mysweetestthings -

I still get jealous.

Har en rätt fullspäckad vecka framför mig. Är bara kul grejer dock så veckan kommer gå fort och innan jag vet ordet av så bär det av mot Canada!
Igår jobbade jag, var i kyrkan och sjöng/övade och var på valpkurs på kvällen. Idag har jag inget planerat och det är skönt!
Imorgon jobbar jag, åker hem och rastar Ofelia och sen direkt till Sofia för att fixa fransar. Från Sofia åker jag hem till Rebecca och hjälper henne med bak inför dop på lördag. Senare är det daga för uppvisning i Scandinavium och direkt därefter träning!
Torsdag är det jobb och hem till Rebecca för tårtfix igen! Sen ska jag fixa lite inför USA innan det är dags för valpkurs!
På fredag står det igen jobb på schemat och därefter ska jag på sånglektion hos Marie, kanske till Sofia och fixa håret och från henne till Rebecca för att äta middag innan vi systrar ska på flashdance!
På lördag är det dop och på söndag har vi årets (andra) sista tävling!
Tur att jag är ledig i helgen... Haha! Mycket intressant information för er förstår jag! Mest en påminnelse till mig själv så jag inte glömmer av^^
Kan ni räkna pixlarna...?

I bet these memories follow you around

Idag har jag jobbat till tio och sedan vart med Amanda och "åkt" på allmänhetens (vi åkte runt och pratade i 40 minuter innan vi gick av... haha) sen har jag fått se hennes fina lägenhet, ätit bulle och fixat hennes esta ansökning. Så de närmar sig! 
Är så taggad på resan just nu..
Bara 20 dagar kvar men massa som händer innan det, eller massa är det väl inte egentligen men först ska vi på flashdance, sen är det dop för casper och efter det är det sista tävlingen! Och uppvisning på det, sen är våran säsong över.. 
Ska sätta oss ner i nästa vecka och gå igenom lite inför resan! 

(Fick med min nya bäbis på bild, som ni inte sett några bilder med ännu men det kommer haha)

Bäbis♥


E&J

Insåg att jag inte hade lagt upp bilder från mitt första bröllop.. Blir mest några detaljbilder som jag lägger upp! 
I Maj kommer jag ha mitt andra bröllop och i Augusti ska jag fota Rebecca och Matte när de gifter sig.. Nervöst.

Lite sjukt

Min lilla dam blev i slutet av februari 6 månader. Galet va hon har växt när man jämför.. Kan inte riktigt minnas att hon har varit en fluffig fyrkant med ben.. 

Asså???? (Nu ser hon större ut än va hon egentligen är för det är svårt att se på kort but still..)

Har tänkt börja blogga lite igen, får se hur långt tanken tar mig men ska försöka iallafall!
Idag har jag bara jobbat och lekt med min buse, har även fixat ihop bilder till ett blogginlägg och tänkte sätta mig med casper och mejas bilder senare! 
Igår var jag hemma hos farmor en sväng för att vänja Ofelia vid att vara där, det är farmor som kommer passa Ofelia när jag, Sandra och Amanda åker till USA om en månad::::))))) Var även på valpkurs steg2 igår, Ofelia va helt värdelös haha. Vet inte vad som gick snett men när vi var ute vägrade hon lyssna på mig så får hoppas det blir ändring till nästa vecka! 
Ha de gött hajjjj