mysweetestthings -

Won't let it show

Hejhoppppppp((: Är lite småtagg idag, dunno why, ska träffa min pojk och spendera morgondagen med honom<3 Det ser jag fram emot! annars är jag nog lite övertrött, öppnade igår och idag! Och annars har jag vart på student x2, Louise och min kusin Mia, som tog i tidags och onsdags! Hämtat ut min bil från verkstaden och fått beta 5100 spänn för de.. kulkul eftersom jag även betalade en räkning på 7600 och betalade hemma och andra skulder vilket betydde att jag fick dela upp de och inte spara något denna månaden =100 kronor på kontot. wiie. Och nu har jag köpt mat på jobbet =34 kr kvar! Dock är Marcus skylldig mig 3800 för USA och Ovve  270!(: Så lite pengar lär jag ju ha i le turkland! För dit bär det av om en vecka! Whopwhop!! :D 
Annars.. Mjaaaaa, jobbar typ hela veckan och ska gå på Sandras och Amandas student mottagning på onsdag! De är väl de som händer! 
Hööööörs en annan gång(: Pössss<3

Pour me something stronger

Hejhopp! I Fredags efter jobbet fick jag stressa hem och byta om och fixa mig iordning, och 45 minuter senare började folket rulla in! Skulle ha avslutning med jobbet, för mammas del! Väldigt väldigt trevligt och kul! as gött gäng på typ 18 pers(: Åt god mat och drack, sen lekte vi lekar innan klockan slog tolv och vi åkte in mot kungsbacka innerstad! Landade inne på blackpearl och va där och dansade lite och så i cirkus en och en halv timme innan några åkte hem! Jag bland annat, Matilda, Sofia och Sandra också! Jag gick och mötte Marcus, som skejtade bakom åhlens och satt där ett tag innan vi åkte hem! Sov hos honom och åkte med honom till jobbet på morgonen! Hjälpte till att packa upp grejer och gick ner i världens äckligaste källare i totalt mörker eftersom proppen hade gått... big nono. Sen åkte jag hem, somnade och försov mig till jobbet, jobbade till tio och fick sällskap av min prins den sista kvarten! Sen åkte jag hem och försökte sova ut men va förbaskat trött när jag vaknade imorse ändå! Idag har jag jobbat igen, och nu ska jag snart åka till rebbe på morsdag middag! Saknar bäbis((: Hon är så duktig, kan nästan gå(: Sötaste!
Nu måste jag göra mig iorning! Imon jobbar jag igen, sen är jag ledig från jobbet i två dagar men då är det två studenter! Sååå vi hörs! Puss♥
Bara lyssna. Så bra!(:

Everything has changed.

Känslan att gå in på sitt nystädade rum♥
Har städat sedan klockan fyra, med en kortpaus för bacon omelett som mamma lagade! Har städat, lagt allt på rätt ställe, dammtorkat, rensat och slängt allt som inte behövdes vilket var en hel del! Har egentligen alldeles för mycket kvar, men det tar jag någon annan gång! Letade egentligen efter en skiva, som jag självklart har tappat bort och inte hittade.. surt!
Annars har jag ätit lunch med mamma och farmor på tullen idag! Imon öppnar jag och sen ska jag besikta bilen! 
Nu ska jag snart krypa till kojs! Puss♥

LA♥

Valde ut ett fåtal bilder, för att jag tog väldigt väldigt många, men här har ni några stycken iallafall(:

Bästa mongolaget♥

Ledsen att jag har blivit så fruktansvärt dålig på att blogga, men jag orkar inte.... hehe(: 
Idag är de lördag, och de är varmt! Igår jobbade jag, och åkte hem, skrev CV, personligt brev och sökte jobb, sen åt jag tacos innan jag åkte hem till Marcus, där han skrev CV och personligt brev! Sen hjälpte jag honom lite med matte samtidigt som jag tittade på 90210! Sen var det läggdags och nu sitter jag hemma och rensar min gamla dator, jag har inte startat den på 1 år... känns skumt! Hittade iallafall massa gamla bortglömda bilder, så jag får se om jag bjuder er på några sen! 
Ikväll är det avslutning med bästaste bästaste mongolaget): Vi ska hem till gabriella, äta lite och förfesta och sen ut! Men de får bli nyktert för mig, för jag ska upp tidigt och köra biiil på söndag, ska fota rebbes kompis som är gravis!(: Ska bli spännande! Hoppas de går bra(:
 

I hope you had the time of your life.

Kände att det kanske va dags att blogga! Har inte haft ork eller tid till de! 
Veckan i LA med Marcus var så jävla bra. Hade de as mysigt och de va verkligen som en semester, sov ut och va utvilad när man kom hem! (Somnade dock vid typ 19 och vaknade vid 3.. Jetlag i love you.) hade inte ork att vara uppe så länge, men att vakna så tidigt va väldigt mysigt! Kunde ta de lugnt hela morgonen och var ändå utanför dörren senast 10! Under veckan gjorde vi inte så jätte mycket, gick väldigt mycket dock! Shoppade, gick till beverly hills, var VIP på universal, träffade Carro, kollade på skejtare och badade i badkar! Hade inga planer för någon dag och tog dagarna lite som dom kom(: Har massa bilder, men dom ligger forfarande på kameran, så de får bli en annan dag(: 
När vi kom hem så förlorade vi en dag (åkte lördag morgon och va hemma söndag kväll) så jag fick i princip åka direkt hem och lägga mig! Öppnade på jobbet på måndag, och tisdag och åkte direkt efter jobbet till Stockholm för att kolla på One Direction!(: Konserten va på onsdagen, alltså en vecka sen. Och de va så jävla bra! Så vackert, och så fint och åh. så. bra! Kan inte förklara, man måste va hard core fans och ha vart där för att förstå..^^ 
Efter det har jag mest jobbat, och jobbat, och jobbat! Vart med Marcus och igår fyllde hans syster år, så vi åkte till kungsmässan med henne och köpte födelsedags present! Och innan det färgade jag håret rött. ^^ 
Idag har jag jobbat och nu måste jag städa mitt rum! De är så stökigt och jag har inte packat upp någon av mina väskor.. Grejer överallt, jag skojjar inte! Imon och på fredag öppnar jag på jobbet igen! blä!
Nu ska jag börja städa! Pusshaj! 
Mitt hår i förrgår.
Mitt hår nu. Ni fick de i två ljus, men man måste se de i verkligheten, svårt att få till rätt färg på bild.. Jag är nöjd iallafall!(: