mysweetestthings -

I want crazy

Sitter just nu nere i köket och bakar kanelbullar med min mami!(: lite spontant^^
Igår överraskade min fina mig (okej han visste inte att jag skulle va där men jag blev överraskad) på Lindome station på väg till jobbet<3 han pluggar massa så tanken va att vi skulle ses på lördag. Så jag blev väldigt glad(: åkte med honom in och satt med honom medans han drack kaffe. Samtidigt såg vi Morgan och Ola-Conny! Så random! (Ullared..) 
Sen jobbade jag till 18 och efter det mötte jag upp min älskling och vi gick till Mattias lägenhet och satt där med Marcus moster och Emelie en stund innan Mia kom och lämna grejer till Emelie och körde mig och Marcus till Lindome! Därifrån tog han bilen och körde mig hem! Hemma tittade jag på awkward och ravenswood innan jag gick och la mig! 
Imorse jobbade jag på maxi och fick även idag jobba över en timme, sen åkte jag hem och har idag tittat på Nashville, städat mitt rum, duschat, vart hos meja, handlat mat och nu är bullbaket igång! Man hinner mycket när man slutar tidigt(:
Imon jobbar jag mitt sista pass på Pressbyrån och ska äntligen hem till min älskling efter. Äntligen få sova riktigt igen(: och på lördag är han ledig och vi kommer med största sannolikhet inte göra någonting. Perfekt.
Puss på er<3

The story of my life

På riktigt. Förstår mig inte på serier. Så otroligt onödigt att ha paus i två månader, visa ett avsnitt och sen ha paus i tre till?!?!??!?! Va fan. Såååååååååå dålig stil.
Annars har jag jobbat, och jobbat, och jobbat. Och snart ska jag jobba igen, ångest, ska till pressbyrån, jobbar i 9,5 timmar. wiie. Näst sista passet så jag ska inte klaga allt för mycket, hoppas jag inte jobbar med någon taskig.
Efter jobbet ska jag hem och sova, imon jobbar jag mitt första riktiga kolonial pass på ica! Och på fredag jobbar jag mitt sista pass på Pressbyrån, i tio timmar, till 24, på en fredag. Ser inte jätte mycket fram emot det... MEN PÅ LÖRDAG ÄR JAG LEDIG. Can't wait. Och då ska jag förhoppningsvis vara med min grabb! 
Jobbar på söndag igen och nästa vecka har jag ingen koll på! 
Nu ska jag titta på ravenswood (för övrigt grym serie, om ni kollar pll så hoppas jag innerligt ni kollar ravenswood.)
Nu ska jag göra mig iordning. tjohoo

Dö.

Har haft sämsta dagen på jobbet ever. Min kollega försov sig så jag, som inte har någon aning om hur, fick öppna själv. Sen till och börja med fungerade inte kassan eller hallandstrafiken, inte heller västtrafik. De andra fick jag igång men inte västtrafik vid min kassa så jag fick springa imellan den andra kassan hela tiden (säljer mycket vt!) sen hann jag inte göra bröd innan jag va tvungen att öppna, hann inte plocka upp tidningarna. Fanns inga bullar. Efter några timmar läckte kylen vatten. En fläkt i taket tjöt som ett larm, jag blev kallad skit, kunder va förjävliga och de va allmänt piss och stressigt. Så nu ska jag hem och äta hemmagjord pizza och sen ikväll ska jag hem tillMarcus<3 imorgon ska jag dock tillbaka och hoppas inte de är lika jobbigt då.. Får iallafall sova längre eftersom de blir vintertid! 

Say hello to goodbye

Tidig(!) lördagmorgon när klockan ringde klockan kvart i fem. Va inte jätte taggad på att ta mig ur min varma säng.. Visserligen hade jag inte sovit mer än ett par timmar eftersom jag bara låg och tänkte på delikatessavdelningen på Ica där jag spenderade åtta timmar igår. De va kul, men mycket att lära sig och väldigt mycket folk! (Lön+fredag).
Så nu är jag alltså på väg in till mitt 9,5 timmars Pressbyrånpass där jag inte har någon aning om vad jag ska göra. Skall öppna, något jag har vart med och gjort men i princip aldrig blivit lärd. Suck. Och imon jobbar jag igen, 9:30-17:00 och sen jobbar jag 7:30-15:00 på maxi på måndag! Sen jobbar jag hela veckan men är ledig lördag, längtar redan. 

I pray I have a life that's good♥

Idag har jag vart och fått lite papper och tider på Ica Maxi (fick jobbet((: ) och imorgon ska jag säga upp mig på pressbyrån.. hjälp.
Annars skall jag till aventus och fika med Matilda! Får se vad som händer mer.. På torsdag skall jag iallafall till sjukgymnasten och försöka få ordning på min rygg och funderar på att åka in till göteborg och hjälpa till på Elboden lite.. Jobbar mitt första pass på Ica på fredag! Så nu vet ni vad jag har för mig!
Hoppas ni har en trevlig vecka so far! Nu ska jag spela sims och äta peanut butter cups (Kärlek till dom.)
Puss♥
 
Den här låten går på repeat<3 (startar vid 0:42) (Förövrigt bästa serien)

Mimmi

Har haft en mysig helg med min fina Marcus♥
I fredags vaknade jag hos honom, åkte hem och åt frukost med Meja, Rebecca och Mamma och sen åkte jag på arbetsintervju på Maxi! Sen åkte jag till fjärås och tillbaka för att hämta rebeccas bankomatkort till mamma...
Sen tog jag bilen till Lindome och pendeln till Göteborg, gick förbi jobbet och hämtade min återfunna 100lapp (((((: innan jag gick till Elboden och packade upp julvaror, ljusstakar, julstjärnor osv.. På kvällen åkte vi hem till Marcus och hade myskväll med hela familjen! Hemmagjord pizza framför idol(:
Igår åkte jag med till Elboden igen och hjälpte till att plocka upp lite mer grejjor.. Efter jobbet gick vi förbi raglady och köpte uggs till Emelie och sen tog vi pendeln hem! På kvällen tittade vi på eva och adam, han spelade nhl och sen hittade han en vhs på när han va bäbis. Sötaste. På hans 3års kalas va han utklädd till batman. 2cute! Hittade även en annan vhs med hans föräldrars möhippa/svensexa och bröllop. Där va även finaste kessie och tixie med (sötaste hundarna en samojed och en typ svart schäfer) Så söta! Låg iallafall och kollade på det till klockan va närmare två innan vi gick och la oss. Och imorse tog vi fram nintendo 64 som jag spelade i ungefär 20 minuter innan jag hade tröttnat.. Haha
Annars har jag velat städa deras brutalt stökiga vind, saker överallt, och städat marcus rum lite, och tittat när han spelat payday 2, as nice spel.
Nu är det söndag kväll och ny vecka, (21a imon, 15 månader♥) dock jobbar jag inte förrän till helgen.. Så de blir nog ganska lugnt för min del!(:
Nu är jag hemma och ska titta på Nashville! Puss
 

You're all that matters to me♥

Stängningen igår gick bra, va mest stressad över att inte kunna larma på/hinna ut i tid.. 
Dock tappade jag 100 spänn någonstans mellan butiken och lunchrummet vilket innebär att den är long gone): Har inte råd att tappa pengar.. Får inte lön förrän november, och förmodligen ingen a-kassa denna månaden eftersom dom är dåliga.
Min älskling hämtade mig på jobbet igårkväll (har ingen bil eftersom min far lånar den atm.. (krockade med sin bik förra veckan så nu blev jag utan....)) och så åkte vi hem till honom och la oss i sängen för att titta på film! Men hittade ingen så vi somnade istället! Somnade runt två och gick upp vid halv nio imorse, fick skjuts av mamma hem och nu har jag ätit frukost, passat katt och vart hos läkarn! Ikväll har jag stängning igen, hoppas det är lika lite folk idag men att tiden går snabbare! Sen kommer mamma och hämtar mig. (går ingen pendel så sent heller....) Så ska jag "sova ut imorgon"! Och imon ska jag först på arbetsintervju på Ica Maxi (!!) och sen in till stan, kolla på en jacka, jobba hos Marcus och plocka upp jul leveransen, och sen hem! 
Nu är jag törstig.. See ya! 

I only wanna see you smile.

Herregud a roligt de va att stå på is. Log i princip hela tiden (((: 
Va inte så dålig som jag trodde heller, vilket va väldigt skönt.. haha! 
Jobbade idag, 12-20 och tog pendeln hem. Mor hämtade mig i lindome. Såg två helgar nedanför min gata. Åt mat när jag kom hem. Och nu gör jag ingenting, borde sova typ! 
Jobbar stängnin själv imon. Är nervös som tusan. Kommer med största sannorlikhet göra så att larmet går, och sen kommer jag glömma göra hälften av grejjerna och sen också om inte annat så kommer jag inte hinna.. Blä. Kommer gå så dåligt.
Och så ska jag behöva göra om exakt samma sak på torsdag.. 
Sämst bild, men här har vi helge och helga! 
 

Trying to keep up

Åkte hem till min grabb efter jobbet i lördags, han hämtade mig. Och sen sov vi där och gjorde inget speciellt under morgonen spelade lite spel och sååå! Sen åkte jag hem och gjorde mig iordning innan johanna hämtade mig på flyplatsen. Skulle säga hejdå till min bästa ovve.. Det. var jobbigt. Fy på det! Hon kommer ha de grymt på andra sidan jorden dock! 
Efter många tårar på flygplatsen åkte vi hemmåt och johanna släppte mig hos Marcus! Somnade i hans soffa vid nio.. haha^^
Imorse åkte han till skolan och mamma hämtade mig hos honom! Så nu idag har jag inte gjort någonting egentligen! Kollat på high school musical... haha(: 
Nu ska jag, för första gången på 6 månader, ta mig till ishallen, ta på mig mina skridskor och åka. Är nervös. Kommer få så brutalt ont.. Haha men de ska bli så kul! :D Saknar't
Nu måste jag duscha snabbt! Puss
 

Tell me how you feel about it

Skojjar inte, de känns som jag har vart vaken i tre dygn.. Vad händer? Är inte så velig till kunderna som jag trodde jag skulle vara iallafall (:
Äter lunch, macka, samma som de två andra målen jag har ätit idag. Ost macka. Är trött, min fina pojk kommer och hämtar mig på jobbet för att han är världens finaste!
Jag slutar om fem och en halv timme! Wiie
Nu ska jag återgå till mackis 

Kalasbra

Herregud. Jag. Är. Så. Trött. Det är helt sjukt. 
Jobbade öppning igår, började fem och slutade ett, och åkte hem och fixade lite och så innan jag tog pendeln tillbaka till Göteborg och åkte hen till Ovve en stund(: gjorde oss iordning för partajj. Efter en stund kom Emma och Johanna och vi tog spåris till Järntorget där vi mötte Philip, Tobbe och mårlind. Vandrade mot manana (som ska va ett spanskt n men finns inte på iphonen..?) och åt god mat innan utgång en stund på park lane! Trevligt trevligt! Min fina Marcus kom och hämtade mig på avenyn och vi åkte hem till honom och sov! Imorse åkte jag med honom till jobbet och vi va där till typ tolv. Sen körde han mig hem och jag tog en halvtimmes powernap innan jag nu sitter på pendeln mot jobbet! Skall stänga för första gången idag, inte ensam iallafall, och stänger två gånger själv i veckan.. Kommer verkligen inte funka och jag vet det redan nu.
Så nu jobbar jag i nio timmar och gör egentligen inget hellre än att sova. 
Puss, ha en bra lördagkväll<3 

Hädanefter tänker jag efter.

Hejhej hemskt mycket hej! 
Igår jobbade jag och åkte hem till min kärlek och sov där efter det! Åkte till Sofia vid åtta imorse och gjorde fransar och färgade om håret igen, så nu är de en annan nyans av rödbrun.. Ljusare brun men med lite mer röd i olika ljus... Hoppas de inte behövs så mycket mer.. 
Efter det tog jag iallafall pendeln till jobbet och åt lite "frukost" där innan jag började. Jobbade till åtta och tog pendeln hem. Räknade kassan HELT rätt för första gången. Och va ute en minut innan klockan var åtta. Känn min lycka.. haha
Imon är jag ledig och ska föhoppningsvis träffa ovve! Annars jobbar jag som sagt öppning torsdag och fredag, och ska nog ta mig till älskade älskade saknade ishallen på torsdag. Längtar.

Any chance that you could stay right here and never go away?

 
 
 
And I know the seasons may change
But sometimes love goes from sunshine to rain
But I'm under this umbrella and I’m calling your name

I got two letters for you. One of them is F and the other one is U.

 
Jobbjobbjobb. Jobbade i fredags, ledig i lördags, jobbade igår, jobbar idag, jobbar imon.. Igår, idag och imon har jag sena pass, torsdag, fredag öppnar jag och lördag stänger jag! Så de är mycket upp och ner, inte så mycket samma.. 
I lördags hade Sofia invigning av Unique by Sundfors och de va trevligt! Va där någon timme innan och hjälpte till att fixa. Sen stanna jag kvar efter och fixa innan vi åkte hemmåt! Satt mestadels av kvällen på mitt golv, med tända ljus och spelade gitarr. Sen kollade jag på några filmer också. Igår va ganska ohändelserikt, förutom att jag expedierade Mia Skäringer på jobbet. På tisdag ska jag äntligen få gjort mina fransar och färga om håret igen innan jobbet! 
I tosdags va jag ledig från pressbyrån, men åkte med Marcus in till Göteborg och hängde med honom på jobbet en stund innan jag gick på jobbcoachmöte och köpte godis på 4gott innan jag gick tillbaka till marcus och sen åkte hem, matade katten, tillbaka in till göteborg och var med Marcus och hjälpte till att sätta ihop några lampor tills klockan fem, då vi gick och åt middag på köttbullekällarn innan vi tog pendeln hem! Himla fläng fram och tillbaka, men de va trevligt(:
Nu ska jag äta frukost! 
173 små plast blommor på en stor boll.. Lampan är fin dock! Men ett helvete att sätta ihop...
 

To make you feel my love.

Såg denna trailern och dog lite.. fy. 

Boy I Adore You♥

Herregud va albumsläpp de har vart i dagarna.. Maggio, Melissa och idag släpptes även Mileys nyaTror det finns någon vänlig själ däruppe ändå, en kille ringde in och anmälde sig sjuk, så jag jobbar för honom på söndag, och är helt ledig nästa söndag! Tack!
Jobbade idag, herregud va bullar vi har sålt.. Har ingen exakt siffra, men de va runt 500 vid 12 tiden.. Va sjukt mycket folk innan jag gick hem, hade konstant kunder i två och en halv timme.. Fullt i butiken! Alla skulle hem från jobbet/ut och resa!
Efter jobbet tog jag pendeln till Lindome och bilen tillbaka in till Göteborg och hämtade Sofia som har tagit examen idag! MVG! Bästa syrran!Puss på er<3

Brb ska gråta lite

Jag va verkligen tvungen till att jobba lördag natt och söndag kväll så jag inte kan träffa min bästa vän? Tack som fan Gud. Så jävla schysst. "Everything happens for a reason". K. Kul. 
Dessutom jobbar jag alla dagar utan onsdag, så tack som fan. Kunde jag inte gjort detta nästnästa vecka istället? Bajjjjj 
Någon vill mig något. 

Rubrik

Skrev på anställningspapper igår, waah. Så de är bra(: dock bara på extra/0 timmar.. Men jag har ett pass idag och ett på fredag än så länge! Så idag ska jag jobba "själv" (utan att någon går vid sidan av (som visserligen inte har varit"vid sidan av" utan sprungit iväg...))
För första gången! Ska bli spännande.. Är nog inte någon större skillnad från mina första två dagar.. Förutom arbetstiden då.. Det återstår att se!
Åkte iallafall hem till min fina igårkväll och sov där, blir väl förhoppningsvis samma sak även ikväll. Ska in till Göteborg och ha jobbcoach möte och sen in senare igen och äta middag med Marcus! Så jag åker förmodligen med honom på morgonen och stannar där till mötet och åker hem efteråt.. Tänker högt..(:
Nu är jag snart framme (åker pendel..) och ska äta frukost innan jag börjar! 
Puss

Lööööönch

Idag har de vart dött på jobbet jämfört med igår. Och jag har stått i kassan så de har gått ganska långsamt.. Även om jag inte helt tror att jag har jobbat i fem och en halv timme redan.. 
Sitter just nu och äter lunch och ska snart tillbaka ner till jobbet!
Parkerade 80kr billigare idag, weey! Haha
Vet inte vad resten av dagen innehåller men de blir nog bra, beroende på om jag jobbar/jobbar samma tid imon! Återstår att se! 
Nu ska jag bege mig tillbaka! Pöss
(Här ser ni även mitt mörkröda/bruna hår)