mysweetestthings -

):

): kom ingen text ju.. Jahaja... Nittorp idag iallafall.. Jobbar nu... Jaja.. Hejdå


Allt jag kräver är ett svar


Macka är gott!

Japp, som rubriken lyder. De är ju gott! Har ätit två mackor till frukost, en till middag och tre till kvällsmat! Hihihih((:
Kommer inte ihåg riktigt vad som hänt sen jag sist skrev.. Men jag har jobbat, tränat och där emellan vart hos Marcus! Båda var lediga från jobb i måndags, minns dock inte vad vi hittade på.. Va inne i kba och beställde linser till honom blandannat! I tisdags var det jobb för båda, så jag sov hemma i måndags, upp fem och jobbade till två (trodde de va ett... ångest...) Sen åkte jag hem och fixade med marcus julklapp.. gäller att vara ute i tid! Fick min lön i tisdags, och nu är den helt borta.. Känns tomt! 
Idag är det onsdag, var ledig och va inne i kungsbacka med marcus och köpte present till hans far! (: Sen har jag ju tränat såklart! Så nu är jag hemma i min egen säng och ska sova! Jobb imon, till ett tror jag! Hoppas de.. Sen ska jag va med min pojk fram till träningen! Och imon fyller Mia år också, så dom ska iväg och fira henne! Jag kan inte följa med.. wäääääääh):
Och på fredag jobbar jag självklart också, likaså lördag! Fredag slutar jag fem och lördag tre, och på lördag bär det av till Nittorp på läger, fram till måndag! 
Pappa har precis rivit en vägg mellan mitt gamla rum och tvrummet, för att göra tvn större... Så från typ 70 tum till 135 tum... haha de är stooort nu!
Nu ska jag ta ut los linsos och sova! Puss på er♥

Tonight let's get some

Hejhopp! Sitter just nu i köket, och ska laga två pajer till ikväll! Ikväll ska vi hem till Bäversjö och äta middag, tror vi blev närmre 20.. Skulle äta typ buffé(: Blir nog väldigt mysigt, längesedan vi träffade alla! 
Igår hade jag och Marcus två månader like I said, och skulle egentligen på bio, men istället blev de typ släktkalas hos honom! Mys(: Så han kan nog följa med till Bäversjö ikväll(: Om han inte är sjuk då vill säga.
Pappa tycker att det börjar bli lite tjatigt med LWWY...(: Hihihi de tycker inte jag :D 
Imorse var det träning och fys! Fyyyy, har gått upp mellan 5 och kvart över sex tre dagar nu.. Däckade vid tio hos Marcus igår kväll.. Sen va jag tvungen att åka hem och sova, och åkte hemifrån tio i sju imorse.. Lite sådär laagom trött nu.. Suck! Imon är jag dock ledig på morgonen :D Wääj! 
Hittade 1900 spänn på mitt rum imorse, studentpengar! Hade nästan glömt av dom! Så nu beställde jag denna! Whopwhop(: 
Nu ska jag laga paj! Puss på er♥

Make some memories tonight!♥

Borde egentligen verkligen sova nu, är jätte trött och ska upp klockan fem, men jag har inte bloggat på länge.. Så jag gör de nu..(:
Kommer inte ihåg vad jag gjorde i lördags.. Men jag var träningsfri och Marcus jobbade nog till två.. Tror jag... I söndags jobbade jag iallafall och slutade var hemma tre, och nyduschad, i nya kläder och med träningkläder, va vi utanför dörren tjugoöver tre.. haha^^ Åkte in med Marcus till La Vacca i Göteborg och firade med mammas sida släkten att min morfar fyllt 80! Jag va tvungen att åka tidigt till träningen, så jag fick ingen tårta)): Men min bby tog hem en bit till mig... Tårtan va inte god.. Sen efter träningen åkte jag hem till Marcus, sov där och körde honom till jobbet och var hemma och hade tråkigt hela dagen innan jag åkte och tränade! Sen åkte jag hem till min bby på kvällen och sova där, körde honom till jobbet, åkte hem och gjorde mig iordning och åkte hem till Emmy♥ Saknade flicka! Mysigt(: Satt mest och pratade, och köpte lite godis!(: Sen åkte jag till Göteborg och hjälpte Marcus, eller höll honom sällskap åtminstone, att stänga! Han klarade ju de så bra själv(: Sen åt vi på köttbullecafét och åkte hem till Anneberg! Sen i onsdags var jag ledig från jobbet, och han med, så vi var hemma hos honom nästan hela dagen, förutom en sväng till kungsmässan där jag köpte två spel(y' haha^^ Spyro och Harry potter(: Sen åkte jag till träningen, och hem och sov! Idag har jag jobbat 5:45-13:00, sen åkte jag och hämtade Johanna på stationen och åkte till kungsmässan och fikade! Mysigt! Har saknat henne!♥ 
Imon har jag och Marcus två månader, och jag jobbar till ett, ska hämta ett paket, och hämta ett par nya inlägg, och sen hem till min fina och bara vara och mysa innan vi går på bio! Får se vad de blir(: 
Nu måste jag sova!! Gosh! Godnatt stooora världen(: hihihiihihihihihiihihihi
 
Fina pojkar<3 Hahahaha videon!♥ Låten♥

Watch my face as I pretend to feel no pain

  
Hoppsan hejsan, tre träningsfria dagar, betyder att göra så lite som möjligt! Igår var jag hemma hos min fina, och vi gjorde inte någonting alls förutom att slappa, fram till att vi åkte och åt pizza innan vi åkte hem en snabbis. Sen åkte han till kobacka och jag hem för att sova! Somnade dock vid halv två, och klockan ringde fem! Inte så himla skoojjjj, men pengar får jag ju för mödan! (Jag har jobbat...) Efter jobbet åkte jag och fixade nya inlägg till skridskorna så jag kanske kan sluta få kramp någon gång... Har haft kramp i fötterna varje träning sen typ veckan innan VM (och tillochfrån hela förra säsongen) Sen köpte jag en liten extra försenad födelsedagspresent till Marcus... haha! Och nu ska jag åka in till Göteborg och hämta honom som har jobbat, sen ska vi hem till Anneberg och förmodligen inte hitta på något speciellt(:
Imon ska han jobba, och jag ska träffa min Ovve<3 Sen ska jag fixa mina fransar och jobba till stängning! Sen blir det en grej till om jag hinner!  
Nu måste jag åka! Puss på er fina<3

Wasp

Hej hopp! Har egentligen inte så mycket intressant att berätta, och eftersom det inte är någon som kommenterar är ni nog inte så intresserade heller(:
Kom hem från Alghero i lördags, Marcus hämtade mig på flygplatsen, och jag har tränat, jobbat, och vart med honom sen dess.
Sitter just nu, mellan jobb och träning, hos Marcus, och ska åka och träna snart.. Vi har spelat NHL (haha) och inte gjort så mycket annat.. dock kom jag för en timme sen..
Imon fyller han år♥ Och jag är ledig från jobbet (y)
Min familj kommer hem från Alghero om en halvtimme, och jag har inte något spännande kvar att berätta..
Ska till Halmstad imon, förmodligen för sista gången. Ska sätta min tand och seeen är jag nog färdig! Efter ett år..
Nu ska jag träna! Puss på er♥

All that I am

Hallå hallå! Står just nu bakom en restaurang och snyltar från deras internet (hehe). Måste betala för internet på hotellet och har de bara i receptionen): och mitt tog slut i morse.. Får köpa mer ikväll!
Det är just nu 26 grader och knappt ett moln på himlen! Gött! Ligger på stranden, något av de värsta jag vet, så jag gömmer mig i skuggan eller i Mejas tält! På de sätter får jag ingen färg, men de skiter jag i..
Har lite små ångest för att jag missar träningar.. Får lära mig allt på söndag innan träningen så jag kan gå på som om jag har vart hemma hela tiden!(:
Imon ska vi hyra bil och köra omkring! Till någon strand och bara kika runt! Och på kvällen ska vi fira mammas födelsedag, eftersom jag inte kan vara med annars!
Sen på lördag förmiddag åker jag hem! Kom ju nyss hit.. Men de blir bra! Jätte bra!(:
Nu fick jag sällskap.. Mamma och beccan ville också ha internet... Hihi(:
va inne i stan igår, hittade en godisaffär.. 290kr/kg.. Köpte för 90 spänn.. Haha! Färskare godis får man leta efter dock!(:
Puss<3


I just want you back for good

Tänkte bara skriva ett sista inlägg från Sverige, för ikväll åker jag till Sardinien ändå.. Även om jag fortfarande inte är säker på att det är ett jätte smart drag.. Kommer va jobbigt när jag kommer hem igen.. Men det är smällar jag får ta då.
Marcus sov här i natt och är hemma och matar och rastar Meya och Bella, snart kommer han tillbaka och jag måste börja packa väskan.. Klockan två måste jag börja laga pajerna.. Sofia, Rebecca, Matte, Meja, Farmor, Mamma, Pappa, Jag och Marcus ska äta tacopaj här klockan treee.. Tror inte Meja ska ha någon paj dock.. Klockan fyra bär det iallafall av mot Säve! Och klockan tio ikväll är jag i Alghero! Jag stannar till på lördag, dagen mamma fyller 50, och resten av familjen till tisdag!