mysweetestthings -

Mot Stockholm

Ikväll blir det Miley smiley :D


You&I

Har haft fullt upp i helgen! Sov hos Marcus i torsdagskväll och träffade fina saknade Johanna i fredags. Tittade lite i innerstaden och åt frozen yogurt i parken!(: på kvällen åkte jag hem till Marcus och sov där, åkte vid halv nio till Lindome och parkerade utanför Helena! Sen åkte vi till salongen och träffade bruden och hennes syster! Fotade lite där innan vi åkte mot Gunneboslott och fotade! Va så himla vackert! Vid tre åkte vi mot kyrkan. Sen körde jag bilen till saltholmen och Helena åkte spårvagn med alla gäster! Fotade lite vid festlokalen innan vi åkte hem vid halv sju! Blev en lång, lärorik och sjukt rolig dag! Ni får nog se någon bild senare!
Vid sju åkte jag från Lindome och direkt hem till Hugosson där det var kalas för Emelie som fyllde år häromdagen. Fick i mig lite mat och tårta innan jag, Marcus och Josefine åkte med deras kusiner hem till dom för att passa dom. Det blev inte mycket passande eftersom dom skulle sova i princip direkt! Så vi tre hamnade istället framför tvn. Skulle vara barnvakter till elva. Men hans morbror och fru kom hem vid halv två.. Haha.
Däremellan kollade vi på olika filmer, Marcus åkte iväg och köpte mat till mig<3 och jag och Josefin tömde diskmaskinen och stog och asgarva åt de tråkigaste sakerna.. Haha! Åkte iallafall hem till Hugossons igen vid två och somnade vid tre! I söndags hade vi lite sovmorgon och jag åkte hem vid halv ett för att fixa lite innan familjen åkte till Liseberg! Åkte karuseller med meja, åt god mat och efterrätt och åkte Helix. Jag skojjar inte när jag säger att det va något av de roligaste jag har vart med om. Satt och asgarvade/skrek igenom hela. Hahah så värt! 
Idag har jag inte gjort något alls, och så lär det fortsätta.. Imon/inatt ska jag köra Rebecca, Matte och Meja till flygplatsen! Åker härifrån kvart i fyra.. Tjoho! Sen ska jag hem och sova har jag tänkt! Resten av veckan ser ganska plain boring ut, förutom på fredag. För då ska jag och Marcus till Stockholm och kolla på Miley Cyrus. Så sjukt. Längtar! 
(Här satt jag under hela vigseln, första parkett. Haha)
Denna lilla hund.. Hahahaha<3
Golvmopp

Jenny&Jesper

Här kommer en hel drös med bilder som jag fotade på morgonen och i kyrkan på Jenny & Jespers bröllop! (: 
 

Sista delen av Ramhultashooten

Emmy fick stå som fotograf lite och sen tog vi några bilder tillsammans(: 
Att ha gips förstör verkligen alla bilder... ):
 Ser ut som jag går krabbgång..
Vi tog typ enbart jätte oseriösa bilder, jag varnar er.. haha

Emmy vid Ramhultafallet II

 

Emmy vid Ramhultafallet

(Hon är inte inklippt, står bara väldigt stilla. haha)
Det är sjukt fint här. 

Det är upp till dig om du vill vara med mig

Äntligen äntligen färdig med Ramhulta och bröllopsbilderna! Nu har jag 4 eller 5 stycken tidsinställda inlägg som kommer att dyka upp inom de närmsta dagarna!
Idag har jag äntligen fått fyllt på mina fransar igen! Vart en sväng på freeport och köpte jordgubbar som jag åt i solen på altanen! Så hela dagen har jag inte suttit inne iallafall!(: Sjukligt varmt idag dessutom. 
Nu ska jag föra över bilder från igår, när jag var ute med emmy för att fota maskrosor för att inse att alla hade blåst sönder.. ): Blev en tripp till Lygnern istället! Ikväll sover jag hemma hos min fina!(:
 

Ramhultafallet

Var ju med Emmy vid Ramhultafallet i förra veckan, tog några bilder på enbart vattenfallet, är inte helt nöjd dock. Det va mest för skojjskull, inte seriöst whatsoever.

Redigering

Håller på med böllop+ego+emmy&jag+skor+Meja bilder, på samma gång. Så det lär komma en hel del snart. Men så länge får ni dessa två från bröllopet förra lördagen.

There will be highs and there will be lows

Long time, no see. Typ. Har haft "fullt upp" den senaste veckan så kör en liten sammanfattning och så får ni se lite bilder! I onsdags kväll åkte jag hem till Marcus vid sju och firade Emelie som fyllde år. I torsdags vaknade jag upp hos Marcus, gjorde inget speciellt och jag åkte hem vid två. Vid tre var jag i fjärås med Sofia för att hämta Meja på dagis. Där stannade jag en timme innan jag åkte hem, redigerade bilder och packade. Vid halv åtta stog jag utanför byggmax och väntade på Olivia!((: Åkte med henne till Boomerangs fysträning och tittade på (redigerade bilder). Sen åkte vi hem till henne och pratade och grejjer. Sen sov jag där och åkte vid elva tiden hemmåt. Himla mysig kväll(: Kollade nog på Veronica mars typ resten av dagen..(: Sov hemma hos Marcus på kvällen och åkte pendel in till Elboden på morgonen. Var ju gbg varvet och inget folk i butiken. Fick gå världens omväg för att komma till pendeln sen igen eftersom allt va avstängt....... Jag åkte hem efter det och redigerade och så. Hämtade pizza vid tio tiden och åkte hem till Marcus, såg på Walter Mitty och var hundvakter. Sen har jag inte så mycket minne av söndagen, Marcus familj kom hem, och likaså min. Vi fikade lite med dom innan han åkte och skejta och jag åkte hem! Kollade klart på säsong 3 av Veronica Mars och redigerade bilder. Redigerade bilder igår, hämtade min GHD tång :D (fick den för att jag var modell för GHD förra månaden(Y)) åkte till Marcus vid tio och spelade något jätte konstigt hockey spel. Jag vann en gång. (viktigt!) Idag städade han lite på morgonen och vid ett åkte jag hem! Har vart på arbetsförmedlingen och redigerat bilder sedan dess! 
Resten av veckan vet jag inte vad jag hittar på, ska förhoppningsvis träffa världens finaste Johanna! På lördag ska jag följa med Helena och på kvällen ska jag försöka hinna vara med Marcus när han är barnvakt åt sina kusiner!(:

I wanna see you be brave

Idag har jag passat Meja hela dagen, hon kom hit vid halv nio och åkte precis hem! Fotade dock inte en enda bild, så det kommer ni inte få se.. Men jag har fullt upp med foton från den senaste veckan, som jag skrev igår, så det blir nog en hel del annat! 
Här får ni en fin bild på emmy under tiden...

I'm just sayin', you could do better

Gårdagen spenderade jag i sängen, och när klockan närmade sig 5 kom Emmy hit! Vi fixade hår och grejjer och åkte ut och fotade! Va grymt ljus och vi hade, helt oplanerat, sjukt bra kläder så de blev bra färger(: Visar bilderna när jag har redigerat! Får se om jag hinner det idag! 
Senare på kvällen åkte jag hem till finaste Marcus och sov där. Kollade på halva hajen 3 innan vi somnade. Vaknade runt tio och låg i sängen och drog oss ett tag innan vi gick ner och gjorde frukost och kollade på resten av hajen 3. Kollade även på fyran, så nu har jag sett allihop! Nu har jag vart hemma en stund och bara redigerat och gått igenom bilder. Har tagit så mycket bilder de senaste dagarna.. Imorgon ska jag passa Meja hela dagen så jag lär väl ta en och en annan bild då också! Måste ta tag i att sälja min kamera också.. Den gamla alltså. Är dålig på sånt.. 
Nu ska jag återgå till mitt redigerande! Puss♥
 

I'm under this umbrella and I'm calling your name

Rensat bilderna från igår, för att inte bombadera så lägger jag ut några stycken! Blir nog inte idag dock. Min arm har arbetat tillräckligt! 
Vi kom hem från bröllopet vid fem och vid sex kom pappas sida av släkten hit för att ha överraskningsfest/middag för Martin som fyllt 50! Blev väldigt lyckat tycker jag! Kollade på esc också, och sen åkte jag hem till min prins och somnade där! Vaknade vid nio tiden imorse och har spelat zelda, ätit mat och kollat på Hajen 2, svin kass ju. 
Min vecka består mestadels av ingenting, och Meja passande!(: Nästa helg ska jag (förmodligen) följa med Helena Kryk och va assistent på bröllop! Det ser jag fram emot!(:
Bjuder på en obligatorisk ofokuserad selfie i dassrosa som jag så kreativt tog igår.
 

Bröllopsfix

Igår ringde klockan vid 5, men jag vaknade halv fem och kunde inte somna om.. Gjorde iordning mig och åkte hemmifrån med Sofia vid 6. Åkte till Stenungsbaden för att fixa Jenny Sandberg inför bröllop! Sofia fixade hår och smink på henne och en av tärnorna, och endast hår på den andra tärnan! Och jag fotade! Fixade allt fram till tolv typ, då åt Sofia och jag lunch och fotade lite själva innan vi åkte till kyrkan och kollade på vigseln! Allt va så himla fint! Har en hel del bilder att gå igenom så under tiden får ni se dessa, tagna med en halvtimmes mellanrum; 
05:59
 
06:27

Jag är som före och efter

Intense

Sofia 25 år

Som jag skrev tidigare idag så försvann hälften av bilderna, och detta blev över! haha
Meja med farbror Andreas(:
Godaste drinkarna serverades under kvällen! Yumm.

On a scale of 1 to 10 I'm at a 100

 

Holding out for a hero

När man fotar massa bilder som man blir jätte nöjd med och dom på något jävla vänster försvinner </3 Det va det som hände med fotona från Sofias 25års fest. Har väl typ hälften av bilderna.. Men får väl redigera de jag har så lägger jag upp dom sen! 
Körde padre till och från operation imorse, och har kollat på Veronica Mars där emellan! Snart ska jag steka köttfärs och passa Meja! Puss♥

SötMeja

 

If you ever come back

Idag var jag ju som sagt hos läkarn, fick bytt gips och tagit bort stygnen. Trodde jag skulle få ett kort gips men fick ett lika långt, bara mer okontrollerbart... Yaay. Dessutom höll jag på att spy och svimma av smärta inne hos doktorn, bra där, bra där! 
Nu har min fina oliv vart här och hälsat på efter en herrans massa dagar på fel sida jordklotet! 
Imon ska jag köra pappa till sjukhuset för operation och senare passa Meja! Nu ska jag starta om min dator, puss♥

Lek med vatten

Tog med Meja ut på altanen förra helgen och hon plaskade med vatten. Eller hällde vatten över sig. Här är resultatet på den lilla stunden! 
The lack of stående foton skyller jag på att jag inte kan vrida handleden..(:
 
Vet inte vem som tyckte detta va roligast, Sofia eller Meja. Sofias skratt säger att det är hon iallafall.. haha 

Mot sjukhuset




We're gonna make it

Hade en grym dag med Marcus! Han kom och hämtade mig i måndagskväll och vi tittade på början av Hajen innan vi somnade. Sen kollade vi klart filmen på morgonen och vid tolv tiden åkte vi till kungsmässan och intensivshoppade! Jag handlade väl för 200 spänn och han för närmre 3000.. Sen åkte vi hem till honom, spelade Zelda med Victor och åt god mat innan han körde mig hem! Hemma bytte jag snabbt om och åkte med Mamma, Sofia och Rebecca till Make-up stores event i Göteborg! Var bara där en kort stund! 
Idag har jag inte gjort så mycket mer än att färga håret! Kan se om jag visar bild på det hela imorgon!
Nu dricker jag te, i sängen, och redigerar bilder på Meja! Och imorgon ska jag korta ner mitt gips, kan inte bli mycket bättre!(: (okej, jag kunde vart typ miljardär och rest runt jorden, men man kan ju inte få allt!(; ) 
Lägger nog upp ett par bilder snart! ♥ Så länge får ni en bild när Meja lyfter tyngder.

Canon EOS 6D med 24-105mm

Min nya bäbis♥ (som jag dock har haft i två veckor imon.)

Vårbus

Träffade denna lillskit häromveckan och passade på att testa min nya kamera♥

You're gonna make it

Inser att jag har komplicerat det hela när jag har lagt in bilder de senaste, genom att använda massa htmlkoder i inläggen.. Insåg idag att det inte ens behövdes.. haha bra där!
Blev illamående och började kallsvettas av tabletterna efter att jag hade publicerat det senaste inlägget..): Bra nu dock! Bion va sjukt grym, se den! Nu på kvällen har jag redigerat lite "gamla" bilder (här) och ska nu kolla lite film innan läggdags! Imon blir det ännu en ohändelserik dag! tjohoo.
 

Ocean

Följde med pappa ut och fotade när han fiskade för några veckor sedan, och redigerade bilderna lite idag!
 

Trippin'

Nu snurrar det. Helt galet vad en liten tablett gör. Tar verkligen bort smärtan helt! Dock bara i ett par timmar.. Men ändå!
Igår åkte jag med Marcus till elboden och fick i uppdrag att sätta ihop den lilla blomlampan och Marcus satte ihop den stora! Den är verkligen så sjukt jobbig, men ack så snygg! Typ 170 små blommor som man måste sätta ihop.. Vi åt iallafall som vanligt frukost på ahlströms och åkte hem vid två! Vad vi gjorde hos honom har jag glömt av, åt iallafall middag där! Tacos!(: sen körde Marcus hem mig och jag kollade på film! Idag har jag hittills inte gjort så mycket, kollar på welcome to Sweden och ska snart ta mig ner till innerstan för att fika och gå på bio med Sofia och Rebecca! Mysigt(: ska se The Other Woman! Har verkligen velat se den så länge, så jag hoppas den är bra!(:


Det kommer funka, måste funka

Sitter och försöker ge Vikings en chans, men hittills tycker jag den är väldigt tråkig.. Kollar med Johanna! Som somnade en halvtimme efter att hon kom hit.. Haha stackarn! Jobbade tidigt imorse(: jag fick själv gå upp tidigt imorse, och somnade inte förrän efter fyra inatt. Åkte och handlade mat vid klockan åtta, och åkte sen runt och väntade ut tiden tills jag kunde åka hem! (Städerskorna) annars har jag lagat mat, gått pw, sovit lite och kollat på film! Sen ska jag sova hos Marcus och åker med till elboden imorgon! Blir så himla sömnig och yr av mina tabletter.. 
(Shoppingen från häromdagen med emmy(: )

We are one

Igår rensade jag äntligen klart alla bilder i min dator.. Kollade igenom i princip varje bild och rensade bort över 18000 bilder, 60 gb, så nu kan jag lugnt säga att datorn går fortare igen. Skönt! Annars spenderade jag min valborg (hade ingen aning om att det var valborg igår utan trodde det var idag.. haha) hemma och på kvällen hade syskonen myskväll hos rebbe! Matte och Meja var också med(: Nu har jag tagit min morfintablett så jag är inte helt klar i huvudet, hehe(: Vid två på natten igår/idag åkte jag hem till Marcus, sov där och har spenderat hela dagen hemma hos honom!(: Vi har spelat Thief och Zelda med Victor. Ätit räkmacka med familjen (ostmacka för mig). Promenixat med Meya. ÄtIt grillad kyckling och haft en väldigt lugn dag!(: Nu har jag vart hemma en stund och kollat på The Family, bra film! Såg på Robocop igår, jätte bra!(: Var med Emmy och shoppade en stund i typ tisdags.. eller måndags var det nog! Köpte iallafall en jätte fin långklänning och ett somrigt linne +en blommig bandeau bh! Imon kommer städerskorna hit och jag får ta vägen någonstans! Vet inte var ännu dock.. 
Kollade igenom bilder från operationsdagen (en vecka med gips idag, woho) och insåg att även när jag var helt borta och inte hade någon aning om vad jag höll på med så envisades jag ändå med att sträcka ut tungan på bilder jag tog... haha
Och eftersom jag var hög på det ena och det andra såg det ut såhär, för jag orkade inte ens sträcka ut tungan.. haha jag vet inte. Snyggt. Ni får även några andra mobilbilder från gårdagen och dagen!(:
Meja klappar och hänger på en "sovande" mamma.
Thrashertröjan, en av de få tröjor jag får på över gipset..
 För kort sladd till kontrollen, då får man sitta en meter från tvn...
 Finaste Meya
Ina, le champion.