ett kom resten av släkterna! Vi åt och kollade på kalle, sen va de julklappsdags och efterätt och julklappslek! Lämnade Fjärås vid nio! (lååång dag!) och åkte hem till Marcus!(: Han och hans kusin Mattias satt och spelade xbox när jag kom och nu spillde jag dricka i hela knäet.. haha^^
Marcus fick sina julklappar, och jag fick min! Fick ett jättefint armband, som dock är för stort och jag kanske ska korta ner om de går.. Han fick ett xbox spel som inte funkade, och en resa (för mig och honom) till LA i April!(: Vi ska bo hemma hos Carroooo(:
Fick julklapp från hans familj också! En bakbok och ett armband!(:
Efter att vi hade försökt få igång spelet ringde vi oliver och åkte ut till honom och lånade hans gamla xbox för att se om de funkade, vilket de inte gjorde... Jag som ville spela): Får köpa de på ps2 och spela de hemma istället.. haha^^
Vi kollade på Dexter och gick och la oss sen! Trötta båda två! 
Klockan ringde vid åtta och vi gick upp vid nio för att åka och shoppa liiiite((: Halv elva kom vi fram till Media Markt och jag köpte mig en ny kamera<3 Canon Eos 650D blev de! Gryyyym kamera(: Lööööv it! (touch skärm har den också! haha^^) Sen tyckte Marcus att eftersom jag hade köpt två julklappar till honom (en värdelös som inte ens funkade...) så skulle han minsann också få köpa två till mig, så jag gick ut ur affären med OTH boxen♥ Alla nio säsonger, kärlek till den serien! Tack min älskling♥ Han köpte några spel, och vi åkte vidare till elgiganten för att hitta fler spel! jag köpte ett till ps3 som jag precis har spelat! De va svåårt... Jag är nog dålig.. haha (de är för sjuåringar och uppåt och jag bara dör...) 
Sen åkte vi hem och han spelade och jag tittade på OTH! Socialt(: Sen när min kamera hade laddat i typ tre timmar testade jag den! Wiiie(: 
Sen gjorde vi inte så mycket under dagen.. Åt lite, spelade lite, kollade lite OTH.. Typ!(: Sen gick vi och la oss vid 1 och blev väckta vid kvart i fyra av att Emma, Olivia och Niklas ringde Marcus mobil....... hahah orkar inte, velpellarna va fulla och Niklas hade tydligen ingenstans att sova och hade tappat sina nycklar! Vi fick somnat om igen iallafall efter att vi hade lämnat Ovves adress till Niklas! 
Imorse gick vi upp och gjorde typ samma sak, kollade serier och spelade! ^^ Fick för en gång skull, (tror de aldrig har hänt faktiskt) vara med Marcus i mer än 24 timmar! Brukar alltid åka iväg och träna/åka hem för att sova! Men de va mysigt att inte behöva tänka på vad klockan va eller att man ska iväg!(: 
Vid halv ett åkte jag hem och gjorde mig iordning och vid tre rullade bilen till Allingsås! Mot Morfar!(: Mysigt(: Kom hem vid halv nio och nu ska jag snart sova! Öppnar imon......... blä! Öppnar på fredag också.... sen är jag ledig i helgen! Men då är det träningsdags igen, harder than ever och på måndag är de nyår! Då jobbar jag också.. Men de är okej, för jag öppnar och är ledig nyårsdagen!(:
Himla långt inlägg de blev nu.. Puss på er♥

23 December

Efter att jag klätt min gran i fredags och slagit in ett 50kr paket till någon i laget, åkte jag hem till Marcus! Vi tog in julgranen och pyntade den! Åt knäck och tittade på svenska hjältar också! Mys(:
I lördags morse hade vi morgonträning och lite julmys! Bytte paket och gjorde sönder dörrar.. Haha
Sen åkte jag hem och tittade på oth innan jag skulle åka och jobba stängning!
Stängde med Sandra och åkte hem till Marcus! Vi somnade vid halv fyra och jag vaknade efter ett tag och kunde inte somna om, hade ont i magen! Och imorse öppnade jag på jobbet, vid tre åkte jag till Coop och köpte lite mat! Sen åkte jag hem och sov i någon timme innan vi åt mat och sen gjorde Sofia fransar på mig!(:
Marcus och Mocke svängde förbi en stund! Marcus fick julklapp av pärorna mina!(:
Sen har vi fått våran traditionella jultalrik med godis! Fick också presentkort på kicks!(:
Imon ska vi hem till beccan! Men först, dusch, frukost och morgonpresent! Den ligger under granen och väntar på mig!
Tänkte bara passa på nu i pausen av Bingolotto, att önska er en gooooood jul!!! Hoppas eran blir grym!(:
(Nu har ioförsig bingo börjat för länge sen men jaja...^^)
God jul på er <3


All I want is you this christmas

Idag jobbade jag som sagt 9-16! Sen åkte jag till Maxi och hämtade 2 paket, fram och tillbaka från jobbet och inne på maxi tog 40 minuter...... Dat trafik!
Hade kaos och typ 30 kunder i butiken på samma gång en halvtimme innan jag skulle hem! 
Nu har jag precis klätt herr gran och väntar på att Marcus ska sluta jobba! Då ska jag hem till honom! men först ska jag slå in en klapp som ska med till träningen imon! Mamma ska bara komma hem med en käck kartong! Hihi(: Sista träningen på en vecka imon! Jobbar kvällen imon, och öppnar på söndag! Sen är jag även jobbledig fram till torsdag! skönt!(: 
Marcus har köpt en julklapp till mig idag. ÄR SÅ NYFIKEN!!!!!! hihi(: Bara två dagar till sen är de juuulafton! Och idag ska vi egentligen dö.. Och jag och Marcus har fem månader idag!(: whopwhop♥
Här är jag och granis! Visst är den fiiiiin? Med fina hjärtan och röda kulor! Och skridskor självklart! Men jag tror inte någon kom med på bild.. Doh! Jooo! längst ner! (:
Puss på er, ha en fin kväll♥

It's like slow motion

Glömde publisera detta igår....
Lite små kaos på jobbet idag, kassor som inte funkade, massa varor, massa paket, tidningar och massa kunder.. Som de flesta dagarna har vart nu innan jul! Slutade iallafall två och imon jobbar jag dag istället! :D 9-16, och de är min träningslediga fredag! Wääj(((: Efter jobbet hämtade jag min tröja jag ska ha på nyår! Beställde en klisterbh osså! Och min kjol från topshop kom idag, så den ska jag hämta imon! Idag ska jag träna! Obviously.. Och sen ska jag hem till marcus och sova där! 
Nu kom papsi hem och ska göra pannkakor till mig! Mööömmms(: Sitter just nu och lyssnar på RED med taajlår! Thai lår.. hehe^^ Fönster-nätshoppar också(: Sparar till USA.. De går ju sådär nu i juletid.. men har fått ihop några tusen, och fler ska de bli! Unlimited shoppa loss @amerikat! Wääj(: 
Här får ni ett par käcka bilder!(:


I'd fall apart without you

De gick nog ganska bra i söndags.. sämre än vanligt men ändå okej.. Träningen efter gick bättre! I måndags öppnade jag på jobbet, hade personalmöte och dans på kvällen! Sen åkte jag hem och va med Marcus en stund innan jag åkte hem och la mig! Igår öppnade jag igen och de va kaooooozzz med alla paket bland annat.. sen fick vi varor, tidningar och annat! Plus kunder på de.... Fick maaaassa paket... Men de gick! Fick tydligen inte lika mycket idag iallafall.. Men fruktar inför morgondagen.. Efter jobbet åkte jag hem och sov lite, gjorde mig iordning och åkte in till Liseberg! Sen tänkte jag ta buss/spåris till centralen/brunns och gå och möta upp Marcus! Så jag satte mig en buss där de stod "via centralstationen" och frågade chauffören hur lång tid ungefär det tog dit, han svarade "inte mer än en kvart!". 45 minuter senare var jag tillbaka på korsvägen. Hade vart borta i landvetter och vänt........ suck. Så Marcus tog pendeln till Liseberg och jag mötte honom där istället! Sen gick vi på jul på Liseberg i ett par timmar! Kollade på isshow, köpte lite godis och jag gjorde några tappra försök i att vinna något.. Vann en liten fjuttig rosa fjäril och slösade typ hundra spänn ): Doh! Sen åkte vi förbi pizzerian och åkte hem till honom! Kollade klart på greveholm och kollade på greveholm.... haha^^(: Sen gick vi och la oss, och imorse skulle han jobba och jag åkte hem och bytte om! Efter det åkte jag upp till jobbet och mötte Sofia! Vi åkte ut till Fjärås, och bakade med Rebecca! Sen högg vi gran, och åkte tillbaka och åt våfflor och bakade lite till! Sen åkte Sofia och jag till hemlig ort och köpte julklappar! (; Jag köpte en klänning också, så nu har jag en plan C om min plan B till nyårs outfit inte passar! Sen åkte vi tillbaka till jobbet och slog in ett paket! Nu är jag hemma och mitt paket från Nastygal som jag beställde i fredags har kommit! Så jag ska åka och hämta de innan träningen! Tränar 18:30-21:05 idag och sen ska jag till Marcus en stund och sen hem och sova! Imon öppnar jag igen och har tidig träning på kvällen! sköööönt! Sen jobbar jag stängning fredag, lördag och öppnar söndag! Så de blir min jobbhelg nu! 
Nu ska jag göra mig iordning och sen åka! Puss på er!

Don't you wanna stay?

Hejsan hoppsan lillebror!
I torsdags körde jag ju linnea hem och gick och la mig ganska direkt sen! I fredags jobbade jag och åkte sen till göteborg och träffade ovve, köpte julklappar och grejer som jag ska ha på jul/nyår, och kom på att en grej jag köpte från topshop, och betalade typ 200 spänn extra för, för att den skulle komma fram i tid till nyår, kunde jag förmodligen köpt på topshop i göteborg.. Vågar inte gå in och titta... Fick hem en klänning som jag skulle haft, men den va inte fin så jag köpte en grej från nastygal och en från topshop... hoppas de passar..
Iallafall, jag och ovve shoppade och fikade, och sen gick vi och mötte marcus på jobbet, gick med ovve till Ritz och senb gick vi till pendeln och åkte hem! Åt mat, kollade på greveholm. Sen åkte vi och köpte chips och kollade på mer greveholm (1996)(: 
Morgonträning igår, och jag åkte på Carros plats i korta! Efter träningen, fys, och sen hem och åt! Kollade på OTH, sov, fick stooor bulle av mamma (hagabulle(: ) Och åkte och jobbade stängning! Sen åkte jag hem till Marcus och vi kollade på greveholm! Sen va klockan helt plötsligt halv två och vi gick och la oss!(: 
Imorse åt vi frukooooost och nu har vi kollat på greveholm.. igen... ^^ hiihihihihi
Idag har jag uppvisning, och jag ska åka....... Iiiip. Kan inte armarna ännu... Panik. Får lära mig dom sen! De ska nog gå bra, jag är snabblärd(:
Ser Emelie som drar Victor i sin pulka (och gör snöänglar, och leker med meya) utanför fönstret((: Sötisar^^
Pusssss på er<3

We could make forever feel this way

Heeeej på er! Idag är det Luciiiia! Igår på träningen fick jag reda på, 10 minuter innan vi skulle gå på isen och åka hela, att jag skulle åka på Carros plats... Aldrig åkt där innan.. Men de gick säkert ba ändå! Skönt att va tillbaka i(: Kunde inte göra annat än att le i cirkeln (va förvirrad i resten av programmet men i cirkel va de lugnt...^^ haha) (: 
Åkte direkt hem efter träningen och kolla på ett avsnitt av OTH innan jag låg i sängen innan klockan elva! Så jag var för en gång skull i säng i tid! Dock sov jag dåligt och vaknade flera gånger i timmen och helt plötsligt va klockan 6:20 och jag fick rusa upp ur sängen och ut till bilen (men först tog jag på mig kläder...) Sladdade in på jobber halv sju och jobbade fram till ett! Så nu är jag trött och vill sova... Kollar på OTH! Tränar inte förrän halv nio ikväll! Ska köra Linnea hem, så jag är inte hemma förrän någon gång efter elva.. Öppnar imon igen, och sen ska jag köpa julklapp med ovve! Seeen när min bäjb har slutat jobba ska jag hem till honom och mysa! På lördag är det morgonträning, 7:30-11:30 och jobb 16-22! 
Nu ska jag titta på OTH och äta macka med onsalakorv♥ (: 
Puss på er alla fina♥

12/12/12

Idag är de 12/12/12, vilket är gaaanska coooolt!(: Kommer inte hända igen på typ tusen år! Idag har jag tagit en ledig slappdag, och vaknat hos Marcus och åkte hem när han skulle ta pendeln till jobbet! Sen dess har jag målat mina naglar, sovit lite och kollat på OTH! :D Bästa serien! Har vart hos en naprapat också, fick stötar idag! Och nu sitter jag återigen i soffan och kollar på oth! Längtar tills tvrummet är klart på övervåningen så man kan titta på projektorn((: Pappa har iallafall målat och tapetserat lite! Ska visa när allt är klart(: De blir bra!(: Filmkväll hos mig någon?(; hihi(: 
Snart kommer far hem och vi ska äta våfflor! Så nu ska jag göra smet så att han inte kan säga nej(: hihi^^ Ikväll är de träning och sen ska jag en sväng förbi marcus innan jag ska hem och sova! Öppnar torsdag, fredag och jobbar stängning på lördag! På söndag har vi juluppvisning och sen jobbar jag måndag, tisdag, ledig onsdag, och jobbar fram till jul! Sen är jag ledig tre dagar, och jobbar sen lite till innan jag är ledig, och jobbar nyår! haha nu vet ni mitt jobbschema resten av året.. Sjukt att året snart är över. Året jag har längtat efter hela mitt liv. Året man slutar skolan och får börja leva på riktigt! Har haft en mjukstart, och när konståkningen är slut börjar de på riktigt.. att få/kunna göra vad man vill/bara ligga och slappa en hel kväll.. Vilken dag på veckan man vill, är inget jag har upplevt på många år.. Om man inte räknar en månad under sommaren eller någon vecka under jul. De kommer förmodligen kännas tomt, men jag får fylla min tid med annat! Nu va de inte detta jag skulle skriva om utan de blev ett litet sidospår.. Bara fem tävlingar kvar. Nästan fyra månader. Halva jag är snart slut. Det som har definierat mig är snart över, som bortblåst. Den jag är. Är snart för gammal. Jahaja.. 

I choose to be happy

Lasagnen jag lagade igår blev typ hemsk, smakade donken och va hård.. Sen tränade vi i Marconi men först kollade vi på filmning från tävlingen och från happyland och burlesque♥ OCH FICK PEPPARKAKS KLADDKAKA! :D Brukar få de när vi har vunnit ett kval(: Gooooott! :D 
Igår hade jag en jättemysig dag(: Vaknade hos Marcus och åkte hem därifrån vid nio, när han åkte och jobbade(: Sen kom Rebecca och hämtade mig och så åkte vi (och Meja(: ) till Ikea, åt frukost/lunch och shoppade lite grejjor! Sen åkte vi vidare hemmåt och jag åkte nästan direkt till Lotusgården och fick svar från röntgen!(((: De va ingenting, vilket är bra.. men då jag vet ju inte varför jag fortfarande har ont.. Sen åkte jag in till Liseberg och parkerade min bil uppe på Ica Focus, och gick till pendeln och åkte med Marcus hem! Vi blev hämtade av Mia på annebergsstation och åt en macka hemma, sen åkte jag, Marcus och Victor in till Liseberg och vandrade runt i kylan i ett par timmar innan de åkte hem och jag åkte till träningen! (men först tog jag ett stopp på donken, förstår inte varför jag åker dit, det är äckligt och får mig att må illa..., sen åkte jag till frölunda borg och bytte min ring och sen åkte jag till träningen!) 
Här får ni några bilder från helgen och igår((: 

All roads lead me there

Hejochhå! Vilken helg de har vart! Kul!(:
I Fredags efter jobbet åkte jag hem och gjorde mig iordning, och sen åkte vi till bowlinghallen och åt tacos och bowlade med jobbgänget, gamla och de som jobbar nu!(: alla kom självklart inte, men 14 blev vi och de va kul!(: Jag var dock inte med och bowlade, vågade inte diskera min rygg.. Så vid tio tiden skulle nästan alla gå ut, jag och två till.. Så jag fick skjuts hem till Marcus och sov där istället(: I lördags körde marcus mig hem på morgonen och jag började göra mig iordning för tävling!(: Vi hade samling tio (sovmorgoooon!(: ) och tävlade vid 16:36! Gjorde ett grymmeåk i korta och sen va de bara att tagga om inför långa! Efter tävlingen, vid ungefär 18, körde jag hem Sofia och åkte hem. Hon skulle hem till becca, och resten av familjen va hemma hos min kusin i kungälv (tror jag..) men jag hade ingen energi till de och somnade hemma hos marcus vid tio! Så skönt(: Åkte hem vid kvart i sju och gjorde mig iordning och åt frukost innan jag va tvungen att åka. Fick skynda mig och tog vägen om Marcus eftersom jag glömde alla mina hårgrejer där.... suck.. Sen skyndade jag mig till ishallen och trodde jag skulle bli sen, men jag rullade in på parkeringsplatsen tio över åtta och vi hade samling halv nio.. så de va skönt(:  hihi^^
Tävlingen gick grymt även på långa, och nu är det bara att tagga om till nästa tävling, i Jönköping! Can't wait! (:
Efter tävlingen duschade jag, och sen åkte vi hem till Sofia på middag! Det droppade ner pesto i ugnen så det började brinna.. Och Matte, som är brandman hade sagt att "nej, de kan inte börja brinna!" Och sen står han bara och skrattar.. haha^^
Efter middagen åkte jag hem till Marcus, och jag va jättetrött så vid halv elva låg vi i sängen(: Idag skulle han jobba och jag ska tydligen laga Lasagne.... jag har ingen aning om hur man lagar lasagne.. men de blir nog bra! Jag ska kolla på serier också!(: Och träna 19-22:30 i marconi! Sen ska jag hem till Marcus, sova där, och han jobbar imon igen. Så vid 14:30 ska jag få svar på röntgen!!! Och sen ska jag åka in till Göteborg, och hämta Marcus, som får sluta tidigare och så ska vi gå på jul på liseberg((: Sen ska jag träna, och sova hos marcus igen(: Får passa på nu när jag kan^^
På onsdag ska jag till Rebbe ganska tidigt och baka julgodis eller något, och vid två ska jag till en naprapat igen! Och på torsdag jobbar jag igen): 
Nu ska jag äta de 6 chokladbitarna jag har missat ( (((((: ) och kolla på solsidan! Pussss♥ ( men först, frukost!(: )

All it does is tear me down

Innan jag åker och bowlar med jobbet måste jag bara lägga in min nya favvolåt! Bruno♥

Osså blev de ingen text...):

Sitter just nu på Varla bil och ska försöka se vad de är för fel på min bil! (Inte jag då, utan bilgubbarna!)
Ida jag jag jobbat, öppnat, och nu ska jag hem och fixa lite med julklappar och försöka sova lite innan jag ska åka och träna! Slutar redan vid nio ikväll!(: götttt!
Sen ska jag sova hos Marcus, och imon jobbar jag igen!
Har egentligen inget intressant att berätta.. Är trött..
Pusssss
Crocs 4 lajf<3333333


I've been waiting all day for you to call me baby


Damn this feeling

Just nu borde jag göra mig iordning/äta mat, för om 40 min åker jag till träningen och är inte hemma (hos marcus) förrän vid halv tio.. Men jag är såååå trött och orkar inte röra på mig....
Igår hade vi uppvisning i frölunda borg, och för oss, som inte brukar åka speciellt bra på uppvisningar, och hade, första tävlingen förra året, 5 fall i korta, så är 1 fall i långa och två grymmeåk gaaaaaanska så jätte bra! 
Det gick väldigt bra för er som inte förstod min komplicerade beskrivning... (: Efter uppvisningen åkte jag hem till Marcus och duschade, och sen gick vi och la oss! Han skulle gå upp tio i sju och kolla på film sa han, men när jag åkte halv nio hade han fortfarande inte gått upp.. den pojken.. haha^^
Sååå idag har jag jobbat 9-16 och imon öppnar jag, och på fredag 9-16 igen och SEN JOBBAR INTE JAG PÅ FEEEEM DAGAR! Vet ni hur sköööönt de är ? Två dagar känns som en vecka ledigt, fatta då FEM. Gash. Dock är det tävling(!!!) i helgen och sen (tror inte ni märkte de nu men ni fick följa med ner i köket för nu måste jag äta((:) är de måndag till onsdag! Ska försäka åka ner till beccan en dag och vara hos henne, och kanske åka till liseberg med marcus och victor!(:
Nuuu blir de pannkakor! Som elitidrottare har jag hört att man tydligen ska äta något mer.. (och mer näringsrikt eftersom pannkakor är de minst näringsrika som finns typ)
Meeeen puss på er♥

Hjälp!

Ska köpa ny kamera! Förmodligen efter jul någon gång! (Mellandagsrea?) Sämsta tillfället att shoppa egentligen, för de är så kopiöst mycket folk.. men skitsamma.. Jobbar typ då ändå.. men jaja, de va inte de jag skulle berätta om nu! 
Jag ska köpa en ny kamera, men jag vet inte vilken, och jag har beslutsångest! Behöver hjälp! Jag vill inte köpa en billigare kamera och sen ångra mig, eller köpa en dyrare och tycka den är lite överflödig..
Den jag har nu (Olympus E-520) är jag nöjd med, men jag tycker inte att den duger som typ "vardagskamera" och den är dålig i mörker. Så jag kommer använda den nya mest som en vardagskamera och antingen köpa en adapter (vet någon något om detta..?) till mitt macro från olympusen till den nya, för jag är besatt av mitt macro!((: Annars får jag använda Olympus till Macro foto, och den nya till resten typ. 
Jag funderar på antingen Canon EOS 650D eller Nikon D5200 (som släpps 6e December) 
EOS 650D och D5200 är i princip samma kamera, förutom att Canon har pekskärm och är (vad jag har hört) bättre än Nikon i allmänhet på att filma!
Jag tycker dock att Canons kameror ser plastigare och enklare ut än Nikons, som ser mer proffsigare ut..
Tittar man på olika sidor så är det 650D jag borde satsa på, men vill ändå ha någon annans åsikt...^^
 
Canon EOS 650D
• Pris för kamerahus 5800:-
• 18 MP APS-C CMOS-sensor 
• Full-HD-film med manuella kontroller och kontinuerlig AF 
• Bildserier med 5 b/s 
• Vinklingsbar Clear View LCD II (3")
• ISO 100–12800, kan utökas till ISO 25600 
• 9-punkters autofokus
• Pekskärm
 
Nikon D5200
• Pris för kamerahus 6600:-
• 24,1 MP DX CMOS-sensor
• Full-HD-film (1080p) kontinuerlig AF
• Bildserier med 5 b/p
• Vinklingsbara LCD (3")
• ISO 100-6400 kan utökas till 25600
• 39-punkters autofokus
• Trådlös mobiladapter WU-1a (dela bilder direkt från kameran till t.ex iPhone) 
 
 
Kan stirra mig blind på allt detta... Hjääälp mig!
 
 
 

Lilla jag försvann

Hejhoooopp
Igår va en halv bra dag... Sov hos Marcus och fick frukost på sängen((: Okej, en macka, but still, jag slapp röra ett finger! Sen spelade han CS och jag La Noire, och sen kollade vi på Ted/jag sov i hans armar((: Mys(: (jag va trött, första sovmorgonen(/slapp gå upp innan 6 eller 7) på flera dagar och vi vaknar vid nio..) Sen så va jag tvungen att åka och fixa mina fransar! Så jag hämtade Sofia på jobbet och vi åkte till Salongen! Direkt efter det åkte vi hem till Yvonne och Ola (Mattes föräldrar) på glögg! Sen åkte jag hem och tog med mig kläder, hoppade in i bilen och åkte och köpte middag på donken!(: Sen skulle jag som vanligt (Naturell QP, endast ost((: ) ställa mig på beställnings platserna och vänta, och satt säkert där och vänta i typ fem minuter (motorn avstängd.) När jag skulle starta den igen så hackade den bara)): Fick ringa pappa som fick komma och försöka putta igång bilen, vilket inte gick, så vi åkte hem och hämtade startkablar och åkte tillbaka till donken och startade bilen med startkablar! 17:40 åkte jag hemifrån och åkte ifrån donken 18:45! Träningen började 18:30.. Le stress! Tur att det inte va snö igår! Sen tränade vi och jag åkte hem och sov nästan direkt! 
Imorse hade pappa fixat min bil, skrapat rutorna och startat den, så jag gick bara ut och körde! Den satt på laddning över natten(: Skulle inte förvåna mig om jag blir fast på Selma ikväll... 
Nu har jag fixat lite med Marcus present och fotat lite! Är lite trött och funderar på att sova en stund.. Ikväll är de dans! 18:15-20:15! Får åka i tid och köra långsamt, vägrar sluta som någon av alla bilar har gjort idag.. Vill heeeelst inte köra av vägen tack! Eller bli påkörd.. 
Fick iallafall göra första avtrycken i snön imorse.. de va mysigt(: 
Hittade en bild (jag har tungan ute på typ alla bilder.. forrealzz..) ifrån Nittorp i.. höstas!

Dat orörd snow.
 

I am free

Hej! detta får bli snabbt, för Marcus familj kommer any second now! 
Igår efter jobbet åkte jag hem och gjorde mig iordning och sen åkte jag och mötte Marcus på jobbet, och så gick vi och åt middag på Pizza Hut! Mys!^^ Sen åkte jag hem till honom en stund, kollade på slutet av inception och sen åkte jag hem till Linnea och sov där med henne och Lojjz! (Louise, du glömde visa mig videon!!) 
Imorse vaknade vi och vid 7:30ish va vi i ishallen! Först is två timmar, fys, och sen hade vi strasstuga efter de! Klänningsfix! Uppvisning på tisdag och tävling på lördag! 
Sen åkte jag till frölunda torg och köpte min ring (lämnade tillbaka den jag köpte i torsdags, igår) Och sen åkte jag till Göteborg och hämtade Marcus! Sen körde jag/han hem honom och nu har jag lagat (pappa gjorde grunden...) efterrätt och gjort mig iordning! Och städat.. Nu är jag vråååål hungrig! Hoppas de blir mat snaaart! Nu kom Meja (Rebbe och sofipropp också... ^^) så nu ska jag gå ner och pussa på henne! Pussss på er♥