mysweetestthings -

Story of my life

Mamma kom in imorse och berättade att hon skulle anmält mig till en tävling om jag inte hade haft bal idag...
Man kan vinna biljetter för att se Justin i Oslo idag. Fml. Jaja, jag har bal och jag vill gå på den.. Men jag vill se justin... Blöö
Skulle inte vunnit ändå.

Boys will be boys, oh yes they will

Idag är det som sagt bal, och jag håller på att platta mitt hår just nu, för att sedan kräppa det och efter det locka de... Hahahaha (y' Fint skare va!
Kommer lägga upp bilder någon gång.. Annars kommer jag nog instagramma eller twittra under dagen skulle jag tro!
Dagen kommer bli grym! Det känner jag på mig!(:
Nu ska jag platta klart håret och åka för att träffa Sofia på kungsmässan och köpa blomma till mitt hår(:♥

A fighter keeps fighting

Idag har vi vart i skolan för allra sista gången, om man inte räknar studenten! Ska dit en snabbis på fredag och lämna böcker och be om nyckel till skolan dock..
Har ätit i bamba för sista gången.. Lämnat in våra datorer.. Jag har äntligen lämnat in alla arbeten! Äntligen klar med allt! :D Såååå skönt!
Har ont i hela kroppen idag.. Bara för det där dumma fallet igår.. Känns som om någon har kört över mig med en bil. Inte för att jag vet hur det känns, men skulle jag veta det så skulle de nog kännas såhär..
Nu ska jag städa mitt rum, och fixa lite stuff inför imon! För imon är det baaal! Ska bli as kul! :D Wäääj (:
Men först ska jag spela gitarr... (: Tehee(:
Puss♥

If I could just die in your arms♥


Love the way you lie♥

Kul.... En och en halv timma.. Sen orkade jag inte mer.. Ögonen går i kors och huvudet dunkar.. Jag fortsätter imonbitti.. Puss..♥

I won't let you go♥

Hejsan hoppsan! Mycket har hänt sen sist! Har spenderat mina senaste dagar med Ovve och grabbar på klipporna i Gottskär,gått min sista riktiga skoldag ever (om jag inte ska plugga vidare...), med järngänget och los grabbz hemma hos Ovve, förberett och lagat mat inför studenten, pluggat och tränat!
Idag hade vi träning.. Svin kul! Tills jag ramlade och huvudet fick ta emot smällen.... Jag har ont): Är yr): Har en ful bula..):
Jaja, det blev ett kortkort inlägg! Måste plugga och sen sova! Imon ska jag till skolan vid halv tio, lämna tillbaka våra kära datorer (som jag förövrigt använder nu.) och städa våra skåp! Imon, ska jag vaxa och epilera mina ben! skulle gjort det idag, men har inte hunnit! Har vart styling modell, pluggat och tränat! Kände att plugget är lite viktigare..
Nu ska jag fortsätta! Puss på er♥


Har du krull?

Denna busringningen är så jävla bra. Bara lyssna. Hahah♥


Can you love my dark side?

Okej. Nu kanske ni tror att jag tar en välförtjänt paus. Sanningen är att jag inte har börjat än.. Och nu lurade ovve iväg mig på äventyr.. Fårlåt plugget.. Men du får vänta till senare! (;
Hähähäähähh nu ska jag ha kul! Puss♥

You're a bad idea♥

Sitter just nu och kramar spritflaskorna som står på mitt skrivbord.. Måste hitta en plats för dom.. börjar bli jobbigt att sitta vid datorn..
Dagen va ganska kort.. Softade ute i solen på filmlektionen typ, åt lunch, gammal kyckling, klumpiga makaroner och chokladpudding! Sen väntade vi en och en halv timma på att nästa lektion skulle börja, skrev en utverdering och åkte hem.. värt att vänta..
Nu har jag fyllt i min tattoo! Ser grym ut än så länge! Blöder som fan dock.. Ont gör de också.. Aja(:
Jag är så jävla taggad för student nu btw! Åkte till kungmässan och köpte fjärilar, studentpresent och vax! Så på måndag ska jag vaxa los leggos, ifall ni undra!
Hmm.. Nu måste jag plugga.. Har sjutit upp det.. men this is the moment..
Puss på er.. Hörs nog senare när jag tar en paus från detta äckliga.. Puss♥

The hardest part is giving up.

Va hos tandläkarn idag.. Satt på min fasad.. Den va fel färg och för klumpig och stor. Så nu ser jag ut som en kanin och kommer göra det till efter bal och student! KUL ):
Nu ska jag ha fys i den äckliga värmen.

I don't wanna grow up♥


Tired of holding this inside my head♥

Hejsan hoppasan lillebröder!
Igår var det måndag, den 21 maj, vilket betyder bal för nästan hela kungsbacka! Så jag har lekt chaufför och flängt fram och tillbaka hela dagen!
Började med att jag åkte ut till Ovve för att väcka henne, trodde vi! Hade med mig Emma, och träffade ovve på hennes gata, hon va redan sen och på väg in till kungsbacka för att få frissa och smink gjort!
Så vi åkte dit med henne och satt där en stund innan jag och emma köpte jordgubbar och åkte hem och åt!
Sen körde jag emma till skolan och åkte hem och solade en timma eller så innan jag gick och duschade och emma kom tillbaka! Jag gjorde iordning mig, vi åt lite till och åkte till badhusparken och kollade på alla som skulle på bal! Alla va så fina! Sen va jag chaufför åt Ovve, Johanna och Jocke! Körde in i blixtar och ösregn och dom fick springa till Valand(: Hihi
Sen skulle jag träna och emma ville åka med, för hon orkade inte åka hem. Så vi sprang till sibylla och åt middag eller något.. Åkte sen vilse till träningen, men kom fram tillslut! Emma satt i shorts i ishallen, hon va ganska kall efter min två timmars träning.. Höhö(: Sen åkte vi hem och soooov!
Och nu sitter jag här i skolan och har projektarbete/gör vad ni vill, vilket betyder historia för min del!
Efter skolan ska jag nog hem och sola eller något.. Får se va det blir.. Eller så hänger jag med mjöda ett tag, innan vi ska fylla i våra tattoos! Värt!(: Efter det ska jag hem och laga pannkakor/äta pannkakor med Rebecca! Och resten av kvällen ska spenderas vid min dator, skrivandes av min projektrapport/Astronomi uppgift som ska in på fredag! Kaaaos... Nu ska jag fortsätta jobba.. Puss♥

Orkar inte blogga..

Vafan håller jag på med? Det får mig inte att må bättre överhuvudtaget.
Nu ska jag festa med Ovve och Emmy i Torslanda. Puss♥

I've been shot by you♥

Hejsan hoppsan! Jag har haft en busy weekend, fast ändå inte.. Eller jo.. Okej.. I lördags gjorde jag inte ett skit, förrän 16, då jag började jobba! Jobbet va ganska lugnt, och jag plockade upp lite drickor och sånt käckt(: Sen åkte jag hem där Ovve och Johanna väntade utanför! Tio minuter senare kom Emma och Emmy också, vi hade lite "förfest" och dom hjälpte mig hitta vad jag skulle ha på mig! Sen gick vi in till innerstan och gick till Esters! Träffade lite folk från klassen, carro, madde från spirit och linnea! (: Vid tre tiden tog Emmy pendeln hem och Niclas betalade våran taxi hem!♥
Ovve pratade i sömnen♥ De va kul(:
Vaknade vid tolv och åkte till kungsmässan och köpte godis, åkte sen och köpte pizza.. GOTT(: Vi gjorde ingenting under hela dagen, kollade på The Last Song och Bounty Hunter! Sen åkte emma hem och jag och ovve åkte och handlade mat! Efter det satt vi typ och kollade på massa 1D bilder och lyssnade på musik innan ovve åkte hem!(:
Idag är det måndag och jag har träning! Har inte tränat sen i onsdags.. Det går bra nu!
Har precis haft diskussion om köttindustrin i naturen.. Intressant info.. 

16 Dagar till Balen!
22 Dagar till Studenten!
36 Dagar till Alanya!

I still turn to you♥


Tänk om man va såhär vacker..♥



I'm twisted cause one side of me is telling me that i need to move on, on the other side i wanna break down and cry♥

Nuuuu dör jag ju lite.

Nej men ska inte Justin fucking Bieber komma till Sverige i Sommar? Jooooodåå, på NRJ Summer Party Live. Nu dör jag.
Someone hold me.
Känner mig liiiiiiiite skaaaakis. Jag dööööööör...fnfdkgknlgngsfdbvhjkj

I'm gonna let it happen to me♥

Denna låten betyder så mycket just nu.. Jag orkar inte.

Ovve vet inte vad hon pratar om.. jag skriver visst sammanhängande! Nästan iallfall! Man måste ju ha radbyte lite då och dåå...
(typ här) I fredags var jag i skolan, hände inget spännande.. och sen kommer jag inte ihåg vad jag gjorde.. pinsamt.. SM-middag var det iallafall i torsdags.. komme inte ihåg om jag berättat om den.. det va kul iallafall(: Jo just det! jag provade ju balfrissa med Soffipropp och åt kinamat med henne! (: Igår jobbade jag 11-16 och åkte sen mot Karma för att träffa mitt järngäng♥ Har inte umgåtts på jag vet inte hur länge.. Satt på Karma typ tre timmar eller något, och åkte sen till Maxi för att köpa mojs till kvällen(: Sen va vi hemma hos mig.. gjorde inte så mycket.. bara va.. Och kollade på film, försökte sätta på (6767) Never Say Never i närmre en timma, men det gick inte.. Varken vid projektorn eller tvn, så vi gav upp och kollade på Wild Child sen!
Idag har jag bara pluggat, ätit mat och tränat! Efter träningen åkte jag till salongen och Sofia fixade till mina fransar lite, ska göra dom en gång till innan balen så vi gjorde inte så mycket(:
Jag ramlade på träningen idag -.- Tveksamt på om jag kommer kunna ta mig ur sängen imon.. Kan inte lyfta benet typ :D Wääj.. Nu ska jag lyssna lite musik, läsa bloggar och somna tidigt! Puss på er♥

för dig ska jag göra det tusen gånger om

Ovve bloggar hell yeah! Detta kommer bli kul.. Ni förstår, jag och Fedde har olika sätt att blogga på, Fedde hoppar rader
mellan
varje
mening,
medans jag skriver i en löpande text (sparar tid, livet är för kort). Så just nu sitter järngänget, dvs. Johanna Emma Fedde och jag inne i tv-rummet och försöker sätta på Justin Bieber (hehe) men hittills har det inte gått så bra. Så så ligger det till. Vi satt nere på Karma i flera timmar förut och först när vi märkte att skivan dom spelade med gamla låtar inne på caféet hade gått om typ tre gånger så bestämde vi oss för att gå. Åkte till maxi, köpte jordgubbar som nu är uppätna för längesen, och begav oss hit. Tänk om alla var som oss, vilken underbar värld vi skulle leva i. Bara ta allt med en klackspark som vi gör när bara vi är tillsammans.. Bredvid mig ligger Feddes studentmössa och nu är det exakt en månad kvar, för den 5 juni smäller det och cirka två veckor efter det drar vi till TURKIET! Nom nom nom, turkar ftw.... eller?... Nej nej, dom får nöja sig med att betala våra drinkar :) och kanske en svettig kram.. hahaha.. Jag har inte höga förväntningar, men IT'S GONNA BE LEGENDARY!! Älskar dig min feddis, du är mitt mongobarn (SHE'S MINE!) ♥
Pussar från en osminkad Ovve i din goa onepiece och självlysande strumpor, tillsammans är vi bäst korvis

Min hals atm..

Och såhär har jag sett ut i skolan idag(y)


#JB2012♥


It's easier for you to let me go♥

Min hjärna är inte med över huvudtaget.. Igår visste jag att det var onsdag, 6 timmar film, men tänkte ändå, "det är måndag, börjar halv tio", så jag gick upp och kom självklart för sent.. Sen nu ikväll visste jag att det var torsdag imon = soptunnan ut, men ändå har jag gått runt och städat som en galning "eftersom det är fredag och städerskorna kommer imon".. Herregud.. När man går i skolan en dag och är ledig nästa hänger inte mitt huvud med.. haha! 
Idag har vi iallafall haft film, repeterat och grejjat inför imon, då är det Livesändning och jag ska vara Crazy Bieber fan... (; Sen åkte jag och hämtade mina balskor som hade kommit.. Sen har jag solat lite, ätit mat och haft träning! En timma fys och en och en halv timma is.. Antar att det var "tredje gången, ja vet inte gillt" för mina knän, för jag har inte haft problem med dom någon av gångerna innan.. Men idag, sa dom stopp och jag kunde inte springa alla varven): För att föra smärtan någon annan stans satte jag naglarna i halsen på mig.. Har massa röda fina märken där nu.. hahah.. Ser ut som eksem/någon som bitit mig... Fint!
Imon är det torsdag.. Ska som sagt ha livesändning på morgonen, och ARL efter det, ska väl forsätta jobba med vårat företag antar jag.. Inte så spännande.. den kursen verkade nästan kul till en början.. Nu vill jag bara att den ska vara över..
Efter skolan ska jag nog åka och handla, har jag sagt att mamma och pappa är på Gran Canaria ? Det är dom iallafall.. Så jag måste handla mat, städa och diska alldeles själv! Så ja.. handla, och sen ska jag hem och sola en stund och spela in min låt. Tänkte skriva ett kanske, men jag måste spela in den nu. Nu måste den bli klar!
Och vid 18:50 ska jag träffa mitt lag utanför Börsen, vart fan ligger det?, för där är det SM-middag! Whopwhop!
Godnatt på er♥

Any place is better<3

Gårdagen blev lyckad! Hade svin kul! Dock var det för jävla stressigt, fick sluta träningen lite tidigare men hade typ en timma för att göra oss iordning innan bussen gick.. Jag hade inte kommit på vad jag skulle ha på mig, inte sminkat mig, inte fixat mitt hår när det va tjugo minuter kvar.. Och då höll jag fortfarande på att locka linneas hår... Snacka om stress! Vi fick springa till bussen(: jag tog det lugnt eftersom jag skulle jobba.. Så jag va ju nästintill nykter! Vi kom inte in på valand så vi gick till berså istället.. Jag och Louise åkte hem vid tre, lillen och Linnea kom hem vid typ sex.. Haha^^
Idag när vi vaknade cyklade vi till affären, handlade ingridienser, åkte hem och lagade våfflor och sen satte vi oss alla fyra och solade på altanen i typ tjugo minuter innan jag va tvungen att åka hem och dom cyklade för att bada! Jag fick tillome lite färg.. De trodde jag inte! Har grymt ont i min tå... (btw)
Nu har jag precis jobbat klart och är så jävla trött... Det har jag inte vart på hela dagen, men när jag satte foten på jobbet blev jag trött.. Haha!(:
Puss<3
ooooh, justdeee! Någon random som jobbade på berså gav oss vip kort, så nu kommer jag in gratis på onsdagar(y) värt!(: