mysweetestthings -

Upcoming

Nej, jag är inte gravid.. Haha

Jag gav dig mitt hjärta

Insåg precis att jag jobbar tio dagar i sträck, onsdag-nästa fredag.. Tjohoo, så pepp. Verkligen. åååååh. Jaja, har teamplock typ alla dagar, så tiden går ju typ fort ändå eftersom man pratar sig igenom hela passet haha(; Lite frukt, kassa och möte på det! Det där med att sova får vänta!

Jag vill vara trasig med dig

Helgen spenderade jag på oktoberfest med Filips område+vänner. Faktiskt roligare än jag trodde! Josef gjorde dock hela kvällen. Hans danser är allt.
Var nykter och körde Emmy hem vid halv tolv (hon skulle jobba vid fem stackarn.. Haha) sen åkte jag hem och sov! Igår fotade jag Rebecca, Matte, Meja och magen! Fick många fina bilder(: annars åt jag middag hemma med Sofia och farmor (och mop) innan Sofia och jag åkte till ishallen! Skojjsigt även igår, dock träningsvärk... Haha
Idag stod jobb på schemat och annars har jag inte gjort så mycket vettigt idag. Ledig imon, så ska nog ut och se om jag kan finna några stjärnor att fota(:
På onsdag ska jag åka iväg på äventyr!!!! Är så excited. Men det tar vi då((: hehe

Sweater weather

Söndagsträningen var så rolig! Hade fruktansvärd träningsvärk efteråt men kul var det! 
Jobbade i måndags, ledig i tisdags. Träffade bästa Amanda och Sandra på Kungsmässan och planerade resa till Can/USA till våren och pratade om allt mellan himmel och jord(:
Imorgon är det jobb som gäller igen, och förmodligen en sväng till meja på det!
Annars är jag lite taggad på helledig helg men skall inte göra så mycket. Skulle med Emmy på någon fest hos Filip men annars händer det inte så mycket!(: JO ISHALLEN! 

No good in goodbye

Har egentligen inget spännande att dela med mig av men Sofia klagade häromdagen att det va längesedan jag bloggade.. Så ja(:
Har mest jobbat och gjort inte så mycket efter det. Träffat Johanna och ätit middag+bio med mamma, Sofia och Rebecca. Fotat soluppgången och tittat på olika filmer.
Idag är det söndag och igår jobbade jag 6:30-14 (biodate och träffade Johanna efter det)
Så idag är det alltså söndag och första träningen för kungsbackas nya jag-vet-inte-vad-lag. Får se hur de blir, ska bli kul att stå på is och faktiskt göra något istället för att bara åka omkring! 
Blogg.se har inte uppdaterat sin app till ios8 vilket betyder att jag knte kan ladda upp någon bild eftersom jag inte kommer åt knappen, så detta får bli ett tråkigt text-inlägg så får jag lägga ut bilder en annan gång!

If you're ever alone, I hope that you'll think of me

Inom en månad har 10 av de serier jag följer börjat igen... Haha, från att ha en som går, till elva på en månad, det blir skojjsigt!
Är väldigt trött idag, jobbat mitt sista halvtidspass från min sjukskrivning, så på onsdag jobbar vi teamplock (bästa idén) och jag får vara med och äta frukost. Haha(: 
Annars.. Annars ingenting! Ledig imon!

1,2,3 drink

Hade sjukt roligt igårkväll. Grymt bra kväll! Drack väl kanske för mycket eftersom jag minns typ 50% av kvällen, men hade sjukt kul så det är bra.
Började dagen tidigt när jag vaknade av mig själv vid halv sju.. Rakade nacken och red! Sen duschade jag och gjorde mig ordning innan jag åkte till Emmy vid fem och väntade på henne och Nelly medans de gjorde sig iordning. Åt lite mat också innan vi tog pendeln till Mölndal! Hade förfest med typ 10+ andra hemma hos Oscar till elva då vi tog bussen in till Chalmers! 
Spenderade första två timmarna med "Lindomegänget" haha innan vi hittade Emma och Olivia! Sen spenderade vi tre resten av festen med att prata haha! Drog därefter på något vänster vidare till Valand där vi var en stund, innan vi gick hem till Linus på "efterfest". Sen gick jag, Olivia och Oscar hem till henne och sov där! Däckade vid halv sju och vaknade vid tolv imorse! 
Åt pizza med Olivia och kollade på glee repriser på tvn innan pappa kom och hämtade mig, körde hem mig till Emmy där jag hämtade min bil!



Hahaha lyckad kväll!<3

Väntar

Sitter och väntar på Emmy och Nelly som håller på att göra sig iordning. Skulle egentligen åkt redan men dom är så långsamma haha^^ red idag, gick bra, kommer känna i benen imorgon.. Ska försöka hinna med halv pendeln till Mölndal och gå till Oscar/bror på förfest och ta oss in till Chalmers efter det! Blir nog grymt! 


Mina senaste dagar

Jobb, lunch med Sofia, hämtat min kamera, hängt med Emmy på hennes jobb, vart assistent för Helena på en företagsfotografering, ätit pizza hos Rebecca och nu strax ska jag åka till Sofia och raka nacken. Sen står ridning och partajj på schemat. Blir en bra dag! Puss






Min helg i bilder

Som ni vet har jag ridit och jobbat. Kassan gick inte världsbäst men det fick väl gå.. Haha^^ efter jobbet ringde jag Emmy, åkte hem till henne oxh åt fiskpinnar. Satt i soffan en stund innan vi åkte ut till Nellson och hennes pålle. Sååååå stor! Emmy och jag borstade Revel, mockade hela hagen och borstade Nellys Acke! (detta är verkligen intressant info!) men det va iallafall trevligt(:


Revel
Och lille Acke
Han är alltså högre än Emmy..

Love you like a fool

Har egentligen inte ork till att skriva så mycket, dötrött efter jobbet och ridningen på det (som var väldigt kul och jobbigt) Har ont lite härodär och längtar inte till att sitta på en obekväm stol i kassan imorgon.. Vet inte heller hur länge jag jobbar.. antingen till 12 eller till 15.. Det återstår att se! 
Skulle bar tipsa om filmen Begin Again, men framför allt soundtracket till filmen! Såååå bra! Adam Levine och Keira Knightley är skådisarna och artisterna i filmen! Sååååå det tycker jag att ni borde lyssna på! 

One less problem

Imon ska jag börja ta hand om min egen gång på jobbet igen. Är typ excited.. Haha^^ nej men den är verkligen helt katastrofal nu så nu ska det bli ordning och reda igen!(: 
Annars är jag på väg till Rebecca och meja en sväng med padre vid min sida! Åker cabbe och det är fruktansvärt varmt.. Okej nej, 20 grader. Men det är också september! 
Jobbar hela helgen, kassan på söndag.... Hahahaha kommer inte ens ihåg hur jag tar ut min kassa.. Men jaja, det blir skitbra! Ha de gött, haj!
Bjuder på en fin bild jag hittade på tumblr.

Sparad som "Bästa gifen"

Tycker den är så rolig... hahaha