mysweetestthings -

Nattamat

Too excited for my own good...
 

Tumblr...♥

Några random posts.. Några random awesome posts... Dör lite. Lol. 
Det är ett väldigt långt inlägg, sorry(:
 
 
 

Hit me with an encore

Hejsan hoppsan! Igår kollade jag på senaste avsnitten av Teen Wolf och sen tittade jag på People like us, Just Wright och Honey! Somnade någon gång efter fyra och mamma väckte mig vid elva imorse! Idag har jag kollat på present till Meja utan resultat, ska beställa hem från le internet! 
Jag ärrrr såå trrrööött.. Vill inte jobba, men har inte så himlans mycket till val(((((: Får ju pengar iaaaffff! 
Har satt min spotifylista på shuffle, får höra så mycket blandat, så mycket gammalt, har ju allt på samma lista! Himla spännande! Spännande info för er del också! 
Nu ska jag fixa mitt hår innan jag åker till jobbet!(: Måste mata misse också! Puss♥

För dig ska jag göra det tusen gånger om

 
Har haft en väldigt stressig dag.. Sov hos min grabb inatt, försov mig och fick skynda mig hem, fick bara i mig en av mina nutella mackor ( hehe(: ) innan jag körde till jobbet, hade fullständigt kaos på jobbet, och kunde andas ut när jag klev ur bilen på parkeringen hemma. Helt seriöst. Fy. Så mycket att göra, hann verkligen inte äta, och det hann ingen annan heller, så ingen lunch men mamma lagade mat till mig när jag kom hem! Jordgubbar fick jag också(: Imon jobbar jag inte förrän klockan tre, skönt! så nu ska jag upp till katten, sen ska jag köpa present till min lilla ettåring(: Meja fyller ju redan ett år om en månad! Och eftersom min familj är konstiga och redan är klara med sina presenter till henne får jag väl också börja! Imon ska jag sova hos Marcus, och jobba på torsdag igen! Typ samma tid som imon... Jobbar öppning på fredag och seeeeen är jag helt ledig i helgen! (tror dock det var något jag skulle göra på typ lördag natt... Men jag har verkligen ingen aning om vad.. Så jag säger att jag är ledig... Jobbar inte iallafall!) Nu måste jag gå till misse och ge henne kvällsmat! Bortskämda kissemiss(: Här får ni en väldigt stor bild (och suddig) på Missemåns. (ja, det är en tjej) 
Pusshajjjjjj♥
 

Alanya 2013

Här kommer en bildbomb från veckan i turkiet(: 
Fler blider kan ni hitta här och förhoppningsvis på ovves blogg när hon är hemma igen(: 
 

Never thought it would be you

Hade en jätte mysig midsommar ute i torekov igår! Var där vid fem tiden, spelade kort och åt tårta innan vi åt middag, så gott! Sen gick vi en promenad bort till Torekov innan det blev glass och jordgubbar! Klockan var tio när jag och Marcus åkte hem, han sov och jag körde! Sen åkte vi hem och la oss direkt, och så körde han mig till jobbet imorse, jobbade 6 timmar, med trippel ob, värt, sen gick jag hem och nu har jag passat misse, sovit lite, shoppat lite (borde inte bli lämnad själv..... haha), och ska gå upp till misse igen! Sen ska jag laga lite mat åt mig själv! Och kolla på Ego! Har lite godis som vill ätas upp också! So I've heard.
Spenderade för övrigt typ en och en halv timme på att locka mitt hår igår. Va platt innan jag ens kom fram.. Kul. Bajshår.
 
 

I miss you

Hej igen! Det var ett lite tag sen!((: ^^
Har inte mycket tid till att blogga just nu, men klämmer in ett litet inlägg(: 
Turkiet var grymt, grymt väder, grymt varmt, grymt kul, grymt sällskap, grymt världens bästa vän (haha), grymt hotell, grym utsikt, grym mat, grym musik. Helt enkelt väldigt bra! Hann klämma in en väldans massa känslor på en och samma vecka! Fick träffa finaste Emmyslemmy, Hasan, Hüseyin, Cassie, Rebecca och Nelly! 
Ska försöka lägga in lite bilder, men de får bli senare! För snart kommer min älskling och hämtar mig, så åker vi till Båstad (om jag inte minns fel) och firar midsommar med hans familj(: 
I veckan har jag jobbat varje dag, och igår var jag med Ovve efter jobbet, och sen hämtade emma henne och jag åkte hem till Ovve och så var det överaskningspartajj för att Ovve ska fylla 20 när hon är borta! De va jätte mysigt((: Hon blev överraskad(: haha 
Nu är hon på väg till Kiiiina! Och sen ska hon till los filipinos, så jag kommer inte träffa henne på dos veckor! Kommer sakna min fina ovve): 
Är ledig idag, och har 11 månader med min pojk<3 Imon jobbar jag öppning, men är ledig på söndag!(: 
Bjuder på en as ful bild på mig i en fin krans mami har gjort åt mig((: Ser ut som en giraff eller något..
Nu ska jag åka! Puss♥
 

Alanya here we come!

Sitter inne på mitt rum och är färdipackad! Ovve sitter i soffan och pratar med någon jättehögt i telefon.. Jätte högt verkligen.. hahaha
Vi ska åka härifrån om typpppp en timme! Är framme vid fyra tiden inatt! Så nu vet ni! Pussss på er♥

We won't stop

Hej alla fina! Igår var det kungsbackas student! Så avendsjuk va jag! Vill också! Hade så himla kul! Saknar min klass! Mpk09♥
Tittade på min kusins utspring och gick sen hem till henne och fixade caben innan vi skulle hämta Sandra! Jag och Sofia åkte runt i kungsbacka och väntade, åkte efter alla flak, de va kul! Haha^^ Alla är så himla glada! Så himla mysigt(: Sen hämtade vi Sandra och åkte några varv, hämtade vatten två gånger också. Hon va så jävla full! hahahaha as kul! När vi hade åkt runt i ungefär en timme så åkte vi hem och släppte av henne hemma, åt lite mat och umgicks, skrattade mest åt Sandra för att hon va så full och sen åkte vi ut en snabbis till Åsa och grattade Amanda♥ De va så längesen jag va hemma hos henne! sjukt! 
Efter en snabbis där och lite mer mat åkte vi tillbaka till Sandra och jag fick sen snabbt åka upp till jobbet och stänga, så två uppvaktningar, köra studentbil och jobb hanns med på samma dag! Sov hemma och öppnade imorse! Så nu har jag jobbat och ska inte jobba förrän om 11 dagar! Det firade jag med en glass på Ica när jag växlade pengar och grejjer inför turkiet! Sen har jag gjort fransar hos bästa syster och ätit jättegod grillad mat! (Korv ofc)! Nu ska jag packa så jag har det gjort! 
Imorgon ska jag till tandläkarn, får se hur det går... Sen ska jag träffa Marcus och sova hos honom förhoppningsvis!
Nu ska jag packa! Puss♥
 

5 Juni 2013

Kan inte riktigt förstå att det var ett helt år sedan jag tog studenten! Helt galet! Idag ska jag på min kusins student och världens bästa Amanda skall också hinnas med att firas innan jag ska jobba! Blä för jobb! 
Helt klart roligaste dagen jag har vart med om. Kan man få göra om de? Tack på förhand!