mysweetestthings -

Stay Strong Zayn♥


Someone like you♥

Ja vet inte hur många gånger jag har spelat om 0:22.. Jag dör.



HAHAHAHAHAH


Struggling to pay rent

Idag är en halvtdålig dag.. Är trött och hungrig.. ): Och min balklänning kan inte beställas like i said, men ja kanske har löst det! Hittade en annan som sålde klänningen, men i fel färg.. Så jag hoppas dom löser det.. Annars sitter jag bara och lyssnar på massa Ed Sheeran♥ Skolan va tråkig.. Kollade dock på film sista lektionen! Den sög.. men vi slapp jobba! (y'
Igår va vi träningslediga, så Sofia och jag åkte till gymmet.. Något av de värsta jag vet.. Att svettas bland folk.. ( Har jag möjligtvis valt fel sport?(; ) Vi va där vi sju, och körde lite gym och crosstrainer innan Zumba som började 19.40! Sen åkte vi hem, jag duschade och åt macka((: Goooottt.. Jag är mega hungrig.. haha(:
Idag är vi träningslediga igen, och jag ska va ledig och äta tacos! (Tror jag) Något med köttfärs iallafall..
Imon är det morgonträning, fast med sovmorgon! Ska nog gå upp typ halv åtta!(((: Istället för kvart över sex.. Sen är det jobb typ tolv till fyra. Och på kvällen är det 100 dagars fest på parken! Nice!(:
Fick mina nitar igår, så nu ska jag nita mina shorts!(: Puss♥



FML

balklänningen jag skulle beställa säljs inte längre. Skulle gjort det innan Milano. FUCK


Fest i hela huset!

Asså yesss! Guldmedalj! Dagen har vart för jävla lång.. Grym träning imorse, lång paus med vila, smink, hår och mat. Sen tävling, åket gick okej, vi är nöjda! Hade två fall men de är bra ändå!(: Fick poängrekord både korta och långa! Gött! Efter tävlingen gick vi tillbaka för guldmiddag med glass till efterrätt(: (efterrätt till varje måltid....) sen tog vi de lite lugnt innan vi gick för att kolla på resten av tävlingen och för att vara med på prisutdelningen! Boomerang åkte upp en plats och slutade trea! Stog förövrigt på läktarn och bytte om till klänningen innan prisutdelningen, tre killar stog och kolla på oss hela tiden.. Läskiga va dom.. Sen va de två killar i samma lag som gick på toa tillsammans... Precis som jag, lillen och Louise.. Fast man vet ju inte va dom killarna hade för sig..(: Vi spenderade typ en timma på prisutdelningen, poserade för flera hundra bilder.. Haha herregud. Typ små tjejer som kom fram och villa ta kort med oss och grejjor..(: sen gick vi iallafall hem och fick champagne och massa godis! Så nu är jag full. Fast nej. Så nu har vi duschar och packat och jag sitter inne hos Martina, Lisa och Emma, men Louise och Vanessa är också här.. Ifall ni undrar.. Vanessa och Emma badar i bubbelbadkaret fyi..
Imon är det shopping för hela slanten! Till skillnad för er därute, som ska till skolan medans jag shoppar loss i Milano! Jealous much?(;
Nu ska jag fortsätta vara social innan läggdags! Puss<3
Här bjuder jag på en salig blandning av blandning av bilder.. Nej.. De gick inte..): ni får två.. Nej inte ens de.. Dumma mobil..


So much to do, so little time!

Jag har ju namnsdag idag! Kom ja på nu.. Tänkte inte skriva så mycket.. Sitter inne hos Maggan och Elias fisa, ska nog gå in till mitt rum nu! Sover med sannisen!(: Ligger närvarande på första plats! Imon åker vi som nummer nio! Vaknar väl vid halv sju skulle jag tro.. Blir smarrig frukost med fruktsallad och annansyoughurt, macka och ny pressad apelsin juice! Gott!! Hade start nummer tio, träning 10.10 i omklädningsrum 1! Sammanträffande? I don't think so!(; puss och godnatt ifrån våriga Italien!<3


Watching you breathing for the last time♥

Nu bär det av mot 11-gradiga Milano! Wihooo(:
Hemma måndag kväll! Puss♥

You carry me home♥

25 Sekunder av himleriket♥

Idag har jag fixat lite hemma, städat och så, kollat Glee och New Girl, duschat, letat balklänning, balväska, balskor, studentväska och festskor, så nu är jag helt klar! Skall bara beställa hem allt, och hitta smycken! Det får göras efter Milano! Super skönt att slippa tänka på allt sånnt senare!(: Sen har jag vart hos Sofia och fyllt på mina fransar, ätit lite mat och åkte och tränat! Stressade iväg till träningen, men kom fram en halvtimma för tidigt.. haha ^^
Imorgon måste jag packa! Och vid nio ska jag, mamma och Sofia äta frukost på Karma(: Efter de ska jag packa det sista innan vi åker mot flygplatsen! Wihooo (:
Nu ska jag snart gå och lägga mig! Puss♥

This is not a drive by♥

Trodde de inte va så längesen ja uppdatera bloggen.. men ojdå(: höhö..
Idag är det iallafall alla ♥ans dag, och jag har jobbat, tränat och haft mentalträning! Fått en liten present av mami(: En chokladask, åt en rad och gav resten till pappa..(: Ett plastmobilskydd som jag behöver och en vit bh+ ett vitt linne som har färgats till.. ja vet inte vad.. Brun rosa?
Since we last spoke har jag fått mitt sista sportlov, jobbat, tränat, slappat, tränat lite till, firat emmisen, fikat, bakat den goda kakan!♥ Städat mitt rum lite.. Och gjort ett par shorts av ett par gamla byxor.. Synd att jag har slängt många av mina byxor som va för små.. Dom passar ju nu igen.. Men dom jag vill ha nu var det hål i så de skulle nog inte gå ändå.. Nåväl!
Mjöda bad om en kommentar på kakan.. Obeskrivligt sjukt jävla god om du frågar mig.. Hade inne den i typ 50 minuter i ugnen.. Skulle haft inne den lite till tror jag.. Typ mer mot en timma.. För brownien va inte helt klar, så de blev jobbigt när man skulle värma upp den för servering.. Och jag skulle nog valt en mindre form med hörge kanter så att det blev mer av varje lixom.. Svårt att förklara men men.. OCH så skulle jag valt att göra browniesmeten själv, för att spara på pengarna och spara på den amerikanska konstgjorda smaken!
Här har ni iallafall receptet om ni är sugna!♥
Imon ska jag fixa mina fransar och träna typ.. Sista Sverige träningen innan Milaaano! Nice!
Nu ska jag pyssla lite innan läggdags! Och bädda rent sängen... Puss♥

Ja saknar dig mindre och mindre..

Här sitter jag och lyssnar på Knappen och Hakim som sjunger Utan dina andetag klockan 06:09... Jag ska vinna dom där jävla biljetterna... Och har egentligen ingen anledning till att vara uppe såhär tidigt annars.. Men vad gör man inte för bebisarna?♥ Deras nya låt har iallafall läckt ut.. Gud så bra den är!(: Fiiint är de!

Igår va jag iallafall i skolan, skulle komma på två filmer typ, idag ska vi nog filma en start scen.. Bara för att.. Och efter det kollade vi på en kille som trollade ( (: ) De va lite tråkigt och lite småskojj.. Sen åkte jag hem och lagade pannkakor.. De är ju det enda jag äter nuför tiden.. Sen va de träning.. Jag är jätte trött nu..
Jag vill kolla på OTH, men måste ha ljud på.. Så de blir ju skumt med bakrundsmusiken.. Men ja kör ändå!
Ska äta pannkakor till frukost.. Vill ha en banan också.. Vi har inga bananer hemma.. (:
Ikväll är det träning! Sista torsdagen i Wallenstam eftersom hästfanskapen kommer bo i ishallen frånomed nästa vecka.. Iallafall.. Har Film och Projekt och Företagande idag.. Och sen ska jag hem.. PLUGGA inför provet vi har imon.. (måste ju börja.. i tid..) Har inte ens gjort frågorna än.. Får kolla med folk i klassen!

Fyi..

Så är det idag Jobba hemma-dagen och Clean Out Your Computer Day! Intressant.. Nu ska vi på magi mojj...


Ja vet vad jag ska baka iallafall..

Någon gång snart ska jag baka detta.. Cookie Dough, Oreo, Fudge Brownie med en glasskula...
Dör lite inombords när jag tänker på de...

Den dagen kommer jag förmodligen känna mig lite som denna trevliga brud;

Fml jag skulle åkt till Danmark..


My math skills are terrible..

Denna videon är så ful.. haha

Idag är det tankens dag! En dag för att öka medvetandet om hur våra tankar påverkar våra liv..
Nu har jag lektion, och borde egentligen jobba lite kanske.. men nje.. de kan ja göra de senare.. Snart är de iallafall lunch.. Och sen tråkig lektion.. Men jag har hört att Davor är sjuk så hoppas på något spännande...
Mår inte illa när jag äter längre.. Whopwhop, nu kan jag äta som normalt folk(y'
Intressant info.. Emmy jobbar massor, hon har skrivit massa sidor.. Jag har inte ens skapat ett dokument.. Jävla projketrapport.. Är jag inte klar med låten nästa vecka ska jag nog jobba hemma och göra klart den..
Har iallafall kollat på Gossip Girl, och kollat på trailern för nästa avsnitt. Valentines day((:♥
Forever alone(:

.

Någon har ätit upp alla mina jordgubbar. Och jag slog i huvudet i frysen. De borde inte få hända när man är hungrig och på dåligt humör.

Jag gav aldrig upp dig..♥

Har haft en jätte tråkig dag i skolan.. Hade två lektioner, gjorde inget vettigt alls.. dumma mig.. Va hungrig hela dagen och trött eftersom jag inte kunde äta.. Körde mjöd och emmy till stationen och åkte hem och gjorde ännu mindre vettiga saker.. Kollat lite på Disney Channel♥ De har jag saknat! Sen åt jag ett paket vindruvor (y' Kollade på mer tv och satt vid datorn.. Va ledig från träningen idag.. Det är skönt ibland.. Men oftast inte.. Varför skriver jag alltid massa punkter? Jag tänker för mycket. (..) (: Senare kom pappa iallafall hem och lagade middag som jag åt! Blev nog inte mätt, men inte mådde jag illa iallafall, så de va ju bra. Nu ska jag dricka te, äta youghurt med jordgubbar och kolla på Crazy, Stupid, Love!♥
Imon har jag "sovmorgon" (09:20) och först tre timmar projektarbete, lunch och sen två timmar film. Tråkigt om du frågar mig. Sen ska jag hem och äta Amerikanska pannkakor jag gjort smet till, åka till Kommunhuset och få pris innan träningen!♥
Foto : Olivier Brajon

Hiii!(:


Nothing comes without a cost

Tjolahejtholahopp! Nu är vi på svensk mark igen! Jag fick även igår åka på Sannas plats! Stackarn var fortfarande sjuk..
Aldrig åkt därinnan, men nu fick jag iallafall åkt igenom det på morgonen(: men det gick nog ganska bra ändå.. Jag är nöjd eftersom jag aldrig åkt där! Skulle jag kunnat platsen skulle jag nog inte va lika nöjd, men de är en annan femma! Vi slutade på en åttonde plats, nöjda med presentationen men inte poängen.. Som de brukar vara.. Efter tävlingen åkte vi tillbaka till hotellet, duschade och packade, åt mat och jag köpte ett par rosa jeans från Hollister! Loooove em'! Sen åkte vi tillbaka till ishallen och hejjade på boomarna!(: grymma dom!(:
Efter tävlingen åkte vi tillbaka till hotellet, åt kvällsmat och packade klart, åkte hem med färre personer än vad vi åkte hit med pga magsjuka..): och vid fem tiden vaknade jag av att jag mådde illa, så jag satte mig vid fönstret i trappan och tittade ut och intalade mig själv "jag är frisk, jag är frisk, jag är frisk" Det är ju faktiskt tanken som räknas! Började må bättre efter ett tag och illamåendet övergick till hunger, men jag satt kvar och somnade där så småningom(?). Gick iallafall upp och la mig i "sängen" igen eftersom halva kroppen somnat i den obekväma ställningen.. Sen dess har jag mått illa värvat med att vara hungrig.. Antingen äter jag och mår illa eller mår konstigt och är hungrig. Jag väljer att vara hungrig.
Har kollat på kung fu panda 2 och lejonkungen 3 och sovit typ.. Nu är vi iallafall som sagt i sverige.. I Ängleholm för att vara mer exakt! Längtar inte till skolan imon. Blä..
Nu ska jag återgå till att ignorera hungern och lyssna på musik! Hörs någon annan dag<3


Time for me to fly

Så.. Nu ska jag berätta.. Inte för att de kan bli så intressant men skitsamma.. Sanna blev magsjuk/matförgiftad eller något efter träningen igår, så hon kunde inte tävla. Så där fick jag så käckt hoppa in, på en kortisplats jag aldrig åkt på.. Men de gick nog ganska bra ändå.. För att aldrig ha åkt där innan.. Men stackarn mådde bättre men har spytt igen.. Så jag fick träna imorse också.. Får se hur de är på tävlingen hoppas för hennes skull att hon mår bättre så att hon får tävlat!(:
Vi ligger iallafall 8a, sämre än vad vi vill men nu har vi inget att förlora! Bort med handbromsen!(:
Nu ska vi vila.. Men jag kan inte sova.. Så jag packar.. Är galet hungrig.. Vi bara äter och äter här nere.. Så magsäcken är svenstor, så man är ju hungrig hela tiden typ.. Okej nej, man är mätt hela tiden för att vi äter.. Pasta..
Nu kom jag av mig.. Jag packar, sen ska jag nog vila lite innan hår och smink om en halvtimma.. Jag har kollat på video också, ifall jag ska åka.. Så ja vet vart jag ska.. Och kolla ytterarmar också.. De får jag inte glömma.. De gick ju inte riktigt som jag ville på träningen.. Haha.. För jävla många punkter.. Vill någon räkna?(: nu ska jag återgå till mitt bomb nedslag till väska och få vilat lite! Puss<3 (hoppas det går att kommentera.. Orkar inte gå in på datorn..)


Show me how you do(:

Hejhopp! Idag är det tävlingsdag! Igår hade vi träning och lite ledig shoppingtid! Jag åkte på Lillens plats för stackarn var matförgiftad och fick flygit ner hit! Herre.. spännande att åka på en kortis plats.. Andra steg överallt, men de gick nog okej ändå! Sen shoppade vi och åt lunch, köpte bara en sminkborste, men ska köpa lite grejjor på Hollister imon tror jag! Intressant info! Nu har vi iallafall gjort en grymme träning! Ska sova och sen fixa grejjor innan tävlingen, 18.32 tror jag vi står på is om jag inte minns helt fel, eller så var det 18.27.. skitsamma.. Vi startar sist iallafall! Grymt! (: Nu ska vi ha vila, så jag ska sova! Puss♥

Framme!

Äntligen framme i Frankrike! Skönt som tusan! Efter en 22 timmars resa och sammanlagt fyra timmars sömn är man en aning utmattad i huvudet.. Vi missade första båten med tolv minuter och fick vänta i fyrtio på nästa.. så vi kom inte i säng förrän klockan 6. Blev väckta vid tio för frukost och har typ tittat på massa olika filmer sedan dess! Black Swan, Something Borrowed, någon mer film och kollat på programmet och när Lillen puttar Gabriella under korta tävlingsåket i Kungsbacka, om och om igen.. hahaha
Huvudet snurrar.. det blir lätt så när man både åker båt och buss.. Speciellt när man sovit där.. Usch..
Skulle inte opererat förrän efter säsongen.. Och dåå blir de dumt med student..
Iallafall, nu ska ja kolla på Glee innan pizzan! Puss på er!♥

Happy Bday Harry baby!(: