mysweetestthings -

Why am I mad? I don't get it.

Chacha bloggen!!!!(: typ... Idag gjorde jag ingenting, satt vid datorn, målade mina extremt långa naglar (som nu också är väldigt kladdiga och fula..) och tränade.. Fick mig ett litet "bakningsryck" och nu har jag skrivit ut massa smarriga recept!(: imon skall jag på massage klockan åtta..... Och sen skynda mig iväg till skolan, där vi för övrigt ska kolla på Alexander den store, för att skynda vidare till körlektion, hem en stund, träna i makaronihallen.. och sen sova! Just nu hör jag min mamma snarka genom väggen.. Suck.. Godnatt!<3

Who are you? :S

Känner jag ens dig...? You're better off without me. You made that clear.

Jag har shoppat för 7100 spänn denna månaden..(y'♥
Fick dra till med mina I-May-Sing photoshop skills för att göra denna otroligt effektfulla bild.
Det kanske va lite mycket pengar, men what the heck, sadly så lever man ju bara en gång! Right?

Just sayin'!(;

Skämt åt sidan... But no.. Nu ska jag sova! Puss♥

You're a love killer

Hejohå skoldag två avklarad! Fruktar inför morgondagen..
Idag har jag vart i skolan, först hade vi projektarbete, och sen rörligbild, men jag skulle till läkarn så jag hann inte va med hela.. Åkte till läkarn och kollade upp min hand, åkte sen tillbaka till skolan och cyklade sen hemmåt.. Tog pendeln in till Göteborg och mötte upp Brother Louie, Bea och Carro. Vi gick och kolla på bioooo! Bilar 2! Hahaha^^ De va vi fyra och typ tio andra pers i hela stooora biosalongen.. Waste?(;
Den va faktiskt ganska rolig... Vi fyra garva ju mest av alla i salongen iallafall.. Åkte sen hem med pendeln, och cyklade hem från stationen.. När jag kom hem började jag göra min Nutella glass..! (: Tror inte den blev så värst bra... Men jaja, de återstår att se! Nu ska jag spela sims innan läggdags och tagga inför 7 timmar rörligbild imon! WIIE!

Hemmmaaaaa!!


Hos Mange Mange Maaangeee

Sa att jag inte skulle blogga innan lördag... men nu gör ja de ändå... Sitter just nu i Visby, på glassmagasinet och har precis ätit en grymmegod glass! Mhmmmmmhhmhmmmh(: Just nu kan jag inte träna för min cpdamp inflammation i foten, men ska testa sista sista tre timmarna! Jag är glad! Har fått hem min iPhone, som jag beställde igår! :D och i sept/okt ska vi få Macbooks ifrån skolan! Och min VS väska och mina kläder från hm!(: Wiie(: och när ja kommer hem ska jag köpa 14 nagelack och Justin Biebers parfym! Wiie.. intressant läsning! Nu är iallafall 21 av 30 timmars isträning avklarad! Nu ska vi upp mot bussen! Puss!!

No homo.

De är inte normalt att sova fem timmar, vakna av sig själv vid sju. OCH VARA PIGG.. Mot Gotland!
Okej, detta blev mitt sista inlägg... Whatever(:

I'll be thinking about you worldwide♥

Nu ska jag skriva mitt sista blogginlägg, på mitt sista sommarlov, ever... Jag skriver här igen på lördag/söndag.. Får se när jag har ork. (:
Igår var de träning, jag satt brevid för att vila fossingen, får hoppas att den är bra tills måndag!
Måndag, då kommer säsongsavslutningen av Teen Wolf.. PUMPED! Den serien..♥ Och imon är det The Glee project! Det är bara fyra kvar nu, och jag har hört att det är Damian som vinner.. Hoppas de (: Nu ska jag sluta babbla..
Idag har jag packat väskan inför imorgon.. Överfull är vad den är, tur att man inte behöver väga den eller något.. ^^ Ser inte fram emot det omtalade fystestet på onsdag!(?) Men jaja, de blir skönt att ha de avklarat för denna gången.. (:
Haha såg precis att Cameron Mitchell♥ har vart tillsammans med Demi Lovato.. Coolt..

Veckans The Glee Project musikvideo: Sing - MCR
What's up with the little kids?
Anyhow, imon vid nio tiden lämnar vi göteborg och åker mot Oskarshamn, där vi tar båten till Visby, och senare en buss till Slite! (: Där kommer jag befinna mig resten av veckan, 30 timmar is(: Let's go!

Nu ska jag kolla på film och äta Ben&Jerry's♥
Pusss♥

You're searching all the wrong places

Nu ska jag äta pizza!(:

Kiss my fat ass(:


No summer last forever♥

Hejhopp!
Träningen fortsätter som vanligt och idag kommer Diana banana och tränar oss igen, ifall ni ville veta.. På söndag åker mitt kära lag till Gotland, och kommer hem igen på lördag kväll! Missar skolstarten..
Igår gjorde jag ingenting på dagen, tränade på kvällen, åkte till sjukhuset med min klena överansträngda fot.. En liten infektion och överansträngd.. Så jag får vila tills måndag.. Nu jävlar. Skit fot.
Idag gick jag upp 08.30, för att städerskorna skulle komma tidigt.. Trodde jag.. Deras bil svängde upp på uppfarten kvart över ett.. KUL. Jaja.. Då cyklade jag till Ica, köpte kellogsbarer (?) och en gul kiwi. Köpte ett nagelack och ett bandage ocksåå... Cyklade hem, hade fått mitt paket från en fotosida och en avi från VS, så jag cyklade till Ica Maxi och hämtade mitt paket, köpte några fler kellgosbarer (haha) och ett paket tuggumi.. ASSÅ GUUUUD VA INTRESSANT. Ni ska se bil på allt jag har köpt denna månaden när jag har fått resten av VS grejjorna och ett hm paket till.. Gud va ja shoppar på internet.. Haha..
Puss♥
L-O-V-E is just another word i'll never learn to pronunce

That's what makes you beautiful♥


HAHA


This.. (:

B Ella t shirt

I wanna see more(:

En tredjedel av Jonas bröderna kommer hit, och är förband... förband?! Hallå? Du är så mycket bättre än så! Det ösregnar ute, min morfar ringde precis och sa att vi hade ringt... alla, okej pappa, sover och ja ska snart sova... vem skulle ringa nu?! Haha.. Åh va jag är rolig! Nej Johanna, ja bor i en villa, typ, ingen tvåa tyvärr... godnatt!

You'll see

Hahaha johanna..
Jobbade igår, dom spelade Baby? med NewKid på radion en gång, de gjorde min dag.. Igår assåå.. Idag jobbade jag igen, de regnade, och jag har ingen jacka med luva förutom min vinterjacka.. Sååå vinterjackan i Augusti, why not? När jag cyklade asså...
Jag har beställt lite roligheter från internet, från HM, Victoria's Secret och en fotosida.. Mihi(:
Nu ska jag snart börja vecka två i operation träning.. Eller något.. Så ja, nu vet du vart jag håller hus Johanna! (:

Jag skulle inte ens vara hälften, utan de jag gör..♥

'
'
Nu har mitt liv börjat gå åt de normala igen! Träning Träning Träning! (: Så denna veckan har jag träffat vänner, tränat, jobbat, tränat, gjort något som jag inte kommer ihåg, tränat, jobbat, tränat, och nu har jag vart i varberg och gjort en magnet röntgen på min hand och övningskört hem, och ikväll ska jag träna! (: Mihi :) Nästa vecka är det typ samma sak.. Och veckan efter det, innerbär det skolstart för de flesta, men jag och mitt kära lag åker till Gotland på träningsläger! Så jaaaa, that's it for the moment! Take care♥