mysweetestthings -

Helgen i bilder


See the flames inside my eyes

Okej, kalas för Simon, fick hålla i lilla Loui också. I lördags kom Meja hit och jag åkte med Helena till Varberg. Hamnade i Träslöv kyrka och på/i Varbergsfästning. Lyckat bröllop iallafall, räknade med regn och det var uppehåll hela tiden så det va skönt! Var hemma vid sju tiden och blåste bubblor med Meja innan läggdags (för hennes del alltså). Sen var det Söndag och Sandra var här för att fixa lite med ett kommande projekt som jag ska hjälpa till med(: Så vi fixade visitkort till det och jag skulle komma på en logga och ett visitkort till mig! Blev helt okej nöjd iallafall. Har fått starta en ny blogg i samband med det, mer om det en annan gång! 
När vi var klara körde jag henne hem iallafall. Åkte ut och grattade Ovve lite snabbt och tog med mig Emmy därifrån. Satt och pratade i några timmar innan jag fick leda henne till Centralstationen eftersom hennes mobil var död. Åkte hem och kollade på film efter det iallafall. Nu kommer Sandra snart hit så jag måste resa mig upp ifrån sängen. Haha

Loving can mend your soul

Sitter i uterummet, redigerar bilder och lyssnar på Ed medans städerskorna städar i huset. Lämnade in min bil på lagning imorse också men får förhoppningsvis tillbaka den senare idag. Ikväll är det kalas för Simon som fyllde 18 igår! 
Igår rensade jag igenom alla tre garderoberna, skönt! Nu har jag dock alldeles för mycket galgar (och för mycket ledig plats i garderoben, hehe) Städningen av mitt rum fortsätter, men jag är snart klar tror jag! 
Fotade med Emmy i förrgår, mellan regneskurarna. De är de bilderna jag redigerar nu. Så medans ni väntar på det lägger jag upp dessa två. Haha! 

Laddade ner iTv shows..

Mest för att ha koll på alla serier, och efter att jag hade markerat vilka jag hade sett osv fick jag se att jag har kollat på 932 avsnitt... Mohahaha tacka gud för streaming.

Purple

Himlen ovanför var så mörk och färgade havet lila. Tyckte det var fint.(: 

Himlen kan vara fruktansvärt vacker ibland


Nere vid havet

Åkte ut i panik häromdagen när jag tittade ut genom fönstret och såg det fina ljuset som färgade himlen. Tog bilen till havet och kom dit litte "för sent" för att se hela solen gå ner, men det gjorde ingenting. Var väldigt fint ljus måste jag säga. 

Thinking out loud

Nu ska jag hämta upp Emmy och åka ut och fota lite!(: 

Open your eyes and see

När man har så mycket att göra att man inte gör något av dom istället.. hehe. Vet inte vart jag ska börja och har inte rätt inspiration till att börja med något.
Igår var jag iallafall på Ikea och köpte galgar och lite sminkförvaring. Lite ljus åkte också med hem, så nu luktar hela mitt rum jordgubb((: Igår fixade jag också med ett eget mobilskal, eller en bild bakom ett genomskinligt skal då.. Blev inte så bra som de va tänkt men det funkar väl. Igår plockades soffan ut från mitt rum och in kom en klädhängare. Har velat ha den på mitt rum i två år men inte haft någon plats egentligen.. Fick även tagit kort på alla kameror och grejjer jag ska sälja! mycket hanns med även om jag låg i sängen till klockan fem.. :D 
Idag har jag kört pappa till operation, tredje operationen sen i december. Stackars papi. Efter det blev det en tur till Ikea för byte av en kruka och inköp av ett sängbord. Så det har jag byggt ihop alldeles själv! Har också spolat rent min dator på damm, det behövdes kan jag lova. 
Idag har jag även fått hem tre paket på posten! Kan ju vara något av de roligaste som finns. Motljusskydd och filter till mitt objektiv, en blixtdiffusor och en reflexskärm! Sen hämtade jag ett paket från Victorias Secret på Maxi också! 

Flowers in her hair

Redigerat färdigt några av de bilder jag tog på min fina syster i förrgår, så jag tänkte dela med mig av dessa!(:
Den fina kransen kommer ifrån Magasin 7 här i Kungsbacka!

Midsommar

Fotade med Sofia i fredagsmorse, så hon tog några kort på mig också! (:
Den fina blomkransen gjorde min duktiga syster åt mig!(:

Före och efter

Kylen före och efter när päronen åker på semester.
(dom tar alltså med sig allt... haha)

Vi älskar köttbullar

Har hänt lite sen jag skrev sist. Haha, var på one direction i Stockholm, vilket var grymt, körde direkt hem efterråt och däckade i min säng efter 06:00. Åkte med Helena till ett grymt bröllop i Hovås vid ett-tiden och var med familjen på kvällen om jag inte minns fel. Sen har jag inte gjort så mycket alls, vart hos läkarn, vart hos Marcus, kollat två säsonger av orange is the new black och nu har jag börjat kolla på twisted! 
Midsommar igår också. Gjorde ingenting verkligen, men det var mysigt det också. Fotade med Sofia på morgonen och åkte hem och passade Meya med Marcus resten av dagen. Åkte och handlade mat som jag, le masterchef, lagade. (Okej vi åt hamburgare, men jag va duktig ändå.) Satt i princip och spelade payday 2 och kollade på film hela dagen. Drack rosé och åt popcorn gjorde vi också, mycket smaskens.
Tänkte inte skriva så mycket utan bara lägga ut mobilbilder från veckan men nu skrev jag ju en del ändå.. 
Sjukt rörigt bildmässigt, men skitsamma..(: haha
(Haha det blev bara bilder på Louis här på bloggen..)

Mot Stockholm



Oh I will carry you over fire and water for your love

Sitter och lyssnar på One Direction och 5 Seconds of summer om vartannat på högsta volym och taggar inför morgondagen. Är sjukligt pepp på detta. Kommer bli såååååå braaaaa.
Fick sovit hos min prins igår också, så det va bra! Nu ska jag köpa såbubblor, fota och sen klippa mig! Blir nog ganska kort.. ):

Sunset


Flower girl


"Såpbubbona"

Meja och Rebecca var här en stund tidigare idag och jag knäppte några bilder på lillfis.
"Hoppamattan!" (meja ville hoppa på grannens studsmatta. Hon ser allt.)

Shine

Idag har jag alltså tagit bort gipset. åh gud. Smärtan. haha. är förvånad att Emmy inte hörde mig skrika, doktorn i rummet bredvid hörde mig definitivt! Så nu har jag fått något litet skydd som jag tydligen skall ha i 6 veckor.. Och när jag ska börja jobba har jag verkligen ingen aning. Ska inte belasta för tungt på armen så jag vet inte.. 
Tog av det vid tre tiden och har fått 3 stycken smärt-skrik attacker sedan dess. Fast den jag hade för en timme sedan va värst. Fy fan. Kan inte beskriva det men det gör så ont. skit samma! Imon ska jag följa med Helena på ett jobb och förhoppningsvis somna hemma hos grabben min på kvällen! Nu ska jag tröstshoppa lite på Victoria Secret rean eftersom jag är så himla rik. (fick visserligen hem ett paket därfirån förra veckan och ett till är på väg men de skadar aldrig med mer grejjor!)
Min favvoshorts atm

You lift me up

Today is the day! (((: Ska ta bort mitt gips om två timmar. whopwhop. Längtar efter att kunna fixa håret, sminka mig riktigt, ta ut mina linser. Men mest av allt att spela gitarr! (och klia på armen och att sträcka på den..(och att inte lukta hockeysvett)) Ser fram emot att kunna sova igen och slippa den konstanta krampen i axeln.
Åkte med Mia till flygplatsen igår och hämtade Marcus och Josefine. Fick mat när vi kom hem och jag åkte hem ganska så strax där efter! 
Ska snart träffa Emmy och dra med henne ner till Varberg, och så får hon köra hem! Fruktar lite inför smärtan i armen jag kommer ha om två och en halv timme.. Nu har jag precis bokat besiktning till bilen och måste göra mig iordning!(: (eftersom jag sitter i bikini från att jag var ute och solade i tjugo minuter förut. försökte iallafall...)

@hugossons

Gårdagen spenderade jag mestadels hemma, men åkte med Emelie och Mia och kollade efter skor till Emelie en stund. På kvällen åt vi grillspett hemma. Dröm<3
Fram tills nu har jag inte gjort så mycket, vart en sväng på Kungsmässan och hämtat ut ett paket och skickade ett paket tillbaka till England på maxi efter det.
Sen åkte jag hem och provade mina nya klänningar från Nelly som kom idag(: 
Nu har jag vart och hämtat Victor hos dagmamman och sitter och tittar på medans han spelar skate på Xbox. Om en halvtimme kommer Mia och hämtar upp oss och så åker vi till flygplatsen och hämtar Marcus och Josefine!(:

Tjäna pengar

Såg denna hemsida på Emmys blogg, jag menar, vem vill inte tjäna lite extra cash?? 
Har redan tjänat 175 spänn! Tycker ni borde kika på det!

Watch_dogs in the Batcave


mylokai

Mitt nya armband((: I löve it.
 

Jennys student


Ute i skogen

Trodde inte jag hade redigerat så många bilder, men det hade jag tydligen.. Haha^^

Nike Free Run 5.0

Har ju glömt visa upp mina nya snabba!
 

I know all about you

Bröllopet igår blev en himla lång dag! Åkte från Helena vid åtta och kom hem igen vid elva.. Lång och tyvärr regnig dag! Kul var det iallafall!
Idag har jag redigerat lite blandade bilder, kommer upp några snart! Ikväll skall jag kolla på film eller något och imon kommer Marcus hem från Schweiss! Gr8! PÅ TISDAG SKA JAG TA BORT MITT GIPS!♥♥♥♥♥ ska bli så skönt!
 

WeddingWeddingWedding

Idag ska jag iväg och fota bröllop med Helena igen! Ska bli grymt!(: Dock har jag ingen aning om vart jag ska egentligen, men ska ta bilen till tylösand och sen får jag se. Tror det är i torekov men jag har ingen aning.. Haha!
Ikväll, om jag hinner, ska jag på Mattes 30 års kalas!(:
Här får ni tre bilder från förra bröllopsfotograferingen!

You sound good to me

Min dag har vart ganska händelselös, har gjort ansiktsmask, redigerat lite bilder och så! Snart ska jag åka hem till Marcus och sova där, imorgon ska jag på min kusins student! Tar med mig kameran, så det blir nog någon bild!(:
Här kommer en bild ifrån när jag va ute och fotade med Emmy i förra veckan! 

Miley Cyrus♥

Har kollat på videos med Miley de senaste, speciellt ifån Boston, efter att hennes hund dog. Och denna soundchecken (mycket skrik...) är såååå... såå. Känslosam. Speciellt på Landslide, som hon sjunger till Floyd. (runt 16:00) (Klicka här för ett bätre ljudklipp på bara den låten)
Eller i denna när hon bryter ihop under Can't be tamed. "I fucking love this fucking dog"
 

You know you're my right eye

Har inte gjort någonting vettigt varken igår eller idag. Va ute och fotade en stund igår! Får se när de bilderna kommer upp dock! Nu ska jag ut en runda till!(: 

På en klippa

När jag var med Sofia och fotade Jennys bröllop så tog hon lite kort på mig som tidsfördriv, och kom på att jag inte hade visat de ännu! Får tacka min grymma syster♥ (och ursäkta för min urusla hållning..)

Vad jag har sysslat med idag



Min helg i bilder

Kan inte säga så mycket mer än att jag har haft en superduper bra helg. Miley var otrolig. Så jävla grym är hon. Så ni får lite bilder från fredag och frammåt!
Solade med Emmy i torsdags, sov hos Marcus torsdag kväll, åkte till Stockholm med ett stopp på ahlströms på fredagen. Kollade på Miley fram till halv elva och tog bilen hem direkt där efter. Var hemma vid halv tre och däckade direkt i sängen hos Marcus. Spenderade nästan hela lördagen framför tvn. Sov hos honom även tills igår. Och igår bakade jag en kladdkaka med jordnötssmör! Smarrigt. Nu ska jag duscha!