mysweetestthings -

Du måste vara sjuk..

En konversation med Carro på läktarn igår:
"Jag ska strassa JB på mina skridskor men jag orkar inte! Varje gång jag tänker att jag ska göra de så orkar jag inte, och sen brukar jag sitta och titta i burken med strass istället. Jag måste vara sjuk"

One direction i duschen.

Why God, why?

Något annat än de här.

Var hemma ifrån träningen vid typ elva igår, och satt uppe på mitt rum (mysfaktor 2000!) och tittade på ett avsnitt av 90210 och två avsnitt av married to Jonas innan marcus ringde och kom och hämtade mig! Så vid ett tiden kom han hit och vi åkte hem till honom och sov! Sen sov vi till typ elva och gjorde i princip ingenting fram tills fyra när han körde hem mig så jag kunde åka till träningen! Tiiiidig träning idag! Satt bredvid även idag, uppenbarligen, och nu är jag hemma igen! Va hemma innan 20:00! När hände de senast liksom? 
Imon jobbar jag 5:45-10:45ish.. Träningen börjar nämligen 11:15-14:15 imon! Gött att vara klar tidig! sen får boom våra kvällspass(: mohahaha! Samma är de på fredag, men fredag kommer vara en bra dag! Jobbar 5:45-11:15ish, tränar 11:45-14:15, och sen är jag väl hemma en stund, åker förmodligen in till göteborg, köper tröjan som jag inte hittade igår (tror jag skiter i de, för den kostade 700 spänn...), tar med marcus hem och åker till Esters och firar min födelsedag! :D Sen ska jag kolla på One Direction på X factor! 
Nu har jag ont i magen och ska nog kolla på något avnitt av New Girl.. har inte sett något av den nya säsongen.. shame on me! Pappa håller på att bygga upp golvet i tvrummet... Bankar och har sig.. får se om jag kan höra vad jag själv tänker..
Puss♥
 

Jag känner mig så trygg hos dig.

Min rygg är fuckad och jag orkar inte mer.
Va som sagt hos osteopaten idag igen, och han sa att jag måste göra massssssa övningar för att någonsin kunna åka igen. Kul. Sitter bredvid i max en vecka till sen skiter jag i om de gör ont eller inte. (förmodligen ont.) För nästa helg är de pre-event, kommer förmodligen inte åka, men första tävlingen. SKA åka. INGET ska stoppa mig. på riktigt. Om jag får ont i min rygg senare får jag fixa de då. Detta är mitt sista år som junior och jag ska åka. 
 
Nu har jag städat klart min garderob och ska bara sätta upp slingan och sen ska jag ta bilen in till göteborg och köpa tröjan! Och hämta Marcus!(: 
Ta hand om er♥

You're perfect to me.

Gårdagen var en bra dag! Började ju som sagt hemma hos Marcus och slutade även där! Under dagen satt jag mest hemma och lyssnade på little things♥ och sen var jag med Ovve!(: Vi åkte till Ikea och köpte galgar till mig och tandborstmuggar till råna! Sen åkte vi runt och leta efter ett tacofat till min mor utan någon tur! Åkte istället och hämtade rabatt grejjor hos råna och tog spåris in till centrum och ovve köpte presenter och jag köpte fyra nagellack.. haha jag kan inte ens ha nagellack^^ sen gick vi in på Tessie, och jag hittade mina favvo byxor som jag har letat efter i två år! Köpte ett par och gick sen till Marcus och köpte en ljusslinga som han betalade
Gick sen till 7/11 och köpte slush!! :D:D Sen åkte jag, och blev sen, till träningen! Hade koreografi, balett och dans. Sen åkte jag hem till Marcus och vi somnade ganska tidigt även igår! Imorse skulle han till jobbet och jag åkte hem och har städat lite på mitt rum, och i min garderob! Ska snart till Osteopaten igen, och sen ska jag fortsätta städa! Ser typ fram emot att städa.. jag måste vara sjuk... 
Såg en jättemysig stickad tröja inne i ett skyltfönster i göteborg igår, och jag kan inte sluta tänka på den... hahaha orkar inte^^ Vill ha!
Nu ska jag städa lite till innan jag måste åka!
Fyller år om exakt en vecka! whopwhop! Puss
 

I'm in love with you, and all your little things

 
 
Låten går på repeat och min hysteri har inte lagt sig än. DOM KOMMER TILL SVERIGE OM 191 DAGAR.
Jag ska fortsätta vara glad, och skita i att gårdagen va terribel för min kära rygg.. Kunde självklart inte träna.. Ska vänta iallafall tills tisdag! Får se hur de blir sen! Alla barn har höstlov nu.. Btw..
OVVE HAR INTE HÖRT ONE DIRECTIONS BÄSTA LÅT (HITTILLS), OCH VET INTE ATT DE KOMMER TILL SVERIGE!!! HAHAHAHAHAHAHAHAHHA! hon sover..(: Eller så har hon svimmat av chock.. men de tror jag inte.... 
Iallafall.. Va svin trött igår.. Jobbade på morgonen och åkte och hämtade marcus på kobacka och åkte hem till honom! Var hemma hos honom en stund innan jag åkte och "tränade". Var med på golvträningen och sen sa ryggen nej.
På riktigt. One Direction. Stämmorna.. Tack Ed! Och Fiona! jag är så ledsen för detta.. men på riktigt. DET ÄR SÅ VACKERT! PERFEKT ! JAG DÖÖÖÖR. 
http://jaesama.tumblr.com/post/34554624332/ohlalalydia-one-direction-little-things
Kommer det någon mer sånhär låt den 12 November, finns det nog inte mycket kvar av mig.. JAG DÖÖÖÖÖR. Det är så vackert.. Med regnet också.. Harrys sista solo och sen kommer allihop. WHAT IS AIR.
Okej, back to reality! 
Åkte hem till marcus efter träningen och fick pizza(: Gott! Marcus låg och spelade spel på sin mobil och va sur för att han inte klarade en bana... haha^^
Somnade jätte tidigt! Klockan var nog bara 10, om en de! Och han skulle jobba imorse, men jag låg kvar en stund och städade lite (liiite) på hans rum innan jag åkte hem och har suttit i min säng och dött flera gånger om i några timmar nu! Väntar på ovve.. Men hon vaknar aldrig.. Funderar på att ringa.. men vill inte väcka henne... även om hon måste vakna. Nu. NU.
HON ÄR VAKEN!!!!
NU SKA JAG TVINGA HENNE TILL IKEA. Hähähähä
Jag behöver galgar och lite mat i magen! puss på er, lyssna och njut!
 
Your hand fits in mine
Like it's made just for me
But bear this in mind
It was meant to be
And i'm joining up the dots
With the freckles on your cheeks
And it all makes sense to me

I know you've never loved
The crinkles by your eyes
When you smile,
You've never loved
Your stomach or your thighs
The dimples in your back
At the bottom of your spine
But i'll love them endlessly

I won't let these little things
Slip out of my mouth
But if i do
It's you
Oh it's you
They add up to
I'm in love with you
And all these little things

You cant go to bed
Without a cup of tea
And maybe that's the reason
That you talk in your sleep
And all those conversation
Are the secrets that I keep
Though it makes no sense to me

I know you've never loved the sound of your voice tape
You know want to know how much weigh
You still have to squeeze into your jeans
But you're perfect to me

I won't let these little things
Slip out of my mouth
but if it's true
It's you
Oh it's you
They add up to
I'm in love with you
And all these little things

You'll never love yourself
Half as much as I love you
You'll never treat yourself right darlin'
But i want you to
If i let you know
I'm here for you
Maybe you'll love yourself like i love you
Oh..

I've just let these little things
Slip out of my mouth
Because it's you
Oh it's you
It's you
They add up to
And i'm in love you
And all these little things

I won't let these little things
Slip out of my mouth
But if it's true
It's you
It's you
They add up to
I'm in love with you
And all your little things
 

:o

Vafalls.. Vart tog Up All Night albumet vägen från Spotify?

BRB CRYING

SÅ JÄVLA BRA.
 

One step forward, two steps back.

Idag är inte någon bra dag..
Vaknade upp hos min ängel, klockan 8 och åkte hem direkt och duschade och gjorde mig iordning. Övade på min sång, eftersom jag skulle sjunga i kyrkan idag! Tog bilen (för sent) ut till Fjärås kyrka! (hamnade bakom en bil som körde i 30.. på en 60 väg.... Jag blev lite små stressad....) Vi skulle nämligen döpa Meja idag förstår ni! Lilltjejen blir tre månader imon också! (Och Marcus frågade mig i veckan, när vi passade henne, om hon hade sagt något ord än.. Hur söt? Haha♥)
Så jag skulle som sagt sjunga.. Rebecca hade bjudit ungefär 75 pers, och sen va det två dop till samtidigt........ Dog. Va för himlans nervös.. Skakade efter((: Menmen, de gick nog bra! Har inte velat höra.. Vill inte skämmas eller veta att jag har skämt ut mig(:
Sen va det fika dags! Kakor, bullar, muffins, och tårtor! GOTT(: Paketöppning blev det också! Meja fick världens coolaste bil... haha^^ Rosaprickig räcerbil(:
Vid tre tiden va jag iallafall hemma igen, och slängde mig i säng, sov en halvtimme innan mamma kom hem med pizza(: Och vid fyra stog jag på jobbet och jobbade till stängning!
Sen åkte jag hem, och gick ner och träfade min älskling nere vid OK<3
Är hemma nu och ska nog sova snart! Är trött och har ont i ryggen): De blir inte bättre och jag vet inte vad jag ska ta mig till längre.. Har redan blivit petad från laget, kan lika gärna fortsätta sitta bredvid. orkar inte.
Whatever. Öppnar på jobbet imon, 8:45, men tekniskt sett, eftersom de blir vintertid i natt, så öppnar jag 9:45! hur nice?!
Nu ska jag göra det jag är bäst på när jag är ensam; nätshoppa! (måste spara mina pengar till USA........ haha^^)
puss

Give me your eyes so I can see

Asså helt seriöst.. Hur kan folk orka leva såhär? Idag, slutade jag jobba ett, hämtade mitt armband från sofia och sen åkte jag hem.. Sen har jag inte gjort något. NÅGONTING på hela kvällen... Fy fan va tråkigt. När jag slutar åka konståkning kommer de vara såhär 24/7 typ.. Känns som det är inte bara långfredag, utan en hel långhelg! Och klockan är bara nio! Fuck it, lönen har kommit, nu ska jag shoppa.
Och sen tömma diskmaskinen.. 
Och sen åka hem till Marcus(:
 

Pardon my interruption

Tjolahopp! Ännu en dag när larmet ringde 5, dock har jag aldrig vart så trött när jag vaknade.. gick ändå och la mig typ som vanligt.. Efter jobbet, klockan 14, eftersom det är tisdag.. (Har inte berättat om mitt hat av tisdagar. Tisdag är min måndag.. Jobbar jag, så jobbar jag en timma mer, efter jobbet är jag bara hemma en stund, för sen ska jag till lindgren & söner och packa där. Och sen är de koreografiträning) Idag va de lite annorlunda dock.. Efter jobbet åkte jag hem till Marcus och mös med honom, vi somnade en stund, och jag vaknade upp 16:39. Började jobba 16:30.. doh! Och "ätit" (en korv) hade jag inte gjort sen klockan elva.. Så det fick bli en tripp till coop nära i Lindome innnan jag tog mig till Lindgren och jobbade där! Vid halv sju åkte vi till träningen och hade vanlig träning för våran koreografi tränare va sjuk! Sen stannade jag kvar och pratade med min oliv<3 Åkte hem och åt pannkakor(((: Och nu väntar jag på att jag ska åka hem och sova hos Marcus! Är ledig från jobbet imon!!!!!(: Jobbar fram till måndag sen... ): 
Nu ska jag städa mitt rum eller spela crash... Förmodligen de senare.. hähä(: 
Puss på er♥
Dör.
 
Niley♥

Catching feelings

Har på riktigt inte suttit vid datorn sen i fredags.. Måste vara rekord! 
Okej.. I fredags efter jobbet gjorde jag ju iordning mig, sen åkte jag in till Göteborg och hämtade Marcus! Vi åkte hem och jag slämgde i mig min pizza och sen åkte vi till Aranäs. Asså. På riktigt. Så jävla roligt! Trams♥ Haha! Min korvis tyckte dock inte de va så himla skojj.. Han har tydligen "mogen humor" Pppffft! Någon gång under lördagen satt han och hans lillebror på golvet i hallen och sa "Bajskiss" och tyckte de va jätte kul.. Moget! Haha
Iallafall, Trams goes ALL IN, sjukt värt! Fick en champagneflaska och "3D glasögon" (Pirat-ögonlapp.. Trams...) Och en Efterplugget DVD! Har dock redan en så får se va de blir av den jag fick! Efter showen fick jag och en annan vinnare +en kompis (Jag valde Sofia), gå backstage på ostprovning.... Hahaha.. Martin korkade upp en champagneflaska (som han sen gav till Ovve, som kom instrosandes, som sen gav den till Jonathan, för de va ingen som drack.. MYCKET viktig info, ja!) Martin plockade fram den hemskt exklusiva osten. Babybel ost. Haha! Sen fick dom reda på att larmet skulle gå inom en kvart. Så vi åt upp snabbt och gick ut! Trams åkte vidare på efterfest, som jag va inbjuden till, men tackade nej, eftersom klockan skulle ringa 06:30 nästa morgon för träning. Så jag lämnade Sofia hemma och åkte och hämtade min pojk som hade traskat bort till kobacka! Sen åkte vi hem till honom och gossade i sängen innan vi somnade!
Tog mig en liten sovmorgon i lördags och gick upp 07:52, tog på mig mina kläder och "skuttade" ut i bilen och åkte till träningen. Satt och kollade på när mitt kära lag hade två timmar is och sen en och en halv timma fys. Gjorde lite käcka sjukgymnastövningar! Får inte gå på is förrän på söndag.. Har inte vart på is på två veckor typ.. Känns som ett åååår. orkar inte!
Efter träningen åkte jag och hämtade ovve, och åkte hem till henne och väkte jocke. Sen satt hon och pratade hund.. haha! sen va de frukostdags, donken! Och sen hämtade jag marcus på jobbet! Sen va dagen JÄÄÄÄÄTTE lång! När klockan va typ sju trodde jag den va typ halv tolv.. Jag och Mia tapetserade en av Emelies hyllor, och spelade lite Wii. Åt maaaut.. Sen... Gick vi upp.. Och.. jag minns inte.. Jag gick iallafall och la mig vid halv elva! (tidigare än när jag går upp fem..)(kan ju ioförsig bero på att jag ibland kommer hem från träningen elva..) Vaknade iallafall vid halv två. Haha^^ Hade tre månader med min fina igår!♥ Satt och spelade tvspel typ hela dagen innan jag åkte till träningen! Romantiskt(:
Idag har jag jobbat och spelat tv-spel! Duschat har jag också hunnit med och nu ska jag måla naglarna innan träningen! 
Just det! Mjöda frågade om USA! Vi åker till Boston Onsdag 3 April, kollar på senior VM på fredag, lördag och på söndag (7onde April) åker vi vidare med tåg till New York! Där stannar vi till kvällen den 11e April! De blir nog jättebra! Skall förmodligen bo mitt på times square! Ball!(: 
Puss på er!♥

Trams goes ALL IN.

Hej kära fina! 
Detta får bli snabbt för jag hade mindre tid än jag trodde!
I onsdags var det träning i rinken och när jag gick av isen hade jag tre missade samtal från sofia, ett sms av Sofia där de stog *RING MIG INNAN DU GÖR NÅGONTING ANNAT!" Och ett av Amanda "VAD HAR DU VUNNIIT????????". Då förstod jag att jag hade vunnit Tramsgängets All in-clusive paket till deras premiär föreställning idag! VÄRT. Hade redan biljetter, men de va massa fler grejjor man fick! Blev väldans massa glad!
Åkte hem, beställde resa till Boston och New York. sov och jobbade 5:45-13:00 igår. Sen åkte jag hem till Marcus en stund, innan han åkte till jobbet och jag hem. Vid fyra åkte jag till en osteopat (Ost) och fixade till min rygg igen. Ska dit på onsdag. Igen. Sen åkte jag hem och till träningen. Stog inte på is (3 och en halv timme i wallenstam. Kallt värre.) och ska inte göra de förrän nästa söndag. Fram tills dess ska jag bygga upp musklerna kring mitt bäcken så de inte kan hoppa snett lika lätt igen. Va hemma vid elva och skyndade mig i säng. Imorse va de jobb igen, samma tid. När klockan va typ 12:40 kommer Martin Bertilsson in (Tramsgänget) och jag sa "Lycka till ikväll" varpå han svarade "Ja med de är ju du som vann!! Nu hänger jag med!" Starstruck. haha^^ Han kännde igen mig. Mig. coolt(: Han köpte cigarrer till föreställningen.. Bättre sent än aldrig^^
Så nu har jag vart hemma, sovit en stund, duschat och fixat håret lite. Nu ska jag hitta kvällens outfit och bege mig mot göteborg för att hämta Marcus, och sen snabbt hem, äta pizza och sen direkt till kungsbacka teater! Sååå taggad. Ska bli grymt kul! 
Nu måste jag skynda mig! Puss på er♥

I am just a permanent mistake.

 

Typical mongolaget

Igår efter träningen, som jag stog på is på nästan hela tiden. Första gången som förra söndagen.. känns som en månad.. Vi hade koreografi och sen åkte jag hem till min grabb och sov där! Men först kollade vi på några avsnitt av South Park. Imorse väckte han mig innan han åkte till jobbet, och jag tog bilen hem och somnade lite till. Ställde klockan på 08:45 och vaknade tio över tio av att de ringde på dörren.. haha^^ dumma larm.. Tog emot pappas filmduk.. sen gjorde jag iordning mig och åkte upp till jobbet och bytte bil med mor, innan jag tog bilen till Pascha och åt frukost/lunch med Sofia, Rebecca och Meja! Mysigt(: Sen åkte jag hem och borstade tänderna och satte kurs mot Halmstadsjukhus för sista gången. typ 15 gånger på ett år.. orka. Denna gången va jag dock själv. Inte jätte kul, men vafan, de funkar! Sen åkte jag hemmåt igen, och kom precis hem! Och nu ska jag åka och träna! 
Mitt lag är sjuka i huvudet.. Igår skapades "Typical Convivium" Jag. Dör. På riktigt. JAG DÖR. Men de är internskämt, så de är ingen annan som fattar.. Men de är såååååå roligt. HAHAHA. Skrattar bara av att tänka på de.. Kan lägga upp någon käck, även om ni inte fattar hur roligt de egentligen är.. 
Mitt mongolag♥ Att byta till Convivium va nog det bästa jag gjort i mina teamåkningsår, efter att börja i teamåkning då.. Haha^^ Glad att folk drog över mig till rätt sida..(:
Nu ska jag träna, puss♥

Jag vet vem jag är, när jag e hos dig

Hej världen. Igår va de måndag, vilket betydde ledig från jobbet! Gööött! Så jag sov hos Marcus, och jag hade en tid hos läkarn 13:40, kollade min rygg! Mitt bäcken är snett.. som vanligt då med andra ord.. suck..
Sen åkte vi hem till honom och då ringde hans moster och sa att julleveransen hade kommit, så han fick skynda in till jobbet och jag åkte hem innan träningen. Hade dans och åkte sen hem en stund. När jag kom hem satt pappa och kollade på tvn som finns på nedevåningen.. Har ingen soffa i tvrummet atm, för han ska byta och höja en bit av golvet. Tvn på nedevåningen har inte använts sen i mitten av sommarn. 13 Juli för att vara exakt..(Då jag och Emma åkte och köpte donken till järngänget, jag hade täcke på mig och Emma filt..haha) bara en liten parantes.. tycker de va lite skojjsigt.. hihihihiih.
Sen kom Marquizz hem från mubacka och jag åkte hem till honom och sov. Imorse va det jobbdags för honom igen och jag tog bilen hem en stund och åkte sen och hämtade Sofia på jobbet och körde henne till Salongen där vi fixade mina fransar! (Inget hål längre, whopwhop) Sen åkte jag hem och nu har jag kollat lite shopping i NY och Boston, strassat mina converse, eller fixat de som lossnat.. Och målat mina naglar! nu ska jag nog städa lite på le room.. Los städerskor kommer på fredag och jag hinner inte innan dess.. Har inte rensat så himlans mycket.. en halv sopsäck bara.. men de blir nog mer nu skulle jag tro! 
Hejsvejs! puss♥

I can't breathe

Senaste fyra dagarna (om man räknar med denna) har vart ungefär samma.. Jobbat, tränat, jobbat, tränat, tränat jobbat och klämt in ett möte med min pojkvän däremellan! Och idag har jag jobbat, och nu återstår en träning, sen är jag jobb ledig (HELT jobbledig, inte ens lindgren denna veckan(!)) i tre dagar, skönt! Igår efter träningen åkte jag och hämtade ovve vid borgen och så åkte vi in till stan! Såååå kallt! Vi gick och åt frukost på något café.. Kommer inte ihåg vilket.. Frans.. franks! tror jag.. Joo men de måste de ha vart... Där satt vi iallafall i någon timme innan vi gick och köpte tabletter till min kära rygg.. Kan inte sitta så länge.. Och när jag inte kan sitta får jag stå, och efter en stund går inte de heller.. Ska till le sjukhus imon! Sen gick vi till El boden och väntade de sista 20 minutrarna innan Marcus slutade jobba, och körde honom hem! Släppte av Ovve på annebergsstation, och åkte hem till Marcus en stund innan jag åkte till jobbet och jobbade 16-22! Sen skulle jag egentligen hem till Emmy, men de blev inte så, så johanna skicka ett sms och jag åkte hem till henne! Sååå mysigt! har inte vart där på jäääättee länge! typ innan sommarn.. Eller möjligtvis någongång under sommarn.. but still.. too long! Skulle egentligen kollat på film men vi satt och snackade istället! Åkte hem vid 1 och sov! 
Meja är här nu, stumpan, hör henne nerifrån köket((: Snuttis(: Har inte träffat henne på en vecka.. (: 
Nu har jag vart och ätit, kinamat! Och imorse jobbade jag, 8:45-15! Occch klockan kvart i sex börjar min träning, så jag ska nog åka alldeles strax! Och sen åker jag hem till marcus och sover där! 
Fick mysigt sällskap förut!(: 
Nu ska jag och sofia boka resa till Boston och New York! Puss på er♥

Vill du ha någon sen?

Vem är Fis? får ångest..
Nu ska jag iallafall jobba stängning. Blev ingen promenix igår, men städat, de har jag. Och idag har jag inte gjort någonting..
Ikväll åker jag hem till Marcus och sover där innan träning imonbitti! Hoppas på att min rygg är bra då, annars får jag kanske ta en tripp till farbror doktor): Nu måste jag byta om, hörs en annan dag! Puss<3

Världen är tom och grå utan de du älskar



Lite av de jag fotade idag.. De va ett väldans tag sen jag fotade sist.. 
 

Favvo outfiten just nu!(:

Mina favorit jeans, favorit tröjja, och min favorit jacka!
Och så får ni se mitt hår som jag färgade i fredags!
Vissa märker inte ens att jag har gjort det.. haha^^
Vänta bara tills jag färgar de rött(:
 
Fråga inte vad jag håller på med på bilderna.. För de första är jag ingen modell, och för de andra så va jag mer fokucerad på att kameran inte skulle lossna från stativet, eftersom den va tejpad.. hahah
 

Don't you remember?

Idag har varit en ganska lång dag.. Började med jobb, och va färdig med allt som skulle göras idag, svin fort.. Så jag hann göra massa som jag aldrig har hunnit med innan... Slutade vid ett, och tankade min bil då. Då kom mjöda♥ (6767) och hämtade pengarna för min Breaking Dawn biljett(: Sen åkte jag hem och bytte om och tog med min kamera i bilen, och åkte och fick massage. Andra gången för denna veckan! Jag har fått ryggskott förstår ni! Har inte tränat sen i söndags! Så idag va jag där igen och försökte fixa min rygg, va där i måndags.. Hoppas att de blir bättre denna gången...
Sen tog jag bilen ut till Fjärås.. Åkte bara runt.. Hittade inte något spännande.. Vet inte vad jag letade efter.. ville mest testa min kamera som jag hämtade igår, den är mysig!(: Åkte till Åsa och vände (waste of bensin jo tack.) (jag vet att de heter gas.) Sen åkte jag hem och har suttit på mitt rum sen dess. Lyssnat på musik och bara varit typ.. Tror jag ska ta en promenad senare.. Brukade ta en varje dag för några månader sen.. De va skönt att tänka.. Och har ingen lust att sova, så de får nog bli en promenix istället. Ska inte vara på jobbet förrän 15:30 imon, och ska inte göra ett piss fram tills dess, så jag kan lika gärna sova senare, och vakna innan jobbet. (de är ganska käckt att vakna innan jobbet... (: ) Stänger och sen ska jag sova hos Marcus, och träna på lördag morgon! Och efter det är det jobb igen, stängning igen, och sen är de sovdags, och jobb igen... sen är det träning och SEN är jag ledig i tre dagar. Längtar.
Dock är jag bara träningsledig en dag nästa vecka.. Vad hände med att återupphämta sig imellan träningar? Haha^^
Längtar tills jag får min lön.. Så jag kan spara den.. Haha.. Jag vill ha massa pengar till shopping i NY i April.. 
Can not wait. For realzzz. 
Nu ska jag ta ett rejällt röj i mitt rum. Rensa ALLT. Får se hur många sopsäckar de blir.. Puss på er♥

No regrets, just love

Hejsan hoppsan! (varför börjar jag typ alltid så..?) 
Idag har vart en bra dag! Kind of. Började att jag vaknade bredvis Marcus, "utvilad" kvart i nio, och tog mig in till kungsbacka för att träffa Johanna på en frukostfika! Mysigt värre! Hon är galen och jag har saknat henne♥
Sen fick hon springa till tåget och jag parkerade hennes cykel i cykelstället (som hon sen inte hittade.. soooopa(: ), så att hon skulle hinna. Hon missade den men tänkte låna Matildas bil, så hon gick dit! Sen gick jag in och köpte ett SD kort till min kamera! Då ringde Johanna och sa att Matilda jobbade.. Haha^^ Så jag erbjöd mig att köra istället! Sen bar det av till Varberg för att köra johanna till skolan! 
Därifrån åkte jag hem till Marcus igen, hittade honom sovandes. Fortfarande.. Klockan va två.. Och vi gick och la oss typ ett igår.. Haha snuttis! Sen sov jag typ en timme((: hähä
Sen va de frukost/lunchdax igen och jag åkte sen hem, och han för att hämta le littlebroder! Seeeen åkte jag och hämtade min polaroidkamera på Maxi♥ Därefter åkte jag till ishallen. Testdags. Basic 3. Testarnas test. Ett rent helvete om ni frågar mig. Va i ishallen typ 18:10, testades typ 20:50...... orka vänta sååå länge.. haha Jag och Lojjz satt i min bil och tittade på några som cyklade typ i skogen.. väldigt tidsfördrivande! (?) 
Klarade de iallafall inte, ifall ni undrade! 
Nu är jag hemma, och hade tänkt gå och lägga mig tio... Doh! Siktar in mig på elva då! Upp klockan fem imon! eller inatt.. Taggar inför att skrapa le ruta. Not. 
Jaja, nu ska jag duscha och sen krypa till kojs! Puss på er♥
 
Orka hennes röst..♥♥
 
 

Score

Pappa går runt och sjunger på WMYB och LWWY hemma


I deserve it.

Hemskt ledsen att jag inte bloggar så ofta längre.. Känner inget sug, orkar inte.. Känner helt enkelt inte för det längre.. Antingen är jag glad, då känner jag inte för det utan vill göra annat, och är jag ledsen vill jag verkligen inte blogga.. Får se när jag bloggar nästa gång.. Puss