mysweetestthings -

I was made for loving you♥

Jag ser att ni trodde jag skulle blogga 23:e, men icke! Här är jag iallfall! 
Bröllopet. Så vackert, underbart, bra, lyckat, roligt, stressigt och minst sagt minnesvärt.
Otrligt bra dag. Men så stressig förmiddag. Började med champagnefrukost hos Rebecca vid sju med Rebbe, Gabbe och Sofia. Sen började allt fix, hår och smink. Varvande med att jag fotade lite. Lite detaljer, ringbilder osv. Sen började klockan närma sig halv tolv och vi skulle hinna beställa mat, få den och äta innan klockan tolv (eller egentligen kvart i för tolv skulle vi börja fota on location...) Men allt var stängt så vi fick laga mat istället.. haha. Maten blev inte rikigt klar heller.. Men vi fick skynda oss och började fota vid halv ett istället. Fotograferingen gick super men var också tidspressad, blev lite sena därifrån och var i församlingshemmet typ halv tre. Och innan tre skulle jag hunnit öva igenom låtarna som jag skulle sjunga och byta om till bröllopskläderna, äta äpple och dricka te. Och tagga ner lite. Vilket gick sådär. Var så stressad att jag skakade när klockan var tre. Kunde ju inte sitta och slappna av eftersom jag skulle fota vigseln.. haha. (Tips, kanske inte ska vara gäst, fotograf och solosångare på ett och samma böllop, det blir en stressig men en otroligt kul dag)
Sångerna gick helt okej, och fotograferingen likaså.  Efter kyrkan skulle Rebecca, Matte, Gabbe och Johan åka häst och vagn upp vid bräckan, så jag följde med i bil och fotade där uppe lite innan jag åkte till lokalen och speed-minglade i två minuter innan de kom med hästen. Så ute på gården hade vi första skålen och därefter satte vi oss till bords för att invänta förrätten. Toastmaster & Toastmadame/ Andreas & Sofia drog igång middagssnacket, och rebbe och matte kom indansande till Marry you, glee versionen. Så kul!^^ 
Så var det middag och tal och grejer. Efter middagen var det tårta och sen kom bandet! Då överraskade jag med en liten sång(: Och sen var det fest fram till klockan tre med en paus för nattamat-korv. Som jag längtat hehe(: 
Hade en sååååååå rolig kväll! Ska bli kul att se bilder och filmer! :) 
På söndagen vaknade jag med Sofia och Peter i husbilen, åt lite frukost inne hos Rebecca och Matte, åkte och hämtade bilen vid lokalen och hämtade hem min lilla bäbis. Sen åkte jag hem, tog en liten powernap med min älskling och åkte till Göteborg för att hämta brudparet :) 
 
Blev både soluppgång och solnedgång denna dag, så ni får bild på båda två!
06:22
20:12

Aaaaah

Asssååå, jag tror inte ni förstår.. Min syster ska gifta sig imorgon. Alla har fixat och donat sedan julafton när matte friade till Rebecca inför alla (medans jag och Ofelia var ute och gick(; ) 
Och imorgon är det alltså dags. Under gårdagen jobbade jag till elva och sen direkt till lokalen där vi pyntade och dukade osv. Idag var jag där och fotade lite innan allt folk kommer. Innan det köpte jag rosor som jag ska använda till en grej imon och köpte vin som Mia ska få på söndag när jag hämtar Ofelia. Duschat och så har jag hämtat upp bjässen på bilden där nere (objektivet..) och lämnat av min lilla bäbis hos Hugossons. 
Har lyckats få ont i halsen också, alldeles lagom läge tycker jag :D -.-
Nu har vi ätit och jag har börjat packa inför imorgon, nu ska jag locka hela håret så det är mindre att göra imorgon. Kommer förvisso få göra om det imon men kanske mindre jobb.. 
Tror jag fixar frisyren väl hos Rebecca. Har cirkus fem timmar på mig hos henne, förutom att fota lite detaljer och förberedelser. 
Kanske borde packat lite tidigare, är mer än jag trodde... Jaja! :P 
Nu ska jag fortsätta! Puss

Där var den semestern..

Känns som det var väldigt längesedan jag jobbade mitt senaste pass så det är väl dags nu.. Tycker förvisso jag har haft lång semester, men till skillnad från mina 17 "semester" veckor förra året så är fyra inte så mycket.. 
Mycket(!!) att stå i denna veckan dock, ska till Hugossons med Ofelia en gång för att vänja henne vid Meya och Ina, de ska passa henne nästa helg. För då är det bröllop..... Hel sjukt att de som planerats sedan julafton äntligen är här! 
Sen ska jag till tandläkarn imon, till Sofia och fixa fransar och hår, ledig tisdag och jobb ons-fred med massa Bröllopsfix, objektiv hämtning och vovve lämning däremellan.. Men det är ju inför något som kommer bli grymt kul! Mer om det senare! 
Cirkus 300 (yaay..) dagar kvar till flytt också! 

Hur jag har spenderat min dag

Sjöng på en kollegas bröllop i lördags, gick okej, och sen därefter åkte jag hem till Emmy en stund innan jag åkte hem och hängde med min lilla hund. 
Nu är det sista semesterveckan, sad, men det känns som jag vart ledig i typ sju veckor så det är okej ändå. 
Har inte så mycket att säga, ville bara uppdatera en sväng. Nu ska jag återgå till att redigera casper&meja bilder(: