mysweetestthings -

Will you help me hide a body?

Älskar denna remaken/parodin.

Smile.

 
When you're dreaming with a broken heart
The waking up is the hardest part
You roll outta bed and down on your knees
And for a moment you can hardly breathe
Wondering, "Was he really here?
Is he standing in my room?"
No he's not, 'cause he's gone, gone, gone, gone, gone..

Are we ashes and wine?

Har under veckan inte gjort så speciellt mycket, jobbat, jobbat, haft myskväll med världens bästa Johanna, kommit hem med 7 nya hårprodukter från Tingelings 10års jubileum, jobbat mer, ätit tacos med Sofia och pappa, vart på 20års kalas hos min kusin, vart på hemmafest hos Emmy, vart hos läkarn och bokat operationstid, jobbat lite till och nu har jag jobbat! Kom nyss hem ifrån dagens pass, och imon är det samma visa igen! I helgen är jag ledig och får se vad som hittas på! 
Tänker inte skriva så mycket om Emmys partajj, körde, så jag drack inte, men folket där hade jag inte träffat på ungefär 2 år, så det va spännande((: Ni får några bilder iallafall! Bara för att jag är så snäll! Och så slänger jag in några bilder från bröllopsmässan som Weronica tog på mig!
 

Leon Lurje Trophy 2014

En bildbomb av bilder från träning, till lång- och kortprogram! (och en från bröllopsmässan)
Kvalitén på blogg.se är ju tyvärr inte top notch.
Fokusen är ju helt ute och cyklar, men tog med den ändå(:
Vet inte hur många bilder jag har på när Vanessa tittar rakt in i kameran..... 
Denna bilden för att det är kaoz. Precis som det momentet ska vara i princip. haha
Klänningarna i sig tycker jag inte var så fina, men kolla strasset, på riktigt. Hur lång tid tog inte det?? Snyggt!
Sofie på denna bilden..... Säger bara det.
 

Can I not like you for a while?

Efter en fullspäckad helg, med Mejamys hela fredagen, ishallen 11-21 på lördagen och bröllopsmässa 11-15:30 och ishallen 16-21 så är jag ganska trött, men ändå pigg! Jobbat idag och slappat resten av dagen.
Leon Lurje va jätte bra! Convivium vann juniorklassen, och finnarna tog första platsen i de andra klasserna! Boomerang kom trea, surprise tvåa och karisma landade på en femteplats i ungdomsklassen!
Tog 2200+ bilder, så jag har en hel del att gå igenom... Men objektivet va ett lyckat köp kan jag lova! (även om jag ville ha kanske aningen kortare bränvidd vid några tillfällen när jag försökte ta gruppbild.. (iallafall tagit med mitt andra objektiv))
Lånade denna från Leons hemsida, bara för att ha((: Los Americanos Synchroettes, Convivium och Boomerang! Så får ni fler senare!
 

I miss you love

Min senaste tatuering, som jag gjorde veckan innan jul. Mycket nöjd! (Väldigt kall om fossingarna när jag tog bilden dock..)
 

Majs

Sov hemma hos min grabb i måndags, och han väckte mig innan klockan ens slagit halv åtta, satte på PH och åkte iväg och lämnade tjejerna och Victor på skola/dagmamma! Kom sen tillbaka och så åt vi frukost och kollade på happy rotter, sen åkte han iväg ärenden och jag bakade kladdkaka. När han kom tillbaka åt vi kladdkaka och spelade AC. Sen skulle jag hem för att hämta min bil, och sen fylla mina fransar! Sen åkte jag hem och tittade på frozen. Svin bra!(: så söt(: igår jobbade jag, va hemma och kollade på serier och åkte en sväng till Meja. Som säger Majs till allting. Så söt!
Nu sitter jag på jobbet, harfrukostrast och ska gå hem om en halvtimme. Så värt..
Martina strosade precis iväg, har inte sovit riktig på flera dagar, stackarn. (Har en liten bäbis i magen som håller henne vaken)
Och nu ska jag göra detsamma. Gå ner alltså. Ska nog fronta, ifall ni undrar. 
Godmorgon på er! 

Hejhopp från Elboden

Det är kallt. "Detta är min pose"


Det gör ont att veta, men lika ont att undra.

Sitter på pendeln in till Göteborg för att spendera 6 timmar på elboden.. Min bildörr gick inte att stänga imorse för att det va så förbaskat kallt.. Så min snälla mor fick köra mig till jobbet..^^



What else can I do?

Äntligen fixat med min externa hårddisk och lyckades få bort över 90 gb från datorn... nu är den supaaaasnabb!
Sov hemma hos Marcus i måndagskväll och åkte med honom och Susanne in till Göteborg och hade ett möte med Aventus, och sen var jag på Elboden mellan 11-18, och gjorde absolut ingenting... åt mat(: haha
Sen åkte jag hem och gjorde något.. minns inte vad.. Och sov, för jag jobbade 5:30-11 i onsdags, och åkte hem en stund. Kolla lite serier (PLL Och Ravenswood!♥♥♥) och tog sen bilen in till Göteborg för lite Elboden-häng. Körde Marcus hem och åkte hem och gjorde något... haha! Igår jobbade jag mitt första frukt&grönt pass! 5:30-14! Samma idag. ikväll ska jag få träffa min fina kille igen, och imon jobbar jag 6:30-9:00 i frukt och sen 9-14 på kolonial! Sovmorgon ftw! 
Sen ska jag vara med Marcus, sova där och jobba på söndag igeeen. Dock 11-15, så de går fort(: Har även jobb på måndag, 5:30-11, och sen resten av veckan slutar jag tio! Skönt(: ^^
Nu ska jag ta och äta något, och titta på 2 steg från håkan, house eller carrie. Och vänta på att min grabb ska sluta jobba! Måste fixa lite på mitt cv också! 

I wanna hold your hand

Kom som ni såg hem till Marcus vid halv ett i fredags kväll och upptäckte att han hade fått ny säng<3 Så go! Det va riktigt skönt att inte ligga intryckt i väggen..(: Så jobbade han, och jag hängde, i lördags och efter det var vi hemma hela kvällen och gjorde inte så värst mycket, började kolla på wildkids, åt mat och låg i hans säng(:
I söndags gjorde vi samma sak, fast vi var båda ganska trötta och sjuka! Tog iallafall en tripp till Coop och Valentin och hängde i sängen framför tvn (som vi drog fram) i några timmar innan jag åkte hem och sov! Idag har jag jobbat, träffat världens finaste bästa Johanna och bytt julklappar<3 Fick VS produkter och världens finaste drömfångare som hon har gjort! :D Sen har jag bakat vaniljbullar med mamma och kollat på två avsnitt av The Carrie Diaries! 
Nu ska jag rensa mobil och fixa med min externa hårddisk! 
Vårt himla grymma fibernätvärk har lagt av också och funkar på ett ställe i hela huset(Y) Wiie.
 
Obligatoriskt Meyamys.
 

<3

Världens finaste Emmyslemmy är hemma om två veckor<3



Ska sova som en Gud inatt

I Marcus julklapp. (Den ser inte så stor ut, men den är 180! Visserligen har vi bara ett täcke och lär ligga på varandra, men ändå!^^)



Gabbe

Hade två stycken bygglampor och ett svart lakan, så döm mig inte(; Är nöjd med resultatet ändå!

 

I will try to fix you

Jobb hit och jobb dit! Igår jobbade jag, och efter det var jag hemma och fikade med pappa och farmor. Redigerade (pinsamt sent. tänkte inte ens säga när bilderna fotades) klart bilder på Gabbe som jag lägger upp här snart! Och sen när mamma kom hem åkte vi och hämtade upp Meja/lämnade henne hemma och bytte en extern hårddisk på vägen hem! Somnade typ vid åtta, vilket var väldigt skönt. Vaknade relativt "pigg" när klockan ringde 4:30 och kunde inte somna om igen.. Så nu har jag jobbat och pappa kom precis hem från sin promenad bort till onsala påfarten, till hammerö och tillbaka. han är störd den där. 
Annars har jag suttit och försökt hitta en lösning på att använda mitt olympus objektiv på min canon, vilket visar sig tydligen vara omöjligt... Jälaskiiit. Så nu har jag letat efter ett nytt macro att köpa i framtiden! 
Ikväll ska vi äta tacos tror jag och jag ska förmodligen spåna lite idéer till ett framtida projekt med min syster. Annars ska jag spela ps3! Borde städa lite på mitt rum också kanske..
Och ikväll ska jag förhoppningsvis sova hemma hos Marcus! Och sen hörde jag något.. imon.. skulle vi göra något på kvällen tror jag.. mamma sa något.. På söndag är det kalas för Julia och sen jobbar jag på måndag igen!
Måste dela med mig av Rebeccas julklapp! Sofia och jag "rövade bort" Meja en dag och tog med henne (och mamma) till Helena Kyrks fotostudio och fotade henne! Så söta bilder!(: Här får ni några!(: (på sista bilden ligger hon förvisso och gråter, men vi tyckte den va så söt...<3)
 

Nyår i bilder

Inte för att jag har speciellt många.. Haha
 

Readly

Måste tipsa om en sjukt bra grej! Pappa har gått med i Readly, för 99kr/mån kan man läsa typ 130 tidningar hur mycket man vill. Så sjukt smart! Dessutom kan man ha det på fem olika enheter, så alla i familjen kan använda det!(: Och de är inte bara senaste utgåvan, utan man kan läsa vissa tidningar från till exempel 2012! Finns speciellt många fotorelaterade tidningar! Visserligen är alla svenska och inga utländska, vilket är det enda jag saknar.


Nyår

Tog min tripp till systemet efter jobbet som jag skrev, fast det va så mycket folk i kba så jag åkte till Kållered! Knappt något folk alls!
Sen tog jag bilen hemmåt och ringde Mia, vände tillbaka och körde mot Mölndal och mötte upp henne och fick lite av Marcus grejjor och åkte till sjukhuset där han satt! Han skadade nämligen så käckt foten i söndags när han skejtade så nu är det någon "disk fraktur" eller fragment eller hur det nu va.. Är iallafall på bättringsvägen även om han haltar omkring. Efter sjukhuset körde jag hem honom och stannade där i några timmar innan jag åkte hem och duschade och åkte tillbaka igen! Då åt vi tacos och sen kollade jag och Marcus på the hobbit! Kollade tvåan, och jag som inte ens har sett ettan..
Sov iallafall där och vaknade upp vid nio igår! Vi möblerade om deras vardagsrum/kök för kvällens festligheter! Sen fick Mia idén att hon ville ha två stycken kandelabrar, så jag tog med mig Emelie till Frölunda torg och hittade två stycken på önska, tog en sväng om systemet för att köpa öl som Mia ville ha, innan vi åkte hem igen! Jag och Marcus kollade på prisoners, inte så efterblivet bra som alla säger men den va väl bra.. Och gjorde iordning oss! Vid sex tiden kom alla gäster och vi va väl 15 eller något sånt tror jag! Åt jättegod mat och drack massa goda grejjor(: jätte trevlig nyår! Marcus hällde i sig två flaskor vin och nu har han sovit till och från hela dagen. Haha
Jag och Marcus somnade vid halv tre men jag har ingen aning om när gästerna gick.. Haha
Idag har vi alltså inte gjort så mycket, Marcus är lite bakis och jag är bara glad *peppar peppar* att jag aldrig har blivit det. Verkar jobbigt^^ 
Imon är det jobb igen! Bara till tio dock, skönt! Sen framöver har jag nästan enbart 5:30-11/5:30-14 pass! Så jag får njuta så länge det går!(; och så ser jag fram emot en ledig helg!(:
Hade en perfekt avslutning på 2013 och en mysig början på 2014! Puss på er!