mysweetestthings -

Hopeless, head over heels.

Sitter atm i mitt kök och väntar på Marcus. Har idag hunnit med massor, typ, jobbat, ätit lunch hemma hos rebecca och busat med Meja, tittat på Glee, betalat räkningar (försenade, bortglömda), vart med Rebecca, Mamma, Pappa och Meja på kungsmässan och strosat omkring+fika på EH. Sen efter det har jag i princip legat i sängen hela dagen. Suttit med Mor, Far och Sofia vid matbordet i någon timme och skrattat och pratat. Sen kollat på idol. Wtf på resultatet dock. Har aldrig tyckt om Kevin. 
Är väldigt hungrig.. Kan inte äta.. Det gör ont.. Och de är jobbigt.. Snart går det förhoppningsvis över (Y). 
Jonas Brothers släppte i veckan sin sista "skiva" (5 studio låtar och 10 live låtar, dock har jag bara hittat nio av de tio) vilket va lite tråkigt. Och dumt. Men skivan är bra! Och min favorit är med, bättre än aldrig förr. Älskar den.
Nu ska jag dricka några glas vatten innan det bär av mot Anneberg!
Sov gott, det kommer jag göra!♥ 

Haha

 

Oldie

Hittade en gammal bild på Marcus, och en på Marcus och Emmy.. haha (och i bakgrunden en tvilling och dunst...) (tog med den bara för emmys hår((((: )
 

Accurate.

 

BK

Ser att burger king öppnar imorgon... (nu vet ni det också! :D)
Var för lat för att öppna fönstret så man ser nog reflektionen av kameran..
 

People talk shit but we don't listen

Det bästa med att vara ledig är att sova hos sin älskling. Mysigare finns inte. Det var med andra ord det jag gjorde igår, han hämtade mig på väg hem från skate och vi duschade, tittade på känn ingen sorg (säger dom flesta replikerna genom filmen haha) och somnade i soffan! 
Imorse vaknade jag av att han låg och kliade mig på ryggen, så mys^^ Sen drack jag kaffe, smakade förjävligt. Tittade när han spelade assassin's creed och jag vet vad jag kommer göra när han har gjort alla uppdrag...((: Freeplay ftw. Vid ett åkte han och jobba och körde mig hem innan. Jag har vart på arbetsförmedlingen, köpt lite grejjor på kungsmässan och tagit en sväng ut för att fota, men tog inte ett enda kort.. hehe. 
Kakorna jag bakade igår smakar förövrigt som kladdkaka, så goda.
Sitter atm i min säng och letar jul/nyårs kläder, inte för att jag har någon aning om vad jag ska göra på nyår, men alltid trevligt med en outfit om något skulle dyka upp.
Längtar mycket till jul just idag.. 
 

Jag hade hoppats på något

Hejsanhoppsan! 
Jobbat har jag gjort, och hängt hemma/hemma hos Marcus. Spenderade min helg med honom, jätte mysigt! Kollade på känn ingen sorg, paranoia, 100 höjdare, johan falk, känn ingen sorg, igen och lite mer falk. Var på hans jobb x2 och käkade pizza också, som resten av kungsbacka.. Hade en väldans slapp helg eftersom vi båda va lite sjuka, ont i halsen mest.. Igår firade vi pappa och rebecca som fyllde år och idag har jag jobbat och bakat kakor! 
Idag har jag även kollat 1D day, fått min skiva (som jag helt hade glömt av att jag hade beställt..) Och insett att det är 200 dagar kvar till where we are. 
 

"is that his actual height?"


omg so cute

 

Söt^^

Victor fem år: Nyser, "hallå, ska ni inte säga något?"
Jag: "prosit"
Victor: "tack"

Hahaha 


We will find a way through the dark

Idag släpptes midnight memories av misstag. dör lite. så efterblivet jävla äckligt cp bra. Jag ska se dom live. Hej.
 

Long hair, don't care.

I fredag jobbade jag till halv ett och tog sedan bilen direkt in till kållered och gjorde löshår((: Whopwhop
Sen tog jag pendeln in till göteborg, gick till elboden, och hängde där i ungefär en timme innan stängning! Sen gick jag och marcus och parkerade om bilen, gick och åt mat på pizza hut, gick tillbaka till bilen, körde till bergakungnen och kollade på Don Jon. Konstig film.. Haha!
Sen åkte vi hem och sov direkt. Igår åkte jag hem på morgonen och så vid halv elva åkte jag och mamma in till Landvetter och kollade på pre-event! Så kul(: Grymma lag och program, så stolt över Convivium<3 Boomerang va grymma! Så coola program! Ska bli grymt kul att se första tävlingen, om tre veckor! :D 
Vid sex tiden var jag hemma igen och åt middag med mamma, pappa och bäversjö! 
Imorse jobbade jag, och träffade fina Johanna(: ♥ Nu vet jag inte riktigt vad som händer, har ätit mat och ska förmodligen hem till Marcus! 

I'm wide awake.

Jobbade som sagt 05:30-14, och fick en timmes rast<3 så skönt! Första gången i det nya lunchrummet också! Efter jobbet var jag sugen på våfflor, så jag gjorde det och sen har jag bara typ slappat! Kollat på Nashville, plot twist of all plot twists. En annan rolig film och drömmer mig just nu bort till varmare breddgrader. LA. Saknar det. Mysigaste semestern. Att vakna upp "mitt i natten" med min pojk, sätta på tvn och titta på tabitha och sen bada badkar innan solen har gått upp. Mys level over 9000. (att vi bara var ute till solnedgången en gång är ju ett skämt, somnade med andra ord ofta innan/låg i sängen innan solen hade gått ner..)
Imorgon jobbar jag 5:30-12:30 och åker direkt iväg efter det. Vart de blir får ni veta en annan gång. Mohahahahahhahahhahahaha. Ska iallafall ta med mig min kamera, datorn skall med också, tung packning imon! När jag är klar så åker jag nog direkt in till Marcus och hänger med honom en stund på jobbet innan vi vandrar iväg för att äta någonstans innan vi går och tittar på bio! Sen åker vi nog hem till honom och sover! 
Ser fram emot imorgon! Snart ska jag sova, så jag är pigg hela dagen! 
Marcus tyckte jag såg ut som en mask. Men sängen är huuuge. (typ två och en halv dubbelsäng) och jag tror vi hade sju kuddar. jag som bara använder en.. hahha 

They've got nothing on your eyes

Idag har jag jobbat till tio, vart hos optikkällaren och kollat synen, duschat passat mejabus med mamma och gjort lite ärenden! Nu ska jag snart sova för en "lång" jobbdag imon (5:30-14) och ingenting mer efter det.. På fredag är det jobb igen, sen bär det av på lite äventyr och bio och middag med fin pojk på kvällen! Nu vet ni vad jag har för mig! Puss♥
 

All that you want

Nästan en vecka har gått utan bloggande, och jag har inte orkat ta tag i det helt enkelt.. Men det kändes som om det var dags nu! 
Under denna veckan har jag fyllt 20, firat min 20års dag, träffat världens finaste Emmy, vart med min familj, träffat Meja, vart med min fina pojkvän och massa annat.
I onsdags fyllde jag ju år, och kvällen innan kom Marcus hit och åt räkmacka med min mor och far, (jag va ju självklart där med kötbullemackan i högsta hugg) sen kollade vi på film i min säng innan vi somnade! På morgonen fick jag lite paket och sen åkte vi till kungsmässan för att äta frukost, jag, mamma och Marcus! Mysigt(: Sen gick jag och Marcus ett varv på kungsmässan och letade efter jacka till mig, hittade inget och tog bilen in till göteborg för att leta vidare! Gick runt i två-tre timmar innan vi tog bilen hem och gjorde oss iordning för middag. Åt middag på esters med mamma, pappa, rebecca, sofia, matte, meja, farmor, marcus och jag! mysigt(: Åkte sen hem och åt tårta och kollade på klipp när vi var små!
Jobbade på torsdagen och åkte efter det hem till fina Emmyslemmy, lagade makaroner och falukorv, tittade på film och pratade om allt och ingenting i 6 timmar innan jag åkte hem! Jobbade fredagmorgon och åkte hem till Marcus efter det! Tog pendeln till Göteborg ihop och jag åkte med Susanne till Mattias lägenhet för sista gången! Sen gick jag och Marcus och åt lunch och jobbade de sista timmarna! Åkte hem till honom efter det, hjälpte susanne med hennes dator, tog en tripp och köpte lite gott på maxi innan vi åkte hem till honom, åt hemmagjord pizza, tittade på wolverine och åt chips! Jag somnade tidigt! 
Körde Marcus till jobbet i lördags och sen gjorde jag mig iordning för kalas! Vid 4 tiden rullade över 30 pers in, släkten och pojkvän+familj, de va fullt med folk överallt.. haha! Fick massa fina presenter bland annat en ny GHD♥ (har vart glapp i sladden på min gamla ett tag, mäktigt irriterande). och åt mat och god tårta(: 
Efter kalaset åkte jag med Marcus hem och tittade på 100 höjdare innan vi somnade bland hans 6 fluffiga kuddar (i hans jätte trånga 90-säng..haha)
Igår kollade vi återigen på jacka till mig utan resultat. Sen åkte jag hem och letade jacka på nätet. Sen åkte vi till rebecca och åt farsdagmiddag! Gick och la mig sent och försov mig imorse! Idag skall jag förhoppningsvis sova hos min grabb och imon händer ingenting.. Jobbar på onsdag! 
 
Tången skimrar i olika färgen, grymt snygg!(:
 

Until she's broke inside

Ligger i min säng och redigerar bilder jag tog på Gabbe i Maj.. haha, bättre sent än aldrig! (Hon valde bilder fram tills nu... Inte lätt att hitta tid när man har en liten bäbis)
Annars passade jag och mamma Meja igår, sen spelade jag Beyond: Two Souls. Så ball. Ikväll sover min babe här och jag måste städa mitt rum! Pusssss
 

Hon är söt.

Här är två suddiga, dålig kvalité bilder, på Meja som tio månader. 
 
 

I want crazy

Jobbade sista passet på pressbyrån i fredags, och när jag slutade stog min fina älskling och väntade på mig. Åkte hem till honom och tittade på lite tv innan vi gick och la oss! I lördags kollade jag på nashville, spelade payday och sen åt vi pannkakor och så satte Marcus och Hugo upp en ljusskena i taket i deras kök! Under tiden gick jag och Mia ut med Meya!
När vi kom hem gjorde jag en fläta på Emelie, och sen körde vi familjen till några vänner. Gick sen upp till Susanne och åkte med henne in til Göteborg för att flytta ut ur Mathias lägenhet! Himla massa lyftande och hissåkande upp och ner! Efter ungefär tre timmar åkte vi hemmåt med lasten och köpte pizza på vägen. Åt pizza hos Susanne, lyfte in alla möbler in i hennes hus och sen gick jag och Marcus hemmåt! 
Igår körde Marcus mig till Maxi och jag jobbade en stund innan jag åkte hem med mamma. Åt middag med familjen + Meja, kollade på gamla filmer och kollade på Solsidan! Idag har jag jobbat och sen ska jag förmodligen följa med ut till fjärås och passa en liten Meja! Imorgon är jag ledig! Jobbar bara torsdag fredag! Så de är göttttt!