mysweetestthings -

Let me kiss you

Dör lite för att hela min design försvann efter mitt förrförra inlägg.. Dör ännu mer för att jag aldrig kommer orka fixa de..
Vi ska iallafall ha video nu, och startar sist imon vilket betyder att vi går upp klockan nio! Göööött! Puss på er<3

Hallååååå från france!

Kom till
fuck. allt försvann. bajs.
här får ni en bild. pussss

It sure would be prettier with you

Ska vääldigt kortfattat berätta om helgen..
Tävlade korta, gick okej, lite safe, men okej åk!(: De gick bra(: Sen åkte vi till hotellet och sov och sen va de tävling på lördag igen, efter sminkningen fick jag självklart ett jävla migränanfall, så jag va i stor sätt på väg hem.. Men Helen stoppade mig, jag tog en tablett och gick och la mig på sjukbåren i ett rum, laget hade uppvärmning och jag skulle försöka sova, gick inte alls.. Sen kom helen och hämtade mig och jag bet ihop och va med! Åket startade lite skakigt, 4 fall innan två minuter, men efter det va de grymt! Vi vann!((: Bääästa! Och ikväll åker guldgubbarna mot Frankrike! Hoppas på att komma hem med en medaaalj! (: Nu ska jag fortsätta mitt packande.. hahaha! Mitt golv är kaoooooos men min kan inte få fram bilden... Får hoppa genom hela rummet för att nå sängen.. kan inte visa.. doh
 

Please try to never grow up

Ni har ju inte fått se bilderna jag tog på Meja för ett ganska långt tag sen! Skulle bli en julklapp till Mejas Mormor och Farmor! (sen fick även mostrarna och gammelmormor och gammelfarmor!)
Så här har ni några av dom! Söööötis(:
Denna första fick även pryda baksidan på rebeccas iphone!(:
 

Wish i'd never grown up

Hejsan hoppsan alla glada bloggläsare! Hehe
Sorry för att jag typ aldrig bloggar längre.. Tänker att jag ska göra de ibland, men så fort jag har loggat in kommer jag på någon anledning varför jag inte ska.. Men här är jag nu! Ska berätta vad jag har haft för mig, som jag inte har berättat! Hold your horses, det är inte så spännande! Jag har inte sovit ut helt, utan att ställa klockan, en enda gång iår, vilket är lite sorgligt.. men det är smällar man får ta när man bara kan jobba morgon! Jag har träffat mina fina flickor och ätit pizza med dom! Fixat fransar och tränat! Jobbat, tränat och tränat och jobbat! Sen har jag vart hos Marcus och träffat Emmy! Passat lilla Meja och igår hade vi första Leon träningen! (Leon Lurje Trophy är i helgen) Så i frölunda borg kommer jag hänga hela dagen imon, och vid halv sex ska vi äta middag med Convivium och Boomerang! Efter det ska jag hem till Marcus och sen hem och sova! Upp tidigt (helst inte före klockan 6, men de är bara önsketänkande och de skulle inte förvåna mig om vi drar start nummer ett och jag måste åka hemifrån 6....) Sen efter träning så checkar vi in på hotell och bor där över natten! (Tävlar självklart på lördagen också!) Sen tävlar vi på söndag, och åker hem och vilar upp oss.. Måndag, tisdag är det jobb, dans, jobb, is och sen bär de av till FRANKRIKE! ROUEN OCH FENCH CUP HERE WE COME! Ska bli nice, tycker om Frankrike! Dessutom är det 12 grader där borta! göttttt! Åker dock buss, typ 18-22 timmar, beroende på om de är hem/dit eller vem som kör.. haha^^ Är iallafall framme onsdag kväll och tävlar fredag, lördag, hemma söndag kväll! Sen är vi lediga måndag, jag längtar, är ledig från jobbet också(: haha
De är min kommande vecka! Nu ska jag städa, packa, sy, klippa och bränna korta kläning! Ikväll (träningsledig!) ska jag in till göteborg och byta mitt armband jag fick av Marcus!(: 
Puss på er♥

Where we used to be

Har inte ork att skriva så mycket, är bara trött! Så jag tänkte lägga ut lite bilder så ni får se vad jag har haft för mig de senaste dagarna, förutom att jobba! ♥ (förlåt för alla Meja bilder..... haha^^)(kan inte ändra ordning heller... Men Meja va idag och kval 2 i helgen... (: hihi) vet inte varför alla utan en bild lyckades vrida sig... 
 

A little too late

Jag är trööött! Jobbade för Lena som är sjuk, igår och jobbar själv imon och på fredag! Idag ska jag träffa Johanna och Ovve, och sen ska jag göra fransar! Sen är det träning och hem och sova! Jobba, träffa Emmy, träna och sen hem och sova igen! Dax för att jobba och sen strassa min klänning, änna dags nu eftersom hela laget gjorde de för en vecka sen, men jag jobbade och har fortfarande ingen strasspenna....... Känner mig ganska stressad.. Kommer inte hinna bli klar, har inte tillräckligt med strass heller.... Dat panic. Sen måste mitt rumm städas också... Orkar inte.. Iallafall, på fredagkväll ska vi hem till Rebecca, hela familjen och Marcus! Matte är och åker skidor och rebbe ville ha sällskap(: De blir väl då jag sitter och strassar förmodligen.. 
Tidigt lördag morgon, eller inte tidigare än en vanlig träning, 07:30 åker vi till Jönköping! Direkt till ishallen och tävlar kval 2!(: 
Nu måste jag klä på mig om jag ska hinna träffa johanna och ovve! puss♥

"Baby, i'm right here" smile

Nu är det söndag och jag har inte bloggat sen i onsdags (sämst på att orka.. haha^^) 
Har tränat, jobbat, kollat på OTH och vart med Marcus sen jag skrev sist! Igår hade hela mitt lag lagkväll med Disney on Ice och middag och jag stog på jobbet mellan fyra och tio): blääääää. Öppnade idag också! Åkte hem till Marcus och hjälpte, eller höll sällskap, när han och hans far sätter in högtalare i hans bil, höll ut en timme sen gick jag in! Kååållt! Jag ska iallafall hem om en timme och äta och lite så innan träningen! 
De händer mycket denna månaden vill jag lova! Nu i helgen är det kval 2 uppe i Jönköping och sen är vi hemma nästa helg, helgen efter det är det Leon Lurje och två dagar senare åker vi till Frankrike! Waah.. Spännande! 
Denna veckan ska jag med andra ord, jobba, strassa klänning och tävla! Och på onsdag ska jag träffa Johanna och imon ska jag träffa Emmy! (:

Shout it from the rooftops

Okej! Hej på er! Nu är det 2013 och ett nytt år! Har egentligen inte så mycket att säga mer än att jag hoppas att det blir ett bra år.
Sen jag sist skrev (26e) så har jag, firat jul hos min morfar, jobbat, firat jul hos farmor, träffat mina tjejjor♥ och fått julklappar av dom, jobbat mer, varit med Marcus♥ och tränat! Sen har jag firat nyår med Johanna, Ovve, Emma och Frida (och massa andra som jag inte kände) hemma hos Jocke i Fjärås! Marcus kom och hämtade mig sen och klockan ett låg jag och sov i hans knä.. Såååå trött! Hela gårdagen spenderade jag med honom och så städade jag lådorna i hans rum. Sov där inatt och imorse skulle han jobba och jag åkte hem! Nu kollar jag på OTH och ska träna i tuve vid halv ett! Hur man kör dit är fortfarande ett mysterium och jag hoppas jag hittar.. haha^^ 
Nu ska jag återgå till mitt oth tittande! 
Puss på er♥