mysweetestthings -

I just want to be loved♥


How to Love?<3

Hallå där grymma värld. Tänkte bara berätta att jag lever.. Jobbade, 8-16 idag och åkte sen direkt på kalas för att fira min 9åriga kusin!(: Och nu ska jag sova, för imon bitti åker jag + hela tjocka släkten till marstrand!(: Så där håller jag hus tills lördag någon gång... puss!

I've got the moves like Jagger

Såg precis en bild på Selena Gomezi en Sherii Hill klänning.. Där jag ska vill köpa min bal/studen klänning! :D Haha jag är patetisk.
Och nu har ni också sett den.(:
Tänkte att jag skulle skriva något vettigt, som typ vad jag har gjort idag.. Men jag orkar inte.. De kommer bli föööör lååååångt (känn min ironi(: ) Igår åkte jag hem från ovve, och tränade på kvällen, de va väl det.. Och dagen innan de va jag med Johanna, Ovve och Jocke på Jensens! Sen åkte vi på äventyr, och hem till Ovve och kollade på halva Harry Potter innan vi somnade vid typ 3(:
Assååååå, tänk er denna, fast lång♥

like, I like you, like yeah..


There’s always some way to find hope.

Nej kära vänner, de va inget hidden message bakom mina sista välvalda ord i mitt förra inlägg.. Jag är bara konstig! Idag har jag träffat mitt järngäng, men vi saknar 1/4, som är ute på villovägar i Danmark! Ovve kom hit vid.. typ ett och hämtade mig med bilen.. Sjukt.. haha^^ Sen åkte vi till innerstan, gick runt, ovve gick på typ möte och jag och johanna gick till kungsmässan för att köpa tuggumi och satte oss sen vid fontänen och väntade på ovve! Sen åt vi på donken, och sen gjorde vi inte så mycket, johanna köpte ett par diehard snygga skor.. Vid fem skulle jag på tråkig teori, och gick sen hem.. Nu har jag tränat lite, dushat och ska smörja in mig med body butter för att johanna tycker att jag har torr hud, kanske därav min humor... :D:D:D
Puss♥

De är ju något fel på mig..

För typ tjugo minuter sen va ja sådär lagom trött och tänkte sova.. Nu sitter jag och hoppar upp och ner och vill typ dansa och sjunga.. Kanske ska sluta lyssna på bla. Little lion man och istället lyssna på världens bästa sömn piller : Regn + River flows in you / Kiss the rain
Med det säger jag godnatt och välkomnar morgondagens äventyr med öppna armar. Men först, lite reklam.

Don't dream your life, live your dream!♥

Känslan av att vakna när jag vet att Sandra slutar sitt morgonpass(y' Tycker lite synd om henne, eftersom hon bara fick sova fyra timmar innan hon skulle upp och jobba igen..
Johanna såg lite trött ut när jag träffade henne igår...(: Hoppas du sov gott! :D Jag hade egentligen inget vettigt att säga.. Men jag saknar mitt järngäng!♥ Hejohå nu ska jag gå!

Who's gonna save the world tonight?

Assåå... Ni vill inte ens läsa detta inlägget.. De är sååååå ointressant!
HEEEJ! JAG ÄR GLLLLAAAAD och lite trött.. Men mest piggggg!!! :DD:D
Jag har vart busig idag, jag åkte hem till Sandra vid halv ett tiden, bakade två kladdkakor, kollade på ett avsnitt av OTH och tog med oss kladdkakorna och åkte till Hovås skolan! :D Sandra skulle jobba och jag följde med.. För att återuppliva gamla minnen typ.. Haha^^ De va kuul, jobbigt, stressigt och kul! (: Först va de jätte dött, sen åkte alla och kollade på Gothia invigningen och vi visste inte riktigt vad vi skulle göra, men gick och kollade på invigningen på en dator som stod inne i ledar rummet! När den va slut öppnade vi cafét igen och satt och pratade med tre stockholmare tills alla spelare kom hem igen.. Sen började rushen och vi fick ha öppet en och en halv timma över tid.. Jag fick stå och göra toast.. De finns massa snälla, och så massa dryga.. Massa söta norrmän, skåningar och andra svenskar.. Frans"män" (okej, dom va typ tolv.. men ändå) med fina ögon, fast nej dom va tyskar.. Jaja, och tyskar som låser in sig på toaletten.. Folk som gör inbrott(y' Och massa andra drama grejjor.. En kille, som inte gillade sura patroner, hade mvg i matte, (mycket intressant! :D) ville hemskt gärna att den lille killen som var inlåst på toaletten, skulle få sitta där ett bra tag.. Men de visade sig att han bara var lite klen och behövde bara trycka på dörren.. Problem solved! De fanns massa konstiga tjejer också.. Varför ska tjejer alltid vara så... dryga? Iallafall dom flesta.. Dom ja stötte på va typ dryga iallafall.. (: Nu har jag babblat på tillräckligt.. Åkte med Christer hem och bilen rullade in på min uppfart för tio minuter seeen, jag måste soooova för jag är övertrött.. Har stått och skrattat åt piroger.. Tjohoooo! Godnatt!

Is this more than a crush?♥


Call me beautiful♥

Har cepe ont i huvudet, och har haft de sedan igår kväll... De försvinner inte ):
Igår åkte jag med farmor till Kleva, typ Lysekil, där vi firade Micaela som fyllde 17(: Och jag var hemma igen någon gång efter 1! (: Gick och la mig efter det och vaknade upp med samma huvudvärk som jag vaknade med.. Åkte in till göteborg och träffade emma!(: Vi gick runt lite, hon köpte en romper/jumpsuit som hon har letat efter!(: Sen köpte vi köttbullar och present.. (: Åkte hem till mig och kollade på tv och hon gick härifrån för en stund sen! (: Ska rensa lite på mitt rum igen.. Vill få bort alla onödiga prylar som bara ligger överallt.. Jajaa.. Ha en trevlig lördag!(:
She's with him, I'm in the back seat
Know it's not right but it hurts when they're laughing
And I've never been where they are♥
(Glömde publicera... Braaaa... (: )

Ni är mitt allt♥

Hejåhå, här sitter jag och lyssnar på NewKid♥ Denna veckan har jag like I said, sagt farväl åt mor och far, hälsat på min fina oliv med mina fina vänner♥ (Som förövrigt klarade teorin idag, GRATTIS ovve! :D) Sen har jag gjort armband i mängder, och fler ska de bli.. Häromdagen började jag rensa min garderob.. Men jag har insett att jag behöver en till... Haha ^^ Mina garderober får inte plats med allt juu! Jag har tränat lite också, lite random saker.. Och idag gick jag upp tidigt och gick en promenix! Rensade lite till på mitt rum och sen åkte jag och Sofia till Åsa och hälsade på Mormor♥ Vi åkte sen vidare till Lilla Pärlan och köpte mer stuff! (: Åkte hem, köpte bananer och paprika, lagade middag och städade vidare.. Sen har jag spelat lite gitarr(: Nu ska jag nog göra de sista för dagen, och imon gå upp tidigt för att duscha och göra mig iordning innan städerskorna kommer, och vid tio ska jag åka med Farmor till Lysekil och fira Micaela!(: Sen har jag tappat minnet, för jag vet nästan att något händer på lördag, men jag kan inte komma på vad.. Om någon snäll själ vet, så får ni gärna berätta! :D
Haha nu ska jag återgå till mitt städande! Puss♥
Haha♥

And so it all ends

And then it lives on forever

I've gone bad

Vet ni vad det bästa med att vara hemma själv, förutom de uppenbara, det är att kunna sitta och sjunga högt oavsätt tid på dygnet. De värsta är nog dock att mitt hus är läskigt och det är läskiga ljud överallt, och det började efter att jag va hemma hos emmy för en månad sen.. Jag tror jag tog med mig ett spöke hem..

Va ska man säga..? Hahahaha♥



Blame it on the rain!

Tänkte bara flika in lite snabbt att jag och Sofia bestämde oss för att åka till Falkenberg, så jag åker tidigt imon och kommer hem någon gång på tisdag, ifall ni undrar.. uhm..
Förlåt för min Nickmania..(:♥

Järngänget strikes again!

Hejohå jag har vart och hälsat på Ovve i Halmstad♥ Åkte dit igår vid typ halv elva och va hemma igen vid kvart över tio! Hade en jätte mysig, rolig, konstig och helt normal dag! (: Höhö(: Hälsade på Ovve roomie, åt på donken, shoppade, pratade, skrattade, slängde godispåsar i luften, snackade med en påtänd rasta(fast ja tror de va dreads..) neger. och gjort massa annat skojjigt! Skrattat åt ankor och försökt få emma att se biff ut.. HAHA!
Okej, bilder får ni kolla på på Emmas eller Johannas blogg antar jag.. (:
Efter gick jag hem till min kusin där de va grillpartajj, vi gick runt lite och satt inne och pratade en stund innan vi gick hem, min mor, far och jag. Imorse väckte dom mig vid åtta och sa att dom skulle åka.. Dom är iväg med husbilen med Kroatien som mål, så nu är jag ensam resten av månaden!
Idag ska jag jobba för sista gången, sen har jag semester!
Har äntligen gjort klart mina armband som jag köpte berlocker till i New York, och har letat efter pärlor i ett och ett halvt år! Men jag hittade pärlor i Åsa, så nu är jag happyface och 16 armband rikare! Loove 'em♥

Jag följer med dig hem ikväll för jag vill inte sova själv..<3

'
'
Igår tränade jag på dagen, kollade på I am number four, och 127 hours.. Sen kom mamma hem och vi gjorde pizza!(: Kollade på en Irene Huss film också.. Idag har jag vart med Sofia på stranden en stund, åkte hem Mock åt sallad från Garlic, gott! Tränat, duschat, haft teori och övningskört fram och tillbaka till fjärås två gånger har jag också hunnit med idag! Imon, eller idag.. ska jag inte göra så mycket under dagen, men på eftermiddagen ska jag till Åsa och köpa pärlor! Wihooo.. Godnatt!

"You can trust me, I'm a trustworthy guy!"

In the mix..

Hahahahah! (y'

Love this!



I wanna write you a love song♥

Tack min mandie♥ Saknar dig!
Hade inte tänkt blogga förrän något intressant hände, men då skulle jag aldrig mer bloggat.. mohaha(: Så nu skriver jag ett kort litet inlägg.. Bäversjö var här på middag häromdagen, jag bakade min tårta, och innan de övningskörde jag på motorvägen för första gången! (: Igår va syskonen och matte här på middag, och becca och matte åker till hmm, ja, Singapore, Bali och massa andra jätte tråkiga, jag-är-inte-alls-avis-länder.... (: Jedward har precis släppt en ny musikvideo... haha. Jag vill också ha en OnePiece med mitt namn på... ^^
Och jag är officiellt kär i Nick Jonas igen, han är så mysig på avstånd.. Haha..
Anledningen till varför jag började med detta inlägget var för att informera er om att Nick har gjort en ny låt, och den är så mycket bättre än bra.. ! :D På riktigt. När studio versionen kommer ut kommer jag att dö.. Bara så ni vet!(:
I wanna write you a love song.
I wanna whisper in your ear.
I wanna be the right when it's wrong.
I wanna take away your fear.
I need to hold you in my arms.
I need to feel you close.
Who knows exactly where we're going?
But I'm ready to go down this road.
With you, with you.
It's true, it's true.
My Love.
ONJD♥

Easy.

Hejohå! Idag har jag jobbat. Och konstaterat tre grejjor:
1. Jag borde inte fylla på godiset. Jag vill inte tappa ut en låda varje gång.. De är inte kul längre..
2. Geleråttor luktar äcklig medicin och godisfladdermöss luktar absint.
3. Kunder kan vara sjukt trevliga, och så galet sjuuukt otrevliga..
'
De va min dag, typ, igår lockade jag mitt hår. Ifall ni ville veta, och imon ska jag baka tårta igen! Puss♥
Jag tröttnar aldrig på denna versionen, de finns ingen bättre!♥
Rascal Flatts nyaste♥ Grym!
Gillar covern! (: Mihi :)
Och ja vet att ni aldrig, förutom ovve kanske.. skitsamma, brukar lyssna på någon av låtarna jag lägger ut.. MEN SNÄLLA FOR ONCE? Ge dom ett par sekunder iallafall.. Tack!(:♥

Hahahaha WTF?