mysweetestthings -

Ikväll vill jag känna ingenting

Hejsan hoppsan, mycket riktigt har jag inte bloggat! 
Har inte lagt över bilderna från kameran än men de kommer! promise!(: De va iallafall kul! Åkte hem till Gabriella efter träningen och åt thai! Sen tittade vi på tv innan vi började göra oss iordning! Lockade hår och sminkade oss och vid 18 kom laget! Åt lite och lekte lite, gjorde en flagga och tittade på åk från massa andra år! Sen va klockan elva och alla åkte hem! Körde louise hem och åkte sen hem och vände, hämtade sofia, åkte hem och tittade på oth innan jag somnade! Sov till nio och låg i sängen till halv ett, då åt jag frukost och sen vid två gick jag och la mig igen.. haha! vid fem åkte jag till träningen och tränade till halv nio! sen åkte jag hem igen och tittade på oth innan jag somnade! jobbade i måndags, åkte hem till marcus en stund efter! Sen åkte jag till ishallen och sen sov hemma! Igår jobbade jag igen, och åkte hem och sov efter de innan jag åt middag och åkte till träningen! Efter träningen åkte jag hem till marcus och sov där! Nu är jag hemma och tittar på OTH! Sista två avsnitten.. Betyder att jag har sett på 9 säsonger på typ tre och en halv månad.. haha.. Vid ett ska jag fixa mina fransar och vid halv sju är de träning igen! 
Imon är en spännande dag(: Jag öppnar, jobbar till nio, då kommer sofia och tar mina sista fyra timmar, och så åker jag in till wallenstam! Vi ska va med i något inslag om sm med mix megapol!(: Så de ska bli kul! 
Efter det ska jag kanske åka in och äta lunch med marcus och sen hem! Sen ska jag tillbaka till wallenstam och träna på kvällen! (:
Där har ni min vecka! I helgen är de SM.....(:

I almost do

Kommer nog inte blogga under helgen (oooh shocking.) 
Hade krille på träningen igår, och ebbe va sjuk, så jag fick skutta in där på korta! Efter träningen åkte jag direkt hem och sov, och imorse öppnade jag på jobbet och jobbade till klockan 14! vid fem åkte jag ner och hämtade min lilla bil som har vart på lagning! Det kommer kosta mig dyrt... Båda drivknutarna byttes ut, inte för att det säger mig mycket men de låter inte billigt. Den låter inte längre iallfall! (:
Så idag har jag alltså jobbat, och kollat på OTH! Snart, eller senare ska jag åka hem till Marcus! Mysa med honom och imon är de sen morgonträning, samling 9!(: Efter det ska jag, Louise, Carro (ida) åka hem till Gabriella och äta thai, och sen ska jag vara där resten av dagen, göra oss iordning och så, och vid 18 kommer resten av laget på cocktail party! (: Tar nog med mig kameran, så jag ska försöka ta lite kort, lär ju garanterat bli en lagbild om jag känner mitt lag rätt! (:
Sen åker jag hem till Marcus och sover, och vid två på söndag åker jag till ishallen och är där till 22 typ!(: Så det är min helg! (: Väskan är packad och jag saknar bara skorna! som jag förmodligen kommer glömma.. 
Men men, vi hörs en annan dag! Puss♥

VM-Hälsningen...

 

The better half of me

Hejsan hoppsan i lingonskogen!
Igår hade vi VM sammandrag med Spirit, så först satt vi och lyssnade lite och sen fick vi prova på att döma! Det va ganska svårt..^^ Sen värmde vi upp och gick på och hade korta träning i en kvart, sen hade vi paus och hade långa träning i tjugo minuter! Och jag tror inte jag har sagt det.. Men sen i onsdags förra veckan så delar jag med närman i långa! Wiiiiihoooo! Så jag åkte långa träningen där! Gick väl sådär eftersom hon är kort och jag är lång egentligen, och sen har vi bara åkt igenom två element innan.. Åkte igenom allt en gång i söndags.. Men vafan, klarar jag en helt okänd plats i frankrike klarar jag dehär!^^ Sen efter våra träningspass och när spirit hade tränat klart gick vi ut och gjorde en liten käck vm hälsning.. Dör. Så jävla fult.. Louise. De finns inga ord. Du är störd! (De är mongot i vit tröja längst till höger...)
 
 

Not enough for me

De blev en lång dag i måndags! Hade morgonträning, gick på stan och åt lunch med Louise i någon timme eller så, hälsade på Marcus också(: Sen åkte vi till dansen och dansade, jag åkte tillbaka till stan för att träffa marcus med vi åkte hem istället, sen skjutsade han mig in till Marconi och väntade på mig när jag tränade lite! Sen åkte vi hem och kollade på ullared!(: ^^
Igår.. haha.. Hade träning till kvart i ett, backade in i en bil kvart över ett... Åkte och jobbade vid tre och åkte till marcus vid nio! Suck! Skaaaar mig i fingret med en osthyvel också.. Inte en hejdundrandes käck dag.. Minus på kontot.. ): Doh!
Idag har jag tränat "tidig" morgon träning! (10:15-12:15) och va en stund på kungsmässan och jobbet! Såååå nu äter jag lite lönch och om fyra små timmar ska jag åka in och extraträna en stund!(: 
Nu ska jag kolla på 90210 och OTH! Pussssss♥

Is anybody out there?

Tänkte bara skriva lite snabbt!(: Spenderade min fredagskväll och lördag dag med bästa Ovve och Stekis((: Vi kollade på film, åt chips, godis, pizza och drack cola! "Ehhhhhh. Jag spillde!" hehe
Sen jobbade jag och åkte efter det hem till Marcus! Vi kollade på två filmer, Röjar Ralf (Mohahahah) och Modig! Fast jag somnade någonstans mitt i Modig.. Sen gick vi och la oss och igår gjorde vi i princip ingenting! På kvällen åkte jag och åt mat och sen tränade och åkte sen tillbaka till Marcus! Imorse åkte han till jobbet, och jag åkte hem någon timme senare! Nu har jag ätit och bytt om! Ska ha två timmars is i rinken, och sen två timmar senare, två timmar dans, så jag stannar nog i stan! Och ikväll kanske jag åker och tränar på boomerangs träning i marconi! Men de passar inte riktigt med tiden så jag får se! Imon är det träning och jobb som står på schemat! Lär väl mest stå och göra semlor! Nu måste jag åka! puss<3

One day it could all be gone.

Hallihallå! Idag är det fredag, vilket betyder träningsledigt! 
Hahaha all min text försvann. världen måste hata mig. skitsamma! Har jobbat, tränat, jobbat, tränat, legat i min säng och gjort ingenting dom senaste dagarna. Ikväll kommer Ovve och Johanna hit och jag måste städa mitt rum! Puss. orkar inte. Dumma blogg.

Mars-Maj♥

De är snö utanför fönstret.. Hade ju 12 grader i Frankrike): Sadface..
Sitter och längtar bort till vårens resemål! Can't wait!((: 
Har lite resande att se fram emot! 
Först ska vi tävla VM i Finland, 8-9 Mars (är borta 5-10). En månad bort. Sen är säsongen över. Jag är så inte redo.. (Okej, efter det är det Havstrofen som vi tydligen ska va med på.. Vilket bara känns konstigt..) 
Efter det ska jag, mamma och Sofia flyga till Boston och kolla på när Boomerang tävlar VM där! Sen åker vi plus Boomerang vidare till New York, där jag kommer spendera dagarna med Ovve och Råna! (Och mamma och Sofia såklart(: ) Så jag är i USA mellan 3-12 April!
22 April åker jag, Ovve och Johanna upp till Stockholm och tittar på Justin Bieber! ((((: Kommer bli gryyyyyymt!(: 
27 April-4 Maj åker jag och Marcus till LA och bor hos Carro i hennes lägenhet i en vecka! 
Och till sist, 8 Maj tar vi (Jag, Ovve och Johanna) bilen upp till Stockholm igen för att titta på One Direction! Rad 5. Kommer bli epic.
Så meda andra ord, 6 resmål på två månader! Kommer bli en grymt bra vår! (: 
 
Tänk att vi ska åka här. I denna arenan. Woooaaaah.
 

'Til my heart stops beating

Nu är min design fixad igen, fick bara ta bort filmklippet jag la in häromdagen.. Kan inte kopiera från min dator så jag skrev in koden manuellt och något gick väl snett.. (Vet någon varför jag inte kan kopiera och klistra in..? Har startat om datorn...(; )
Kom iallafall hem från Frankrike igår, med en tredjeplats i bakfickan!! (Egentligen inte eftersom man inte får medalj utan bara pokal och blommor (ettan och tvåan får pengar...)) på French Cup! Men still, från att ha kommit runt åttonde plats åren tidigare, till att komma trea! Så jävla bra! Vi är bäääääst! (Om ni vill titta på långa åket kan ni titta längst ner i detta inlägget!(: (Spola fram till 27:20 typ!(: ))
Så igår stannade bussen i kungsbacka ungefär kvart i nio och där stog Marcus och väntade!(: Vi åkte hem till mig och jag bytte bil, ställde in alla väskor och hälsade på mor och far innan jag åkte till Marcus och sov där! Just nu är han och jobbar och jag ligger i hans säng och kollar på one tree hill! Är hel ledig idag, inget jobb och ingen träning! Ska köra mamma till stationen vid halv fyra och sen ska jag packa upp mina väskor hemma innan jag åker tillbaka hit!(: 
Detta va min sista Frankrike resa som junior. De kändes.. Fy. Vill tillbaka! Göra om veckan! Åka. Jag måste få åka. Usch. De är snart slut. Vill inte.. Team Convivium är bäst, pååå riktigt. Älskar er♥
Pusssss♥