mysweetestthings -

Semester

Åh. Svensk sommar. Gick på semester i måndags och har vart sammanlagt kanske 2 soltimmar sedan dess. Men annars är de ju kul, semester är ju nice, de faktum att jag kan vara vaken hur länge jag vill. Igår till exempel var Emmy här till halv två((:
Imorgon bitti bär det av mot London! Kommer bli grymt bra(: har dock inte börjat packa än men har ju massa tid på mig(: ska lämna Ofelia hemma hos farmor ikväll också så ska hon vara där tills fredagkväll när pappa hämtar henne, så kommer vi hem på söndag kväll igen(:
Nu har jag precis vart iväg och gjort naglar hos Sofia, så fina!(:
Dags att städa och sätta igång diskmaskinen, ha de gött hajjjj!
En liten sidenote så suger ju nya blogg.se uppdateringen. Vad har liksom hänt med hela min design? Fy.

 

I love with the color red

Herregud, redan bott i lägenheten en vecka och ser typ likadant ut även om jag har fixat med något varje dag. Idag satte tillexempel pappa (och jag) upp tvn på väggen, jag var på både Ikea och Jysk, och så har jag jobbat också! 
Helgen var förvisso lite mer partajj än upp plock men hann med lite ändå(: var ute med Emmy i fredags och vi åkte hem i lördags morse, jag åkte hem och sov en timme och sen åkte jag in till Göteborg och gick promenad två timmar i regn med Amanda och Shiro! (Sen hem och sov lite till innan jag packade upp haha) 
Men de tar sig! Har 9 kartonger kvar att packa upp, har dock noll koll på hur jag ska ha hälften av grejerna men lär väl ändra en del på vägen..
Nu är de iallafall dags att sova! Imon är de jobb och sånglektion. Godnatt! 

#svettigochdöd

Och flytten har inte ens gått än... Har spenderat hela morgonen/från tio för innan de var jag och handlade med att packa och lyfta ner alla lådor till hallen. Ofelia har vart väldigt skeptisk till vad det är som händer de senaste dagarna. Nu står det 28 lådor i hallen och påsar och grejer.. Sen är de alla möbler också.. 
Mitt rum ekar tomt och jag är redo att skriva på kontrakt! Nu kan jag vila en timme! Zzzz.. 

You needed me

Asså jag är så taggad. Jag flyttar imon. Kan inte riktigt förstå att det är dags redan, känns som de va förra veckan jag köpte den och igår de va hundra dagar sedan.. 
Har jobbat hela helgen och målat huset med familjen däremellan! (Även hunnit en sväng till Elgiganten och köpt tv!) 
Så imon flyttar jag och kärleken hemifrån((: har dock inte packat klart allt än och ska hämta Box och köpa lite smågrejer så har grejer att fixa. Får förstås inte nycklarna förrän vid halv fyra, så vid halv fem går flyttlasset(((: 
Min prinsessa<3

Tröttelitrött

Hallihallå amigos! 
Officiellt 5 dagar till flytt...((((: och 22 till London! 
Senaste två dagarna har jag jobbat 20 timmar och inte fått mycket sömn däremellan.. Hade årets största dag på market igår eftersom de var röd dag i måndags.. Så det var kaooos, fast vi skötte det sjukt bra måste jag säga. Hade väl typ 200% mer försäljning än vanligt så vi hade att göra! Igår kväll var det även firma-fejd på esters, quiz mot 4 andra företag i Kungsbacka haha^^ vi var sju i vårt lag och gick till final^^ så på tisdag är de dags igen! Haha så random. 
Ikväll ska jag dock ta det lugnt, och efter fyra och en halv timmes arbetspass imon är jag ledig fram tills klockan 6 på lördag! Och när jag har jobbat ska vi måla huset också.. Ingen vila! 
För att vara söt så kan hon va rätt ful<3