mysweetestthings -

Tay tay tay...!♥


You weren't brought up that way♥

30 timmar is på fyra dagar.. de är grejer de.. Haha
Kul att jag är i Malmö när Justins 3D film har premiär i Sverige. Kul.

I think i wanna marry you♥

Harry Styles.. (: Sista sekunden♥

men

Åh förlåt att jag skrev att jag tränade 7 timmar, vilket blev 6,5 timmar sen, och att de va träning, eftersom pippiträning inte är vanligträning? FÖRLÅT! Idag ska vi ha 7 timmar pippi, men bara 6 timmar is, och de är ingen träning, de är viktigt att skriva. De är bara ingenting, man står på isen och övar, övar och tränar är inte samma sak.
Suck. orka bry sig. Förlåt då.
Ja, de är väl min dag.
Positiv

Trippin, stumbling, flippin, fumbling(:

Sofia innan bilden togs: "Okej, ramla inte nu rebbe!"
Sen reser sig Sofia upp och dom börjar springa igen. Tar ett steg och ramlar igen.. (:
"Okej, nu ska vi ta fina kort, förstör inte snön rebbe!"
Klaaant!(;
Tur att hon har bättre balans i vanliga fall.. (: (höhöhöh fall... :D)

What i gotta do to make you want me? ♥

Dagen har bestått av träning och frusna fötter mestadels. Gick upp 07.00 (fick reda på att samlingen va senare..)
Åkte till tuve ishall 07.40, körde vilse, körde nästan av vägen, körde vilse igen, körde nästan in i ett träd, kom fram tio minuter för sent. Tränade 08.30-15.00 och åkte sedan med Lunkan, Sofia och Emma till Chilli och köpte en filt till Sofia, gick sen in på IKEA och åt köttbullar(y' Fett värt med 16 spänn... (: Åkte sen till frölundaborg och spenderade ytterligare två timmar i den ishallen(: Åkte sen hem och tänkte titta på avatar, men min smarta pappa har lånat ut dvdspelarmojjen ? smaart... (:
Nu ska jag hitta på något annat.. Puss♥

Bjuder på tre låtar av lille Zak(:

Thanks for loving me, cause you're doing it perfectly!♥

.
.
Hemma från en mysig resa till branäs♥
Typ 16 timmars bilresa och liiite liite skidåkning massa fina klappar och mycket mys. Och väldigt mycket skratt, som alltid(:
Finns väl inte så mycket att säga, typ.. Men ja hade de mycket treeevliiigt med mysigt sällskap och grejjor (:
Körde en julklappslek också.. Sjukt kul, sjukt stressande och sjuuukt frustrerande! Hahaha ^^
Fick äntligen öppna Emmas efterlängtade julklapp också! :D Thank you sooo much my dear!(:♥ Du vet vad ja gillar(; maaha(:
Fick typ :
Sing it
Eclipse (som något pucko har målat jättehårt på så de är märken i fodralet..)
Lisebergskort
Gåvokortsmojj från jobbet
Ljuslykta (Julklappslek)
Chokladrör (Julklappslek)
Boklampa (Julklappslek)
Vitt Humanity armand♥
Jelly Beans
Marabou Appelsinkrokant (Tradition(;)
Rainbow Nerds (Från Emma)
Chilitröja (Från Emma)
Sovshorts och linne
Två par sjuuukt söta strumpor från Forever 21♥
Ett fiiint halsband från Forever 21♥
Två tjocktröjor, ett linne och en stooor tröja från Forever 21♥
1700 späänn + 3000 till Cypern♥
Fin viiit Jul♥
Lägger in bilder nästa lediga stund, förmodligen tisdag eftermiddag(:
Nu ska jag snart sova, och vakna 06.20 (kanske innan emma ens gått och lagt sig by the way...) Inte okej..
Åka mot Tuve ishall, hur nu vi ska hitta dit, träna 7 timmar is, åka till kållered och köpa en pläd till sofias nya place. Äta köttbullar på IKEA, och sen till nästa ishall och ha 45 minuters träning.
Jaja, men ha de bra mina kära♥ Nu ska jag packa upp resten av min packning och sen sova! Godnatt♥

Light a match under my paperheart<3

Jag har snart inga batterier kvar på mobilen, min nya ring har gått sönder, och mitt chiliarmband håller på att gå sönder. Går de av så dör jag.. Hur ska denna resa sluta? Vi är inte ens framme än! Hihi.. Puss

Mot Branäs!

Puss & God Jul! ♥

All about himhimhim♥

Hemma efter en asbra dag!(:
Började med att ja vaknade seeeent och utvilad och började göra i ordning mig för att åka till Åsa och träffa Amanda♥ Sen ringde mamma och sa att jag skulle hänga undan jackan jag ville ha!(:♥ (Johanna, hata mig inte..♥)
Så vid två tog jag cykeln in till kungsmässan, ramlade en gång på vägen då jag, mitt i en backe, upptäckte att bromsarna inte fungerade.. Hängde undan finfinfinfinfinfinis jackan och tog sen bussen till Åsa(: Vi gjorde julklappar och jag fick även med mig en hem! (: Tacktack! :D♥ Tog sen 19.15 bussen hem och cyklade hem på min kära cykel. När ja kom hem så hade Fridas paket också kommit! (: Du får din julklapp nästa gång vi ses! (:♥ Fanns även ett par saker till mig där i, sjukt söta! (: hihihih :)
Nu måste jag börja packa, för om 10 timmar går bilen mot Branäs! (: Kommer bli toppen! :D♥
Puss♥

Get rid of all the hesitation! ♥

I söndags jobbade jag, åkte hem, åt mat och åkte och tränade. Eftersom de va sista träningen på en vecka skulle vi vara utklädda till något inom pippivärlden, helst alla, det va jag, sofia och jenny.. Haha fail.. Men jaja, jag och sofia körde fullt ut med hotpants (brunisar under) två olika strumpor och en randig tröja(: Självklar hade vi ståltråd och flätor i håret.. (; hihihihihi(:
I måndags hade vi en softsoft dag. Började med foto, gjorde ingenting, gick sen och repa med Thilda, Timmie, Jocke, Johan, Davor och Dennis i studion. Satt där i typ en timma, sen åt vi lunch♥ Julbord med chokladpudding och pepparkakor till efterrätt! :D Gott!
Sen repade vi lite till och sen hade vi en rast innan vi började våran sista lektion för denna terminen! Började ett och kollade på olika youtube klipp, sen gjorde vi en utvärdering i en kurs, och slutade halv två! (: Jag och Thilda gick hem till mig och hämtade mitt paket från Emma, eftersom vi skulle skypa med emma och dom trodde vi skulle få öppna paketen... Tänkte ta en pendel till Lindome sen, men pendeln va inställd så Thilda ringde sin snälla mamma som kom och hämtade oss(: Åkte sedan hem till emmy och hade massa skojj där, kollade på film och hade julklappsbyte! (: Sen va de dags för skypning med Emma ( saknad tjej♥ ) , och efter massa problem lyckades vi och pratade med henne i typ 40 minuter innan vi skulle sova(:
Klockan ringde igen 06.15 och de va dags att fixa sig. Tänkte ta pendeln typ halv åtta, men de va växelfel och allt va pajj, så Thilda ringde sin kära far som kom och hämtade oss och körde oss till skolan! TACK! När vi kom till skolan repade vi lite och slappade lite innan de va dags att gå in i storan(: Satt där inne i en halvtimme eftersom dom väntade in folk som åkte pendlar och buss.. Först sjöng några stycken, sen höll rektorn tal och delade ut diplom.. Jag och Thilda fick diplom för årets profil-brytare eller vad dom kallade de.. Och sen skulle vi upp och sjunga.. Sjukt typ pinsamt.. Kändes så dumt... Haha :P Men de gick typ ganska bra tror jag..
Slutade vid 10.40 och gick till Kungsmässan med Frida. Träffade Ovve på vägen och gick runt inne på kungsmässan ett tag innan vi mötte upp Johanna, sa hejdå till Frida och gick ut till Donken(: Där bytte vi paket och satt och pratade och skit i typ två timmar, sen gick vi tillbaka in, Ovve skulle hem fort och sen hem till Elin. Så jag och Johanna satte oss på en bänk och vänta på bussar.. :P hahaha
Sen tog jag bussen hem kvart över tre, va hemma fyra.. hahaha.. De skulle gå fortare att gå..
Nu ska jag snart baka pepparkakor :D
Puss♥

Jullov♥

Mash up - That Girl & LaLaLa

You are the only exeption♥

Kom typ nyss hem från dagens uppvisning.. Göteborgs juluppvisning.. Gick ganska bra med tanke på att vi har tränat program i 30 minuter denna veckan.. (: Satte oss sen och kollade på uppvisningen.. HAHAHA! Satt och garvade som fan.. orkar inte berätta för de är inte kul nu i efterhand(:
Sååå idag gick jag upp 06.40 och åkte hemifrån 07.10 och i wallenstam skulle vi äta julfrukost tillsammans(: Gottgott(: Sen va de dags för pippiträning 09-11 och sen åkte jag och mamma direkt in till Frölunda Torg för shopping(: Fick köpt alla mina julklappar och en julklänning! Wihooo(: Sen åkte vi hem, åt mat och gjorde iordning oss för uppvisningen och en timma senare va jag och sofia på väg in till kungsmässan för att köpa present till Amanda som skulle firas idag.. Sen snabbt hem och åka direkt(:
Imon är de söndag och jag ska jobba 11-15 och sen 17.30 är det samling i "glasburen".. haha
Får se om jag kan klämma in ett besök på kungsmässan däremellan..
Nu ska jag duschaaa(:
Puss♥
Saknar dig..♥

How you gonna reach the top?♥


Så jävla fin!♥



Ännuen fotolektion då man inte gör ett skit.. ? Nödvändigt ? Nej
Idag ska jag iallafall shoppa julklappar efter skolan, sen hem och ta på mig massa varma kläder och efter det, ta pendeln in till Liseberg med Sofia, och kanske Ovve(: Möter sedan upp Johanna lite senare och strosar runt i kylan(:
Nu ska jag ha rast.. Haha puss♥

Fruset hjärta - Bortglömd♥

Frusen
Oredigerat för att jag är lat..


I just wanna lay in my bed(:

Nu ska jag börja städa mitt rum... Får se hur de går.. Haha
Musiken på högsta.. Lets go(:

Like i'm the only girl in the world(:

Ligger här i min säng, kom hem från träningen för en kvart sen och ska inte vakna förrän seeent imon! För är man grym så är man ledig imon(: Puss och godnatt<3

Be my baby♥


Look after you - Amy Colalella

Igår va skolan seeeg och tråkig, precis som den är nu.. -.-
Efter skolan åkte jag hem och åt och bytte om och åkte sedan med Amanda till Isdala, och Pippiträning stog på schemat! Guuuud va kul! Detta kommer bli en sån jävla upplevelse.. Denna säsongen kommer bli grym överhuvudtaget! ♥♥
När denna dagen är slut ska jag bege mig hemmåt, kanske städa lite och vid halv sju, åka in till Frölundaborg för träning(:
Nu ska jag fortsätta att göra ingenting på fotlektionen, och sen ha estetiskverksamhet och sitta och lyssna på musik, sen ska jag hem.. Värt.

You can tell everybody, that this is your song♥

Vad gör jag i skolan nu dom sista tre timmarna ? Har ingenting att göra.. Sitter bara vid datan.. Nödvändigt






Louis♥

Harry♥


Hahahahahahha!



Måste bara lägga ut denna för dom som inte har sätt den... Så sjukt galet rolig.. Sofia visade den för mnig i bilen på väg hem från träningen igår.. HAHAHA!♥

Ryan är bra(:


You know it's never too late(:♥


I'm not perfect but i keep tryin'♥


Is there any way that i could stay in your arms?

Dagen började med Lucia fika i matsalen(: Pepparkakor, bullar, skumtomtar och julmust!(:♥
Efter det hade vi fotolektion, och 09.20 hade vi fotoprov, vilket va as lätt^^ Efter provet skulle vi fortsätta lektionen.. (?) Och sen hade vi lunch. Efter lunch hade vi svenska, och skulle hålla tal, men hade håltimma i två timmar först. Talet gick sådär, glömde att prata om hälften, men jag stammade mig igenom och fick VG(: :P
Sista lektionen, Mediekommunikation och vi fortsatte med den Grafiska Profilen till vårat företag..
Sen bar det av hemmåt och jag tog lite bilder inför dokumentär fotouppgiften som ska skicks till ett labb i Stockholm imon.. Ingen aning om varför.. Men Carolin, fotoläraren, tyckte de va en bra idé.. :P Sen åt jag en Naturell QP endast ost.. Men de va ingen ost i.. Jag blev lite smått sur.. Ost är gott.. :)
Sen bar det av mot frölundaborg där vi hade genomgång och firade ännu ett vunnet kval, 30onde i ordningen(;
Så nu ska jag lyssna på Mio och redigera dokumentär bilderna(:
Puss♥

Ingen förstår så bra som du♥

Nostalgi♥

So don't you cry your ♥ out


I'd give up forever to touch you♥


GuldGuldGuld(:

Hemma från en toppen helg på tjörn! :D
Började med ett grymmekorta och avslutade med ett väldigt bra långa, med lite småmissar(:
Och så skuttar lilla Frida hem med sin första team guldmedalj runt halsen(: Whopwhop(:
Nu måste jag tyvärr dock ta tag i de där jäävla talet som jag måste skriva.. hoppas de blir bra.. Haha..
Tränatränaträna hela veckan, och kommer inte hinna med något annat..(:
Imon har vi genomgång och tååårta i frölundaborg! :D De tackar man inte nej till(:
De är ju lucia också.. Och Johan Svensson och Amanda Hartman fyller år (: Grattis grattis(;
Nu ska jag ta bort mina lösögonfransar och alla glitter klumpar i ögonbrynen. Ta ut mitt backslick och hoppa in i duschen! Sen ska ja skriva tills fingrarna blöder! (:
Puss♥

It's just the way it goes♥

Idol 2010 och Minnah Skulle vinna.. Va hände?♥

Nu måste jag iallafall sova, ska upp 06.30 för att fixa iordning mig inför tävling!
Vem ser inte fram emot att gå upp 06.30 en lördag morgon?? (;
Godnatt på er! Taggar inför tävling. Vi hörs kanske på söndag..
Puss♥

Today i don't feel like doing anything(:

Tänkte berätta lite om min dag.. (: Började med att jag åkte till skolan 09.10, men jag började itne lektionen förrän 10.10, så ja vet inte riktigt varför ja åkte dit så tidigt.. :P
Första lektionen - Svenska - Skriva ett Tal som ska vara klart för att uppläsas på måndag.. PANIIIK!
Iallafall.. Sen va de lunch och sen foto. Hade vikarie och jag och Thilda gick vid kvart i två för att öva med Jocke och Timmiiie(: (Han har förövrigt ett av världens sötaste namn.. Timothy liksom.. Hallå?) Och vi körde igenom låtarna.. De gick.. sådär.. hahaha^^ Så efter att vi hade kört igenom låtarna, gick vi in i ett rum och övade massa, gick sådär, eftersom Thilda börjar garva mitt i låten "Maybe i can dance again with you" Och så berättar hon att hon tänkte: Men om vi dansar så går frida hem, och då får hon inte höra nästa låt (Internskämt..) Och nästa gång vi sjöng låten så tänkte jag självklart på de och skrattade mig igenom resten.. Suck.. Hahaha jaja..
Men sen så gick de tillslut och vi tog en paus i en och en halv timma, tills klockan va fem och vi skulle köra genrep(: Det gick jätte bra! (Hahaha orka att ja skriver om min dag.. De är ju knappast någon som bryr sig.. men ja skriver ändå.. typ..) När klockan slog 18.00 började de smått strömma in folk och vi hade första "konserten" 18.30. Den gick ganska bra, ja sjöng iallafall inte fel (knappt) Andra gången, 19.30 gick inte lika bra.. Sjöng fel tonart och fel text i början.. Gaaaah -.- Som tur va så va de inte lika mycket folk denna gången ^^ (: Hihi
Sen va klockan typ 19.50 och jag samlades i wallenstam 20.15.. Kom typ bara 5 minuter sent(y' (:
Nu har jag precis kommit hem efter en grymmeträning och är taggad inför tävlingen i helgen! Kommer bli grymt!! :D
Massa glad för att finaste Amanda Källman kommer på söndaaag (:♥
Nu måste jag sooova! Godnatt♥

Gnight♥

Såg precis de senaste avsnittet av OTH.. Jävlar va spännande... :o Hjälp..
Haha nu ska jag sova(: 00.00♥

With only you, i can now move on♥

Bruno Mars, Så jävla bra!♥
Likabehandlingsdagen idag var.. intressant.. Väldigt långtråkig..
Började med att alla medie, spel, och musik elever delades in i grupper (bara media elever i en grupp, musik elever i en annan... and so on..) och man va typ 5-6 pers/grupp. Min grupp va fyra.. De va jag, Sandra i foto, Adrian och Jessica i ettan..
Först skulle vi ta kort till en likabehandlingskalender som vi skulle hänga upp på en vägg sen.. Sen skulle vi gå en jätte onödig promenad fram och tillbaka till hedestation, för att slösa tid. Och sen åt vi lunch(: Lärarna hade en lunchkonsert samtidigt som vi åt.. De va mysigt(: De är ganska knas att alla lärare på min skola (typ) kan sjunga.. Även dom som inte är musiklärare..
Sen va de iallafall dags för att jobba igen, och vi redigerade bilderna till kalendern, och sen satte vi oss i cafét och spelade spel i typ en timma.. ^^ Haha(: Fick tillome sällskap av lärare(; Sen samlades vi i Storan och tog kort och skrev en utvärdering av dagen, sen åkte alla heeem(:
Kramrutorna har vi kramats i massor(: De va mysigt(: haha
Nu har jag ätit och ska snart åka till träningeen (:
Imon är de expo.. woah..
Puss♥

Don't be in love with someone else. Don't have somebody waiting on you♥



Boyce Avenue + Kina Grannis = ♥

Ebony Day♥

Of all the lonely people, I wanna be loved by you♥

Helt ärligt orkar jag inte riktigt uppdatera min helg.. Men i lördags hade vi en jätte rolig lagträff hemma hos Ovve♥ Pepparkaksbak och massa mat blev de. Pulkaåkning klämde vi också in (; Sov sedan över hos ovve och åkte till jobbet och jobbade 11-15 på söndagen(:
Sen va de dags för träning. Och på måndagen hade vi uppvisning(:
Imon är det likabehandlingsdag i skolan, och ja tror de blir ganska kul faktiskt(:
Nu ska jag lyssna på musik, kolla på und och bortskämd och ett avsnitt av Hannah Montana (: Mahaa
Puss♥
Så bra♥

Straalen McCallum♥

Världens sötaste tolvåring..♥

På spårvagnen(:

Olivia: jag har såhär slickabstinens.. Jag: Va? Olivia: Jag vet inte vad de betyder..

Snabb update

Tänkte bara uppdatera liite snabbt för att jag slutar lektionen om en halvtimma, och då ska jag åka med mamma och Sofia in till Frölundaborg, där vi ska ha uppvisning! Ska bli grymt kul och jag ska få träffa Amanda igeeen♥
Åh va jag är taggad! :D
Men uppdaterar mer om helgen senare ikväll(:
Puss♥

All i need is you, utan Daniel Norberg ):♥

Igår va de skola som vanligt på fredagar började vi med foto, och sen va de dags för klf, utan bakning denna gången.. ;o..  Och efter de va de lunch. Sen hade vi bara matte och engelska kvar, ganska chill.. Haha
Sen åkte jag in till göteborg, mötte bea vid korsvägen och gick till Wallenstam för att kolla på hennes pojkväns träning. Sen va klockan halv sju och vi mötte Carro och Gabriella utanför Scandinavium ( TACK FÖR BILJETTEN GABRIELLA! ) och vi gick in och köpte mat och sprang runt lite innan vi gick upp i logen(: Idol va grymmebra och de är en underbar känsla att sitta bland allt folk!(:♥ De va Jay och Minnah som gick till Final, dock ville jag att de skulle vara Olle och Minnah som skulle gå vidare.. Men folk tycker tydligen att Jay är bra, okej han är bra, men han är ingen idol!
Iallafall, efter idol, sprang vi ner mot scenen för att få autografer, jag ville ha Daniels, men dom ljög och sa att han va där, vilket han inte va? :s I pausen sjöng alla idoler All I Need Is You, men Daniel va inte med ): Den va inte bra.. Hihi :P
Sen va jag tvugen att gå, pappa stog utanför och vänta och så bar de av hemåt(:
Mycket trevlig kväll! (: Hihi :)
Synd att ja inte kunde vara med på Liseberg med tjejorna..(:
Nu måste jag packa och duscha, för nu har ja bråttom. Om 40 minuter ska jag hem till Sanna och sen vidare för lagfest, party, träff whatever you wanna call it, hemma hos Ovve, som jag inte har vart hos på typ fyra månader..?! Och imon klockan 11-15 ska jag jobba, och sen ska jag in till Boomerangs träning, och ta kort inför dokumentär/porträtt foto uppgiften som ska vara klar på måndag..
Go helg (:
Nu måste jag rusa.. Puss♥

Weekdays turn in to the weekends

Orginal


Våran bild


Reklamfotouppgift i skolan.. Skulle efterlikna så mycket som möjligt.. Tycker vi kyckades ganska bra, inte jätte likt men helt okajj(:

Blä

Tänk om ja inte hinner bli frisk innan torsdag..? hjälp.. Jag har fortfarande ont i halsen.. Ja vet att ja skrev de i förrförra inlägget.. men skitsamma.. De oroar mig fortfarande!
Förövrigt tänkte jag bara fråga en sak, är det okej när omprovet går sämre än själva provet ? VAD ÄR DE FÖR FEEEL?! Fattar inte de dumma matteprovet.. -.-

Introducing Christina Grimmie♥


Medly 1


Never Say Never/Stay - Justin Bieber/Miley Cyrus


Pyramid - Charice


Impossible - Shontelle


Miley Cyrus Medly


Medly 2

Give me a sign♥

Började 10.10 slutade 11.40, åt lunch, pluggade i cafét. ( som förövrigt inte är och kommer inte bli ett café iår.. man får ju hoppas på nästa år...? haha bajsskola ) Satt och spelade gitarr och sjöng med Thilda, Tim och Jocke, för att öva inför nästa torsdag. Jag kommer dööö. Tänk om jag inte hinner bli frisk?! BLÄ. Nu är klockan 13.10 och jag ska vänta till 15.30 till att göra omprov. Kulkul. Nejnej.
Får hitta på något skojjigt.. Typ.. Eller.. ja
Puss♥

Random dude @ the fotostudio



Hade håltimma och passade på att ta lite kort i studion.. Jag är mongo..(:
Jag har damp idag så jag ville dampa..
Hahaa
heej(:
De finns en katt som heter att(:
Ja ska fira jul i branäs och min syster ska snart flytta hemifrån.
Men innan dess vill jag göra en syskontatuering!(:
Puss♥