mysweetestthings -

I hate that you're all that i know.

Nu har jag äntligen lämnat in alla mina bajsiga arbeten, nu är de bara matte prov kvar, sen är jag lättad och kan ge mig iväg på resande fot mot baguette land! Nu ska här packas!

Sale Pute! ;D
Puss♥

Going on the world war 3

Hur kan man vara så trött, seg och på allmänt dåligt humör innan träning, och sen komma hem från träningen pigg och asglad ?
Imon är de träning inför domare, men först är de skolaaa.. Surt.
Nu ska jag soova (:
Puss♥

Noddin' my head like yeah

Igår va en mycket trevlig dag(: Började med jobb med Amanda 10-16 och sen åkte jag hem och pluggade lite matte. Sen började jag göra i ordning mig för 18 års fest (: En tjej som heter Sandra fyllde år, som Emmy känner, och Emmy bjöd med mig(: Åkte dit vid typ 20 över nio och åkte hem halv två. Mycket lyckat och roligt(:
Idag när jag vaknade åt ja frukost, sen har jag pluggat hela dagen.. Så nu är Engelska novellen inlämnad och även Svenska satir arbetet. Jag har också pluggat matte eftersom jag har prov på tisdag morgon.. Sen har jag även jobbat lite på estet arbetet som jag ska komma en bit på iallafall, innan tisdag.. Har inget bläck så jag kan inte skriva ut.. -.- Mamma fixar de imon..
Nu ska jag fixa truls inför träningen.
Puss♥

Let the rain fall♥

Nu ska ja plugga matte..

You're effin perfect to me♥


Why did you leave the stage in the middle of a song?♥



Jag kan fortfarande inte förstå att det har gått ett helt år.. Vi saknar dig Lilleman♥ Du finns i våra hjärtan, förevigt♥
En termin, det är vad Mpk09 fick se och höra av Rasmus. Han va så snäll.. Ja förstår fortfarande inte. Att allt kunde bli så fel. Att du aldrig kommer få se dagsljus igen. Döden är förjävlig. Men jag vet att vi ses igen♥


God only knows what went wrong.. Here comes goodbye♥
28/1-2010. RIP Rasmus Lilleman Johansson♥

What the hell?!♥

Sjukt bra, Avril Lavigne!♥

HAHAHA

epic fail photos - High Jump Attempt FAIL gif

Would you hold it against me ?

Nu ska här pluggas! Btw.. (:
haha
Nerresan till Österrike tog 20 timmar, hemresan typ 16 (y' Maha(: Sov typ 9 timmar, as gött med sovbuss(:
Vi är nöjda efter helgen men nu jävlar ska vi träna! (: Detta ska bli bäääättre än bäst! :)♥

Wäh

Sitter nu på bussen, och har typ tre timmar kvar, är på svensk mark igen(: Åkte ett helt okej korta, låg 5a efter korta. Och långa blev helt klart bättre åkte om dom som lag tvåa och vi slutade på en 4e plats. Vi är nöjda iallafall(:

Austria here we come!

Varför publicerade jag ens förra inlägget? Haha
Nu är jag färdigpackad helt och hållet! (: Ska bara byta om, sen beger jag mig mot ishallen.. Sen drar vi mot Österrike! Waaaah(: Like i said 22 timmar sovbuss med två grymme lag, kan de bli bättre ? (:

You bring out the devil in me..

Tänkte skriva något vettigt, men ja ångrade mig.. Nu ska jag snart äta lunch..
(;

Don't leave me High♥

Äntligen färdigpackad för denna kvällen! Skönt! Nu borde man väl ta och sova kanske.. Komma i säng i tid för en gång skull!
Packa det sista imon, och vid halv sju åker jag till träningen och sen åker vi direkt till Österrike!
Fan va kul detta ska bli! :D
22 timmar, sovbuss, bästa lagen.. niiiice (;
Pyssling♥

Wherever i go♥

Har precis kollat sista Hannah Montana avsnittet, ever..♥
Hjälpte 95or idag som sagt(: Sen va de svenska, fick en ny uppgift att göra över resan, sen mediekommunikation, fortsatte med arbetet som måste in snaaart.. Sen gick jag hem och väntade på carro, och vid halv sju började vi med hemsidan, vid typ halv tio va vi klara för dagen, sjukt mycket kvar att göra, men vi har fått ordning på en del(: Sen började jag packa lite smått och fixade mitt packet som ska skickas tillbaka(: Nätshopping är inte så bra som jag trodde egentligen.. Jaja, snart ska jag beställa meeeer :D Haha
Puss♥

:)

Nu har vi äntligen kommit en bit med hemsidan.. 3 timmar tog de typ.. Kul
Nu skypar jag med Emma(: Puss♥

Fladdermus..

Boomerang, Convivium, tränarna och lagledarna har sån sjuuukt torr humor.. Asså.. Galet.. Haha! Man blir verkligen som man umgås.. Haha
Jaja, idag va de mentalträning och träning, alla va jätte trötta, övertrötta och flamsiga med andra ord.. Därav rubriken.. Haha♥
Imon börjar jag 08.30 och ska ta hand om småbarnen som kanske ska börja media nästa år. Sen är de resten av dagen.. Sen är jag ju som sagt träningsledig, och ska fixa våran katastrofala hemsida med hjälp av Carro(: Flum.. (; haha
Puss♥

Jönköping, Kval 2(:♥

Okaaaj, då kör vi (: Kom hem vid elva tiden igår, från Jönköping! Kval 2, like i said(:
Åkte direkt från skolan in till Göteborg och 16.30 rullade bussen mot Jönköping. Efter en god middag, kladdkaka och lite fix på klänningarna så var det dags att sova. Klockan ringde sen 05.55 och vi skuttade.. upp och började göra oss i ordning för tävlingen!
Efter tävlingsträningen så var vi inte helt nöjda, men hängde inte läpp för de(; utan taggade inför tävlingen istället. Efter korta så var vi helt okej nöjda, ett fall, men ändå ett bra åk(: Vi hade höjt oss lite i poängen sen förra tävlingen och började tagga om inför långa. Efter långa va vi dock inte lika nöjda, ett fall och många snubblingar, sänkte oss tyvärr i poängen men vi kammade hem guldet även denna tävlingen!(:
En fartfylld hetsig dag, sjukt kul, många skratt, men de kanske jag inte ens behöver berätta, de borde man ju ha förstått vid de här laget.. (laget.. höhöhö..) kul. Haha(: Men vid halv nio tiden så rullade bussen hem igen och nu är det bara att fokusera på Österrike! Åker ju på Onsdag kväll! (:
Ikväll har vi mentalträning, och sen en soft isträning och imon är vi helt lediga! Sköönt! :D
Puss♥

Nu kör vi!

Framme i Jönköping ni, kommer hem imon. Imon är de tävling, kval 2! :D Let's do this!

Don't come back at all♥


Jag kan kan baka pannkan kan baka pannkakor jag!

Pannkakslåten ligger uppe! (: Blir sjukt glad av den :D
Klicka Här!
Klicka på kapitel 3 så kan ni höra låten(:

A simple line can make you laugh or cry♥

Jag har jobbat 8-15 idag, massa ont i fötterna, men de gick hyfsat fort.. Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning, för om en timma ska mamma köra mig för att hämta upp rebecca, och sen vidare hem till Sofia för att läma en växt, och sen så ska rebbe och jag gå till hemköp för att möta sofia, som har jobbat, och sen ska vi köpa massa mojjs och thaimat. Sen är det dags för syskon inflyttningskväll @Sofias nya place(: Kulkul(:
Imon ska jag vara inne i göteborg 11.00 för att följa med några i mitt störda lag för att kolla på Disney on Ice, sjukt att folk inte har sett de.. Jag har kollat varje år sen ja va typ 7. Okej, inte förra året, men åren innan de.. Jaja. Sen efter det ska vi dela ut pippi flyers och göra reklam när folk går in på Disney on Ice, och typ sätta på bilar (haha) sen är jag ledig, ska hem och strassa..
På söndag blir de jobb igen, och sen träning(:
Nu måste jag kiiila (: kila sniff frys
Puss♥

Jullov = Teamåkning&Pippi på is♥

13 december - 9 januari. 11 Dagar ledighet, 70,5 timmars isträning. Där flög mitt lov iväg.. Haha :P
Just throwing it out there(:


Nu ska jag äta pankakooor :D
Pankaka♥

Long Live♥

Nick är just nu hemma i Dallas.. Emma... tänk inte ens tanken(:♥

I wanna ride with you

Tänkte bara uppdatera lite snabbt, gick upp 05.00 igår, dags för inventering, började 06.00 och farmor hämtade mig klockan 11. Åkte hem och slappade vid tvn i någon timma innan jag skulle till tandregleringen för att kolla tänderna, kom ut därifrån 20 minuter senare utan tandställning! Wihooo :D Nu ska jag göra i ordning mig, ska ta bussen till stationen som går 28 tror jag, och sen vidare upp mot ingvars, posta emmas paket(: och sen vidare mot laserdome med laget! :D♥

Tell me that you ♥ me

Skjortan♥
Kommit hem från sofia typ nyss, åkte till henne direkt efter träningen. Träning i tuve x2 idag. Först 08-09.30. Sen 17.30-19.30. Nu ska jag läsa lite i en bok, sen sussa sött tillsklockan ringen 05.00. Suck. Då är det dags för inventering på hemköp.. Hahaha.. Sen ska jag till tandregleringen for a check up.. sen hem och sen träning igen klockan 17.00.. Godnatt!♥

Cannot be replaced♥


(:

Äntligen hemma från en heldag i sofias lägenhet, uppackning, matinhandling och pizza(:
Nio timmar tog de, mycket kvar att göras, men de mesta är inplockat och de börjar likna något (; haha
Nu ska jag kolla på fångarna på fortet, äta chips och dricka cola. Bra start på 2011♥