mysweetestthings -

Fortsätt när mörkret kommer och allt gör ont

Hejsanhoppsan! Igår jobbade jag inventering på maxi, herrans massa folk överallt, jag åkte hem vid halv tio och stressade. Bytte om och åkte direkt till Fjärås kyrka.. Sjöng nämligen när Loui döptes igår! Anna frågade mig tidigare i veckan. Chocken. Haha men om du frågar mig så gick det helt åt helvete, iallafall första låten. Fy. Andra låten gick bättre! Det va kul iallafall!
Sen gjorde jag ingenting igår, och idag har jag försökt lära mig att koda, ätit söndagsmiddag med familjen mfl. Madre och Sofia åker nämligen till Turkiet imon. 
Imon är det dags för jobb igen, och Diana är tillbaka!((: haha
Ser dock inte fram mot denna veckan, jobbar helgen också. Längtar tills nästa helg när jag äntligen får vara ledig! Okej jag ska inte klaga på att jag jobbar mycket osv men jag jobbar så tidigt. Behöver nytt jobb. 

Why try?

Såg fram emot en sovmorgon/ledig dag imon men jag är dålig på att säga nej så jag ska vara med på inventering på maxi imon. Så nu måste jag locka hela håret.. Jobbar 6-9:30 och åker direkt till Fjärås efter det. 
Idag jobbade jag, kollade på lite film, fotade lite och inte gjort så mycket annat! Nu har jag precis ätit middag med Sofia och kollar på en film!
Dimman/det fina vädret imorse

Färgstark solnedgång

Fotade denna solnedgång för några veckor sedan och redan när jag svängde mot havet såg jag hur solen lös orange och tänkte att det skulle bli grymma färger((:

Krokvik


I never wanna live without it

Inte hänt så mycket sedan i lördags, hade en mysig söndagsförmiddag med Marcus innan jag åkte hem för att gå på kalas för min kusin! I måndags jobbade jag och efter jobbet åkte jag och lämnade in min kamera på lagning..): Så nu är jag kameralös i tre veckor (!) Börjar redan känna paniken. I tisdags var jag ledig och spenderade hela dagen framför Sims. hehe
Igår var det jobb och sims igen, men åt lunch tillsammans med farmor, faster, pappa och Sofia! lite halv spontant sådär. Trevligt!(: 
Idag har jag jobbat, kollat paradise och redigerat bilder (som jag började göra förra veckan innan photoshop krashade..) så NU kommer bilderna från krokvik upp.. haha, bättre sent än aldrig! 

Update

Har suttit nere i hallen och klappat Meya den senaste halvtimmen. Marcus kom precis innanför dörren, Ken kunde inte hitta sin mobil och behövde Marcus hjälp.. Hahaha
Jag är bara glad att jag är ledig och får sova ut imon((((((: 
Bjuder på en gamal bild!
Marcus leker med sin favoritmeya (den svarta fläcken på golvet.. Haha)
GODNATT!

I väntan på min grabb

Åkte hem till Marcus för cirkus en halvtimme sen, han var påväg hemmåt men så ringde hans morbror och jag fattar ingenting, men där är han nu iallafall. Och jag har hamnat framför hans värdelösa dator som precis kollapsa.. Idag jobbade jag till tio och har efter det lagat carbonara till mig och Sofia och sen vart i Örgrytekyrka på Bröllop. (Kommer upp bilder på det någon gång hehe) När jag kom hem krossade jag skärmen på min kamera. Yaay.. Kastade mobilen så den sprack((((:


We're still here

Fy vilka långa dagar jag har haft denna veckan. Kan bero på att jag inte har gjort något vettigt men också på det faktum att jag kommer hem innan åtta och har ingen aning om vad jag ska göra.
Jobbandet går okej än så länge, plockat upp mycket barnmat vilket inte är så tungt. Fick inventera "hela passet" igår också.
Onsdag och torsdag förmiddag har jag träffat Meja. Har kollat på typ 10 avsnitt av olika serier och sju filmer. Haha
Fotat lite och så har också gjorts. Ångrar så att jag inte fotade soluppgången innan jag bröjade jobba, vill ju inte spendera min sovmorgon ute på något fällt för att se dagens första strålar, hur lockande de än låter.. Haha
Imon jobbar jag lite frukt och lite Kolonial, typ 6:30-10:30 eller något sånt.. Får se hur de går med frukten dock, bara tunga grejer i princip..
Hittade typ 200 bilder på min dator som jag hade glömt redigera, så de kommer nog upp några bilder inom de närmsta timmarna eller så. 
Imon ska jag på bröllop tror jag, annars ingenting. Ledig söndag, whopwhop.


Taylor Swift♥

Som sagt jobbade jag i måndags, gjorde ont i handleden "men det var kul att vara tillbaka". Motivationen är ju på topp när man går upp kvart i fem för att vara hemma vid åtta igen.. Dessutom tjänar jag mindre pengar på att jobba. 
Sov iallafall hos Mackelito i måndagskväll och spenderade hela tisdagen med honom!(: Körde Josefine till Göteborg, hämtade henne senare på annebergsstation och hämtade Victor hos en kompis. Kollade även på Maleficent, Idol och Captain America! Gött när regnet öste ner på utsidan. 
Idag har jag jobbat igen, var hemma innan åtta och åkte med pappa till Rebecca och Meja vid nio tiden! Var bara där en kortis och nu har jag kollat ikapp alla serier och har ingen aning om vad jag skall göra förrän jag ska gå och lägga mig....(:
Om ni inte har sett denna, se den, så rolig. Haha!

Vill inte somna

Asså nej, vill inte att det ska vara måndag imon. Farväl sömn och lediga kvällar, nice knowing you, ses nästa år!
"Men du är ju ledig resten av dagen och kan sova då" visst är jag det men att få sova ut är ju inte något man tackar nej till!
Följde också med Sofia till gymet idag, "ska försöka att inte skrämma bort henne alltför mycket" hehehehehe nope. 
Har ju fuckar upp min dygnsrytm typ också, lägger mig ju inte innan tolv iallafall, men nu ringer klockan kvart i fem och det finns inte mycket att göra åt det just nu... Godnatt 

Sista melonen

Ligger i skrivande stund i Rebecca säng med meja och dricker välling. (hon dricker och jag tittar på) Har sovit och vart med Marcus hela dagen, himla mysigt! 
Igår hjälpte jag Emmy med att färga håret.. Hahah sen körde jag henne till Göteborg och åkte hem och åt pizza!
Ikväll blir de Marcus igen, och imon ska jag njuta av min sista lediga dag. ))))): mina 17 veckor sjukskrivning tog nämligen slut igår och på måndag börjar allvaret. Dock bara på halvtid eftersom jag inte är helt frisk! Så det blir väl jobb mellan 05:30-07:45 eller så. Wiie.
Nu ska jag läsa godnattsaga!



Colors in the sky


Te Vivo

Igår var jag ute och skulle fota på kvällen, men de blev nästintill inga bilder för det blev inte som jag tänkt, så jag frågade Mia om jag kunde komma hem till dom en stund så jag åkte dit och drack te med Emelie och Josefine, pratade gymnasie och hundar. Mysig kväll. Haha(: Sov med Marcus sen och åkte hem när han åkte till jobbet imorse. Just nu står jag på Frölundaborgs parkering och redigerar och det började precis regna. Tänkte gå in och kolla på Boomerangs träning! 
Tyckte bilderna såg tecknade ut direkt ur kameran, så jag redigerade dem därefter haha((:  

I'm counting all the moonlit stars

Denna första är månen (man kan se en liten liten stjärna vid ena molnet) med alledels för lång slutartid/stor bländare, men jag tyckte de blev fin, så den fick vara med ändå. (: 

Fegensjön by night

Det var ingen rolig solnedgång eftersom de va så mycket moln, men det klarnade upp lite när månen kom upp och fick några fina bilder på det istället(:

Fegen 2014

Hade en trevlig Fegen-tur även iår, åkte med Sofia vid tolv tiden och åkte mot Ullared vid tolv nästa dag. Vi åt grillat, lekte lekar, drack drinkar, skrattade massor och jag fotade lite! (jag tyckte jag hade fotat super lite men kom hem med över 500 bilder..) Det var inte så superb väder som man hade hoppats på men det blev så bra ändå(: Måste ju berätta att vi vann familjekampen också! (Nallen är vandringspriset från förra året. haha)
Så här kommer en bildbomb från min helg!

Just breathe

Ungefär såhär kommer helgen se ut. Tog dessa i förra veckan när Mamma och Pappa stog ute i Åsa över natten. Annars om ni är nyfikna så kan ni klicka här för att se hur förra året såg ut!
Sov hemma hos Marcus i natt och spenderade halva dagen hos honom medans han jobbade. (städerskorna var här hemma) Gjorde inte så mycket annat än att titta på när Josefine och Emelie tvättade Ina. haha hon har blivit såå tjock när hon har vart hemma med Marcus medans familjen var på semester..
Nu packar jag iallafall och ska duscha innan jag ska hitta på ingenting :D 
Men helt ärligt, varför delar han inte med sig med sitt pigment?
Obligatorisk solglasögon-seflie.

Slå mig hårt i ansiktet så får jag känna att jag lever

Har inte gjort så mycket mer än att tittat på serier (got, finding carter och massa andra) de senaste dagarna, sov hos Marcus iförrgår och spenderade halva dagen där igår. Hans familj är hemma igen så det blev lite fika och grejer! I helgen är det dags för Fegen igen (dit vi åkte förra året och umgicks med Bäversjö (där jag och Marcus sov i bilen)) Marcus följer dock inte med iår): han ska ut och campa med sina vänner, sadface. Det kommer dock bli himla bra ändå! Blir nog en himla massa bilder iallafall, kollat vart solen går ner och upp så jag får se hur det blir med de(:
Eftersom Marcus inte ska med behöver jag någonstans att sova så efter lite planering så ska jag sova där Sofia sov förra året, Sofia bredvid mamma och pappa o garaget. Hahahahah. Tycker det är så roligt.. 
Pappas sovplats och madrass:

Plektrum

Började samla på plektrum under samma veva som jag mödlerade om i mitt rum (som jag fortfarande inte lagt upp bilder på hehe) Hade denna lilla skål och jag visste inte vad jag skulle ha i så jag köpte olika plektum som jag fyllde den med, vill visserligen ha fler med det får jag köpa en annan gång! 

Splash

Fotade dessa för några veckor sedan, är visserligen inte nöjd med någon för att jag inte lyckades få min blixt att funka och det blev inte som jag ville, men jag redigerade några ändå.

Penny


Johanna II


Milk&Honey

Tur att jag ska fixa mina fransar imon... (:

Johanna

Kände att jag var tvungen att ta en selfie.. 

I don't even know where to start

I fredags tog jag och Sofia bilen ut till Krokvik där mamma och pappa stod med husbilen över natten. Hade fotokurs med henne, haha. Så jag tog några bilder som kommer upp på bloggen inom kort, ska föra över bilderna till datorn först bara.. (: Vi åt mat och badade och åkte hemmåt vid tio tiden.
Igår stog kräftskiva hemma hos Rebecca på schemat, så där hamnade vi vid fem tiden och jag åt ofc pizza. (: 
Åkte hem vid elva och jag somnade strax efter fem imorse.. Hehe(: Funderade på att åka ut och fota soluppgången när jag ändå var pigg men solen hade redan gått upp så jag var liksom för sen..): 
Men jag håller på att redigera bilderna på Johanna och har äntligen köpt en ny sladd till min externa hårddisk (inget glapp, yeey) och fick slänga 700 spänn på en ny laddare till macen. blä

Två mobilbilder från ikväll