mysweetestthings -

Himmelskt

Var ute och fotade Johanna både i förrgår och igår, himlen var fin så jag tog några bilder på den som ni får se medans jag redigerar resten(:

Mejas tvåårskalas♥


Mobilkameran

Medans jag väntar på att alla bilder ska ladda in i photoshop så lägger jag ut några bilder från min senaste vecka 
Dessa bilder är tagna två olika dagar. Favvoposen på stranden

Sötaste Meja 2 år

Idag fyller denna fina tjej 2 år. Grattis på födelsedagen, moster älskar dig!♥

Baka baka liten kaka

Idag har jag vart hemma hos Rebecca och bakat inför Mejas 2års kalas imon. Blev himla bra måste jag säga! 
Kära mor gjorde cesarsallad medans vi bakade som vi åt till lunch. Muffinsarna ska få frosting tills imon, lär ju lägga ut bilder från kalaset också!(:
Dessa Hasselnötsrutor bakade jag häromdagen! Smakar nästan som Chocolate Chip Cookies(:

Sandra

Fotade min fina kusin för hennes secondhand online affär ZipiZap (kolla in!) häromveckan när det var som varmast. Fotade ute på landet bland alla blinningar, bromsar och allt var de va. Fruktansvärt svårt att fota då vi i princip hoppade omkring för att inte få bett. Haha! Lägger upp några bilder här iallafall, tycker verkligen ni borde kika in på hemsidan dock, finns massa fina kläder!

It feels like we’re as close as strangers

Tänker inte skriva så mycket mer än att jag ska ut och rida idag. Så taggad. Kommer gå så dåligt. Haha jag har inte suttit på en häst på 5 år, och då blev jag avkastad (och trampad på, fortfarande ingen känsel där). Men men, idag är dagen. Ska ut med Emmy och Nelly. Kommer bli grymt! haha
Var med Emmy och Nelly igår också, städade sjön, med sopborste.. Sen kom ösregnet och jag åkte hemmåt igen. 

Gothia Cup

Bättre sent än aldrig. Köpte den nya kameran tidigare denna dag och den fick följa med till Ullevi(:
Har förvisso inte orkat redigera något, så här får ni några oredigerade bilder. haha.

21 Juli 2014

Har haft en mysig tvåårsdag tillsamans med finaste Marcus. Vi har visserligen inte gjort någonting, sov där inatt och så jobbade han en stund på morgonen. Vid två tiden kom han hem och vi gick ut med hundarna och satt på verandan en stund. Åt lite mat och tog det mest lugnt. Det va ju så fruktansvärt varmt.. Tog iallafall några bilder med nya kameran(:
En Apple TV och en laddningssladd till telefonen eftersom han har snott min... 
Vad gör han med hennes öron....? haha
Dessa tre♥

En ny liten kompis

Åkte och köpte en liten kompaktkamera i förra veckan, tänkte ha med den på Ed Sheerans konsert i november, så det var väl mest därför jag köpte den. Har testat den lite och tycker att den verkar funka bra!((:
 
Sony RX100
 

En Frida vid havet


Stenar vid solnedgången


Jagar solnedgången

När jag skulle fota tidigare i veckan kom jag på det alldeles för sent och solen var nästan nere när jag kom fram till platsen.. Fick tänka om och bilderna jag tog (som kommer i nästa inlägg) blev bättre. Oplanerat är bra!(:

You don't have to try so hard

I torsdags tog jag och Emmy en lång promenix mitt ute i ingenstans, och sen skulle vi gå ner och fixa vid sjön. Men det var alldeles för kallt så jag åkte hem istället.. haha(: 
Hela fredagen spenderade jag hemma hos Marcus, vi gjorde ingenting speciellt, sen sov jag där och åkte hem vid två tiden igår. Igår kväll åkte jag på släktkalas hemma hos min kusin som fyllde 14. Det var bara jag och Sofia från våran familj, så det kändes lite knas! haha^^ 
Idag har jag och Sofia vart jätteduktiga och tvättat våra bilar. Det är typ det jag har åstakommit idag, förutom redigering av bilder.. haha! 
Ikväll sover jag hos Marcus och imorgon har vi tvåårs dag! Får se vad som hittas på.. Puss♥

Är så trött

Herregud, har vart en lång men sjukt kul dag idag. Först ska jag dock berätta om resten av min vecka!
I söndags åkte jag hem till Rebecca och åt pizza och vandrade omkring i Fjärås stad. Hahaha(: tror inte jag gjorde något annat på hela söndagen.. 
I måndags gjorde jag lite grejjor på morgonen och vid fyra åkte jag pendeln med Emmy in till Göteborg där vi först hälsade på Marcus på jobbet, åt jättegod mat på Jensens och gick på Gothia invigningen! Hon hade gratisbiljetter så varför inte?(:
Tog pendeln hem med 300 andra pers. Det va verkligen knökat. Herregud. Kö i hela trappan på Lisebergsstation (Emmy och jag tog hissen upp haha). Tåget var i princip redan fullt när det rulla in på perongen också..
Igår gjorde jag fransar på förmiddagen och vid åtta åkte jag och Emmy in till Göteborg och kollade på Bad Neighbors, sjukt rolig film! Kom hem vid typ tolv och somnade strax därefter! Idag tog vi också pendeln in (haha) fast till Liseberg, och spenderade dagen där! Var där strax innan elva och gick därifrån vid fyra! Då tog vi spårvagnen in till nordstan, gick omkring lite och sen fick vi skjuts av Marcus hem! Så jag har haft tre toppen dagar! Och imon ska jag till läkaren, igen, och sen ska jag inte göra någonting annat hela dagen. Förutom att sova hos min grabb!
Nu ska jag kolla på PLL!
(Vann den "fina" plastglasgrejen idag)

Ute och fotar



It's so clear to me now

Hej ni fina! 
Just nu ligger jag i min säng och dör lite för att det är så varmt.. Har gjort en massa grejjor sen jag skrev sist.
Jag har kört en massa bil, "badat" med Emmy i sjön, "badat" med Sandra i havet, fotat Sandra, träffat Johanna P, ätit lunch och frozen yogurt med Sofia. Jag har sovit hos Marcus och spenderat en heldag där, badat i deras pool, umgåtts med hans mamma och lillebror medans städ var hemma här. Och igår blev det en liten spontankväll/utgång med Johanna P!(: himla trevligt! Blev inte så länge dock eftersom jag skulle vara fit for fight idag.. Hade ju bröllop idag! Lägger nog upp någon bild om någon vecka eller så när jag har kollat igenom bilderna! 
Annars har jag inte gjort någonting idag, jo, på vägen hem från bröllopet hamnade jag framför Johanna och åkte hem till henne och åt glass en kortis!
Alltså... Denna hunden.. Hon är så rolig.

Crepuscular rays


Rapsfält


Johan & Amanda

 
Fick låna bästa Amanda och Johan för att göra en parfotografering innan helgen. Jag och dem blev väldigt nöjda med resultatet! Svårt att misslyckas när man har så fina modeller dock! Var väldigt svårt att välja ut en normal mängd bilder. Skulle velat lägga ut allihop! ♥

Yellow


Bubbles


Blomsteräng

Har inte använt mitt 70-300 på väldigt länge, så det fick följa med ut också! 

Let's go to the beach

Ni får ursäkta att jag har redigerat på femtioelva olika sätt! Gick loss lite där en stund... (: 

Fredag & Lördag


I was there for you in your darkest time

Har suttit på samma plats de senaste 6 timmarna och redigerat bilder på fina Emmy! 
Är lite avundsjuk på alla som åker utomlands och pluggar osv. Måste fundera ut vad jag vill göra med mitt liv. haha
I förrgår hade jag tråkigt, var hemma hos Sandra vid tre och hjälpte henne väldigt snabbt hämtade även mina visitkort som ni ska få se någon dag.(: Tog sen bilen hem till Emmy och spenderade resten av dagen med henne. Vi tog Felix ut på en promenad runt sjön och passade även på att bada honom. Sen tog vi Cadillacen ner till Coop och handlade mat. Gjorde tacos och doppade jordgubbar i choklad till efterrätt! mums!
Även Nelly och Filip kom och åt! Efter middagen kollade vi på Insidious 2 innan jag åkte hem till Marcus och sov där. Igår vid halv ett åkte jag mot Falkenberg där Sofia, Rebecca, Matte och Meja var. Åt lunch och satt vid stugan hela dagen. Väldigt mysigt och fruktansvärt varmt! Vid elva tiden tog jag bilen hem igen och sov i min säng! Så nu om några timmar ska jag möta Amanda och Johan! Puss♥

Mobilskal

Tog denna i förra veckan efter att jag hade gjort mitt mobilskal, fotad på samma plats några dagar tidigare.

Minns du natten på hotellet?

Träffade en bröllopskund (Ska ha mitt första EGNA bröllop nästa helg! Är fruktansvärt nervös.) i tisdags och planerade inför vigseln och träffade Yohanna på kvällen. Gick runt i kungsbacka stad och pratade i några timmar. Igår var jag hemma hos Helena en kort stund, gick inte riktigt som vi tänkt så jag åkte därifrån ganska direkt. Sen åkte jag hem till Emmy och väntade på att hon skulle komma hem, sen gjorde vi/hon iordning hennes hår och outfit innan vi tog bilen och åkte och fotade. Blev inte riktigt som vi tänkt oss men det blev bra ändå! Har väldigt många bilder... 
Idag åkte jag hem till Helena igen och fixade med bilder, och så fick jag masssssa actions jättebra av henne! Sååå snällt! Så nu har jag massa och jag vill ha typ alla på samma gång. Så ni får ursäkta mig. I morgon ska jag sova hos min älskling igen och på söndag ska jag fota finaste Amanda och Johan!♥
Ed Sheerans album har gått varmt i 144 timmar i sträck, och jag vann inte ändå)): (De 5 som lyssnade på Eds album mest skulle vinna meet and greet passes till hans konsert.)

Emmy II


Måste införskaffa mig ett macro-objektiv


Emmy