mysweetestthings -

Isn't she lovely?

Blev dagens fotograf igår, så lägger ut ett par bilder här(:
Dör lite på min klänning för övrigt, så fin(:
 

I wanna tell you things I never tell myself

 
Hemkommen efter en lång dag ute i Fjärås med massor av barn runt omkring, paket, tipspromenad, sång och massa tårta och godsaker! Blev två omgångar kalas, först rebeccas kompisar, jag tror alla hade en liten med sig, fanns ingen över tre år.. de blev en del spring hit och dit! Sen blev det ett uppehåll med thaimat och så kom min grabb, innan nästa gäng kom, släkten. Blev runt 30, och jag sjöng. värsta jag gjort. Sjöng fel, tappade texten och sjöng inte klart sången. så. otroligt. pinsamt. dog lite. 
Nu har jag ätit donken och tränat. Bra combo! Håller på att föra över bilder från kalaset som förmodligen kommer upp ikväll! Imorgon skall jag jobba<33 Öppnar<333333333333 slutar ett <3! och sen ska jag hem till Marcus<3! Sen jobbar jag med min kära kusin på tisdag, hennes sista jobbdag, och efter det skall jag på kalas hos min andra kusin! Jobbar även onsdag, sen är det Augusti! 
 

Finaste Meja♥

Lilla älskade Meja fyller ett år idag♥ Världens goaste gladaste finaste tjej♥ Puss från moster♥
 
 

I wish you were here

Min semester är slut):
Var med min grabb de sista dagarna, tittade på breaking bad och gick ut med meya. Åt massa isglass(: De va gott!
Idag har jag jobbat första passet.. det va tråkigt, skönt att det regnade! Inte för att jag skulle utnyttjat solen, but still..
Imorgon kommer jag spendera nästintill hela dagen hos Rebecca eftersom finaste Meja fyller ett år imon! Så nu ska jag måla mina naglar och fixa lite inför imorgon(: Puss på er♥

Golden


Kär i en ängel

Idag har jag vart med Sofia, Rebecca, Matte, Meja och Ola (Mejas farfar), på stättared och tittat på djuren! Mysig dag(: Annars har jag städat mitt rum, städat i köket lite, och har hallen och tvätten kvar.. Samt damsugning! Mami och papi kommer hem imon och då måste de vara tiptop(: 
Annars har jag kollat på det nya avsnittet av teen wolf och ska nog kolla på Baksmällan 3 snart! 
 

I fall because of you

I lördags kom min fina hit, och vi spelade time splitters och the last of us en stund och åkte sen hem till honom och började kolla på breaking bad! Är redan inne på säsong 2(: Tog meya på en lång promenad på kvällen och gick och la oss strax efter det och igår hade vi 1 år(: Gjorde inte något på hela dagen egentligen, tittade på monsters inc 2 och breaking bad, gick lång promenad med besten i värmen, åt mat, och sen soov(: 
Idag kollade vi på två eller tre.. eller fyra.. avsnitt av breaking bad innan han skulle iväg, nu har jag typ.. sovit.. haha^^ Ska städa lite, eftersom mor och far kommer hem imon! 
I morgon ska jag, sofia, rebecca och meja åka till stättared och titta på djuren och kanske bada!(: 
Min sista semester vecka....): Får se vad jag hittar på ! Ska shoppa med sofipropp på torsdag!(:

365 dagar

Igår hade jag 1 år med min fina Marcus Hugosson♥ Jag älskar dig!♥
 

It could be perfect

Varför i hela friden åkte jag till kungsmässan för att shoppa...? Tycker inte om att shoppa själv. Haha jag blir så trött på mig själv..
Nu vill jag ha mat. Köttbullar it is.

Two is better than one

Träffade fina Johanna i tisdags, åkte hem till henne och vi gjorde inte så mycket, pratade, åkte och handlade och sen var vi hemma hos henne och pratade lite till innan jag släppte av henne på emmas jobb! Sen åkte jag hem och kollade på film och lagade pankakor med nutella i mitten. Gosh. så gott! Senare frågade ovve om jag ville följa med ut, så ut bar det, till port du soleil! Kul va det! Har saknat mina flickor! Marcus körde hem mig och jag gick och la mig dirrrr! 
I ondags kollade jag på film, och fixade mina fransar! Marcus hämtade mig vid fem tiden och vi åkte hem till honom! Han somnade i soffan. med mobilen på huvudet. 2cute.
Tittade på film, gick ut med Meya och gick och la oss ganska tidigt! Sen skulle han jobba på torsdagen, så jag körde honom till jobbet, åkte hem och spelade the last of us när han jobbade, och sen hämtade jag honom.. haha^^ Vi åkte förbi coop på vägen hem och köpte mat. Jag lagade bacon och makaronisar till mitt hjärta och så kollade vi på Olympus has fallen, faktiskt ganska bra!(: 
Somnade relativt tidigt igår också, eftersom lilla meya håller oss uppe om nätterna, skäller, morrar och gnyr. Mitt i natten. Men igår, vid tio i fyra, fick hon någon leksak av marcus så hon skulle sluta hålla på, de hjälpte inte direkt eftersom hon är världens sötaste och står och hoppar upp och ner när hon leker. bredvid sängen. mongo! Men hon slutade nog tillslut för vi vaknade vid tio och då var de tyst(: Sköönt! 
Nu har jag vart hemma i några timmar och ska nog till kungsmässan en stund, är shopping sugen...^^ hihi
Ska redigera klart mina bilder sen också! 
Annars blir de förmodligen film, och så ska jag spela the last of us, grymt bra. 
Pözzzzz
 

Kallabanga

Sitter just nu på Marcus jobb, han ska öppna för att hans moster är hos tandläkarn! Jag ska träffa Johannisen sen!!((((: och hämta mejas paket innan det!
Igår åkte jag hem till Marcus på morgonen och gick ut med meya medans Marcus sov, sen bakade jag kakor och spelade sonic! Vi gjorde inte så mycket under dagen, spelade mest Xbox och panikkörde in till Göteborg för att försöka hinna i tid till hans mosters tandläkartid, men de va kö heeeeeeeeeeeela jävla vägen så vi kom sent och åkte in i onödan... Haha! Köpte pizza på vägen hem! De va gott!(:
Sen kollade vi på lite serier och gick ut med meya innan läggdags!
Imon ska jag fixa los fransos och färga min utväxt! Kan behövas!
Lillskit fyller ett år nästa söndag(: va vid tjolöholm i torsdags och hade med kameran, sötaste!


Don't know how you did it.

Var och fotade solnedgången för typ en vecka sedan eller något, så här får ni en bild på mina skor i väntan på att jag ska blogga((: Haha sorry(: 
Idag har jag jobbat sista passet innan semester<3 kärlek till det!(dock försov jag mig, men det är en annan femma). Vaknade av att det ringde på dörren, där stog postkillen med mitt paket från VS och jag är nu 6 bhar och fyra trosor (egentligen fem, men ett par har ramlat ur(: ) rikare! Och en massa tusen fattigare.. 
Nu ska jag antingen hem till Marcus eller så åker jag och hämtar ett paket på Maxi och sen kollar jag på film och går och lägger mig typ! 
Imon ska jag till tjolöholm med systrarna och Meja! Ska bli mysigt(: Och på kvällen ska jag och Sofia förmodligen på trams! 
Annars har jag inget planerat resten av livet. typ. (: Hör av dig om du vill hänga med mig. För jag är så cool.