mysweetestthings -

What now?

Herregud det är redan måndag..
I Fredags natt/morse körde jag som sagt Rebbe mfl till flygplatsen, och gick och la mig när jag kom hem. Sen har jag inget minne av vad jag gjorde under dagen. Alls.. Mamma och pappa åkte bort och jag låg säkert bara i sängen och kollade på film.. (: Åkte hem till Marcus på kvällen, åt mat, kollade på Idol och firade Mia! Sen åkte jag hem på kvällen och sov för att köpa biljetter till One Direction på lördag morgon! Bästa Johanna gjorde mig sällskap<3 Sen gjorde jag återigen inte så mycket under dagen, letade parkering i Göteborg och körde Marcus hem från jobbet. Sen kolalde jag på tre filmer, Grown ups 1 och 2 och någon ny jag inte minns namnet på. Men den va nog bra.. (: Sen kom min fina hit och vi sov hemma hos mig. Åkte hem till honom på morgonen och va där under söndagen. Sen igår kväll gick vi på bio. Känn ingen sorg. Så jävla grym! Sen körde han mig hem och jag gick och la mig vid halv tio! Klockan ringde 03:50 imorse/inatt.. Och jag åkte för att provjobba på Pressbyrån i Göteborg! Kom hem för en liten stund sen! Är cp trött. Blev överlycklig när jag hittade en påse chips i min soffa från i lördags. Så nu ska jag hitta något att titta på och mumsa på den. Imorgon jobbar jag samma tid. Wiho. De här blir dyrt... (Bensin för att jag måste ta bilen in, parkering(200), och mat(100)........) 
Pöss. 

Le AirPort

Mot flygplatsen! I Marcus tröja! Det är minus grader ute! Klockan är halv fem! Kommer åka till jobbet vid den här tiden! Tjoho! 






I'll carry you

Väntar på attmissemåns ska äta upp så jag passar på att blogga! (Är kattvakt)
Min fina oliv kom hem till mig när hon hade jobbat i måndags kväll måste det ha vart! (Dagarna bara flyter ihop..) och så kollade vi på theheat (grymt bra!) och innan det köpte vi godis och så på Ica som vi smaskade på(: så mysigt! hon sov hos mig och jag vaknade med migrän dagen efter👍 tjohoooo! Åt frukost med Rebecca och meja innan jag skulle åka på arbetsintervju! Åkte in till Göteborg, åkte lite vilse, va på intervju, long story short de gick bra men löste sig inte i slutändan så de blev inget med det! Åkte därifrån till Sofia och va nagelmodell, åkte till arbetsförmedlingen, sen hem och åkte till Marcus på kvällen! Sen igår färgade jag håret och tog bort naglarna, fick ett samtal av en kille om att jag hade en ny arbetsintervju idag! Passade meja hemma och åkte hem till Marcus på kvällen! Imorse ringde klockan 06:30 (och ios7 har bytt väcknings signal så jag flög upp ur sängen och fattade ingenting.. Marcus undrade va jag höll på med.. Hehe) Åkte in till Göteborg på jobbcoach möte och satte mig sedan på starbucks och åt frukost! Sen klockan 10 gick jag på intervju på Pressbyrån och jag ska provjobba på måndag! Känns bra!(: (dock mellan 5-14.. Känns aningen tidigt.. Önskar jag bodde i Gbg..)
Nu har misse ätit upp och jag ska släppa ut henne och sen ska jag hem och snart ska jag iväg till Fjärås för att hjälpa Rebecca med maut! Inatt/imorgon ska jag köra henne, matte, meja och Andreas till flygplatsen! 
Puss
Titta den lilla jätte söta kaninbäbisen som satt i våran trädgård hela dagen igår! Cuuuute! Så liten! (Sitter bakom brevlådan..)




I miss you even though you're still here

Tänkte skriva något spännande men har inte kommit på något än.. Var iallafall hemma i lördags, Marcus kom hit en stund och kollade på kick-ass 2 med mig en stund innan han åkte iväg och så åkte jag hem till honom lite senare! 
Slapp röra på mig för att fixa frukost i söndags utan fick det serverat av min fina. Sen gjorde vi inget vettigt under hela dagen, och han körde hem mig på kvällen och jag sov hemma för fösta gången på två veckor! Tomt!
Städade mitt rum och så i lördags. Och bakade kladdkaka. De va mysigt!
Ikväll kommer min fina oliv hit! 
(Tog precis på mig min studentmössa out of boredom.. Antingen har jag fått ett väldigt stort huvud, eller så har den kanske alltid vart såhär tight.. Hur i hela friden fick jag plats med en fläta..? Blodet stannar upp. skojjar inte)
Pözzzz



Hejsanhoppsan

Tar min medicinpåse och åker till min pojkvän för att dricka te och titta på idol! Har jag det bra eller har jag det bra??(: (om man bortser från den första delen av meningen då) (eftersom jag pga den dumma operationen har blivit sjuk, feber, snuvig, ont i huvudet, ena halvan av ansiktet är dubbelt så stort (så farligt är det inte men det känns så..) och dessutom sjuttioelva irriterande stygn längst upp vid tandköttet.. Reeeeaaal nice!)
Men det ska bli gott med te! Nu ska jag bara vänta på att Marcus skall komma hem(: ska spela lite gta under tiden och få lite LA feeling👍

Your heartbeat's the only sound

Uppdaterade min iphone till ios7 tidigare, och nu slukar den batteri som aldrig förr.. Dåååligt. 
Annars har jag inte haft så mycket för mig idag, vaknat hos min älskling och åkt hem till meja och hälsat på där! 
Nu ska jag laga tacos, och ikväll blir de som i vanlig ordning te-mys med familjen Hugosson framför idol!(:

I'll leave the ocean behind

Hallådär! 
Mina senaste dagar har jag spenderat hemma hos Marcus, framför xbox, och tittat på när han spelar GTA 5, så sjukt jävla snyggt gjort. Heeelt galet. Vill åka tillbaka till LA! 
Igår var jag i Halmstad hos tandläkaren igen. För operation denna gången. Förjävligt. Sju förjävliga bedövnings sprutor. Fick dock ligga under ett grönt skynke så jag såg ingenting.. Hörde bara hur dom borrade i käkbenet. okej. Nu är jag sjukt svullen iallafall, ser ut som om jag snusar. Svullen från överläpp upp mot ögat (Y) Såååå himla snyggt! Not
Hoppas det går över snart.. 
Annars har det inte hänt så mycket, satt i en och en halv timme och väntade på arbetsförmedlingen i måndags, inte så kul.. 
Har inget mer planerat för veckan, så de blir nog ganska lugnt! 
Nu ska jag duscha! Pööösss
 

So what if I break down?

I lördags träffade jag finaste Amanda i ett par timmar, fikade på tullen och pratade om allt mellan himmel och jord, jätte mysigt! Sen åkte jag hem och gjorde mig iordning snabbt innan jag åkte hem till Marcus för kalas! Satt och tittade på när Victor spelade Zelda tills Marcus kom hem från jobbet^^ Sen åkte jag, Marcus och Josefin och köpte lite mat grejjor och hundben till Meya! Vid halv sex kom släkten och vi satt i princip vid matbordet till klockan tio! Väldigt kul^^ Efter det gick jag och Marcus och kollade på Star Wars innan vi somnade! 
Igår "tog vi sovmorgon" vaknade tio i nio, gjorde i princip ingenting under hela dagen, beställde GTA 5, tittade lite på star wars och jag åkte för att köpa ett USB minne och ett spel till Marcus som han sen spelade fram tills att vi åkte hem till mig och åt middag! Sen åkte vi tillbaka till honom och spelade splinter cell! Det var mysigt, jag var sämst((((: 
Idag har jag kollat på film och skall nu bege mig mot arbetsförmedlingen för att skriva in mig. 

Just wanna be happy

Sen jag skrev sist har jag kommit hem från Barcelona, som va grymt! Jag har träffat Meja, ätit lunch med mamma, rebecca och meja på tullen, tränat med rebecca, träffat min fina pojkvän, gått/sprungit från honom, vilket var 9 km. I för stora strumpor, så nu har jag blåsor..): Sen har jag vart på jobbcoach möte och vart med Marcus lite till! 
Idag fyller min prins 20 år, så jag får förhoppningsvis träffa honom sen! Just nu är han i skolan, glidartider, 9-12.. 
Annars har jag inte sovit så himlans bra eftersom min rygg inte mår bra.. baiii. 
Från våran terass(:

Wifi på planet. Bara för att

Har visserligen ingen aning om det blir någon bild alls.. Är just nu tydligen över Toulouse!




Jag är fortfarande samma

Igår shoppade vi på två ställen,la maquinista och diagonal mar, med forever21 och primark i sikte! Shoppade inte så himla mycket. Spöregnade gjorde det även en stund, dock när vi var mitt emellan shoppingcenterna! Stod i kö till primarks kassa, genom hela butiken, i närmare 40 minuter.. Och de enda jag köpte va en borste..
Idag har vi vandrat och tittat oss lite omkring! Hittade brandy melville förut också, men eftersom de är söndag är allt stängt):
Nu ska vi göra den dagliga träningen och sen förmodligen ut och äta middag typ!
Imon är det dags för hemfärd! Puss<3


Snabbaste inlägget

Tänkte bara skriva jätte snabbt, har vart och solat i ett par timmar, bränt mig jätte fult på ryggen och sen har vi shoppat i typ fem timmar, nu har vi vart hemma och fixat iordning oss och ska ut och äta!
Shoppade enbart en cardigan, men imon blir de forever21 och garanterat mer shopping..(:
Svettas ihjäl, klockan är åtta och de är 28 grader och sol. Wtf. Så jävla varmt.. Men men, ska inte klaga(:
Nu ska vi gå och äta!


You got me daydreamin'

Ariana Grande, hennes röst. galet. 

Who do you think you are?

14 linnen, två jumpsuits, tre par shorts, två långärmade, en skjorta, två klänningar, och lite andra klädesplagg.. 
Detta är vad jag har åstadkommit på packningen. hitills. Ska förhoppningsvis inte klämma i några fler kläder innan torsdag iallafall..
Nämnde jag att jag ska vara borta i 4 dagar och inte typ tre veckor som man kan tro med min packning?
Vill kunna använda mina sommarkläder, en sista gång! Men jag tycker jag överdriver en aning.. kommer inte ens titta på hälften av de klädesplaggen jag har med mig (eller så kommer jag stå där och tänka, "Jag har inget att ha på mig!" Förmodligen..) 
Nu ska jag packa ner skor osv så jag har detta avklarat innan idol! 
Ikväll ska jag sova hos min fina♥