mysweetestthings -

Home.

Bloggade tidigare idag/igår kväll men det kom inte ut eller sparades sååå here I am! Är helt trött i huvudet efter en timmes sömn det senaste dygnet. Har sen jag kommit hem redan hunnit stöka ner hela mitt rum. Ska sova tidigt och tvätta imorgon innan jobbet imon. Är så otaggad. Okej om det var ett vanligt pass men det är hälsa skönhet 12-16 och jour 16-22 första gången själv och jag har lika lite koll som kag hade för två veckor sedan fast nu är jag ensam. Yay. Får vila upp mig när jag är ledig måndag och tisdag! 
Ha en bra lördag kväll, godnatt!(:Senaste tillskottet

Min nya kompis Canon 28mm f.1,8. Sååå bra! Har använt den hela dagen igår och idag och jag inser hur mycket jag har saknat vidvinkel! (Även om det inte är 11mm som jag fick provat i butik..<3)

Första två dygnen i NY

Orutt av mig att fokusera på väggen..
Tog en selfie för att jag kunde.


Hörs en annan dag!(((:Imorgon kommer aldrig bli som igår

Gillar att fler och fler har kommit in och tittat som om ni väntar på en uppdatering inför resan(; 
Har precis packat klart väskan och tidigare idag lämnat bort min lilla bäbis till farmor. Kommer sakna min lilla tuss. 
Är riktigt taggad inför morgondagen. Flyget går vid 10 och vi är i Kanada vid 16 (22 för er). Flyger lika länge som jag jobbar på söndagar! Så käckt. 
Har verkligen inte något intressant att skriva. Får se om jag uppdaterar under veckan. Lär lägga ut något på instagram iallafall. Ska köpa ett nytt objektiv i New York och det lär bli en hel del bilder. Vi hörs kompisar!
Färgerna matchar min design så fint tycker jag(: ♥

I wanna rest in your life

Tänkte bara meddela att jag har sovmorgon imon och inte börjar jobba förrän klockan tolv. Har inte hänt på över ett år att jag börjat efter sju så det ska bli gött((: så nu vet ni. 
Annars var det dop för finaste casper och sista tävlingen förra helgen, vi vann!((: och hade uppvisning med bästa laget för sista gången i onsdags! 
Har haft en bra dag, jobbade och vi hade absolut ingenting att göra, lite sjukt.. Och sen har jag bara vart hemma och tagit det lugnt och gosat med min lilla tjej. Lämnar bort henne på onsdag. Sadface. Men på torsdag går flyget mot canada med mina buds<3 kommer bli så bra! 
Puss<3

Lilltjorven<3