mysweetestthings -

Have you ever felt this way?

Har egentligen inget intressant att blogga om, men tänker uppdatera er ändå! 
Frågade Marcus om han ville köpa gifflar påväg hem från kobacka i lördags, och när jag kom hem till honom väntade en påse gifflar och en frödinge kladdkaka♥ Åh så gatt
Iallafalllll.. GICK PÅ IS I MÅNDAGS! Så jävla gott! Har inte suttit bredvid sen dess! Har knappt ont i ryggen längre! (inte som förut iallafall) Dock sov jag dåligt pga ryggen måndag, tisdag, men inatt störde inte den! Wääj! På väg mot rätt håll? 
Sov hos min pojk måndag, tisdag och inatt sov jag hemma för att jag öppnade på jobbet imorse! (gick precis från 0:50 min batteritid till 2:07... Vafalls.. Gjorde ingenting.. haha) 
Jobbade idag, som sagt, och åkte sen till kungsmässan för att köpa en ny ring eftersom min (som jag fick i studentpresent och har haft på mig varje dag sedan dess) gick sönder! ): Så jag åkte och köpte en likadan (hehe) Men ska nog åka och lämna tillbaka den imon och köpa den billigare på frölunda torg på lördag! Billigare är bättre((:
Ikväll är de långträning, tre timmar is i wallenstam, och sen ska jag köra hem Linnea till Hovås! Sen måste jag hem och sova, för jag öppnar imon igen! Och imon slutar jag två... Att en timme kan göra så mycket... Efter jobbet ska jag hem och sova lite, göra mig iordning och åka in till stan och äta middag med Marcus när han har slutat jobba! 
Nu måste jag äta något innan träningen! Puss♥
 
Är nästan helt säker på att någon (minns inte vem) la ut denna på sin blogg och inte visste vart man kunde köpa... Men visste ni de eller om jag har fått allt bakom bakfoten så får ni en bild på en väska ni kan köpa på gypsywarrior.com för cirkus 400 kr! (: haha^^

I'd fall apart without you ♥

Vaknade upp hos Marcus i fredags och åkte med honom till annebergsstation, och gick hemmåt därifrån! Tog typ en och en halv timme.. gick förbi maxi och köpte lite stuff! Sen gick jag hem och packade inför Nittorp! Åkte till Nittorp och hade två ispass på fredagen, och tre på lördagen.. Jag va inte på en enda gång): Kom ifrån ishallen 21:50 och va inte hemma hos marcus förrän 23.20 i lördags kväll! Skulle öppna på jobbet igår, och sjääääälvklart hade jag glömt jobbkläder, och nycklar i Nittorp.... hahaha suck! Så dom får åka med Ovve hem ikväll! Fick åka hem innan jobbet och ta mammas nycklar och ett par jeans istället! Hade iallafall en extra tröja(:
Efter jobbet åkte jag hem där mor och far väntade! Kom hem från Spanien igår morse! Så det blev lasagne när jag kom hem och sen somnade jag i min säng i någon timme innan jag åkte hem till Marcus! Vi satt vid datorn, han lyssnade på sin favvolåt typ tolv gånger.. haha^^ Sen visade han mig Minecraft innan vi kollade på Wallander, Mastermind! Hehe(: Somnade ganska tidigt och imorse åkte han till jobbet!
Idag är jag trött, sov inte så bra i natt, ont i ryggen och magen): Har mest legat i sängen och suttit i köket och kollat på serier, Solsidan, Portkod 1321 och Stalkers! ^^ Hihi
Ikväll har vi boomerangs ispass i Marconi och jag ska iallafall gå på och gliiida lite! Sen åker jag hem och sover hos Marcus och imonbitti ska jag till någon annan ryggdoktor.. naprapat tror jag.. Börjar bli liiiiiiiiiiiiiiite trött på detta.. SKA åka första tävlingen. SKA. Jag SKA. 
Nu ska jag fortsätta kolla på Stalkers! 
Puss♥

Pretty eyes

Sitter just nu hemma hos marcus, han är inne i duschen så jag passar på att blogga lite lätt! Idag har jag jobbat, och nu är jag ledig fram till söndag! Gött, sen har jag vart hos kiropraktorn igen och sen hittade jag Ovve sovandes i min säng, sötis(: Hängde lite med el ovvo innan vi lagade mat och hon gick ner till OK för att åka till träningen! Efter det åkte jag och hämtade ett paket på Maxi, mina uuuuuggs! (: Wäääj
Nuuuu är han klar, och vi ska kolla på falkis! 
Puss♥
 
Won't you look at that pretty face.
 

Starry eyes that make me melt♥

My head hurts. Again. Och då ska vi inte tala om min rygg.. Känner att de enda jag gör är att klaga.. Men på riktigt. Jag ääääär sååååå trött på den jävla ryggen.. Får ondare och ondare för varje dag..... Linnea spydde precis. hahahhahah skuttade av isen och spydde.. stumpan! DE ÄR GRÖNT. åååååh va äckligt! kvälningar på hööög nivå! UUUUSCH. Nu mår jag illa): 
Iallafall, imorse vaknade jag hos marcus, han åkte och jobbade och åkte sen hem en snabbis innan jag åkte och jobbade 10-16! Sen efter jobbet åkte jag hem snabbt och bytte om och träffade johannisen på kungsmässan tjugo i fem! Körde fel för att jag pratade med henne i tlfn också.. hehe.. Hon va skyldig mig en fika, så vi hamnade på espresso house i typ en timme innan jag va tvungen att åka och tanka innan träningen! Näääästan under 500 spänn! gött((: Sen har jag tittat på träningen, och nu sitter jag och tittar på boomerangs träning, för att ovve ska åka med mig hem! 30 min to go! Sötisen har kommenterat min blogg tidigare idag.. 12 kommentarer.. TOLV! haha sötis! 
Saknar min pluffs! Ska sova hos honom imon hoppas jag! Imon är jag tränings ledig dessutom! Gött! De händer inte ofta! Då hänger jag nog med min oliv! Och på fredag och lördag är de dags för Nittorp! Hoppas jag åker... 
Eeeh, imon ska jag jobba, och sen jobbar jag söndag igen, och sen onsdag! (: Efter jobbet ska jag till kiropraktorn igen! Förhoppningsvis sista gången! Eeeeh... jaa.. de va de! 
Ovve hälsar!
Nuuuuu ska jag fortsätta titta de sista, sen ska jag skynda hem och sova! Kör rallyyyyyyy. 
NEJ. inte rally, köra lugnt! Hoppas på icke frost imon bitti. Vill baaara sova. Låt mig sova. snälla. Bara lite då? 
Okej... PUSS♥

It's good to feel too much

Varje kväll innan jag öppnar har jag ångest för att jag ska gå upp tidigt, varje gång jag går upp har jag ångest, men när jag har slutat är de alltid lika gött! Klockan är 13:21 och skulle jag inte tränat så skulle jag kunna göra vad som helst! Typ åka till danmark eller något! Så mycket tid har jag! haha ^^ Eller så skulle jag kunna vart i Spanien nu. Dat ångest. Löneförhöjning har jag iallafall fått, det tackar man inte nej till! Tacktack! 
Tanken va att Marcus skulle bo hos mig denna veckan men han skulle jobba heeeela veckan.... ): Men min lilla bästa oliv kommer hit och gör mig sällskap! Så jag slipper bo sjäälv! Trodde helt seriöst de va någon i trappan imorse.. Det knarrade och hade sig.. Dog. Stog och planerade hur jag skulle ringa 112 när jag sminkade mig.. haha^^ Fick för mig att det var någon utanför toalett dörren igår kväll också, och då skulle jag ringa Marcus och han skulle vända om, men dörren va låst på nedevåningen så han skulle fått sparka in dörren, medans jag skulle sitta livrädd inlåst på toa med någon klampandes utanför.. Haha jag är paranoid.. ^^ 
Iallafall, igår åkte jag hem till Marcus vid 18 tiden, åkte förbi Maxi och sen åkte vi hem till honom och åt maut och kollade på falkis innan jag va tvungen att åka hem och sova! Nuuu är jag trött! Och mitt armband är sönder igen -.- bajstråd! 
Nu ska jag testa sims en sista gång innan jag förmodligen sover en stund innan träningen! idag ska jag på is. Hjälp. Hoppas jag kommer upp ur sängen imon.. 
Puss♥

The better half of me

Mitt sims funkar inte): Sadface.. Nu har jag inget att göra fram tills 18 ): Vädret är tråkigt och jag får/kan/ska helst inte inte röra på mig alltför mycket.. Hopp.. What's next? Detta va tråkigt.. Ingen hemma längre heller.. (= musik på högsta) 
Ska spela lite gitarr nu istället! Puss på er♥

All by myself, I'm here again.

Hejhopp! Pre-event gick jätte bra idag!((: Känns grymt! Nu väntar en veckas hårdträning innan de bär av till Nittorp nästa helg!(:
Igår jobbade jag, och vid halv sju kom familjen Andersson hit och åkte väl strax innan tolv! Mycket prat hela kvällen! trevligt(: hihi
Gick och la mig ganska direkt, men somnade inte förrän två någon gång.. Imorse ringde klockan vid åtta och jag fixade hår och smink, åkte till Marconi vid halv tio och tränade! Vid tolv tiden va vi i Landvetter ishall! Hade uppvärmning och sen tränade vi i 30 minuter! Grymt(: 
Har haft ont i huvudet i två månader men idag är den för jävlig.. spränger i hela huvudet.. Ryggen känns bara värre och värre också..
Nu har jag precis kommit hem från Marcus, va där och gosade lite, och kollade på Johan Falk^^ Nu har korvisen åkt och lanat.. 
Och idag och imon är jag ledig, min lediga jobbhelg, och ledig från träning imon också! Gött! Sånna helger borde man ta vara på! Och skulle egentligen ut ikväll.. men dom ville hellre lana.. Så jag spenderar min helg all by myself! Träffar iallafall Marcus någon gång imon förhoppningsvis. På "dagen" (aka, efter 18.... Tidsuppfattning människa...(: U got some?(; ) Imon åker hela familjen till Spanien också.. Känns bra..... Korvar. Jag ska på is på måndag iallafall...
Nu ska jag fixa sims så jag har något att göra hela kvällen/natten/imorgon. (puckad som jag är har jag försökt ladda ner de i flera dagar när jag har spelet hemma....) 
Men föööörst! Duschaaa! 
VM förra året... ♥

Heart of stone.

Breaking dawn. Dog. Så jävla bra! Ska inte spoila, men se den. Sjukt värt.
Tränade ju i tisdags, och ovve satt kvar och väntade med mig. När vi slutade sprang vi ut till min bil och körde till bergakungen! Sprang praktiskt taget in och gick in i salongen där part 1 visades. Typ mitt i filmen, kolsvart och jag och ovve fnittrade och snubblade oss in.. Haha^^ Vi vände och gick ut när vi inte hittade våra platser och åt donken istället! 
Sen vid 23:40 va vi tillbaka på salongen igen och taggade BD2 ::::::::D Så jävla bra. 
Efter filmen gick jag till bilen och åkte hem till Marcus och sov där! När vi vaknade kollade vi på Johan falk och sen skulle han spela klart Assassin's creed och jag tror jag somnade en stund! Sen åkte vi och köpte pizza och kollade på mer Johan Falk innan jag åkte till träningen! Tränade och åkte sen hem och sov. Jobbade till ett och hämtade ett paket på Maxi! Trodde de va ett par skor som jag hade beställt, så va de bara kapslar till min Tassimo.. Så jag fick tröstdricka en ny milka varmchoklad!(:
Nu gör jag ingenting och kommer fortsätta så till 18:30, då är det träningsdags! tränar kort idag, och är hemma halv tio! Så då ska jag gå och lägga mig tidigt eftersom jag la mig sent igår och hade problem med att sova.. Imon ska jag jobba igen och efter jobbet ska jag förmodligen hitta på någon efterrätt.. annars måste jag nog åka och köpa något.. är inte på bakhumör. För imon kväll kommer min bästa barndomskompis med familj hem till oss på middag! Deee va längesen! Har nog inte träffat dom sen Calles student.. vilket va.. för tre år sen.. Okej, de va inte så länge som jag trodde.. men ändå, vi va ändå bästa vänner.. De ska bli kul!(:
Sen på lördag. Dagen med stort D. Nästan. Pre-event! (men först träning!(: ) Är jätte nervös och kan inte riktigt fatta de.. och jag ska inte åka........ FUCK MIN RYGG. Ska röntgas på tisdag! Och på torsdag ska jag till kiropraktorn igen! Många tusenlappar.... På lördagkväll har det vart snack om lagkväll, men har inte hört något mer om det, så jag och Marcus kanske ska gå med mocke ut! Hope so! De va ett tag sen sist! 
På söndag har jag inget planerat mer än träning! OCH PÅ MÅNDAG STÅR JAG PÅ IS OCH VÄGRAR GÅ AV FÖRRÄN TRÄNINGEN ÄR SLUT. Och där med basta.
Nuy ska jag återgå till ingenting! puss♥
 

She's not afraid of all the attention

As you can see, har jag bytt design lite lätt.. Hinner inte ändra mer nu, men va trött på den jag hade.. Och ja, jag vet att bilden är oskarp.. En aning lågupplöst..(: 
Får ha det såhär tills jag löser något annat! Puss på er♥

And you let her go.

Sitter just nu i mitt kök och är varm.. Har på min fluffiga Victorias Secret tröja med päls i.. det är vaaarmt.. 
Gick på is i lördags. Och gick av 40 minuter senare. Får inte åka på pre-event och gå på is nästa måndag igen. MIN RYGG SUGER. FUCK YOOOOU. Jag är arg. 
Skitsamma. Efter träningen hade vi fys och sen åkte jag hem och sov lite innan jobbet. Jobbade stängning och åkte sen hem till Marcus och sov där! Sen åkte jag till jobbet på morgonen och jobbade till tre. Åkte hem, och så klippte hon matte, och jag bad om att få klippa mina toppar.... Sen åt vi middag och glass innan jag och Sofia åkte till träningen! Tränade till 22 och jag åkte sen hem och släppte av Sofia och åkte hem till Marcus! Vi kollade på Johan Falk och gick och la oss sen! Imorse skulle han jobba och jag drog mig ur sängen 8:40 och satt i bilen påklädd och med linser 8:44.. haha ^^ okej.. de va inte så snabbt.. men skitsamma.. 
Nu har jag ätit frukost, kollat på serier, sovit och måste egentligen städa.. Hehe
Ikväll är det dans 19-21 och imon ska jag jobba för Lena 5:45-13/14 och sen är det koreografiträning, och efter det ska jag ta mig till bergakungen själv (ni som känner mig vet hur grym jag är på att köra bill i göteborg och på att ens hitta till göteborg..) så vi får se om jag kommer fram.. har iallafall en och en halv timme på mig att ta mig dit, så någon gång kommer jag nog fram! Imon är det nämligen dags för Breaking Dawn pt2.. Wiie! Sen är de över. Slut. Jag är iallafall ledig på onsdag, och de är marcus med! Så då ska jag vara med min bäbis. Hoppas jag iallafall!(:
Sen jobbar jag torsdag, fredag och på lördag är de Pre-event!! Och jag får inte vara med ))))): Feeel my ångest. På fredag kommer min gamla barndomskompis Linnea + familj hit! :D Can't wait!(: 
På söndag åker hela min familj till marbella för att fira pappas 50 års dag.. Jag får inte (vill inte) åka med.. För jag måste träna! Suuck! Men då ska jag ju stå på is. SKA. Skiter helt i om jag får ont i ryggen faktiskt. Har ingen plats kvar i något program och de ska de ändras på. Även om jag inte kan göra något åt de när Helen väl har besämt sig.. Skitsamma. 
Nu ser jag förövrigt ut såhär, och jag har ångest... ångrar mig... (Låt er inte luras av mitt leende..)

When you smile, are you thinking of me?

 
Har egentligen inte ett dugg intressant att skriva om, men uppdaterar er ändå! 
Igår jobbade jag 5:45-13:00 och åkte sen till kungsmässan och köpte ny fondation! Åkte hem och sov en stund, sen åkte jag på massage och sen till Lindgren och jobbade till halv nio! Bara tre timmar, men det kändes som en evighet.. fy.. Mitt bord packade 21 lådor med bara omslag, och 600 färdiga kalendar.. tråkigt värre! Sen åkte jag hem en stund och sen kom marcus och hämtade mig och vi kollade på Johan Falk och somnade sen! Imorse skulle han till jobbet, och jag fick skjuts hem och åt frukost! Sen åkte jag till Rebecca för att ta kort på lilltjejen! Får se om jag lägger upp någon bild när jag har redigerat!(: Sen åkte jag hem och ska åka och jobba stängning nu! 16-22! Sen åker jag hem till min fina och sover där, och imon 08:00 kan ni hålla tummarna för mig (i doubt att någon är vaken vid den tiden) för då ska jag gå på is. känns lite bättre i ryggen idag, och hoppas de är på bättringsvägen nu! Efter träningen är de fys och sen ska jag hem och jobba stängning igen! Och på söndag öppnar jag! Jobbar till 15 och har "sen träning" (åker hemifrån 18) men kan säkert vara med på lite av farsdag middagen.... Smällar man får ta.. 
Här får ni en av bilderna i dålig kvalité iallafall(: 
Nu ska jag byta om! Puss på er♥
 

Like a distant diamond sky

Whopwhop, jag fyllde år igår! Hade en jätte bra dag!!(: 
Efter träningen i måndags åkte jag hem till Ovve i Göteborg efter träningen, för att hämta mamma, och blev kvar där ett tag! Satt och lyssnade på One Directions album som kom ut vid klockan tio, och sen fick jag en present av råna, oooch sen åkte vi hemmåt och firade mina första minuter som nittonåring (gammalt..) med donken! Sen åkte vi hem och jag gick och la mig ganska så fort... Vaknade vid kvart i sju och kunde inte somna om.. Mamma väckte mig vid kvart i åtta och då fick jag presenter!(: Tassimomaskin med marabou choklad<3
Sen låg jag i sängen och kollade på ett avsnitt av 90210 och vid nio kom Meja! Skulle passa henne medans rebbe gjorde fransar! Mysis(: Hon va dock lite grinig för att hon inte hade/ville äta och va lite trött också.. Så jag va tvungen att gå runt med henne i 40 minuter.. hon ville inte stå still eller ligga ner, för då blev hon ledsen.. haha^^ sötis
Sen kom rebecca och hämtade Mejisen, åt frukost och drack varmchoklad!(: Sen väntade jag på Marcus! Han kom med rosor, choklad och ett jättefint halsband<3 Fick också ett kit från bodyshop av hans familj(:<3 Och ett jättefint kort som Emelie hade gjort!(: Vi gjorde inte så mycket under dagen, jag hade blivit svin förkyld efter att jag drack chokladen.. Svin skumt.. för nu är de bra igen.. haha ^^
Vi åkte in till Göteborg vid fem tiden och åt på Jensens!(: Goooott! Sen åkte vi till min träning! Först hade vi golv, och då höll Ovve Marcus sällskap på läktarn, och sen hade vi is en timme! Marcus va riktigt insatt i slutet! Haha<3 Fin en jätte gosig stickad tröja av Johanna och Ovve igår! (den jag har snackat om här... haha) I löööv it! 
Sen, som vanligt, va det kladdkaksdags till hela laget! Haha tradition(: 
Sen åkte vi hem till honom och kollade på Johan Falk innan vi gick och la oss(: Imorse vaknade vi ganska tidigt, tittade lite på johan falk och åkte sen till kungsmässan och köpte assassin's creed 3! Så nu sitter han och spelar, jag sitter och försöker uppdatera min ipåne, tror den pajjade precis.. kul.. No, it's alive! yess 
Ska åka och köpa chips till min bäbis nu! Puss på er♥

Worn out places, worn out faces

Fick fina blommor av min farmor i lördags, så jag passade på att fota dom när jag kom hem förut!(: (dom är egentligen vita med rosa kanter, men de syns ju inte här..)

Keep on walking.

Idag har jag jobbat! Fyllt på luften i mina däck (som min snälla pappa har bytt till vinter däck!) och fyllt på spolarvätska! Sen har jag bara suttit vid datorn typ, duschat och städat lite på mitt rum! Nu ska jag snart till läkarn och boka röntgen till ryggen, men innan de ska jag sova en stund!(:
Kort inlägg (y) Puss♥

Ett leende på läpparna.

Hejsan hopsan! Idag är det söndag, och igår hade vi fystest med laget! Jag var inte med, men pressade mig själv lite extra mycket och gjorde mina övningar extra hårt. Dumt val. Har inte haft såhär ont på hela månaden. (De va exakt en månad sen jag skadade mig idag.) Kunde inte sova i natt och har svårt att andas.. Orkar inte. Ont i huvudet har jag också.
Efter fysen åkte jag iallafall hem och gjorde mig iordning, och sen kom marcus och alla gäster! Släktkalas för mig! Fick massa pengar, både till USA och så ska jag tydligen ta sångkurser....... kommer dö. hatar att ringa och träffa främmande människor.. De får iallafall vänta tills säsongen är slut! Sen fick jag en stor fin talrik och en parfym, miss Dior(: Gottt(:
Efter kalaset stannade Meja kvar och rebbe och matte åkte och åt middag! så lillsnoffsis va hemma här en stund! Men jag och Marcus åkte till bowlinghallen där hans familj + vänner var, och vi satt där ungefär en timme! Mysigt(: Sen åkte vi hem till mig och hämtade sofia som skulle köras till Göteborg på halloween fest som resten av världen. Skulle egentligen firat min födelsedag igår, men ovve hade glömt att de va halloween så de sket sig. Skulle ju tagit med emmy.. hon flyttar till sundsvall på tisdag): 
Körde iallafall Sofia, och åkte sen och köpte lite stuff på maxi, och pizza innan vi åkte hem till Marcus! Åt pizzan och kollade på Johan Falk, somnade och sov några timmar! Vi åkte och hämtade Sofia vid tre och lämnade av henne hemma, åkte tillbaka till Marcus och sov! Idag har vi inte gjort något speciellt, mest legat i sängen, kollat på Johan Falk och Karatefylla! Bytte plats på sängen och soffan också.. hihi(: Sen städade jag hans rum lite käckt.. Såg ju ut som ett helvete..
Nu är han och skejtar och jag är ledig från träning idag! Men imon är det jobb som gäller! 5:45-13:00 och sen ska jag inte göra någonting fram till träningen! 
 


Idag är en bra dag, idag är de bra

Idag är de bra! Jätte bra! (har dock inte energin till att vara så hype...)
Klockan ringde fem, och jag åkte och jobbade.. Vid tjugo över nio ringde johanna (kunde inte svara så hon smsade) och skrev att hon hade köpt VIP biljetter till 1D i stockholm 8 Maj!!!! :D:D:D:D:D::D Skuttade igenom halva butikan (samtidigt som en kund kom in) och berättade för mamma och skuttade tillbaka.. Han skrattade åt mig.. De gjorde mamma med.. haha 
Sen tankade jag och åkte till träningen. Och igår så kammade jag mina vantar så dom va gossiga idag(((: Och jag hade en mysig saftflaska med mig till träningen. Och så kändes min rygg bättre (men intte nu, men de låtsas vi inte om) och sen kom ovve också, och vi stog bara och tittade på varandra och stog och små hoppade... hahah
VI SITTER(/står) PÅ RAD 5!!!!! DE ÄR JÄTTE NÄRA :D
Efter träningen åkte jag och ovve in till stan och hjälpte Johanna med en grej åt hennes mor! Sen krånglade vi oss ur göteborg och jag körde hem henne till nattis, åkte själv hem och sov i 27 minuter och nu ska jag börja locka håret! Om en timme ska jag vara klar och åka in och hämta marcus!(: Sen ska vi äta middag på esters med hela familjen! Can't wait! Är hungrig!
Puss på er♥