mysweetestthings -

Anything worth holding on to

Tjenixen Sixten! 
Idag har jag fixat abonnemang till tvn, betalat soffan, beställde hemleverans för soffan igår, och när jag gick ut från Mio tappade jag/gled telefonen i marken.... Men glasskyddet höll!! Tyvärr gjorde inte skärmen det. Värdens otur. Så nu behöver telefonen bytas ut, igen. Vilket jag inte har pengar till egentligen ): 
Imon är det utbildning med jobbet igen och om bara en månad bär det av till London med syrrorna och mami!(((: (och om 13 dagar flyttar jag men de har vi koll på vid detta laget hoppas jag) Packar för fullt här hemma, har för närvarande 21 kartonger.. Och kanske 5 kvar att packa.. Får se hur många de slutar på tillslut^^ 
Jag och min framtida roomie<3 (;

When it hurts, but it hurts so good

Ligger alltså i skrivande stund och pluggar truckteori. Hur tråkigt? Vikter, höjd, gafflar och bokstäver hit och dit. Imon är det alltså dags att ta truckkörkort! Så har utbildning i 8 timmar..(: men jag har också sovmorgon till åtta så jag klagar inte! 
Fördelen med att börja så tidigt som jag egentligen gör är att man får se solen gå upp, den tog tillfället i akt att fota i måndags morse!(: 
Annars är det jobb i helgen och även fest hos Emmy, på fredag ska jag öva med två andra inför cancergalan den 22 maj! Spännande att se hur det ska gå.. Mycket text som ska övas in.. 
Idag är det också 50 dagar kvar till London! Så taggad! 
Nu ska jag fortsätta mitt pluggande så jag går ifrån utbildningen imon med ett körkort och inte failar.. Ha de götttt

Update

Godmorgon världen! 
Ledig lördag och solen skiner. Ska gå morgonpromenad med mitt lilla djur och senare åka hem till Emmy och hänga. Igår fortsatte jag mitt rensande av saker i mitt rum. Är bara 37 dagar kvar((: var på två möten i veckan, kontraktsskrivning och informationsmöte. Fick träffa alla de som ska bo i mitt hus. Är taggad. Ska bli spännande att se vad som finns i alla mina flyttlådor haha.. 
Vet inte vad jag tänkte få ut med detta inlägg, fick bara feeling haha
Är så taskig mot min lilla pärla ibland...(:

Hade även Shiro boendes här i två veckor när Amanda var (är) i Kambodja! Ofelia var lite trött på honom i slutet, för att hon är bitter och dryg ibland haha. 
Att få bild med båda två var inte de lättaste... Gav upp så detta fick bli bra haha (ignorera deras svarta ben...)