mysweetestthings -

You're perfect to me♥

This is us♥ Så otroligt fin och bra. Hoppas de kommer ut ett live album.. 
Idag har jag öppnat på jobbet och efter jobbet åkte jag med mamma i flera timmar och sökte nytt jobb! 
Är ledig i helgen och jobbar måndag-torsdag nästa vecka, och dirrrr efter jobbet åker jag till Barcelona(: Ska bli skönt med sol och shopping i några dagar! 
Nu ska jag leta fram någon film och kanske laga något att äta.. Puss♥
I brist på annat så hittade jag en gammal bild från balen på mig och emmyslemmyturk(:♥
 

Under your spell

Borde städa mitt rum..
Gick till Varlaskolan och mötte min pojkvän igår, har inte vart på varlaskolan sen 2009 så de kändes väldigt konstigt! Tänkte på massa minnen.. Haha<3 Saknar 9b(: de va väldans många år sedan..
Iallafall, mötte marcus på Varla, åkte hem, tittade på Dexter och Breaking bad och gick och la oss! Han åkte in till kungsbacka för att skejta ganska tidigt och jag återvände hem och har inte gjort någonting vettigt på hela dagen, som vanligt! Kollat på Not You Again, tror jag den hette om jag inte minns fel.. Den va bra iallafall(: 
Ska snart komma på vad jag ska ha på mig, skall snart kolla på THIS IS USSSSSS! Är ganska pepp..(: Hehe
 
I dagen till ära får ni lyssna på denna, med hörlurar♥ 
 
  
 

Fool in love

Hämtade Marcus inatt, och kollade innan det på We're the Millers, as bra! haha
Idag gjorde jag frukost till festprissen, och sen körde jag honom hem! Nu ska jag snart jobba, måste byta om och borde nog äta något också.. 
Imorgon är det jobb igen, öppnar dock inte, tacka gudarna för det! Och sen ska jag nog hämta Marcus på el worko, eller något! Öppnar på tisdag, är ledig på onsdag och då ska jag på biooooo med oliven♥(: Funfunfun
 

Så länge du är med mig♥

Lyssnar på håkan♥ Det är mysigt♥ Saknar mina vänner.♥ Ska kolla på This Is Us med världens bästa Ovve på onsdag. Lucky or what? Hon är bäst♥ Saknar min turkemmyslemmy♥ Saknar ishallen!♥ Saknar Convivium
Igår åkte jag, mamma och farmor hem till Rebecca och var där i ett par timmar, åt cesarsallad till lunch och gosade med mysmeja(: Sen var jag hemma, och tittade på film och sen åkte jag och hämtade min mobil som hade kommit!(((: Wiiie(: I löve it (: Sen åkte jag och jobbade i fyra timmar och direkt efter det åkte jag hem till min fina Marcus! Duschade, tittade på dexter och gick och la oss, idag åt vi frukost och sen gjorde han sig iordning för kräftskiva, jag körde honom in till kungsbacka och åkte direkt in till fjärås där jag parkerade min bil, för att ta husbilen ut till Åsa! Där vi stog i sex-sju timmar, badade och åt mat(: Mysigt(:
Nu är jag hemma och har vart det ett tag, ska hämta kärleken min på kräftskivan om ett par tmmar!
Nu ska jag se på någon film och fördriva tiden! Puss♥
 

When your mind's made up

Tränade igår, sprang och grejjer, träningsvärken är inte nådig. Klarar knappt av att ställa mig upp.. Har inte gjort något idag, eller igår, eller under veckan överhuvudtaget, så att blogga är väldigt onödigt. Jobbar imon. Jobbar på fredag. Hoppas jag får träffa min pojkvän på fredag. Är ledig på lördag. Jobbar på Söndag. Så, där va min vecka. 
Händer inget skojj, och gör inget skojj. Så ni får ursäkta. Nu ska jag kolla på Idol! 
 

It's all your fault.

Glömde berätta att jag såg hur många kramar finns det i världen på premiären i fredags! Mamma, jag, Sofia, Rebecca och Marcus!
Den va väldigt kul.. hahahah (sofias skratt va dock roligare på vissa ställen..)
Idag har jag jobbat öppning, och samma blir det imon!
Har kollat i kapp pretty little liars typ 4 säsonger på två veckor! (har inte gjort så mycket annat as you can see..(: )
Idag är det idool! Så det ska tittas på!
 
Här får ni en liten före och efter bild på mitt hår, mest för utfyllnads skull..(: (väldigt slitet, i know)
 

Staring at the mess I've made

Igår var jag på kräftskiva hemma hos johanna! väldigt trevligt! Jag åt pizza.(:
I förrgår färgade om håret, så nu är det ariel färg.
Jobbar hela veckan.
Nu vet ni.
Pöss.

Fegen


To prove you're not alone

Hejhopp! Är hemma igen efter skogsturen! Lägger upp bilder lite senare, men de va jätte mysigt!
Åkte dit vid typ tolv tiden och tog vägen förbi gekås där vi hämtade upp min mor, innan vi fortsatte till vårt tillhåll! Jätte fint med sjö på varje sida om oss! 18 personer blev vi, lekar, gitarr, grillat och regn! På vägen hem igår åkte jag och marcus till gekås, sååååååååååå mycket folk! Har aldrig vart där när de är så många där... Så de blev inte långvarat, köpte inte så mycket annat än godis...(: hehe
Spelade spel och tittade på film när vi va hemma hos honom och somnade vid typ ett! Imorse jobbade jag 10-16 och nu ska jag titta på PLL! Seeeeeee ya l8er

Here alone

Hejhopp i lingonskogen! Idag har jag jobbat öppning, och efter jobbet åkte jag in till frölunda torg och hämtade en väldigt sen julklapp från le boyfriend! sen har jag kollat på PLL, är inne på säsong två and still going! Packar under tiden, skall åka till vildmarken och campa imorgon och är borta typ under helgen! 
Har för övrigt packat alldeles för mycket, hahaha, tre par shorts, två linnen, två shorts, en tjocktröja, mysbyxor osv, för en kväll i princip. I'm so funny. 
Annars.. Mjaaaaaaa.. Ska åka till Marcus om en stund, och platta mitt hår, vet inte om jag ska göra de innan eller efter.. Det återstår att se, först måste jag packa klart!
Pöösssss

You've forgotten

I tisdagskväll beställde jag lite grejjor, bland annat en plånka ifrån USA, som kom idag. Helt sjukt att den kan skickas från USA så snabbt, beställde även från VS samtidigt, men de lär väl ta två veckor att få de? Why the difference? 
Trodde jag skulle åka på tull också, blev ganska så lycklig när jag slapp de, hade blivit redigt mycket dyrare än va den redan va.. I love it (:
Började även kolla på pretty little liars samma kväll, och är nu 18 avsnitt in i säsong 1 (hehe) den är bra! (: Så nu ska jag kolla på det! Seeeeeeee ya♥
 

Man kan inte undgå att bli kär

Glömde ju säga att jag hade världens mysigaste dag med Johannisen i lördags! Jobbade och åkte hem och bytte om innan jag hämtade henne och vi tog bilen in till göteborg, där vi fikade och sen tog vi bilen förbi ica innan vi åkte hem till henne och tittade på två filmer, The Host, bra, At Any Price, inte bra, och åt massa chips, popcorn och jordgubbar med nutella (<3) Sen åkte jag hem runt ett tiden och Marcus hämtade upp mig hemma ganska fort efter det och jag sov hos honom! Bra lördag!(:

How do we make sense?

Min lediga dag, söndag, spenderade jag med marcus, gjorde helt ärligt ingenting, eller jo, spelade sonic, kollade när han spelade dead pool och kollade breaking bad, heeela dagen! Sen öppnade jag idag och åkte med mamma och åt glass på bräutigams och fyllde gasol, åt pizza och hälsade på Rebecca innan vi åkte hem, jag åkte hem till Marcus och fick se något jag aldrig sett innan. Han. Stog. Och. Bakade. Haha trodde jag aldrig att jag skulle få se(; Men bullar blev det! och de va gott(:
Imon jobbar jag öppning igen och nu skall jag duscha!(:
 

Get up and go

Ny duschad med nytt schampoo och balsam, nya mysbyxor och en mysig film, kan de bli mysigare en fredag kväll? ja.. Men de är mysigt ändå(: haha 
Idag har jag jobbat öppning, och efter jobbet åkte jag hem till Marcus, vi kollade på breaking bad, är inne på säsong 5 nu! Tappade min telefon i marken idag, så de blev en liten spricka)): wää
Imorgon jobbar jag öppning igen! Sen vet jag inte vad min plan är.. Får kolla på de!
Saknar min semester.. Vill åka utomlands med min babe! 
Åker till Barcelona med mamma och mina systrar om ungefär en månad! Skall bli kul! Shoppa loss lite!(: