mysweetestthings -

Black&White

Redigerade lite gamla bilder jag har hittat under tiden jag har rensat min dator på gamla bilder. är inte klar än dock.. Men redigerade lite, skulle orkat redigera mer om jag mådde lite bättre, men det orkar jag inte nu, så detta får bli bra!(: 

All we are

Hela den här gips-operations grejen är verkligen inte min grej. Igår tog jag en sväng om varbergssjukhus igen. (ni får ursäkta stavfel osv, har bara en hand i funktion så detta tar lite tid..) Gjorde om mitt gips eftersom det satt för hårt och jag inte hade någon känsel. Sen körde jag (jajja mig) till fjärås och hälsade lite på majs Meja! Får se om jag orkar fixa något med bilderna jag tog snart. (har inte skrivit här att jag har ny kamera va? det har jag iallafall, grym är den) Mår för övrigt ganska dåligt. mår illa atm och det spelar ingen roll hur jag än har den jävla armen. det gör ont i vilket fall. Sov hos Marcus inatt och åkte med honom till jobbet. (smärtan går lite i vågor. beroende på om, vad, och hur mycket tabletter jag tar) och efter det åkte vi och hjälpte Ken, Gud, att flytta upp hans nya soffor. Eller jag höll upp dörren medan de svettades och gick i trappor.
Har haft gips i tre dagar och har verkligen redan tröttnat. Vet ni hur svårt det är att ha en användbar arm? Att sminka sig med vänster? Att inte kunna sätta upp håret? herregud. nu blev jag yr.
Ska iallafall sova hos Marcus inatt igen(: Nej, vet inte vad mer jag har att säga. So long!
 

Bound to you

Okej, knasigaste dagen! Vaknade vid kvart i sex hemma hos Marcus, duschade och åkte sen till Varberg! Kom dit vid halv åtta och kom relativt snabbt in till min säng! Där satt jag dock och väntade, fick piller och bytte om, fram till klockan var strax efter 12.. Då blev jag sövd och grejer och vaknade upp två timmar senare, med gips upp till armhålan. Vilket betydde att de fick sy ihop mina ledband. När jag vaknade upp var jag såååå förvirrad och fattade ingenting. Doktorn bara pratade på, tror jag. Har inget minne av första timmen efter jag vaknat.. 
En timme senare åkte jag med Marcus därifrån!(: Nu är jag hemma och har ingen känsel i lillfingret.. Har tydligen väldigt mycket smärtstillande.. Nu ska jag titta på film eller något och vila armen! Smärtan kommer dock krypandes och jag fruktar inför när bedövningen släppt helt.. Ska förövrigt vara sjukskriven i 10 veckor.... Wiho. kommer vara såååå rastlös.
Jag är inte fullt så nöjd som bilden visar.. Bara för att Sofia kommenterade det så är det min tunga och inte min underläpp som är stor. Can't be unseen.. Hahaha dör lite
 

Uppsnärjd i de blå.

Kom på att jag måste spela gitarr lite panikartat. Ska strax äta mat, och sen åka till Marcus, och efter det är det ingen återvändo. Har duschat dagens två duschar och packat väskan. Ska vara i Varberg vid halv åtta imon! Annars har jag jobbat mitt sista jobbpass för denna och förmodligen nästa månad, imorgon blir det gips! Har även fortsatt rensat bilder på datorn, har inte kommit halvvägs än dock. Får fortsätta med detta någon annan dag! Hörs förmodligen imorgon när jag har tråkigt! Puss

21

Sitter atm hemma hos min grabb och ser att min blogg ser väldigt annorlunda ut från vad den gör på mac -.- så irriterande... Skitsamma.
Idag har jag jobbat, näst sista passet, fick dubbelt betalt och vi hade typ ingenting att göra. Blev klara jätte snabbt och skulle få gå hem tidigare, slutade med att jag gick hem vid elva ändå.
Efter jobbet har jag duschat och rensat igenom iPhoto eller min dator i allmänhet, har redan rensat 100 gb.. Vid fem frågade Johanna om jag ville komma ner till Britta Lenas, så dit åkte jag och där var även Marcus! Åkte med hem till honom vid sjutiden. Har ätit mat och spelat något konstigt bakterie spel..
Har för övrigt 21 månader idag också. Nu skall vi sooova! Puss<3
 

Onyktert

Som jag skrev så skulle jag ha "folk" här i lördags, vilket slutade med att det bara var emmy och jag.. haha! Men de blev himla bra ändå. Vi hade mycket sjuka idéer för oss men det var skit kul. Tog iallfall lite kort och så, efter att jag tappat min blixt i golvet så att den gick sönder...): Tänkte dela med mig av några av dessa.. (:

Fem mobilbilder från min helg



Come what may

Tänkte bara uppdatera lite snabbt, va sjuk igår och stannade hemma från jobbet. Det är bättre idag iallafall. Kollar just nu på Moulin Rouge, ikväll är det min sista SM middag. Jag har bara sju arbetspass kvar innan jag är sjukskriven.. Min fina syster fyller 25 imon och det ska vi fira med middag på mañana! Imon kommer även Marcus hem från Barcelona, så jag ska nog träffa honom på kvällen! Annars är det bara jobb hela veckan och helgen, med släktkalas för Sofia på fredag! Nu vet ni hur de ligger till! Hörs senare! Puss

Mejabus♥

 
Busade lite med finaste Meja på altanen för någon vecka sedan och jag tog med mig kameran ut och har äntligen fått orken att redigera dessa! Sötaste♥

Red lips

Hade lite tråkigt för några veckor sedan och smetade på lite rött läppstift. Tog dock väldigt många fler bilder men jag redigerar de någon annan gång om jag känner för det!(: 

Ny design!

Äntligen. Skojjar inte när jag säger att jag har jobbat på detta i närmre tio timmar skulle jag tro. Enbart för att jag inte har någon aning om hur man gör med alla koder hit och dit. Men google är din vän. Det är några detaljer kvar, men jag nöjer mig såhär just nu och så ska jag se om Emmy kan hjälpa mig  sen när hon kommer!(:
Igår fixade jag med designen, redigerade lite bilder på mig och Meja. Hon är så söt va. Träffade henne en liten stund på dagen. Sen kollade jag på mig äger ingen innan jag somnade. Vid elva åkte jag hem till familjen Hugosson och gick en promenix med dom bort mot Annebergshus där Annebergshus dagen ägde rum! Mor och far mötte upp oss där. Mycket trevligt. Massa roliga aktiviteter och grejjer! Ankrace bland annat. Jag vann inte ): Ska försöka lägga upp några bilder någon dag. om jag orkar((:
Nu måste jag städa mitt rum innan Emmy slemmy kommer, annars kommer jag få skäll!(; haha puss

Innan du somnar, tänker du på mig?

Nu har jag inte bloggat på ett tag.. hehe. Har kollat klart på alla avsnitt av kuwtk, så nu är jag ikapp (15 säsonger på nästan 4 veckor..). Och därimellan har jag jobbat. Har träffat Marcus, firat Victor, träffat Emmy, fixat med min långsamma dator, rensat min garderob och städat mitt rum. Har nog gjort annat också, inget jag kan minnas direkt.. haha. (mitt minne är helt värdelöst.) Har träffat Majsmeja lite iallafall!
Nu är Marcus i Barcelona och jag är ledig från jobb denna helgen! Så imon kommer Emmy slemmy hit och umgås med mig! Det kommer bli toppenbra, wiho. haha. Har även fått operationstid, så snart är jag hemma på heltid.. Och får sova ut. det längtar jag till lite. Vet ju visserligen inte om jag kommer ha ont och inte kan sova.. Men jaja. Får hoppas på det bästa (Y). Herregud jag måste spela gitarr innan dess. Så att jag inte får abstinens. 
Träffade finaste Johanna igår, satt på EH i fyra timmar och pratade om allt. haha(: Igår bokade jag även biljett till mig och ovve för att kolla på Ed Sheeran!! Är så taggad. Är dock i November, så de är en jävla tid dit. Kommer bli awesome! 
Håller på att fixa en helt ny bloggdesign. Detta med html har ju aldrig vart min grej, så det tar väl ett litet tag. Men jag ska försöka lyckas(: Imorgon på dagen ska jag till Ahusdagen och få träffa familjen Hugosson((: 
Nu ska jag redigera bilder jag tog för typ två veckor sedan och sen fixa designen! Pössokramskumbanan.
 

Är så trött

Sitter just nu i lobbyn på Sankt Jörgen park resort, där jag är modell för ghd. (Tack sofipropp) var här vid sju imorse och har fått håret fixat och grejjor. Det är kurs här förstår ni och jag + 4 till är hårmodeller! Är väldans massa hungrig och har inte sovit en blund inatt. Vi har inget att göra atm, medans frisörerna har workshop och får göra en av fem hårstylingar på en docka. Vid tolv ska vi äta lunch, sen är det dags för uppsättning! Har inte orkat blogga och inte "hunnit" (har prioriterar kuwtk) redigera alla bilder jag har tagit i veckan...(: har ju färgat om mitt hår. Tror inte jag har sagt det.. Och vart flätmodell på flätkursen. Annars har jag jobbat, ätit lunch med Marcus, städat Marcus rum, letat efter Marcus "borttappade" pass, firat Victor som har fyllt 6, ätit middag med hela pappas soda av släkten hos farmor och fotat lite som sagt. Mest egopics som vanligt..(:
Inatt sover jag hos Marcus och imon är jag ledig, så jag får se vad jag hittar på! Nu ska jag återgå till att göra ingenting! Puss