mysweetestthings -

I know what you did last summer

Hejsan hoppsan kompisar! Har haft en bra helg, fick städat hela mitt rum igår och åt middag gäster hemma på kvällen, han även leka taxi åt Sofia och Peter! Sen igår kväll hann jag tappa min en och en halv månad gamla mobil i klinkers golvet. Jippie. Blir en tur till macforum imon och se va de kan lösa.. Suuuger! Idag har jag och Ofelia vart på mysig jappeträff med sju andra hundar! Mycket trevligt! Hon betedde sig superbra(: vi kom hem vid halv tre och vid fyra var Sofia, Peter, Rebecca och barnen här och åt söndagsmiddag! Nu har jag och Ofelia slappat i sängen och kollat på film.
Har av någon anledning ont i min ena underarm, nästan som träningsvärk men mer ihållande... Haft de sedan jag ramlade av Wille i förra veckan.. Dumt..
Nu ska jag återgå till mitt slappande! Pusshajj
Ofelia och fina Shiro<3

I long to be in the arms of my true love

Since we last spoke har jag hunnit jobba, träna med laget, spendera pengar jag inte har på gekås (tack mamma(: #lönenärefterlängtad), fylla år, äta på restaurang x2, ha födelsedagskalas+inflyttningsfest för Sofia och Peter. Träna med Sandra..? Simhall med Rebecca +m&c, köpt soffbord, än en gång för pengar jag inte äger, än.. Haha^^ ska hämta det någon dag i nästa vecka är tanken. Älskar det!((: har även hunnit med att rida med Malin, twice, en gång på min födelsedag och en gång igår.. Malin tyckte jag skulle rida barbacka på Wille från hagen, Wille tyckte inte det var en lika bra idé eftersom jag hamnade alldeles för långt bak och har sparkade bakut så jag fick snällt flyga av face-down i leran. Är lite lätt öm i sisådär hela kroppen idag. Jaja, vi red ut en sväng iallafall!(: hann även med träning med laget igår också. Idag har jag inte gjort någonting alls i princip. Satt på en tvätt maskin, börjat bädda om min säng och städat lite i mitt rum (efter att städ va här..(: ) 
Idag har alldeles för mycket bra musik släppts.. Nya album och singlar.. Ed Sheeran, One Direction, Justin Bieber och Guy Sebastian (+många fler). Herregud, hinner inte med. 
Så nu ska jag återgå till mitt musiklyssnande och hjälpa mamma med att plocka upp maten, ha de gött haj! 

Klantighet och sång

Hade en konstig vecka förra veckan, men mycket klantighet inblandat...
Måndag stog de fransar på schemat och hos Sofia lyckades jag dra igen bildörren på pekfingret så nu är det svullet och ömt.. På tisdagen jobbade jag, tappade en kartong med olja i golvet (suck) sen för att inte bli kladdig överallt höll jag pekfingret på flaskans vassaste glasflisa och kände hur flaskan spetsade hål på huden genom handsken. Braaaa. Sen i onsdags hade jag sångläger i Torslanda. Och ledans jag satt och väntade på att jag skulle få öva så passade jag på att hämta te, och tog så käckt ett lock som fanns. Synd bara att locket var någon millimeter för stort. Så när jag skulle byta grepp om koppen och tog tag i locket så hade jag mitt nykokade te i knät. Slapp dock större skador, bara fått ett bestående märke.. Sen i torsdags gjorde jag faktiskt ingenting, helt otroligt! Sen i fredags ringde Sofia på morgonen och sa att hon hade bränt sig i handen, så fick ingen sovmorgon utan upp och köra henne till Apoteket, sen vidare till Rebecca för mys med Meja och Casper och efter det en sväng Ofelia-Disa träff. 
Jobbade helgen och åkte med mamma, pappa och grannarna till Allingsås. Var även hemma hos Rebecca med Sofia och kollade på bröllopsfilmer på kvällen. 
Sen jobbade jag hela söndagen och igår redigerade jag bilder och fixa och dona. Hade även sånglektion och fick spelat in Madness(: Idag har jag jobbat på market mitt första pass, fick kört ut med Viktor, mycket bra.
Imon är det jobb och frans på schemat, torsdag jobb och gekås och fredag fyller jag år((: så fredag ska vi ut och äta, lördag ska jag fixa emmys hår till halloween fest och sen ut och äta på kvällen igen. På söndag har vi typ födelsedagsfika för mig hos Sofia, så blir inflyttningsfest och kalas i ett. 
Där har ni min förra och resten av veckan. Nu ska jag kolla PH! Ha de gött hajjj