mysweetestthings -

I'll always remember you♥

 Finner inga ord. Det som har gjort mig till den jag är har kommit till sitt slut.
Kommer sakna de. Kommer sakna er. 
Alla dessa minnen. Alla skratt. Alla tårar. Fy fan. Har haft så jävla kul. Bästa tiden i mitt liv. 



En gång Convivium, alltid Convivium. Älskar er♥

We can learn to love again

Hejsan hoppsan! 
Håller just nu alla mina tummar för att jag ska komma iväg till USA, och häromdagen träffade jag min oliv och så bokade vi resa till Turkiet!((: 
Har inte haft så förbaskat mycket intressant för mig, typ jobbat, tränat, sovit, jobbat, träffat Marcus, jobbat mer! Spelat Tomb Raider, som jag och pappa brukade göra när jag va liten, har jag också gjort! Bara för att jag är så jävla pepp på USA, funderar jag på att packa nu, även om de känns tidigt.. Vil åka nu! Har iallafall haft min sista teamåkningsträning nu. ever. och de suger lite, även om de är skönt att sluta, så hade jag gärna fortsatt, i convivium iallafall! Får nöja mig med att sitta på läktarn! Ikväll jobbar jag stängning, 16-22, blä. Imon jobbar jag 8:45-15. Kommer säkert försova mig och vakna en timme sent bara för att jag ska glömma ställa om klockan.. Men de är trippelob, så de är okej((((: På söndag kväll vet jag inte vad jag ska hitta på, men jag iallafall ledig på måndag, och ska träffa stekis!<3 (: På tisdag jobbar jag en stund, och på onsdag morgon åker vi!!! :D Planen är att jag ska ställa om mig natten mellan tisdag och onsdag, men de kommer inte finnas någon tid till sömn på resedagen, förrän typ vid tolv eller va de va, och palla va uppe så länge.. får se hur de blir! Kanske ska börja redan natten till tisdag?
Skitsamma! Idag ska jag iallafall jobba som sagt, och kanske tvätta bilen, och så ska jag försöka hinna växla dollar! 
Pusssssss♥

Too young, too dumb

Hey loved ones! Igår va jag träningsledig och åkte till marcus efter jobbet, och vid fem tog jag pendeln in till göteborg och mötte Emma och Vanessa och köpte present till Louise! Gissa vem vi möter när vi strosar omkring och hittar massa saker till Emma och Vanessa istället.. haha. Jo, Louise.. hahah av alla människor.. Iallafall, presenten blev grym, Louise, you're gonna love it!(: 
Sen åkte jag hem till Marcus en stund till innan jag åkte hem och la mig! imorse öppnade jag, och efter jobbet skulle jag gjort fransar, men de får bli på söndag istället! Så jag åkte till verkstaden med min bil, för pappa sa att den läckte. Mycket riktigt! Men de är fixat nu! Motoroljan läckte.. Sen skjutsade Marcus mig hem, och pappa körde mig tillbaka några timmar senare och hämtade bilisen! 
Nu har jag städat mitt rum och fixat lite, så nu ska jag bege mig mot wallenstam! sista riktiga träningen med Convivium.. Sen är det tre auditions kvar innan the end.. wääh. 
Nu ska jag fixa miiig! pöss

Det kommer aldrig va över för mig

Har egentligen inget speciellt skojj att skriva, men de va ett tag sen jag bloggade... haha^^
Okej.. Igår hade vi träning, sista dansen, Louise fyllde år, vi fick kladdkaka, jag sov hos Marcus, somnade tidigt, och nu sitter jag hemma och tittar på The Adventurous Adventures of One Direction 2! Tittade på the last song, the first time och so undercover igår! (notera att jag har två jobb lediga dagar som bara ägnas åt att slappa)
Vill börja packa inför USA, men de är alldeles för tidigt...): haha jag längtar så!(: 15 dagar kvar!(: 
Resten av veckan är det typ jobb på schemat! Imon ska jag jobba, och sen in till stan en stund.. Imon är vi träningslediga och idag har vi hela träningspasset! på torsdag är de is som vanligt och jag jobbar morgon även då! Ska nog göra fransar då också! På fredag öppnar jag och på kvällen har jag för mig att jag har något inbokat, men jag kan inte minnas vad.. På lördag är vi träningslediga! och på kvällen ska vi fira Louise! Ska bli skojjjj!  
På söndag är jag totaly ledig! Göttttttt äre! 
Sen jobbar jag måndag, tisdag, torsdag-söndag och tisdag veckan efter, och på onsdag så går flyget mot Boston!!(: Wiiie! 

This is harder than it seems

Har jobbat på som en gnu sen vi kom hem från finland.. Har öppnat alla dagar och jobbar kväll imon, och öppnar på söndag! Längtar till måndag när jag kan få sova ut. ja tack! Inatt fick jag nog migrän igen (hade de i finland också) så de va inte jätte kul att jobba med den huvudvärken.. fick gå 30 minuter tidigare iallagall(: Igår hade vi uppvisning, och åkte vårat grymmelånga för sista gången! Jag åkte.. gick väl okej. 
Ikväll ska jag sova hos Marcus och ska va i ishallen halv åtta imon bitti! 
Nu ska jag kolla på något program och försöka sova lite.. 
Längtar förövrigt något förbaskat mycket till usa.. få shoppa massa, har ju sparat ganska länge och inte köpt något på hela året! (förutom en jättefin väska som jag fick hem igår!!(: ) Can't wait! 19 days to go!
Puss♥

Världens bästa junior lag♥

Sushi, ebbe och matilda har gått runt och filmat hela veckan och sen klippt ihop♥ Bästa laget, no doubt. Älskar er!♥

Vad har hon som inte jag har?

Hon har väl inte tröttat ut dig
Hon har inte än förstört allt
Det är nytt och allt är bra
Ja hon har inte hunnit bråka såsom jag
Och hunnit säga saker som man inte ska
Ja hon har inte gått och lagt sig
Skyllt på att hon är så trött
Varit gnällig, varit svag.

Finland says hello!

Idag blev vi väckta halv nio och åt god frukost och gick och la oss igen!^^ haha! Vid halv tolv gick vi till ishallen, tränade grymt i 45 minuter, och gick tillbaka till hotellet! Nu har vi ätit och har 5 timmar ledigt till shopping eller vad vi vill! Men jag sparar mina pengar till New york, bara en månad kvar! tagg. Ska iallafall in till stan och titta lite! Måste köpa en ny vattenflaska eftersom helen gjorde sönder min förra veckan.. Annars ska vi bara äta mat idag också.. 20:00 )(19:00 hemma eftersom de är tidsskillnad(och detta är verkligen jätte onödig tråkig info så jag ska sluta nu)) 
Hörs en annan dag! Puss♥
(älskar att det står på svenska nästan överallt) (hatar att det är jättemycket slask..)

@ Mooooominland

Ja Johanna, de är en halvmeter snö.. JAG MÅSTE KÖPA MEHUKATTI! Btw, som jag hade glömt av.. Annars får mamma köpa..
Iallafall! Kom fram vid typ fyra och har sovit och vilat, och ätit sen dess! Jag bor med vanessa, emma och gabriella och och och och vanessa är väldigt ordningsam.. Imon har vi träning vid ett och jag har köpt ett jättestort kinderägg!! :D
Försökte göra ett inlägg innan jag åkte men de gick inte..): Dumma blogg.se app! 
Nu ska jag titta på någon film innan vi ska typ.. sova eller något.. (en timma före härborta!) Och måla mina skridskor!
Puss♥

Här blev jag den jag är

Efter vi hade spelat in mix megapol så tränade vi lite och sen åkte jag direkt hem till Marcus! Va hemma hos honom i några timmar innan jag åkte hem och åt mat och åkte till träningen! I fredags strassade jag min klänning, åt jag lunch med marcus, hämtade mer strass, åkte och jobbade och åkte hem och strassade och sydde klänningarna, tejpade och målade mina skridskor! I lördags va de dags för SM! Vi låg etta efter korta, likaså gjorde boomerang! Efter tävlingen va Veronica och Tony hemma hos oss, så vi åt mat och grejjer, och sen fick jag 500 spänn för att spela gitarr! Värt(: 
På söndag var de dags för långa och vi vann!(: SM GUUULD!(: Vi slog poängrekord för säsongen båda dagarna!(: Åkte grymt(: 
Efter prisutdelningen åkte alla till nello på kungsmässan där vi åt italiensk buffé! Vid åtta åkte jag hem till Marcus och sov där!(: 
Idag är det måndag och jag måste packa! men klockan är bara tio och jag ska inte åka till träningen förrän om 8 timmar, så de är lugnt(: hehe 
Imon lyfter flyget mot finland!!! :D (-10 grader): )