mysweetestthings -

Du är nog den som jag borde vara hos♥

Haha, bara för att jag klagade på att det suger att jobba, ska jag hylla hur gött det är att vara ledig de dagarna man är det. Ledig. Speciellt de dagar man är ledig från både träning och jobb.. Så skönt att veta att man inte har något speciellt inplanerat på hela dagen. 
Var ledig från jobbet i tisdags, så jag och Marcus åkte in till Universeum en stund, åkte sen och åt pizza innan min träning! (bra träningsmat, jo tack ja vet!) Sov hos honom till onsdagen, då jag var heeeeeeelt ledig! På morgonen fixade jag mina fransar, åkte sen hem och hämtade Marcus, så åkte vi till fjärås och hälsade på Beccan och Meja!(: Mysigt(: På kvällen färgade vi hans hår^^ Hände typ ingenting): Blev lite varmare brun färg bara.. Igår gick jag upp tjugo i sju och åkte hem, duschade och gjorde mig iordning. Sen tog vi bilen till Vålberg, värmland, och hade begravning för Morfar Teddy! ): Så himla fint♥ Jag sjöng två låtar, det va lite jobbigt.. Svårt att hålla tillbaka tårarna!
Sen hann jag inte tillbaka till min träning, så har haft ångest för att jag missade den.. Och idag har vi inte gjort så mycket... Jag och Marcus alltså(: Dock började vi inventera vid två! Han gick hem vid 18 och kom och hämtade mig när jag jobbat klart vid tio! Så körde han mig hem!(: Ska kaaanske sova hemma, eller så åker jag till honom nu! Måste plocka iordning lite grejjor, och skridskoväska! 
Annars ska jag träffa Ovve imon♥ Saknar henne♥ Saknar mina vänner♥
Puss på er♥
 
Så jävla rolig.. HAHA

Fin tunga, i know right?!

 
Dunma appen ville inte lägga ut mina bilder):
 

Hallå världen!
Jobblivet är jobbigt.. Men jag vill ha pengar.. Måste hitta på något jag tycker är kul.. Tränade 07:30-12:00 igår (fystest...... Blä!), och jobbade 16:00-22:00, och idag hade jag sovmorgon och började jobba 12:00 och slutar fyra! Ikväll är det tre timmar is och imon jobbar jag 5:45-13:00! Himla massa tider.. Kräver planering.. Blir helt mongo i huvudet..
Är dock ledig från jobbet tisdag till torsdag! Skönt(: på fredag är de dock inventering plus jobb=14-22.. Kul!..
En käck bild på mig, och en på min fina<3
(och en fin bild efter jag drack fakta jordgubb...)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1918494/images/2012/pic_503a1aeaddf2b320b8006674.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1918494/images/2012/pic_503a1aeaddf2b320b8006674.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1918494/images/2012/pic_503a1af2ddf2b320bc006209.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1918494/images/2012/pic_503a1af2ddf2b320bc006209.jpg" class="image">


You're the reason I come home ♥

Sitter just nu och härmar resten av mitt kära lag, genom att pimpa iPhone hörlurarna.. They're turning pink!(: Samtidigt som jag för över allt från min stationära till macen! (Bara tre månader efter...) Hittat massa roliga filmklipp och bilder från typ ettan och tvåan, pippiträningar och resor, nian, massa random bilder från min htc, och sony ericsson.. vilket var ett jävla tag sen.. haha! Ska lägga upp lite stuff sen när jag har fört över allt! (Om det blir klar idag, tog nio timmar att lägga in på hårddisken....) Puss ♥

Studenten 5/6-12

Tog kort med min kamera på Gotland och upptäckte att jag hade massa bilder från studenten jag inte lagt upp.. Eller ens visste att jag hade för den delen... Haha^^ Så här kommer några bilder, hope you dont mind!(: 
Mot slutet kan jag erkänna att jag inte var helt med.. var lite bakom flötet så att säga.. Lite väl glad kanske.. haha
Saknar det, saknar er♥
 

 
 

You have a choice♥

Tjoooobre! Är hemma från Gotland nu!(: Drömde, igår tror jag, att Mjöda skickade ett sms till mig och bad mig uppdatera min blogg, så jag kände att det var dags.. haha^^ Har drömt väldigt mycket på senaste tiden! Härom natten drömde jag att min pappa dog.. Låg och grät i sömnen, och vaknade upp med tårar rinnandes.. Den drömmen kan ha något att göra med att min 93åriga gammelmorfar (Mejas gammelgammelmorfar!) gick bort den 17onde..♥ Ska på begravning i värmland på torsdag, och ska sjunga och spela gitarr.. Är nervös! 
Som sagt, kom hem från Gotland i söndags eftermiddag, och skulle egentligen på Rix Fm festivalen, men åkte direkt hem eftersom Ed och Olly inte skulle komma dit ändå (Tack Johanna!). Hemma var det söndagsmiddag med familjen + kusin och moster och sen kom Marcus och hämtade mig och jag sov hos honom! Sen var jag helt ledig måndag och tisdag! Sköööööönt! Så jag var hemma hos Marcus, och vi gjorde inte så mycket.. Kollade på Toy Story 2&3 (Marcus kollade på 1an när jag sov på söndagen..(ifall ni undrade..)) och var inne i kungsbacka en stund. Men igår hade vi en månad(: Ville hitta på något, så vi tog bilen in till göteborg, så jag fick köpa en fanta jag ville ha.. haha (Fanta Strawberry, sviiiin god! Får röd tunga..) Sen tänkte vi åka till Jensens, men sket i det och åkte hemmåt igen, satt i två timmar och försökte komma på vad vi skulle äta. Skjutsade Mocke, Emil och Charles till Kobacka och sen köpte vi pizza och åkte hem och kollade på ett småkryps liv! Somnade i mitten av filmen och kollade på resten imorse! Imorse körde vi runt och köpte lite grejjor till mig.. Först resår och hopprep, och sen satt vi och väntade ut tiden och träffade Charles och Olliver innan vi åkte vidare och hämtade två grejjer mamma har beställt till min bil! Ska få AUX kabel! Finally!!(: (Såg Peter och Andy på kungsmässan.. Saknar LBS!) Sen körde han hem mig och jag och mamma åkte till halmstad för att fixa min tand.. Snaaart klar! Sen åkte vi hem, och jag åkte till träningen efter att jag ätit lite snabbt! Först hade vi fys, och sen is.. Isen va helt seriöst värre än hela Gotland. Skojjar inte.. Kunde inte andas och mådde sååå illa efter.. Men om man spyr har man fortfarande 30% kvar att ge..! (: 
Jobbar 5 dagar i rad nu.. Suger lite.. Dock bara ett öppningspass, så de är ok! Det suger lite att sist jag gick upp klockan fem gick solen upp samtidigt, vilket den inte kommer göra nu... ): Kommer vara jobbigare att gå upp då! Men har lite tur, för jag är inte helt ensam, pappa är också vaken! (dock fem minuter innan jag ska åka.. Men ändå). 
Jag saknar mina vänner..♥ Korfffiiisar♥
Hör att pappa sitter och kollar på Teen Wolf inne i TV rummet, skulle vilja kolla på säsongsavslutet nu, men de kan jag inte för först måste jag städa upp min röra... Har inte städat sen innan Gotland....... Ingen vacker syn. Sen måste jag sova, för klockan ringer klockan 5! Puss på er♥ 
 
Halvt uppackad väska, halv uppackad låda med kläder jag beställt, blandad skit överallt, ren tvätt, smutsig tvätt, godis, gitarr på sängen och bara allmän kaos.. Det är dock tyvärr värre i verkligheten... 

Besvikelsen som uppstår

När man kanske inte hinner gå på Rix fm festivalen man längtat efter sen maj för att gå på, för att man kanske sitter på bussen från Gotland just då..):


Kul

Förlåt för mitt rage.. Är hungrig, ont i kroppen och fötterna och den värsta delen av lägret är kvar, och hemma väntar balett och fystest. Inte mycket att se fram emot.. Ha de gött haj.


Tröööööött

Jag laddade inte ens upp några bilder... Blir så trött...
Trött på alllllt


Tomorrow is gonna be better

Hejhopp från Gotland! Är inne på dag tre, och 15 av 30 timmar is är avklarade! Idag är de ganska varmt och många har gått till stranden, men jag, Louise och Linnea ligger kvar och tittar på gossip girl och hunger games! Ska sova en stund innan vi ska äta middag och träna kvällspass! Sen är det läggdags och så är det samma imon igen! Och på freda också! Klockan ringer 06:15 varje morgon.. Inte jätte pepp kanske.. Men man får ju sova en stund nu.. På lördag är vi helt lediga här och ska hitta på något, kanske grillkväll! Sen så blir de nog läggdags relativt tidigt, för ungefär vid 6 på söndag morgon åker vi härifrån.. Om inte tidigare..
Hörs nog när jag är hemma igen! Puss på er<3

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1918494/images/2012/pic_502b8dbaddf2b340650003e3.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1918494/images/2012/pic_502b8e0fe087c3102a000422.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1918494/images/2012/pic_502b8e12ddf2b34066000409.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1918494/images/2012/pic_502b8e1f9606ee25f600042a.jpg" class="image">


You'll grow up like me some day♥

Sitter just nu nere i Varberg och väntar medans Sofia gör sina fransar! Sitter och kollar på ett avsnitt av Teen Wolf, dock är mitt internet inte mycket att hurra för så det tar ju ett tag att ladda.. 
Idag vaknade jag upp hos Marcus, och tog bilen till kungsbacka för att ta blodprov, igen.. Sen åkte jag hem och åt frukost och sov innan Sofia kom vid 11 och klippte mig! Sen åkte jag och hämtade min bil som vart på lagning sen igår morse! 
När sofia är klar ska vi äta lunch här, innan vi åker hemmåt igen! Men först ska vi hälsa på mostrarnas gosis(: Sista gången innan jag ska till Gotland! Sen är det dags för träning för min del! 
Puss på er♥
 

Världens finaste Meja<3

Sötis(:


Dagens nätshopping(:

Dagens shopping åkte på 2600.. ajaj, men ack så glad jag kommer bli när jag får hem det(: Fick hem ett paket häromdagen, väntar på mina Nelly skor som jag fick häromkvällen, och jag fick äntligen hem mina efterlängtade (beställda i slutet av April) 1D tröjor!(:
 
 

Back home<3

Redo för första träningen på sista junior-säsongen! Eller..? 
Är iallafall frisk nu.. Det är ju något posetivt! Ska ju trots allt träna igen, så allt är posetivt! Vill dock inte bli för gammal): Wäääääh.
Behöver klippa mig och färga mitt hår.. As u can c.. Cool jag är va...?(:
Ser att jag har lite bilder på Meja här också! Så det får ni innan min dator dör och jag måste åka! (Nu är hon dock en vecka äldre och minst 300 gram tyngre) Puss på er<3

Skip to the good part

Jahaja... Skulle tydligen till Sardinien.. Mer än vad jag visste.. Nu vet ni också!
Idag har jag öppnat på jobbet, fyyy vad jag inte tycker om det.. That awkward moment när man går upp före solen. På sommarn. Slutade för en timme sedan och nu gör jag det jag är bäst på.. Nätshoppar.. Och sen ska jag göra en annan sak jag är grym på.. Köa! Men fina Amanda♥ 
Imorgon ska jag öppna igen, dock inte förrän klockan åtta, så två timmars sovmorgon! Värt(: Sen ska jag hem snabbt och byta om för att åka på kalas hos min kusin som fyllt elva tror jag..
Jag är hungrig.. Ska nog gå och äta innan jag fortsätter sätta sprätt på mina pengar!
 
Här va de inlägget som försvann.. Hahaha asså.. 

There's no way i could share you

Skrev ett litet inlägg.. men jag orkar inte skriva om det.. för de försvann.. och jag är trött. Dumma blogg.se. hörs en annan dag. Godnatt

As long as you love me.. ♥


I get lost in your eyes♥

Hej alla fina<3 Här är jag igen, sjuk igen, och har köpt haltabletter, hämtat glass och filmer på jobbet och nu suttit och kollat på filmer, ätit glassen, druckigt te och ätit kladdkaka i 6 timmar. Det är egentligen inte så mycket.. Känns som en evighet.. 
Skulle träna som en gnu denna veckan.. Kul.. Och så skulle jag träffa Meja massor.. Som jag förövrigt försökte lägga upp ett par bilder på igår som självklart inte fungerade.. Blogg.se appen är ju sämst..
Igår skulle jag jobbat.. Kom till jobbet vid halv tre och åkte till sjukhuset vid fem.. Hade inte halsfluss, men åkte tillbaka imorse vid åtta igen eftersom jag inte kunde sova.. Kan inte svälja. Men det känns faktiskt lite bättre än va de gjorde igår kväll-natt. Tur de.. Skulle egentligen jobbat imon också, men är rädd att jag inte kommer kunna sova inatt, och ska öppna, vilket betyder att klockan skulle ringa 05:00, och jag känner inte att jag är helt i skick för det.. Så jag bytte bort mitt pass så jag kan bli frisk. 
Annars är det snart dags för säsong igen.. (((: Can't wait.. Saknar mongolaget.. (2.0) Och lukten av ishall.. Och att träna.. 
JUST DET. Skulle ju träffat Louise idag.. fuck..
Ska till Sicilien om typ en månad! Mammas 50års resa! 
Ska jobba resten av veckan.. Och ska jobba på Way Out West på torsdag nästa vecka.. Hoppas på att få höra Florence + The Machine! Värt(:
Jaja, det var väl allt för denna gången! Puss på er♥