mysweetestthings -

I hate this part, paper heart

Sov hemma hos Marcus i måndags och spenderade tisdags morgonen hemma hos honom(: Resten av dagen satt jag i min säng och tittade på House! Idag har jag jobbat, fixat ett hål i mina fransar, gått igenom alla bilder från SM (som ni kan se här!och nu ska jag kolla på PLL, Teen Wolf och Glee! (:
 
Att fota två hundar är inte det lättaste, den ena vill bara bli klappad och den andra vill bara leka och sitter inte still mer än 2 sekunder... (: Men de blev en del bilder och jag lägger upp många....(:
Men jag var bara tvungen att visa söta Ina!(: (och Meya ofc!) 
Just look at those pretty faces!!♥
 

I'm stuck in my room

Blev några få bilder med Emmy häromdagen, det är en väldigt fin skog iallafall!(:
 
 

SM 2014

Här kommer en stor bildbomb från helgens tävling!(:
Fallet..♥
Allas miner..((:
Ignorera repet som täcker halva bilden... -.-
Krock...--->
Så kan det gå..(: 
 

Who are you

Glömde berätta om min grymme onsdag! Var hos Helena Kyrk och fick lära mig en massa grejjor! Hon är så jävla grym!Fick titta på och hjälpa till med att fota en nio åring och en liten bäbis (som hett Meja(: klicka här för att se några av bilderna hon tog(: ) Det var skitkul!(: Ska få följa med på en bröllopsfotografering någon gång framöver också! iiip! Ska bli så spännandeeeee (:

Home is where the heart is

Har gjort massa grejjor senaste veckan! Tisdagen spenderade med Emmy för att kolla in jobbmässan, va tidiga och fikade på universeum innan det öppnade. Gick in och vände, sen åkte vi till arbetsförmedlingen innan jag körde henne hem! På kvällen träffade jag Marcus en kortis innan jag åkte hem för att sova! Jobbade som vanligt på onsdag och kollade på House under dagen. (skulle jag gissa på eftersom det är i princip det jag gör nuförtiden...) Sen åkte jag hem till Marcus på kvällen och fick träffa Ina, sötaste och lugnaste vaffsingen! Sov hemma och jobbade tisdag, och fredag. Jobbade i frukten hela lördagspasset, hade "lunchdejt" med Johanna och sen åkte vi tillsammans till Åby och kollade på SM! Har tagit en herrans massa bilder som jag skall gå igenom! Lägger nog inte upp något idag dock. Sov hemma hos min prins på lördagkväll och vaknade upp hemma hos honom vid niotiden i söndags. Åkte till Åby vid ett och tittade på SM dag 2!(: Idag har jag jobbat och vart hos Sofia och övat inför tävlingen! Det börjar närma sig!(: Ska bli grymt kul(: Efter det träffade jag Emmy och vi tog med oss kamerorna ut i skogen, får se om de blev något^^ Och fixade pinne! Finally. haha^^
Imon är jag ledig, så jag ska snart åka hem till Marcus och sova där! Köööösss

Meja idag♥

Liten sjukling
 
 

No more us.

Jobbade till elva idag och åkte sen direkt in till Sofia och övade smink till tävlingen och fixade om mina naglar. Sen tog jag en tripp ut till vita sand för att fota. Blev inge bra.. haha 
Åkte hem och träffade liten sjukling. Sen har jag kollat på House, redigerat bilder och ätit mat! 
Imorgon ska jag träffa Emmy och gå till arbetsförmedlingen! Sen ska jag nog gå in i skogen och leta efter en pinne och kanske fota något! Får se hur de blir! Ska väl regna imon så de blir säkert inget med det! 
Detta skulle så vart en gif insåg jag nu. Doh! Tabbe. 

Valentines.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥D:D::D:D:D:DD:D:DD. -.-
Spenderade min förra alla hjärtansdag med att städa Marcus rum, vänta på att han skulle komma hem från jobbet. Åt middag med hans familj. Fick choklad av honom. Han fick massa godis. Sen kollade vi väl på film eller något.
I år spenderades den annorlunda, började med jobb till 10, sen träffade jag världen finaste Amanda på EH i ett par timmar(: Sen åkte jag hem och kollade på Battle Of The Year. Grym film! Vid sju skjutsade pappa mig och Sofia till Tullen. Åt jätte god mat och drack en god drink innan vi gick till Facklan och kollade på bio! The Secret Life of Walter Mitty! Jätte rolig! Haha(: Värd att se(: Efter det var tanken att vi skulle kolla in Corner, men det var folktomt och kändes inte så kul, så vi skiljdes istället åt, hon åkte hem och jag tog pendeln in till Göteborg. Gick till PC och träffade Yohanna, Pernilla, Frida och deras vänner. Var där till stängning, och efter det var tanken att jag skulle åka hem och äta glass i min säng. Men inte mycket har gått enligt planerna i år, så vi tänkte åka ut till deras gamla klasskompisar i Åsa. Long story short, åkte bil i två timmar för att sen hamna i Yohannas stuga ändå. (fönsterrutan på hennes bil var förövrigt sönder, så vi körde med rutorna nere. Så. Kallt. Sov iallafall där och fick skjuts av Skatan hem igår! Trevlig kväll(: Igår åt jag min glass, kollade på Cavemen och The To Do list! Också bra filmer(: Sen vid 18 kom Veronica och Tony hit och sov över. Åt matt och kollade på Melodifestivalen. Skypeade med finaste Ovve också(: Nu har jag fått frukost på sängen((: Kollat på Thanks For Sharing och lyssnar just nu på musik. 
 
 



My heart's not meant for someone else

Hade väldiga problem med att bestämma mig hur jag ville ha redigeringen på gårdagens egopixx, så jag blandade lite även här.. haha

Long days, longer nights.

Tog lite kort med linserna vi skall använda i tävlingen, bara för att... (: 
 

Your words in my head, knives in my heart.


Ska sluta nu

Sjunde (hehe) och sista inlägget för dagen. Har aldrig gjort 7 inlägg på en dag.. Nu har ni att göra!(; Ska gå igenom dagens bilder och sen titta på house. Pusssssssssss. Ni får en bild på mig i min mössa jag fick hem idag, bara för att.(: 
 

Music can mend a broken heart

Återigen, olika redigeringar, men tyckte svartvitt inte funkade på alla osv.. Tycker om min gitarr.
 

Ny header

Passade på att ändra headern, bara enkelt "så länge" (som man alltid säger och så har man samma bild i ett år..) Får se om jag verkligen tar tag i det och gör en riktig någon gång.. (:
 

Picture perfect memories scattered all around the floor.

 
 
 

I wrote a song about love but it's nothing at all

 
Delar med mig av lite mer musik...(: 
 When things don't go as you've planned, we're still worth it all
 
I kept waiting on a reason, and a call that never came. No, I never saw it coming, something in you must have changed
All the words unspoken, promises broken. I cried for so long. Wasted too much time, should've seen the signs
 
And maybe we got lost in translation, maybe I asked for too much. But maybe this thing was a masterpiece ´til you tore it all up. 
 
Stood there and watched you walk away from everything we had.

So is it over? Is this really it? You're giving up so easily. I thought you loved me more than this.


I guess I wanted you more

Hjälpte Sofia att vara "modell" för hennes flätkurs igår, tog självklart med mig kameran(: 
Idag jobbade jag i frukten 6-12 och efter det hämtade jag ett paket i förbutiken innan jag åkte hem och började redigera lite bilder och så.. Kollade även på senaste PLL avsnitt. Såååå spännande nu! Sen har jag fotat lite mer. Nu ska jag redigera lite av de jag fotade förut idag. Jag, som varken blir bra på kort eller tycker om att bli fotad, tog typ 200 bilder på mig själv.. Haha så går det när man har brist på modeller(; 
Imorgon står jobb på schemat och ingenting speciellt på kvällen, sen är det jobb på fredag igen! 
Jag ♥ min mega-luva(((:
 
 

It's you that I want

I måndags kväll gjorde jag inte så mycket, kollade på film och house. Sen vaknade jag väl som vanligt runt sju på tisdagen. Kollade mer house och så.. Vid elva fick jag ett sms att jag hade ett paket att hämta på gallerian, så jag begav mig ganska direkt dit. Lyckan att plocka upp en ny blixt och ett nytt objektiv ur lådan, begagnat men i bättre skick än min egen utrustning... hehe 
Sjukt bra objektiv och sjukt bra blixt, mitt kamerahjärta slog några extra slag. Så både igår och idag har jag fotat massa med det, dock enbart bilder på mig själv... haha men ni ska få se en del senare ändå(: 
Canon Speedlite 580EX II och Canon EF 50 mm f1.4 USM. Så grymt bra båda två. 
 

What makes you think that i'll be fine?

Hittat massa bra musik de senaste dagarna och tänkte dela med mig av de tre som jag lyssnar mest på..
You're out of your mind to think that I could keep you out of mine.
 
Det är inge synd om dig, det är bara ditt försvar

U told me you love me and to try to move on.

I knew you were trouble.

Vad vet du om månljuset, förrän du blivit sönderslagen under det. Och vad vet du om gryningen förrän du mött varje morgon med sömnlösa ögon. Vad vet du om solen förrän nån släckt alla ljusen. Och vad vet du om att inte vilja vakna längre. Och vad vet du om kärleken förrän du förgäves hatat den. Och vad vet du om när hjärtat kan bränna för kärlek som aldrig kan dö men inte heller leva. 
Det är mitt eget fel, vad som än hände med mitt hjärta. För jag har alltid vetat att du inte skulle stanna.
Jag blir hellre ensam än lycklig med nån annan.
 

It's alright.

I lördags natt, strax efter tolv, tog jag bilen ut till Anneberg och träffade Yohanna, satt hemma och pratade med henne i lite mer än fyra timmar.. Haha! Det var trevligt! Så jag däckade hemma i min säng vid fem tiden, och vid elva på söndag kom min kära mor upp med frukost på sängen. En sån lyx!(: Vid fyra åkte jag och pappa till Maxi och handlade lite, och sen spenderade jag de närmsta fyra timmarna med att baka brownies. Hahaha det var förjävla svårt asså.. Blev typ bara en smet, men ställde in de i kylen och idag var den heeeelt perfekt!
Mår ganska okej idag. Idag va en bra dag. Jobbade till elva, åkte hem och tog det lugnt i någon timme, sen kom finaste Emmy hit. Vi (Hon och min mamma) bakade bullar medans jag och Sofia övade på smink inför tävlingen. Sen kollade jag och Emmy på en jätte konstig svensk film... Vi är bäst. haha så dålig. Vid fem körde jag hem henne och vi hämtade upp Nelly på vägen. Nu har jag ätit hamburgare och lyssnar på musik!
Mer sneak peak än så får ni inte((: (dålig fokus, ja tack. Behöver införskaffa mig ett macro!)

Let it go.

Hahahahhaha.

If this was a movie you'd be here by now

 
Okej, gick ju ut med Emmy i ösregnet igår och fotade lite. Det va väldigt oseriöst. Kameran va inplastad och jag såg knappt vad jag fotade. Keep that in mind. Sen är bilderna sjukt olika i behandling.. Men detta blir så bra så.


Sötaste.

 

Såhär kul hade jag igår

Och jag är väl medveten om att Eet är ur fokus.. (:
Spenderade gårdagen med jobb, och åkte sen hem, gjorde inte så mycket fram till två, då jag åkte hem till Emmy en kortis, tog en promenad i skogen, i regnet, och fotade liiite. Blev nog inget bra, ska kolla igenom bilderna nu. Sa hejdå till Hassebrasse som åker tillbaka till Turkland på måndag, och åkte vidare hem till Rebbe. Åt hemmagjord pizza med le family och kollade på gamla filmer från när vi var små innan jag åkte hemmåt för att sova. Imorse jobbade jag 6:30-14. fy bajs. och åkte sen direkt till Tingeling och fick mina naglar och fransar fixade. Nu är jag hemma och har kollat på house. Lyssnar på musik och fixar med los bilder. Imon är jag ledig och ska äntligen få sova ut. (lär inte somna och vakna vid sju, som vanligt.)  

Our love is a waiting game

På min "lediga dag" i tisdags, jobbade jag 8:30-14:30 för Imer som är sjukskriven, och efter det var jag på arbetsintervju på elgiganten. haha^^ Sen jobbade jag igår och åkte med Sofia in till göteborg och köpte smink för tävlingen i Stockholm. Skall bli spännande((: Idag tog jag fel på tiden och började jobba en halvtimme för tidigt, på fel ställe. Så vid 06:10 letade Niklas upp mig och sa att jag skulle vara i frukten.. Sedär! Så där spenderade jag mina timmar idag, och sen åkte jag förbi mickes spelcenter på vägen hem och hämtade mina böcker som hade kommit. Tänkte att det var dags att börja läsa lite igen. Så nu vet ni vad jag förmodligen kommer göra de kommande dagarna. Förutom att jobba då.
Nu ska jag dock spela gitarr, kolla på senaste avsnittet av Nashville innan jag plockar upp någon av böckerna. Sen är det läggdags och jobb imon igen.
Ni får ursäkta bilden.
(The fault in our stars, jag är tyvärr död och kan inte komma till skolan idag, livet efter dig.)

Jag vill ha han som ljög för mig


.

"Jag inser att jag legat naken och tätt intill, varm och yrvaket glad. Och medan jag fnissat av hans kittlande andedräkt har han tänkt att han inte längre vill."
 

Du var solskenet

I fredags kom finaste Johanna hit, och vi åt god mat och kollade på French Cup inne i tvrummet med sofia och mamma! På lördagen träffade jag bästa emmy och tog en lång lång promenad med Felix i skogen, handlade mat med henne och Hasan och åkte sen hem och åt pizza. Bytte om till "partykläder"(det var pyjamasparty så det blev myskläder..) och sen fick jag skjuts av pappa tillbaka till Emmy! Åkte med henne och Hasan, plockade upp Filip och Nelly i Filips insane hus, och körde till B.. Billdal? Billdal! Va hemma hos Linnea till ett tiden, fick skjuts av Hasan och somnade i min säng några timmar efter det!
Trevlig partajj, lite annorlunda tema..^^ Ganska bekvämt dock! 
I söndags gjorde jag ingenting på hela dagen, kollade på House och nätshoppade lite! Idag har jag jobbat till 11 och vart på Aventus! Nu ska jag äta maaaaut.