mysweetestthings -

Idag ska vi landa där palmerna bor♥

Just nu sitter jag och Marcus uppe i luften, men är påväg ner snart! Så detta är med andra ord tidsinställt! 
Från första början va tanken att vi skulle bo hemma hos carro och alex, men nu har planerna ändrat ganska drastiskt och vi kommer bo på ett hotell i närheten av carros lägenhet istället!(:
Vi landar klockan 19:15 på LAX och ska ta oss till hotellet, med taxi förmodligen! Blir väl att vi kommer upp på hotellet och ganska direkt ger oss ut på stan och äter! Kanske träffar carro om hon inte är upptagen! Annars får man väl försöka hålla sig vaken och försöka sova så länge som det är möjligt när man har en tidskillnad på 9 timmar.. Veckan komer bli grym och ska försöka göra det bästa möjliga som går(: Shoppa lite, sola lite, bada lite, och bara allmänt ha de jävligt gött! Har inte med mig datorn, men lär uppdatera instagram lite då och då, kanske bloggar från mobilen! Annars får ni vänta tills jag är hemma!(: 
Ha de bra, heeeej så länge! Puss
 

LA weather♥

Kommer ha en bra vecka! (:♥

As long as you love me♥

Hejsan hoppsan! Förlåt för den dåliga uppdateringen! Jag har haft fullt upp/egentligen inte.. ^^
Jobbade i fredags och efter det åkte jag in till göteborg och tittade på bio med min pojk! Side effects såg vi, grymt bra!(: Sov hos honom och jobbade lördag kväll! Sen sov han hos mig och så hade vi 9 månader i söndags! Åt pizza till frukost, åkte hem och spelade xbox hemma hos honom och åt söndagsmiddag hos mig vid 18! Sen sov jag hos honom och så körde han hem mig vid åtta tiden på måndagmorgon!(: Jag fixade mig och åt frukost och grejjer och åkte och hämtade johanna halv tio, hämtade ovve vid halv elva och sen åkte vi mot stockholm!! :D 
Åkte biil och satt utanför globen i kylan omringade av skrikande 14-åringar! Stackars grabb! Helt ärligt.. Folk är galna! bankar på dörrar och står och skriker, springer fram och tillbaka och låter han inte vara ifred what so ever.. 
Satt utanför i ungefär en och en halv timme innan vi ställde oss i kön! Konserten skulle börja sju, och halv åtta kom förbandet på scen och körde tre låtar, och sen väntade vi i en och en halv timme innan 10 minuters nedräkningen började! Dat skrik när klockan stog på 10 sekunder. haha ! Men herregud. De va så bra. Så vackert. Sååå. Åh. Dör lite när jag tänker på att det med största sannorlikhet va första och sista gången jag fick se honom. Live. Jag har sett honom live. Dööör. De va så bra. igen. haha^^ Men jag har väntat i fem år på detta! Slapp iallafall stå på golvet/golden circle och ha risken att missa hela konserten eftersom typ 10% av alla på golvet svimmade av värme/vätskebrist/panik... Så de va ju big waste of money om du frågar mig! Stackarna..
Iallafall, efter den grymma konserten va klar så hade jag tappat rösten och hade ingen hörsel på ena örat, va de dags att ta bilen hem igen! så 05:20 landade jag hemma och 9:00 ringde klockan för jobb! Så de blev inte mycket sömn inte! Levde på redbull, dextro och cola! Hjärtat slog dubbelslag och jag kan ju inte påstå att jag mådde jätte bra, men de va de fan värt. Om två veckor ska vi upp igen! One direction denna gången! VIP FTW! 
Annars har jag jobbat hela veckan, och efter jobbet har jag träffat Marcus och vart hemma och imon ska jag jobba sista gången för denna månaden, för på lördag flyger vi till LA! Ska bli såååå nice! Alldeles lagom varmt(: 20-24 grados skulle de va hela veckan tror jag!(: 
De va typ allt jag hade att erbjuda! Blir nog en uppdatering till innan jag åker iallafall!(: Packa ska jag nog göra idag! Längtar(:
Puss♥
 

Tack för den!

Fick precis mejl om konserten med Justin i Globen.
 

Come what may.

Några sekunder efter att jag tog den första bilden gjorde mamma faceplant mitt på gatan, just sayin.

Boston och New York 2013

Försöker lägga upp så lite bilder som möjligt, för att korta ner de hela! men här får ni en del! (är förövrigt väldigt dålig på att ta kort.. orkar inte ta upp kameran.)
En del bilder är mindre charmiga än andra, men de bjuder vi på!^^

Fade away

Hejsan svejsan! Nu ska ni få höra vad jag har haft för mig!
Inget intressant, så förvänta er inget storslaget! I måndags jobbade jag, och hämtade Marcus och Josefine i Göteborg! Sen sov jag hos Marcus och i tisdags åt vi frukost på Majgården! de va gott(: Sen va vi hemma och spelade lite innan vi gjorde oss iordning och åkte till Bodega och firade Sofia som fyllde 24!(: Efter det åkte jag och Marcus hem till honom och sov där! Vid elva åkte jag till jobbet och så visade lena mig lite hur man beställde! Sen vid två åkte jag hem till Marcus och vi försökte få ner Meya på golvet, som hade hoppat upp i hans soffa och inte vågade hoppa ner igen. Observera att hon är högre än soffan själv, och vågade hoppa mellan sängen och soffan, som stog med typ 1,5 meters avstånd, medans de är typ 40cm ner till golvet. Hon satt där i två timmar tills Emelie kom hem iallafall.. Sen spelade vi lite och skulle kolla på film, men spelade xbox istället eftersom jag förstörde hans dator.... (: oooopsie.. Så vi spelade NHL innan han åkte hem till Charles och jag åkte hem och sov! 
Imorse jobbade jag och idag har jag sålt min första kärra, med hjälp av mor på andra sidan luren.. Det var en utmaning! Nu är jag hemma igen och vill sova! Har inget att göra idag, så jag borde nog packa upp min väska och städa mitt rum... Dags nu.. haha
PÅ MÅNDAG SKA VI TILL STOCKHOLM OCH KOLLA PÅ JUSTIN BIEBER!!!!!! :D Can't wait! FUNFUNFUN! Dock ska jag jobba på tisdag, så de kommer bli en lång och jobbig körning hem! 

Tell me now you know.

Funderade på att gå och lägga mig när klockan närmade sig åtta, ändå sitter jag här nu... suck. Har iallafall haft besök av familjen Nicander, mysigt! Åt lasagne och kollade lite på film och åt glass! Sen har jag packat upp, räknat ihop lite vad jag har shoppat, vikt ihop alla mina trosor fint i lådan, slängt lite kläder som inte fick plats, bytt från vinterkläder till sommarkläder i garderoben, hängt upp och vikt ihop några av mina nya kläder, och sen av någon konstig anledning så insåg jag att det står månad och år som en kollektion kom ut, med just den varan, på alla victoria secret grejjer! lite skojj! Men mitt rum ser lika stökigt ut, om inte stökigare, och jag måste sova! Puss på er♥

Blind Blind Blind

Hej alla fina! 
Igår va jag, Rebecca, Matte, Pappa och Mamma på Chokladprovning i Göteborg! gottgott! Lärde mig en massa grejjor, och fick med mig tre choklader, som jag hoppas ska vara goda, hem! En från Kongo, en med hasselnöt och en med hallon! (kakaobönan är från Kongo och ska tydligen smaka karamel!) Annars va de en gubbe som föll ihop och fick åka ambulans! Han va 82 och de blev väl kanske lite för mycket för honom eftersom han hade hjärtproblem.. Menmen, han verkade må bättre innan han åkte därifrån så de gick nog bra! Annars har våran husbil brunnit lite, utanför huset, med två gasolflaskor i.. När pappa inte va hemma.. (Eller vi ((det va den dagen vi åkte till Boston)) Så de kunde ju gått lite hursomhelst, men grannarna såg och gatan va full av brandbilar när pappa kom hem från gymmet! Nu är den i Borås och dom avgör om den ska lagas eller skrotas! Lille husbilis): 
Efter chokladprovningen åkte jag iallafall hem till Marcus och åt god mat, sen va vi så trötta så vi orkade inte hitta på något, låg i sängen, tittade på en halv film och gick och la oss! 
Imorse jobbade jag och nu är jag hemma och har stått i köket och dansat till pappas dåliga radiomix, schlager. Massa gamla, typ "hon kommer med solsken till mig" osv.. hahah
Ska lägga in alla bilder från USA på datorn och kanske gör ett litet USA inlägg (förmodligen) här! Packa upp måste jag också göra! Om två timmar kommer min släkt som jag inte har träffat sen i julas, men de är inte så konstigt eftersom jag har tränat/jobbat varje gång alla har träffats.. Jaja, nu måste jag börja! Puss!

You stole my heart♥

Hejsan hoppsan små vänner! Landade med planet från New York vid tre igår och vid halv kvart över fyra träffade jag Marcus i Göteborg! Snabba ryck(; Har haft 9 grymma dagar som startade med shopping, kyla och tävling i Boston, innan vi tog bussen (som gick sönder på vägen och vi blev sittandes i två timmar) mot New York för mer shopping, värme och sightseeing! Jag är väl den som har shoppat typ mest.. Tror min väska vägde 7 kilo till USA, och 22 hem.. (plus typ 5 kilo i handbagage) Så de blev en del.. Kunde inte använda mitt kort i affärerna heller, så jag va tvungen att ta ut pengar, och de kostade en del.. kul! 
Men nu är jag hemma iallafall, och trött som tusan, och de är tillbaka till de vanliga och de har jag redan märkt. 
Idag ska vi på chokladprövning (....) som mamma fick i morsdagpresent för typ 3 år sen som inte har blivit av.. haha^^ och efter det ska jag hitta på något med Marcus! Imon jobbar jag igen, och öppnar måndag morgon! Annars har jag inte mycket inplanerat denna veckan! Nästa måndag sätter vi kurs mot Stockholm! :D

Tidsinställt inlägg!

idag är vi påväg till New York! Ska bli kul att komma tillbaka och jag ska shoppa gärnet! Har bara fyra hela dagar på oss, så man får passa på! 
Atm, sitter vi nog på bussen/kanske tillochmed redan är framme? Jag har faktiskt ingen aning, för jag vet inte när bussen går, men de blir jätte bra! haha^^
Jag, mamma och Sofia bor på samma hotell som Ovve och Råna och planen är att vi ska åka till woodbury imon, så vi har de klart, och så shoppar vi förmodligen lite när vi kommer tillbaka, innan vi går hem och gör oss iordning för att sen gå ut och äta!(:  

USA here we come.

Tänkte bara skriva lite snabbt innan jag lämnar landet, klockan ringer väl runt 03:15 inatt, och planet går 06:20! Är i Boston fram till söndag, då vi sätter kurs mot New York!
Just nu sitter jag i mitt rum, väskan har jag inte börjat packa än, ny duschad och min pojk är påväg hit en stund! Sen blir de nog tidigt i säng för att jag ska hinna få lite sömn, om de går! Är så grymt taggad..... :D
Nu måste jag börja packa, puss<3 Hörs under veckan(: