mysweetestthings -

Nialler♥

 

Jävla bögjävel♥

Hemma! ((: )): Både bra och dåligt! Gött att vara hemma, men ack va jag längtar tillbaka. Vill tillbaka. Nu nu nu. Har lovat att vara tillbaka inom en månad.. Jag åker själv om det ska vara så att ingen kan.. Vilket det inte är någon som verkar kunna just nu.. 
Ska skriva ett Alanya inlägg senare, med bilder (dock som sagt nästan bara bilder på mig och ovve, but still)! Hinner inte nu, för idag är det världens bästa Olivia Hartmans 19 födelsedag, och jag, emma och Johanna ska hem till henne när Johanna slutat jobba!(:
Firade Ovve en snabbis förut, med kladdkaka och paket(: Ikväll blir det släktfirande!♥
Nu har jag sovit, en vecka i Alanya tar på kroppen... Nu ska jag hitta något att ha på mig innan johanna hämtar mig! Puss på er♥ 

Hooooot

Hejsan hoppsan! Sitter här i värmen (32 grader atm) på en restaurang mittemot lägenheten och snor deras internet..(: 
Har det så jävla gött just nu.. Och om jag skulle kunnat använda blogg.se appen skulle jag lagt upp bilder! Det är nästintill bara partybilder, men ändå.. Festar varje kväll.. Det är så det ska vara! Ikväll är det sista riktiga kvällen.. Fyyyy vad jag kommer sakna detta! Har börjat prata som cassi.. Haha! Jag vet inte vad ja ska skriva.. Gick in i en vägg härom dagen.. Tån började blöda som fan och jag bestämde mig för att ta kort på de det första jag gjorde... Haha! Sen igår skulle jag upp på baren.. Då slog jag i mitt ben, så de är blått och svullet på ett ställe.. Har tvingat emmy att blogga, så det gör hon nu!(y) 
Hmm.. Vi kommer hem på torsdag iallafall! 
Idag har vi legat vid en pool hela dagen, och imon ska vi hyra moppar (kommer dö.) och åka till Dim Cay och sen Aqua park innan en halv utgång på kvällen innan transfer kommer och hämtar oss!
Hörs igen när jag är hemma! Puss<3

Let's go to the beach.

Hej där alla fina!
Jag har inte ork att skriva så mycket.. Men jag och ovve fick aldrig våra väskor, så vi har typ levt på Emmys grejer.. Haha! Igår festade vi, go hard or go home, vi went hard. (härom dagen gick vi home.. Internskämt..)
Nu går det inte att ta bort kursiv.. Doh!
Iallafall. Idag har jag och ovve vart på hamam, och shoppat grejer vi behöver för att kunna överleva här..(:
Jag vill ha min väska.. Ovve får sin imon, och dom hittade inte min.. Tur att hon tog med sig mycket kläder så jag slipper gå i samma resten av veckan.. 
Puss på er, det blixtrar och ösregnar här(:
Jag kommer vara blekare när jag kommer hem än vad jag var innan jag åkte. Kul.

It's gonna get crazy..


Go hard or go home!♥

Hinner inte blogga, men tänkte bara säga hejdå! Åker till flygplatsen om några timmar och är hemma hos Emmy 06:30 imon!
Ska försöka uppdatera, om jag hittar internet någonstans.. Annars får ni ha det så fint! Puss på er, ta hand om er!♥
Hörs annars när jag är hemma på torsdag!(:♥

I deserve a storybook ending♥

Hej alla fina♥
Tar just nu en paus i packandet för att skriva om min dag(:
Klockan ringde vid kvart över åtta, men jag klev inte upp förrän kvart i. Gjorde mig iordning lite snabbt innan jag tog bilen till stationen föratt parkera bilen, där det inte fanns plats, så jag tog med mig ovve och åkte bort mot hede och parkerade där, och kom precis med tåget! (viktiiiigt info!) Vi åkte in till göteborg och gick till Rockhouse där vi köpte halsband, armband och ovve köpte en tröjja (1D). Sen gick vi runt och köpte grejjor till Turkey! Gjorde världens spontanköp.. En digitalkamera! Nice! Det va butiksex, kosta 500 spänn! VÄRT! Det räcker till Turkiet iallafall! Imon bär det av! Så jävla nice! (om inte inte har förstått det så är jag ganska pepp) Innan vi tog pendeln hem igen sa vi hejdå till Veronica och Natalie, som satt i Göteborg och åt frukost. Åkte sen hem, städat min bil och packat!(:
Min läkare ringde nu också, så då kan jag bocka av det från listan!
Nästa stopp -> Studio CK.

Falling to pieces♥

Idag har vi haft en heldag för mamma, som morsdagpresent! Började vid 12 med att jag och Rebecca åkte och handlade mat, medans Sofia gjorde fransar på mamma. Sen åkte vi hem och gjorde iordning lite lunch, mackor, jordgubbar och ananas. Så åkte vi till salongen och åt det, och sen fixade vi smink och hår på mamma!
Sen va klockan fem och vi åkte hem för att börja med mauten! Samtidigt fixade jag mammas naglar! Det blev baconlindad kyckling, potatisgratäng, någon käck sås och sallad! Gott! Till efterrätt blev det after eight kladdkaka(((: Mmmmh. Efter maten var det biodags, Snow White! Den va helt okej!(: Så nu är jag hemma igen efter min lille promenix! Imon ska jag fixa grejjor inför Alanya! Snart är det dags! Nice!
Puss på er♥
glömde att publicera.. Yaay me!

Jag vet att jag måste glömma dig♥

Nu ska jag nog äta en snabbis innan jag ska åka till kungsmässan och träffa Johanna och Emma, och sen ska jag och Emma till Göteborg på dejt! Maha^^ Först köttbullar på köttbullecafét, och sen LOL! Oj, nu måste jag åka! Haha puss♥

Vädret i Alanya

Dog lite.. Jag kommer svettas ihjäl. Waaah! 23-32 grader när vi är där. my guttene.

Håller andan.❤

Heej finisar(:
En av de saker jag inte gillar med mac, är att jag inte kan göra ❤ längre): Utan att kopiera möjligtvis.. men det är jobbigt..
Jaa, jag sitter alltså på min nya mac, har tre procent kvar.. så jag måste upp och ladda den.. snart så!
Jag har inte orkat uppdatera på ett tag, har inte kännt för det, men det ska vi inte gå in på nu.
Jag har jobbat varje dag hela veckan, förutom igår, då jag var i halmstad och fixade min framtand, för sista gången trodde jag, men ska tillbaka och rotfylla den om två veckor, sen ska jag inte dit på en månad(: Så med en svullen vit läpp (snusvarning) och oförmåga att röra på ansiktet, tog jag bilen hem till Johanna, efter att jag ätit tacopaj hemma! Hemma hos Johanna kollade järngänget på footloose innan vi tog bilen ut på äventyr. Åkte och åkte, hamnade på de konstigaste ställena.. Var mer än halvvägs till Borås innan vi vände för att Ovve skulle köra sin kusin till Metaltown. Så vi åkte hem till Johanna och Ovve till Fjärås för att hämta dom. Vi kollade på 10 orsaker att hata dig och sen åkte jag och Emma hem! Jag körde nästan på en älg.. Precis vid sjukhuset.. Hjälp. Vad fan gör älgarna "mitt i stan"?
Idag har jag inte gjort någonting, bara sovit, fick gå upp när städerskorna kom hit vid åtta.. Sen sov jag i soffan en stund.. Väntar på ett paket.. Men nu orkar jag inte vänta mer, dom får lägga det i brevlådan. Nu ska jag gå upp till jobbet och hämta min cykel, som jag lämnade där igår. Sen ska jag jobba vid 17.. Stänger idag.. Hmm..
Imon ska jag och Emma på bio! (: LOL. Värt! Den vill jag se.. (:
Nu måste jag sätta min dator på laddning! Puss❤'
Justin släppte Believe idag, den har gått på högvarv.. Jag är kär❤

It's not your fault♥


My mind forgets to remind me, you're a bad idea♥



Har tagit studenten, bästa dagen ever♥ Fy fan va kul jag hade♥ Vill göra om heeela dagen♥
Okej, jag orkar inte uppdatera, men kände att jag inte gjort det sen tisdags natt, så här får ni detta käcka lilla inlägg for now! Puss♥

Detta suger...

Vaknade av någon anledning för en halvtimme sen och är pigg som ett as... De gåååår inte att somna om.. Fan då! Behöver ju sova! Har bara sovit 4 timmar.. Ska inte upp förrän om 45 min ju!):


Fick min studentpresent av mamma och pappa förut!! :D



 


För vi ska ta studenten!

Såååå taggad just nu! Imon är det dags! ÄNTLIGEN!
Idag har jag vart på skolan och pyntat vårt flak. Blev lite kaos där ett tag när vi insåg att vi inte hade någon ström på flaket.. Så vi fick ringa runt och fick hyrt en i sista stund! Nice! Det måste dock lämnas tillbaka efter flaket, innan jag åker hem, men vafan! Det löser ju sig!
Sen åkte jag hem och åt mat, åkte till kungsmässan och köpte smink, åkte hem och städade och fixade med spotify på pappas data, dukade, blåste ballonger och dammade på mitt rum.. haha
Nu är jag alltså redo! Kan tillomed låten jag och Thilda har skrivit utantill! Får se hur det blir med det imon dock.. haha
Nu ska jag nog krypa till kojs! Klockan ringer redan 05:00 och klassen kommer 06:30! Åtta ska vi vara på skolan, och tolv springer vi ut! :D Sen är jag här hemma igen vid tre, och fram till att vi tar pendeln in till Göteborg vid 21:47! Kommer bli en lååång grym dag!
Puss på er!♥

You're gonna find someone new♥

Hejsan hoppsan! Mycket har hänt sedan sist! Jag har vart på bal och busat ända in på småtimmarna!
I onsdags hade jag som sagt bal, och Sofia fixade hår och smink på mig och Emma innan jag skulle fotograferas! Sen åkte vi hem en snabbis innan det var dags att fotas i parken! Efter fotografering körde Johanna och ovve mig och Emma till götaplatsen där vi tog några fler kort innan vi vandrade ner till valand! Orkar inte skriva alla detaljer.. Men jag hade sjukt roligt! Det kan jag ju säga! :D
Sen i torsdags hade vi en mysig dag med typ halva klassen<3 va hemma hos Krille och grillade korv och satt bara och pratade i soffan typ.. Alla va bakis, så de va mysigt!(: sen åkte jag och tränade, näst sista träningen för denna säsongen.. Sen va jag och Emma ute på äventyr hela natten typ.. Tror jag var hemma vid fyra om jag inte minns fel!
På fredagen hade Emma skolavslutning och det firades med en tripp till donken! Haha! Sen åkte vi och spelade brännboll i kylan med klassen! Och på kvällen tänkte jag städa, men Jocke ringde och tyckte jag skulle följa med hem till Tobbe och äta pizza istället! Så de fick det bli! Sent blev det också..
Och igår va det klassfest! Svin kul! Va hemma hos charlie och drog sen ut till mingel! Go kväll!
Idag har jag vart i studion på skolan och fotat rebbes mage! Hon är gravid alltså.. Haha
Sen har jag ätit mat och vart och tränat!
Hade min sista "sista dagen innan sommar" träning med convivium ever idag. Alla va utklädda.. Haha!
Idag ska jag äntligen sova! Har inte gått och lagt mig före soluppgång sen i tisdagsnatt... Haha^^
Okej.. Mina ögon går i kors och det är ett under att jag inte har somnat än.. Puss<3

Edit: Jag somnade innan jag hann publicera inlägget... DOH!

 


Du om nån borde förstå, att man inte gör såhär mot mig