mysweetestthings -

I don't wanna be your hero

Har inte tagit några bilder på julklapparna jag har fått så det får räcka med att jag skriver...(:
Fick en film av mor och far som jag ska byta, en extern hårddisk som jag kanske ska byta också! Fick rosa påslakan med sjärnor på, pengar och choklad. Mer pengar, en biljett till leon lurje och en ny taylor swift parfym! Min favvo(: Av min älskling fick jag julklapp och födelsedagspresent på samma gång! Världens goaste jacka och biljett till Miley Cyrus Bangerz tour! Så ballt! (visserligen va det jag som beställde biljetterna, men de va hans idé och han som betalade..(: ) Är taggad! 
Och till mig själv köpte jag som sagt en tv, ett ps3, en apple tv och ett nytt objektiv!
Före: Gud va rörigt..
Efter:
Eftersom allt är svart är det väldigt svårt att se.. Speciellt när man fotar med mobilen.. Men kameran låg hemma hos Marcus och nu orkar jag inte, så detta får duga!(:
 

Mysig jul♥

Det har hänt mycket sen jag sist skrev! Har spenderat mängder av pengar och jobbat ihop en del!
Första delen på min julafton har ni hört om.. På kvällen var jag ju hemma hos min prins och hans familj. Tomten besökte oss igen och vi spelade wii och hade det mysigt! Sen sov jag där och vi klev upp tidigt även i onsdags! Vi tio så tog vi bilen till Media Markt med heela familjen Hugosson för att de skulle kolla på ny tv! Iallafall så tyckte Marcus det (eftersom han spenderar ofantliga mängder av timmar vid deras tv. not. haha) men Mia lyckades inte övertalas så hon gick ut med en apple tv istället.. haha! Jag däremot, skulle kolla på objektiv till min kamera! Men jag tror inte ens jag gick till den avdelningen utan jag gick ut därifrån med En tv, ett ps3 med ett spel och två kontroller, en apple tv och ett annat spel. Allt det för 6500 spänn. Så värt. Nu är mitt rum awesome! Skit nöjd(:
Efter media markt åkte vi hem till Marcus igen och va där i några timmar, spelade lite spel, Marcus spelade sitt nya Need for Speed till ps4 och jag satt mest och tittade på(: Sen kunde jag inte hålla mig längre utan åkte hem och, med pappas hjälp, byggde om i mitt rum! Lägger upp lite bilder i ett nytt inlägg(:
Sen i torsdags var det dags att jobba igen och efter jobbet satt jag vid min tv i några timmar.. Vid fyra åkte vi hem till farmor och firade jul där! Mysigt(: 
Jobbade även i fredags, och vid elva kom städerskorna och vid tolv hämtade jag pappa på sjukhuset! Hna hade opererat sin axel! Körde honom till apoteket och sen hem! Efter det så åkte jag ut på lite mer äventyr, köpte mig ett objektiv<3 Ett Tamron AF 70-300/4-5,6 SP Di VC USD! Inte helt det jag var ute efter, men min plånbok tillät mig inte att lägga mer pengar, så det va den prisklassen jag fick hålla mig i! Men jag är skitnöjd(: Det ska få följa med mig in i ishallen 18 Januari-19 Januari! (Leon Lurje Trophy) Efter jag hade handlat åkte jag in till Göteborg och inventerade med Marcus och Uffe på Elboden i några timmar innan stängning! Sen körde jag marcus hem och åkte hem och typ la mig ganska direkt! Jobbade 6-12 igår och åkte direkt in till Elboden och inventerade lite till! Åkte ut och provfotade med min kamera lite innan jag åkte hem till Marcus! Sen gjorde vi absolut ingenting mellan tre och fram tills att vi somnade vid elva. Jag jobbade imorse 8-16 och nu ska jag äta mat. Så hungrig. 
Imorgon jobbar jag 5:30-10:00 och åker som förmodligen resten av sverige till systemet! Vet visserligen inte vad vi ska göra på nyår.. Det återstår att se! Med största sannorlikhet så hittar vi inte på någonting.. Men dricka, det ska vi ha! Puss♥
 
Här kommer en hel hög med oredigerade bilder!
(Hittade en jätte fluffig söt katt hemma hos Yvonne och Ola((: )
Meja va till en början inget tomte-fan
Men han fick en kram tillslut ändå!
Test av nya okbejtivet(:
 
 

Julen är här

Anlände precis hemma hos Marcus i ösregn. Firade min julafton hemma hos Yvonne och Ola, mattes föräldrar! Väldigt annorlunda, men det va okej ändå(; haha! Det va mysigt(:
Marcus familj har inte kommit hem än så jag passar på att blogga(:
Jobbade ju igår, och fick sluta en och en halv timme tidigare för att vi va klara så fort(: sen åkte jag hem och va med meja en kort stund innan jag tog bilen in till Göteborg för att köpa strumpbyxor och hängde på elboden i sisådär 5 timmar! Sen körde jag och Marcus hem till mig och kollade på Bingolotto och grejjor fram till elva då vi åkte hem och sov hemma hos honom!
Han vakande jätte pigg vid åtta imorse, först av alla (om man inte räknar med Victor som alltid vaknar jätte tidigt..(: )
Så vi skuttade ner och väckte alla och gjorde kaffe! Sen öppnade dom varsitt paket och jag åkte hem, åt julfeukost och gjorde mig iordning! 
Nu ska jag förhoppningsvis snart få komma in i värmen och jag vet inte vad som kommer hittas på resten av kvällen!
Puss

Say something

Igår jobbade jag min första lördag, 6-12 och fick inte ett öre mer för att det va helg. Gjorde lite ont inombords. Sen gjorde jag lite ärenden, postade paket osv, och sov även en kort stund innan vi, vid 17:30 tiden åkte till Mölnlycke och firade min kusin som fyllt sjutton. Under kalasets gång försvann min röst mer och mer och idag har jag inte haft mycket kvar.. (Ger ofta upp mina konversationer eftersom jag inte hörs ändå.. Haha) Stannade längst av alla och kom inte därifrån förrän vid ett någon gång! Mycket trevligt(: Idag har jag betalt räkningar och ätit lite pepparkakshus eftersom de kraschade när vi var iväg på kalas igår..): fixat lite med julklänningen och sen spenderat resten av dagen hos min älskling(:
Åt varma mackor, körde hem Ken och köpte ben till Meya. Spelat ac och ätit tacos. Kollat på så ska det låta och pyntat julgranen!
Nu ligger jag i sängen för att jag jobbar imorgon! Har hört att nästan alla jobbar för att det är så mycket folk.. På mina avdelningar är det 7/40 som inte jobbar, och det är sånna som pluggar och bara jobbar helger..
Jaja, godnatt!



Hur många lingon finns det i skogen?

Hejhopp i lingonskogen!
Haft fullt upp i veckan! Jobb, jobb och åter jobb!
I tisdags fixade jag fransarna och lite så och sen tog jag pendeln direkt in till Göteborg och jobbade på elboden! Tror inte jag bidrar med så värst mycket eftersom jag måste fråga Marcus eller Uffe om saker kunder frågar mig.. Menmen! Sopade iallafall golvet och plockade upp lampor(y) haha
Åkte hem och var med Marcus en stund efter jobbet och sov sen hemma! Jobbade 5:30-13 och åkte direkt ut till Fjärås och passade meja! Sen i torsdags jobbade jag på maxi 5:30-13 och tog pendeln direkt in och jobbade på elboden 14-18! Skyltade om lite mest! Order från Susanne. Haha
Igår jobbade jag 5:30-13 och åkte hem och duschade och gjorde mig iordning. Tog sen pendeln in till Göteborg och "jobbade" några timmar med Marcus innan vi tog pendeln till Liseberg och mötte upp mamma, pappa, Sofia och Jesper! Strosade runt där alldeles för länge, tittade på isshow, åt på Evert Taubes café och tog även en rundtur inne på muséet.. Dom andra spelade och köpte lite julklappar och så! Mamma vann en påse bilar och Sofia vann stjärnvinst på både dumle och chipshjulet..!
Kom iallafall och la mig direkt, så jag somnade vid halv elva tiden. Klockan ringde 5:30 imorse. Opepp för jobb. Men nu är det klart för dagen och jag skall på kalas hos min kusin senare ikväll! 
Nu klär jag granen och ska slappa lite sen(:
Puss

Julkänslor

Jag har under veckan vart på Liseberg med Marcus, Marcus har bakat kladdkaka för (förmodligen) första gången.. Spelat på hans nya ps4, bakat pepparkakor med familjen, gett Rebbe hennes julklapp, tittat på en av mina favoritbarnfilmer, Det magiska svärdet: kampen om camelot och självklart jobbat! I delin dessutom! 
"Jobbat" mitt första pass på elboden också! 
Tänker inte skriva så mycket mer, ni får titta på bilder istället! 
Vilket mästerverk till pepparkakshus! haha! Pepparkakorna däremot var vi lite för lata för att orka kavla ut så mycket så alla är väldigt tjocka.. haha
 
 

Det finaste jag vet

Blandad kompott från senaste veckan. 
Vad jag har lärt mig denna helgen; jag behöver ett bättre objektiv.
Gillar den bilden när Elisa kör solo... haha
 
 
 
 
 
 
 

Hold on, we're going home.

Hallihallå!
Jobbade i fredagsmorse och åkte in till Göteborg lite senare och hängde på Marcus jobb! Sov hos honom och åkte vid ett tiden mot Tjörn! Tittade op tävlingen och åkte hem.. Kändes skit konstigt att inte vara "bakom kulisserna" och att bara sitta och titta.. Sjukt kul att se alla lagen! Grymma va dom allihop! 
Efter tävlingen körde jag och Sofia hemmåt och jag åkte hem ett tag innan jag åkte och sov hos Marcus! Åkte till Tjörn vid elva, tog dubbelt så lång tid pga snöstormen! Convivium tog hem guldet, och likaså Boomerang, i Ungdomsklassen var det mitt gamla Together som stod på första plats och göteborgslaget Karisma kom trea!(:
Efter tävlingen åkte vi på inflyttningsfika hos min kusin i Lerum, mysig! Och sen åkte jag direkt till Marcus!
I måndags skulle han till skolan och jag gjorde några ärenden under dagen och åkte hem till honom sent för att sova där! Imorse tog vi pendeln in till Göteborg och han gick till skolan och jag gick på möte på aventus! Sen har jag gått runt i Göteborg och köpt lite saker, vart på elboden en stund och sen vart på arbetsförmedlingen och nu har jag precis kommit hem från dagens äventyr! Imon står det jobb på schemat och möjligen liseberg! Annars ingenting, som vanligt(: På fredag jobbar jag i Delin igen! Ska bli spännande för jag har glömt av helt hur man gör.... 
Lägger upp bilder från helgen lite senare! puss

I'm still into you

Decembers första inlägg! 
Vad jag har gjort sedan December började:
Sovit hos Marcus, vaknat upp med magsjuka.
Legat hemma i soffan i tre dagar. (och tittat på stallkompisar. hahahahhaha)
Jobbat två gånger.
Fikat med Marcus.
Och sovit en del! 
Så ja, inte så himla spännande eller trevlig början på min vecka, vaknade upp på advent och var madsjuk som sagt, och har kurerat mig och missat tre arbetspass pga det ):
Men igår jobbade jag, och idag, ända till två! Igår fick jag träffa min älskling en stund efter han hade jobbat, och sen åkte jag hem och sov.
Idag ska jag inte göra något mer.. Men imon ska jag träffa Marcus igen.
Sen kommer de bli en toppen helg! Teamåkning och Marcusträff står på kalendern! Första tävlingen, på Tjörn och kameran är laddad! Kommer bli grymt!(: