mysweetestthings -

I don't get it

Hejhej bloggeeeen
Va hos farbror doktor igår.. Han sa att antingen får jag leva med det, eller operera.. Väljer jag operation ska dom göra två hål för titthålet.. (?) höhö.. Sen hitta felet, bryta av, såga av, göra sönder helt enkelt.. och sy ihop igen.. och sen ska jag ha gips i 3-6 veckor, och sen rehabilitering på det.. Woho för gips under student och bal? Jag väntar, ser om de går över någon jävla gång.. Varför inte ta ett år.. vänta.. de har de snart gjort.. maj.. men de tar la några år antar jag.. Får operera senare om jag vill!
Sen åkte jag och mamma och fikade iallafall, mmmmhhmhmhmmhhmhm. Åt en panini och en mjuk snickerskaka! sååå gott! Sen köpte jag en tröja och ett par örhängen på Gina Tricot, köpte mat på ICA och åkte hem! Packade lite till Frankrike också, och tränade!
Whopwhop vi slipper morgonträningen! Börjar inte förrän klockan tio(: Tjohoooo sovmorgon till typ 7!(:
Iallafall.. Nu sitter jag i skolan, i onödan egentligen, behöver spela in min låt men här sitter jag istället.. behöver va hemmaaa!
Efter detta är det lunch och rörligtråkigäckelbild innan jag slutar och åker upp till mamma för att hämta lite tidningar, hem och packar, äter pannkakor, åker och tränar, har mentalträning, väntar på boom och sätter oss på bussen till Rouen!

I keep playing it inside my head, all that you said to me
I lie awake just to convince myself this wasn't just a dream
'Cause you were right here and I should have taken the chance
But I got so scared and I lost the moment again
It's all that I can think about, oh, you're all that I can think about

Is your heart taken?
Is there somebody else on your mind?
I'm so sorry, I'm so confused
Just tell me, am I out of time?

Is your heart breaking?
How do you feel about me now?
I can't believe I let you walk away when
When I should have kissed you

Emmyslemm.

Hej Emmy, du sitter framför mig nu (:

Du kan va utkast

Ser fram emot morgonträningen i frankrike... 07.00, vilket betyder att vi borde vara i ishallen senast 6.. eller kanske tillochmed 05.30? Har dom ens öppet då.. hahha Då får man typ gå upp 4.. hahahahhahahahahhahahahhahahahahahahahha! och eftersom detta är på torsdag, dagen efter vi har spenderat 22 timmar i buss, kommer vi vara gaaanska trötta, och somna typ vid tolv.. Så fyra timmars sömn(y' woho!
Okej, idag har jag faktiskt nog mått lite bättre än igår.. Fast inte imorse, då va de sämre.. Men imon, kommer jag må grymt. Det är ju tanken som räknas har jag hört..
Så imon börjar skolan halv tio, och jag ska ta mig en promenix dit, ha en och en halv lektion innan mamma kommer och hämtar mig och vi åker till Varberg för att prata med herr doktor. Och antagligen planera in opperationsdatum.. Inget jag ser fram emot.. Och efter det ska jag typ packa lite tror jag.. Måste köpa lite matgrejjor som jag ska ha med till Frankrike, får se när jag kan klämma in det.. På kvällen blir det träning och sen är det tisdag, skola, packa, handla mat?, träna och sen bär det av! Wiie(:
Nu ska jag lägga in lite låtar på mobilen innan läggdags! Puss♥
Johanna, Emelie hade nog rätt..

28 januari 2010

För exakt två år sedan va jag i Prag med team spirit och tävlade.. Och för exakt två år sedan fick jag ett sms av Emma där det stog "Rasmus gick bort imorse" ): RIP Rasmus lilleman Johansson<3


It began with a dream..

Hittade mina hörlurar hemma på skrivbordet, så ja slipper köpa nya!(: (ja de är ganska stökigt..)
Gjorde egen müsli igår.. Gott!(: och idag har jag haft morgonträning, duschat, handlat mat, handlat mediciner och grejjor, hämtat filmer, lagat Thaimat, kollat på Mozartcup och nu ska jag kolla på sharkboy and lavagirl och prom!(: känner mig förkyld och jag vägrar att vara förkyld i Frankrike, eller resten av säsongen för den delen.. Så jag valde att stanna hemma ifrån en fest dom skulle bli grym..): men man måste prioritera, hellre frisk och glad i sju veckor än glad för en kväll!
Tänkte bara uppdatera er lite.. Nu ska jag återgå till min film!


Is your ♥ taken?

One Directions nya låt är bajsbra.. Orkar inteee.. Varför måste dom vara kända? Vill ha alla mina fina bebisar för mig själv♥
Gjorde som jag sa imorse, åt yoghurt och en apelsin och tittade på OTH.. OMG, slutet.... Wäääääääähhhhh!
Åh herreguuuud va jag kommer leta internet och nörda de i Lö France! Ovve är du på??? Fast du kanske inte läser detta.. så de blir ju dumt.. men jag vet att du är på.. så bra! Då säger vi så!
Har beställt lite grejjor idag också.. Så nu är jag 500 spänn fattigare.. Och imon måste jag köpa nya hörlurar, för klantigt nog har jag tappat bort mina gamla.. Och jag klarar mig inte på en 22 timmars bussresa utan hörlurar!
Men men, nu ska jag hitta på något att laga till middag och kolla lite på tv innan träningen! Puss

My knees were far too weak

Ställde precis klockan på tio.. De kändes skönt! Behöver inte komma på filmlektionen, kan vara hemma och "plugga" istället.. Hej sovmorgon! Gjorde inte mycket vettigt i skolan idag.. Satt vid datorn i cirkus sex timmar och gjorde i princip ingenting.. Klippte och förbättrade våran dokumentär, kollade ett avsnitt av 90210 och surfa runt.. Imon är det ju One tree Hill.. Ställer nog klockan på halv tio och äter frukost och tittar på det! Wiie(: Det blir ju sömn så det räcker och blir över... Idag har vi tränat.. Och jag stannade kvar efter för att fixa våran hemsida! Nu ska de snart hända grejjor! Och ont i munnen har jag också, världens bajsblåsa längst bak vid tänderna så att de inte går att bita ihop utan att tugga på den.. Aaajj! Och efter fredagens lilla cykeltur mår min hand inte bättre än..):
Varför skulle kylan komma nu? Usch de är ju jätte kallt ute! Tur att det inte är långt kvar tills vi åker iväg till vårvärmen i Frankrike och Milano! (Rouen och Milano om vi skall vara petiga..) Nu ska jag iallafall sova! Godnatt på er!


1, 2, don't mess up

Fina pojkar(:♥
Saknar The Glee Project♥

1000 miles♥

Nu ska ni få höra om mina senaste dagar..
I fredags skulle jag ta bilen till skolan för jag va lite sen.. men de va ju 37 lager is på rutan så när det var 6 minuter kvar innan jag börja bestämde jag mig för att ta cykeln.. Dumt val för tre minuter senare låg jag i en grushög... Skrapsår, blåmärken och ledskadan i min hand är värre.. 9 dagar kvar till läkarn! Va i skolan, cyklade hem och hämtade bilen, fikade med mina fina vänner♥ Utan emma denna gången dock.. Sen åkte jag hem och gjorde nog inte så mycket, slappade.. Kollade på tv..
Lördagen spenderade jag på jobbet, och utanför jobbet i mina crocks, i snöovädret, skottade kärror och saltade på plan.. Mina fötter va kalla efter det.. Hela jag för den delen.. Sen åkte jag en sväng förbi kungsmässan och köpte ett linne jag ville ha på HM.. Åkte hem, åt mat och gjorde mig iordning för kvällens utgång! Det är ganska ekonomiskt att inte dricka, när det är gratis inträde på krogen, värt! Spenderade iallafall halva kvällen inne på mingel med Emmy. Men de va så himla tråkigt, så vi åkte till Emmys kompisar i Lindome. Mycket trevligt!(:
När jag kom hem, och hade gått och lagt mig, ringde klockan fyra timmar senare.. Då va det dags att stiga upp för att åka till salongen! Fixade mina fransar och färgade håret! Blev jätte bra!(:
Typ såhär;
Sedan åkte jag och firade Sandra som fyllde 18 idag, grattis grattis!(: Efter det åkte jag och tränade, och extraränade en snabbis och åkte sedan hem! Nu har jag ätit, skrivit detta trevliga inlägg.. Och nu ska jag snart sova och tagga inför skola och fys imon, får se hur de går.. Puss♥

Skriket♥


Ååååååh SOPA!

Rip MegaVideo&MegaUpload):
FUCK
Men asså helt jävla seriöst. Vad fan tror dom? Dom kan ju för fan inte stänga ner internet?! Jävla idiot helvete.
http://media.tumblr.com/tumblr_ll0utnV9O41qh405r.gif
Kommer inte kunna kolla på någon favoritserie, någon video av något slag som innehåller en låt. eller något. Fuck this shit.

I think i see a rainbow from behind the clouds.

¨
'
Kollade på en film och skrev en filmanalys om den filmen idag.. The Cove, delfinslakt.. Den va bra! Fick sluta tidigare och åkte och hämtade mina skor från Nelly på Ica Maxi! Sen åkte jag och fikade med världens bästa♥
Åkte hem med Ovve och lagade mat, innan vi åkte till träningen. Vi pratade med Helen, så nu känns det hela lite bättre iallafall. Så det är ju skönt! Känner mig inte helt värdelös längre (y'.
Imon är det iallafall torsdag, vilket betyder ett nytt avsnitt av OTH♥, skola, matlagning, och sen träning. På fredag ska jag antagligen ut en sväng med Thilda och Emmy! Men innan det, fika, igen, tredje gången denna veckan.. Och ingen av oss har pengar, men de blir bra.. Och på lördag ska jag jobba.. Och äntligen på söndag ska jag färga mitt hår, kanske sätta i fjäderextension och fylla på mina fransar! Efter det är det kalas på tölögården för Sandra och efter det träning!
I'm not giving in, I'll swim.

You light up my life♥

Dagen har vart lång och tråkig.. Spelade in min låt imorse, gick skit så jag valde att inte lämna in.. Åkte och köpte mat och lagade pannkakor, snackade med Louise♥ och åkte och tränade. Det var hemskt.. Jag har aldrig mått så dåligt av ordet tävling. De gjorde ont i hela mig och jag kunde inte hålla tillbaka tårarna.
Men tack för era fina ord♥
Nu kanske det inte riktigt var detta ni ville läsa, men det är min blogg, mitt liv.. Och det är ingen som tvingar er(: So happy reading..

Fy fan.

Tänker inte beskriva min kväll. Men jag är så jävla besviken. På mig själv. Att jag inte har kämpat hårdare för att få en egen plats. Helvete.
De är ju tur att jag inte har mascara längre iallafall.. Slipper ju ha ett randigt ansikte.

I want

Efter en grym helg är vi klara för VM! Tjohooo(:
Orkar inte beskriva så mycket, men kul hade vi som vanligt! Och jag tror jag tillochmed att jag är nästintill nöjd med mitt åk!
Efter tävlingen åkte vi hem, lagade mat, jag duschade och sen kom Sofia, Jimmy, Rebecca och Matte på middag! Alla skulle ha med sin pojkvän, men Justin kunde tyvärr inte denna helgen.. Mihii(; Va så brutalt trött på kvällen.. Klockan va halv nio och jag tänkte sova.. Somnade i soffan en stund men gick inte och la mig förrän vid tolv ändå..
Idag va det skola, Historia och Naturkunskap.. Två föroläsningar typ.. Fast naturen övergick snabbt till Filosofi.. jaja.. Slutade tidigare, och cyklade hem! Nu ska jag snart åka till ja vet inte.. Någonstans, förmodligen kungsmässan! Och Träffa Johanna, och lite senare ovve! Sen ska jag till läkarn och ta blodprov. Hem och laga mat, och lite senare blir det träning! (:
Tänker på mina fina vänner♥

Ai se eu te pego..♥

Idag har vi gjort massa trevliga grejjor... Försovit mig, gjort iordning mig för tääävling! Tränat, ätit mauuuwt, haft videogenomgång.. I en liten bastu.. Japp, de går att pressa in 24 pers i en bastu.. Vi har försökt, och lyckats(y' Sen har vi tävlat, fallit omkull och sedan tittat på resten av tävlingen. Grymma boomerang som gjorde ett grymme åk, och Martina, som hoppade in i söndags, tävlade! Och ovve åkte på en plats som hon tränat en kvart på.. Grymt! (:
Sen har jag ätit Kina mat, handlat mat och gjort ett mat schema så jag vet vilken mat jag ska laga under veckan.. Nu har vi kollat på en film, sytt lite på långa klänningen och nu är det dags att duscha!
Taggar om inför långa och går och lägger mig!
Puss♥

Forever alone..

Sitter just nu forever alone i entrén och jag vet inte, väntar antar jag... Ska egentligen ha håltimma till 12.30, men ändrade om i schemat så börjar lektionen 11.. Sen blir de lite rörigt.. Ska äta lunch och ha historia också innan jag slutar.. Får se vilken tid det blir..
Kul att jag satt med Thilda och killarna i klassen, sen gick Thilda för att prata med Anders och lämnade kvar sina grejer, och killarna gick också.. Sen kom Thilda tillbaka och hämtade grejerna så hon har nog inga planer på att komma tillbaka.. Så jag får nog gå och leta efter mina kära klasskamrater! De är sjukt tyst förövrigt.. Så skönt! AK ringde precis och sa att jag, Lisa och Ovve har vunnit något pris.. Något idrottspris, typ Isväktaren.. För att vi vann sm förra året! Kul! Nu ska jag strosa iväg! Puss<3

 


Prepare to shatter♥

Skoldagen va sämre igår än väntat... hahaha fml. Hade inget att göra på 6 timmar, inga hörlurar, fixade min tand innan skolan, och mamma sa till att jag kanske skulle komma lite sent, vilket gav mig 180 minuters giltlig frånvaro, så jag hade inte behövt vara med första lektionen.. Och ja, det hände typ inget spännande alls.. De regnade inte ens.. Sen åkte jag en sväng om Statoil i onödan för att jag hade glömt mina pengar hemma (skulle tanka..) Så de sög ju lite..
Men jag åkte iallafall hem, lagade mat, stressade även idag iväg till träningen, tankade och hämtade ett paket på vägen. Tränade, extratränade och åkte hem.. Oh happy day.
Idag är det torsdag, och jag ville bara ligga kvar i sängen.. Men nehedå.. Jag åkte till skolan, hade tråkig film lektion, gjorde inget idag heller.. Men imon så! Då jävlar! Iallafall. Sammanhängande text jahadå!
Hade två timmars håltimma och lunchrast, innan det var dags för sista lektionen, ARL, Projekt och Företagande! (Förkortningen..?) Slutade tidigt och gjorde inte speciellt mycket mer än att prata på den lektionen.. Gotta love!
Åkte hem, kollade på OTH♥ Fattar dock knappt ingenting.. Men men.. Bestämde mig för att skriva min låt.. Den som jag kämpat med i 6 månader, tog en och en halvtimma att skriva.. Haha! Orka.. Jaja, nu är jag klar med det, och ska bara spela in den. Nu när jag får tid till det... Måndag kanske..
Iallafall.. Nu ska jag snart göra mig iordning för träning och åka till Wallenstam!
Puss♥

Sötaste. Hunden. Ever.


Iiiiip

The Day of Doom....

Beautiful people like you♥

Tänkte inte skriva så mycket.. men idag har vart den sista lediga dagen, på mitt sista jullov... Lite småsorgligt när man tänker efter..
Har softat, pluggat (det va planen..), lagat god mat, kyckling och grönsaker i ugnen, med nudlar och jordnötssås! Mmmmmm... Sen blev de att stressa iväg till träningen, har is och mentalträning.. Så det var det jullovet!
Sen att toppa de hela så bet jag precis sönder min tand. Jätte kul sådär på kvällskvisten!
Nu ska jag iallafall duscha en snabbis! Puss♥

Att va nära dig..<3

Hello dear readers.. Igår gjorde jag nog inte så mycket.. Köpte en 50 kronors klapp på kungsmässan och passade på att köpa en fin ring(y' Åkte sen hem och åt mat, pizza<3 såå längesen, njöt av varje tugga(: (ifall ni undrade...) Sen ringde Filip och frågade om jag ville följa med ut.. Hade inga planer inför kvällen, så what the heck?! Gjorde mig iordning och åkte cirkus en timma senare till Lindome och tog pendeln därifrån med Emmy, Filip och Anton! Åkte till Mölndal på förfest.. Kul.. Haha not.. Men men, killen som bodde där va lite speciell så att säga, men de är lugnt ändå.. Jag och Emmy lämnade hans lägenhet efter ett par timmar och åkte med spårvagn till Berså där vi spenderade resten av kvällen! Hade jätte kul! Som alltid när jag och Emmy är på partyhumör! Gick därifrån för att hinna med sista tåget, körde Emmy till hennes pappa och åkte hemåt! Halv fem somnade jag.. Och skulle jobba vid elva, så fem timmars sömn, men de är inte fy skam! Eller något.. Jobbade iallafall med Andreas, och de va dött idag): En full gubbe kom in och nästintill somnade på disken.. Jag visste inte riktigt vad ja skulle ta mig till.. Men de löste sig.. Han gick..(:
Sen har jag bara vart jätte trött.. Ätit god middag, glass och mackor lite senare.. Lördag och allt!(: Somnade i soffan en stund också.. En liten powernap innan vi kollade på Smurfarna! Hahah! Bäst!(:
Nu har jag iallafall tagit hand om mina naglar, kollat på en annan bra film, och ska nu sova! Känner mig lite dum mot Johanna och Emma.. Förlåt för att jag dissade fikan! Men jag skulle inte orkat gå utanför dörren..
Godnatt! Puss<3


Detta. Stämmer. Något. Så. In. I.


Everyday it will rain..♥

Tänkte vänta tills något spännande hände tills jag bloggade.. Men de är ju lov, så de brukar inte hända så mycket... Hade en grym nyår.. åkte hem med Rebecca och hittade massa skivor och spel på vinden som jag har lagt i bilen och installerat på datorn.. Sen har jag kollat på tv, ätit, sovit, strassat och tränat!
Idag är det en viktig träning, men innan dess ska jag strassa klart och, ja kanske skriva på min låt? Andy skule hjälpa mig och sa "du kan lämna in de du skrivit på Adela! Jag kommer vara inne varje dag, eller varannan iallafall! Kanske inte på Julafton, men jag tror inte du skickar in det då ändå.. blabla" Jag skickade in det den 28onde, tror ni han har svarat ? Han har inte ens läst! Men bajs.
Men nu ska jag.. göra något.. Puss♥

I'm feeling sexy and free

Ibland blir det inte riktigt som man tänkt.. Blev inget dopp, kanske(antagligen inte) imon.. Eller idag.. Gick istället hem till Jocke ett par timmar.. Där va de kaos.. Ambulans och grejjer.. Som inte kom.. Jaja(: bra start på året iallafall! Hade en grym kväll med världens bästa tjejer!<3 nu ska vi sova, hoppas ni hade en bra kväll!(: puss<3