mysweetestthings -

I do regret

Svullnaden av mitt face är värre än vad den var igår, och jag ska jobba snart..
Hej svampbob fyrkant. "Svullnaden kan sitta i i en till två veckor." Fuck. Min andedräkt smakar/luktar ju skit också.. Eftersom jag har haft blod sipprandes ur såret de senaste 24 timmarna. Meeeh. Äckligt är ordet! Jag orkar inte. Knaprar 14 tabletter om dagen också (y' Men de är ju bra.
Nu ska jag sluta klaga och äta mina tabletter, ta min ispåse, och sen äta lite maut! Något jag kan äta.. Något som helst ska vara flytande.
Fml.

Story of my life.


I love you forever♥

Nå, idag är det fredag, vilket borde betytt redovisning och prov, men istället tog jag och mamma bilen till Halmstad för "operation". Iklädd i typ badmössa och tossar på fötterna satte jag mig i stolen och fick 158 bedövningssprutor runt tanden. Det var typ de värsta.. fy. Sen fick jag ett sånt operationsskynke över mig.. Ett sånt med hål där dom ska göra ingrepp.. Sen började han skära, borra och skruva in skruv. Skruven knakade i hela käken. Kan fortfarande höra de äckliga ljudet.. Sen va det iallafall bra med det och innan jag och mamma shoppade så skulle vi röntga så att inget såg tokigt ut! Sen åkte vi och shoppade! Köpte jeansjackan, två bandeaus och en body scrub!
Sen åt vi lunch innan vi åkte hem och bedövningen släppte helt och smärtan blev för mycket.. Tog tabletter och la en isklamp tryckt mot kinden och gick och la mig en timma. Sen dess har jag kollat på Big Brother, Secret Circle och ätit pannkakor! Nu ropar pappa, för vi ska kolla på Vampire! Puss♥

This is it love♥

Äntligen har jag beställt hem allt till bal/studenten! Nu ska jag bara strassa mina utspringsskor, sen är jag fit for fight! Har köpt present till Sofia också! Får se om jag har några pengar över, för isåfall, beroende på hur jag mår, tar jag mig ner till kungsmässan för lite shopping efter att jag har vart i Halmstad!
Okej, det blir nog inte intressantare än så..
Filmade på träningen idag.. Hoppas jag fick något användbart! Annars fick jag ju med en käck liten dans med Helen, Elisa och Gabriella.. Det är ju tur att alla är lika störda.
Bara 61 dagar till balen, och 67 till studenten... Måste hitta frissa!(:

Not over you♥

Igår tränade vi, efter träningen fick jag köra hem Emma, för hennes syster vad magsjuk, och mamma skulle köra henne... Lite krångligt... skitsamma..
Den enda saken som kunde få mig att skutta upp ur sängen imorse, var det faktum att det var näst sista avsnittet, ever, av One Tree Hill.. Såg trailern till nästa avsnitt också... Det var vackert♥ Can't wait♥
Annars har jag filmlektion.. Tråkigt, men vi "slipper" jobba eftersom vi har planerat klart.. Ikväll blir det tre timmar is, hoppas på något skojj! Annars ska jag filma ett repotage... Och på söndag också tror jag.. För jag kommer säkert inte få allt bra material idag.. Får se!
Imon ska jag inte till skolan, ska till Halmstad och skruva in en tand... Hjälp... Dom kommer borra in en skruv i min käke. Hjälp.

Larger than life♥

Igår var det tisdag och första skoldagen för veckan, hade studiedag eller något i måndags.. Så i måndags slappade jag till 1000 innan träningen♥ Åh de va skojj! Och så äckligt jobbigt, när man inte är helt 100.. Vi gjorde inte så mycket, men det gick fort(: Så fick vi våra studentmössor! I skolan då... Så jag fick "gå in den".. Den är ju rund och felformad.. Så den är inte riktigt min size än, men de löser jag efter några dagar.. Efter skolan ringde iallafall emma och sa att hon, jag och Johanna skulle fika vid fyra! Så Johanna kom hit och hängde och va allmänt cool, som man blir när man är med mig.. Fast nej. Men hon va iallafall här. Sen tog vi cyklarna till Karma, fikade där i två timmar, mojsigt(: Sen cyklade jag till Ica Maxi, köpte godis (29,90/kg) och cyklade hem igen.. Sen slappade jag hemma resten av kvällen..
Bloody wednesday.. 6 timmar film. usch fy blä. Åkte hem, brände tre nya skivor till min bil, lagade mat, och nu ska jag åka och träna!
Tror jag har någon inflammation eller något... Käkar iallafall penicillin nu.. Det suger ju lite..
Jaja, nu ska jag byta om och grejjer innan träningen! Pusss♥

I've never made that noise before..

2:45♥

I need a hero♥


If I was your girlfriend, I'd never let you go♥

Han släppte sin nya singel inatt.. Jag döööör. Så bra! (:
Den ligger förövrigt #1 på Itunes i Sverige..(:
http://itunes.apple.com/se/album/boyfriend-single/id513225420
(((:♥

Världens bästa äventyr♥

Exakt (okej, den 23e) ett år segan vi va i Göteborg och hade våran sista show♥



No hold blev ju kaos i slutet... Och söte barnet.. haha
Miss it!♥

You stole my ♥

Jag behöver långt hår. Nu.
Kvällen blev grym igår! Åkte hem till emmy och hjälpte henne att göra sig iordning och grejjer och tog sen pendeln mot göteborg! Hamnade inne på Chalmers fest och där spenderade vi resten av kvällen! Nice!(: Träffade Sean Kivi där också!! :D
Imorse vaknade jag av mig själv igen♥ Kollade på Breaking Dawn behind the scenes innan mor och far kom hem från Tjörn! Sen åt vi våfflor♥ i uterummet(: Och nu har vi grillat till middag också.. Värt!
Jag hoppades att jag skulle vakna frisk imorse.. men de gjorde jag inte.. Har ingen röst och kan inte andas genom näsan.. Fml. Sadface.. Så de blev ingen extraträning för mig idag.. Jag vill va frisk! Men imon ska jag träna! Och vi är lediga från skolan♥
Nu ska jag snart kolla på Footloose(y'
Ååh♥

Young, wild & free

Igår blev det en hemmakväll med Tacopaj, Big Brother och tidigt i säng.. Imorse vaknade jag av mig själv (love it!) vid nio och gjorde mig iordning mig för jobb! Åt frukost, jobbade till 16, åkte och lämande pengar, köpte lite stuff på kungsmässan innan jag åkte hem. Nu har jag duschat och håller på att göra mig iordning, ikväll blir det party! Och imon är det våffledagen! Kan de bli bättre? Svar ja.. men skitsamma!(: haha.. Kul där. Jo men de va väl allt, ha de gött igelkött!

Ed Sheeran är för övrig för jävla bra..

Maybe tonight I'll call ya, a
fter my blood turns into alcohol.♥

Dog lite...

Kvalitén</3

Don't know what for

Detta suger... Så jag bloggar.. Kollar på en tråkig gammal film på filmlektionen... Men lärarn är inte här, så då åker mobilen fram... Sorry... Sen sitter jag och andas genom ett sugrör... Inte bokstavligt.. Men de känns så. Är så förbaskat förkyld! -.- suck. Idag ska jag laga tacopaj! Och på lördag jobbar jag, 11-16. Och på söndag blir det våfflor och förmodligen lite käck isträning efter de... Har abstinens. Nu kom läraren tillbaka... Så nu får jag väl låtsas kolla på filmen..


I want some more

Hejhopp! Idag er det fredag! Jag är sjuk!): Vi är på damp humör.. Skriver massa instuderingsfrågor om massa revolutioner... Tråkigt... Men! Jag har beställt min balklänning, mina baksidor och bakat chocolate chip cookies! Mmmh! Och nu sitter jag och planerar min tatuering... I need some help! Ni får gärna skriva vilken ni tycker för jag kan inte bestämma mig.. Ska ha den bakom örat(:


((((((:


Keep your eyes open♥

Sitter på projektarbetslektionen. Är trött på detta arbete jag knappt börjat med. Jag orkar inte, de är så mycket text, så många sidor och jag har ingen aning om vart ja ska börja... Får damp på detta!
Sitter iallafall och lyssnar på Convivium låten.. Vi är för roliga.. haha^^
Idag är de uppvisning, och jag får äta pannkakor! Wihooo..(:
Annars har jag inte för mig så mycket,tränings ledig resten av veckan.. Och nästnästa vecka är det auditions!

3/4 18:30 - 20:30 i Wallenstams ishall
4/4 20:45 - 22:45 i Slottskogsrinken
5/4 19:30 - 21:30 i Marconi ishall

De var allt för mig... nu ska jag fortsätta ha ångest för projektarbetet! Puss♥
(Ja de är en annan text stil av någon anledning..)

I Wont give up♥

Hejhopp!
Det blev inte riktigt som jag sa.. Eller asså.. De blev massor av tårar av många anledningar. De är hårt att träna ett år för detta.. Herregud.. De är ju sjukt.. Och nu är det över. Fuck. Sista gången vi har åkt fina korta programmet i våra fina klänningar♥ Pappa geten..♥ Och på tisdag burlesquar vi för sista gången.. Blä. Iallafall.. Vi åkte grymt! Dock med två fall, som inte störde alltför mycket, och ett excessive use of ice avdrag i line.. Vi slutade iallafall på sjunde plats.. Nexxice åkte om oss.. Men de va väldigt tight från typ 8 och uppåt.. Iallafall mellan åttan och trean! Skiljde typ tolv poäng.. Och de är inte mycket! Så de kunde ju gå lite hur som helst.. Men de är lite roligare också, så att det inte är självklart vilken plats man hamnar på.. Skitsamma.. Efter tävlingen hade vi reception med Spirit uppe i idrottssalen innan vi tog en buss till hotellet för att göra iordning oss för skaters party! Det var nice!(: Efteråt gick vi hem och bytte om, satt och pratade en stund, kollade på åket och sen gick Jag, födelsedagsbarnet brother Louie, Carro, Ovve och gabriella ut och firade! Massor att fira, SM-Guld, VM-Sjua och Louises födelsedag! Värt! Vi åkte till Berså och va hemma vid fyra(:
Imorse gick vi upp vid tio och åt hotellfrukost för sista gången! Packade sedan i vårt bombnedslag till rum innan vi checkade ut! Åkte till ishallen och lämnade av Ovve och sen tog jag bilen hem, slängde in mina väskor och åkte till stationen. Tog pendeln till göteborg och gick på Universeum med Emmy, Emma, Mjöda och Thilda. Jag va så äckligt trött.. är det fortfarande.. Och nu ska jag snart sova..
Men Universeum va skojjigt! Sen åkte jag hem, och nu har jag ätit Lasagne, glass och kollat på Big Brother!
Nu ska jag sova! Godnatt♥
Imon är det skola. Fuck.

Hate to see my whole world cry

Jaja, varför vara mainstream och ta kort innan?(;
Idag är det lördag, sista tävlingsdagen denna säsongen.. De sög ju lite smått.. Vill inte att det ska vara över.. Inte än..
Under veckan har vi ätit mat, pizza och glass, tränar massor, skrattat och sovit.. Sminkat och gjort slick och massa annat tävlingsrelaterat..
Igår åkte vi korta programmet för sista gången, de gick bra! Fick 45,(?) och ligger 6a, men före nexxice!!! Wiie((: det är nice! Nu kan vi bara klättra uppåt, till skillnad från förra året när vi låg 4a efter korta och kunde typ inte klättra alls.. Så idag.. Jävlar..! Tänkte inte gråta efter åket.. Men de gick inte att hålla emot.. Så i kiss & cry va vi så glada och dom flesta grät en skvätt.. Idag kommer jag antagligen inte gråta.. Eller jo.. Jag vet inte.. Efter tävlingen kollade vi video tror jag.. Jag har inget minne från kvällen.. Men jag åt macka.. Och vi sjöng.
Idag har vi tränat officiella, och de gick bra.. Sen har vi ätit mellanmål och vilat, vilar nu, fram till 14:15, men jag kan inte sova.. Louise kommer hit om tjugo minuter för att fixa skaters party kläder.. Höhö(:
Ohoh, i tisdags försökte jag, ovve och Louise oss på "salt and ice challenge" (lägger salt i handen och en isbit på de, klämmer ihop handen och de fräter hål på huden) kan anses som ganska dumt.. Jag tänkte inte att konsekvenserna var att man har ont i handen en veckas tid.. Kan inte klappa händerna och de sög ju lite... Haha
Ni får ha de nice, de ska jag, njuta av mitt näst sista junior VM! <3


Maut

Och ja som inte trodde ja skulle blogga.. De är så lätt när man är i Sverige!(:


Okej...

En liten käck update.. Va precis inne i en musik studio och spelade in en låt.. Vår egen version av Sean den förste banan.. Hahaha! Fan va nice! Den kommer gå varmt under helgen... Nu blir det plankstek! Puss!


Vi ska till VM idag!

Wääääj! Färdigpackad, har bakat en kladdkaka som ska lämnas till cafét, taggad och redo för VM! Pannkakor har jag också ätit! Gott((: Nu ska jag hämta kladdkakan från garaget (höhö) (?) innan jag åker till Novotel! Wihoo!(:
Puss på er! Får se om vi hörs senare under veckan!♥
Förlåt för min 1D mania... Men jag känner mig lite som tjejerna vi 2:32.. Louis på 3:20♥

Therefore you argument is invalid

Denna videon dock.. 2 bananas for a pewand! 3 bananas for a EUROOO!

You won the battle but you lost the war.

Helgen har vart låång och uttröttande! Men så bra! Började i fredags, med ett sent ispass, lämnade kvar väskorna eftersom vi var först i ishallen på lördagen! Var hemma vid halv elva tiden och skyndade mig i säng för att klockan ringde klockan 6.. Tog mammas bil till träningen, hade de första ispasset. Hade frukostpaus och åkte sen och bowlade! Mitt lag vann (y' :D Sen åkte vi till en restaurang och åt mat innan vi åkte tillbaka till ishallen och hade videogenomgång innan ispass nr2! Efter de passet gick vi och la oss en halvtimma.. fyyyy va trötta vi va.. iallafall jag.. Sen hade vi sista ispasset och tränade så bra att vi fick sluta tidigare (y'
Sen igår så gick jag upp typ nio för att fixa slick, och åkte sen till salongen och förlängde fransarna innan jag åkte in till Göteborg och hämtade ovve, sen vidare till Borås! Där hade vi en grym uppvisning! Och åkte sen med Louise och Ovve tillbaka till Göteborg och Veronicas lägenhet och åt thaimat, kollade på tv och gjorde Salt and Ice challange innan träningen! Hahaha (: Vi var nog alla något övertrötta, och allmänt konstiga.. Sen åkte jag hem och åt Ben & Jerry's.. Dumt.. Men det är lätt att vara efterklok!
Idag har jag iallafall vart i skolan, tråkigt och jag va inte riktigt fokucerad.. men jag orkar inte skolan längre.. Så jävla tråkigt.. Har typ 57 uppgifter efter mig och projektarbetet ska snart in.. och jag orkar inte.. Bara 84 dagar kvar av helvetet.
Imon chekar vi in på Novotel! Wihooo! Ikväll är de sista vanliga träningen och det är 99 dagar kvar till Alanya!
Puss♥

It's enough for me♥

Saker jag skulle behöva köpa inför sommarn, okej inte behöva, men vill... Ska försöka få råd med de mesta nästa lön!(: (Kanske inte hörlurarna då...)
399:- / Lindex
Jeans jacka! Seriöst, jag äger ingen, och de är typ ett måste... Skulle dock vilja ha en jeansväst också... Men jag får börja med en jacka iallafall (y'
399:- / Nelly
Spets Jumpsuit.. Svin fin! Jäg är kär i denna ♥
? / Prestige
Dessa fast med silvrig kedja.. Man kan aldrig ha för många solisar!(;
~400:- / Etsy
Ny Bikini♥
~650:- / Beats by Dre
JustBeats, grymma hörlurar! Äger inte ett par hörlurar atm, för jag räknar inte mina Iphone hörlurar som riktiga.. Dom är ju värdelösa... ):

Tänkte.. Jag skulle.. ja vet inte.. haha
Iallafall, sista APU dagen, värt.. Kom till skolan vid halv tio, fixade några små ändringar coh lämnade skolan vid halv tolv! När jag kom hem var städerskorna hemma, så jag tog mig en promenad runt omkring...
Idag börjar vårat VM-läger, i Frölunda Borg! Perfekt(:
Nu ska jag nita mina shorts lite, och måla mina naglar innan träningen! Puss♥

I may or may not be crying right now...♥

This is now♥

Herre jistanes vad jag har bloggat idag!
Jaha då! Då var resan bokad! GÖTT! Jag och Ovve ska på äventyr ner till Emmy och hälsa på! Sjukt taggad!(: Kommer bli en grym sommar!(:
De finns inte så mycket mer att säga nu än godnatt! Jag känner mig en aning pank atm... Sista dagen av APUn imon! NICE!
Sååå, godnatt!♥

Önskar jag bodde i Stockholm..

..ibland.. Typ en dag som denna, när Tyler Ward är i Stockholm för att spela! ): Vill också..

One last time♥


So why am I crying?♥

Åh va vårigt och mysigt det är ute. Wiiiie!(:
Not.
FML, de är snö): Men idag är typ sista APU dagen.. Vi har gjort klart båda reklamfilmerna och ska åka till Fjärås om två timmar.. Sen ska jag till jobbet och hyra film, äta min ben&jerry jag köper på 7-eleven i fjärås.. Och sen titta på filmen och boka biljett till Alanya♥
Fick hem min spetsbody som jag beställt igår... Men den va långärmad och de tänkte jag inte på.. Dumt.. Så jag beställde en utan armar som jag kan ha under crop tops(:
Iallafall... Det va typ de intressantaste.. Om de ens va de..
Har sett de senaste OTH avsnittet.. Dog lite.. 4 avsnitt kvar): Wääääääh
I'm not that fragile, I'm not gonna break. This is overated♥

Äckligt bra♥


Bättre sent än aldrig

Fick våra datorväskor idag, sisodär ett halv år sena.. Men de är bra ändå, för dom har vart på ett fartyg från Kina... I 6 månader.. Snabbfrakt va de hääär!

But it's all good.

Tisdag idag, nej Onsdag.. Tur det, för min tisdag sög. Jag vill inte ha en till sån dag, men vet att jag kommer tycka min dag är värdelös efter träningen ikväll.. Har tappat hoppet om VM. Det suger lite, men jag vet att jag inte kommer få åka om ingen skadar sig eller blir sjuk, so why keep trying?
Skolan va iallafall tråkig igår, tråkiga APU.. Sen åkte jag hem och åt massa lasagne innan träningen, var fortfarande mätt när jag kom hem..(y' Imorse åt jag äggröra.. Bara för att, men vi hade ingen mjölk.. Och jag är inget stort fan av äggula, så de blev ju inte jätte gott.. Efter skolan ska jag iallafall äta pannkakor, för de har pappa gjort smet till.. Ska tvinga honom att lägga i vaniljsocker..(: Höhö(: Ikväll har vi mentalträning innan träningen.. Hmm..
Längtar till Onsdag morgon, exakt en vecka.. För då får vi god hotellfrukost! Och resten av veckan för den delen.. (fram till söndag, men de är ju resten av veckan.. såååå...) Har hört att Novotel har godaste frukosten.. Så de låter ju bra!
Nu ska jag fortsätta jobba.. Eller något..

Before we get to old♥

FY va tråkigt det är att vara ledig! Vad gör folk på kvällarna?! Detta suger!
Skulle ju ioförsig kunna göra något vettigt, som att packa upp väskan, göra post certifieringen eller plugga.. men neeej, de är trååkigt(:
Istället har jag suttit och kollat på massa gamla 1D videor♥ Letat lite flygbiljetter till Alanya och självklart vart på APU i skolan och klippt klart en film! Uhm..
SM-GULD i helgeeen! Gryyymt!
Nej, men då kanske jag ska packa upp väskan innan någon blir arg... Sen ska jag nog slita mina shorts och nita ett par skor! (: Puss♥

Skate For Her♥

SM, Nu kör vi!
Do you remember why you skate, or has it been too long? Is it because you’ve worked so hard to get where you are, or because you love to be part of this team? Is it because you don’t want to let anyone down, including yourself? Somewhere behind the athlete you’ve become, the hours of practice, the teammates who believed in you, and the fans who cheered for you, is the little girl who put on her first pair of skates—who fell in love with the sport, and never looked back. Skate for her.

Spoiler alert!

Dagens Oth... I Can't Even.
♥♥
Dog lite när jag såg denna scenen... Aah... ♥

Happy 18th birthday Justin Drew Bieber♥

Tuesday, March 1st, 1994, 12:56, St.Judes Hospital, London Ontario, Canada♥

Harry Styles.. Looking goood.

Gammal, men ack så rolig(:
Nu är det förövrigt Justins 18års dag!(:♥