mysweetestthings -

I'm Yours♥

Nu är jag färdigpackad och ska strax sova(:
Lagt in massssaaa ny musik på min kära spotifylista.. Ifall ni ville veta(:
Imon börjar skolan 08.30, då har vi foto, sen klf tid, lung och till sist engelska och matte.. (: Efter skolan tar jag bussen till stationen och går upp till jobbet för att köpa godis till resan, åker med mamma hem och runt 17.20 kommer AK och hämtar mig.. 18.00 avgår bussen till stockholm och hela lördagen kommer vi ha pippi klädrep (: Hoppas du fick svar på din fråga där Johanna(; Sen måste jag fota på söndag, om jag inte jobbar.. De måste jag kolla upp.. Sen går jag i skolan till typ 12 på måndagen, åker hem och på något vänster tar mig till göteborg, pendel antar jag.. För att sedan ta tåget till Malmö! Pippi genrepsvecka va de här ja! (:
Jag har även målat och skrivit på mina naglar.. passande för denna veckan.. Haha fyndigt och kul man har när man slutar tjugo i tolv på en torsdag.. (:
Puss♥

He was born to be somebody♥


Ja ryser när jag ser denna videon.. De är sjukt att han har blivit så känd, så snabbt..♥
Godnatt♥

I'm only human♥

Mina senaste sex timmar har jag spenderat i ishallen, uppvisning och audition(:
Nu ska jag strax sova och ser fram emot sovmorgon imon bitti, eftersom jag börjar 10.10(: Efter skolan, som slutar 11.40, ska jag förmodligen in till göteborg och fota HDR bilder(: Sen ska jag packa inför fredag(:
Nu vet ni (; Puss♥
Mjöda, behöver inte ha någon högupplöst bild.. Kommer med all sannolik snart byta igen(;

You're gonna like my style!♥

Andreas Wijks singel går på högvarv och nu är de snart dags för sista uppvisningen för denna säsong.. Efter de är de paus ett tag och sen audition Nr2(:
Puss!♥

Nu pryder en tolvåring min bloggheader..

Fick inte gjort de jag egentligen skulle gjort idag, men jag fick gjort en och en annan header! (: Så nu har jag ändrat om med färger och massa så nu tar inte headern upp halva bilden heller.. haha ^^ Nu ska jag börja med slick och smink, och sen tror jag att jag ska städa mitt rum.. Ser ut som ett bombnedslag.. Hjälp haha
Puss♥

Who's gonna walk you home ?♥

Hejhej i stugan!
De har väl inte hänt något speciellt sedan ja skrev sist.. Hade audition igår, kul! Imon har jag studiedag, och jag har massor att göra, och känner tyvärr att jag inte kommer göra något av de.. Haha.. Har precis köpt en Ben&Jerry, som jag snart ska smaska på.. (:
Nu ska jag kolla på massa kläder på internet(:
Förövrigt, om ni skulle ha missat de, så har jag fått hem mina Victoria's Secret kläder, 18 dagar för tidigt, men här är de ingen som klagar.. Allt passar, och jag är as glaaooo :)
Puss♥

She's Human♥


Making every kind of silence♥

Vill ta sånglektioner):
Han är fin iallfall♥
Kaaaooooozz på jobbet idag.. Haha^^
Nu ska ja spela gitarr och piano.. Puss♥

Fast car..

Och med detta, säger jag godnatt.. Finis♥

It's friday I'm in love!♥

Nu ska ni få höra gott folk.
Min dag började som alla andra, i skolan, en helt vanlig dag, massa kortspelande och tråkiga lektioner.. Efter skolan åkte vi, jag, Frida och Emmy hem till emmy och kolla på massa av emmys ego bilder och lagade våfflor(: När klockan va halv sex tog vi pendeln till Liseberg och gick till Bergakungen.. När klockan va typ fem i halv sex, alltså fem minuter innan bion startade. Jag går fram till killen som river biljetterna och han säger åt mig att biljetten är på biopalatset (Frida är 100% säker på att hon har bokat rätt, då de har hänt förut..) men säger att vi kanske hinner.. Haha
Så vi rusar mot spårvagnen som går 36, springer mot bion från grönsakstorget och kommer in när klockan är typ hmm 43, går fram till tjejen som river biljetter.. Hon kollar skumt på oss och ser lite hmm, förvånad, borta och väldigt förvirrad ut, typ som om hon va ny och inte riktigt visste vart vi skulle.. Till slut rev hon biljetterna och vi sprang in, bakom oss hör vi att dom säger : Asså, dom skulle till salong 6 och sitta på plusstolarna..
Vi kommer in i biosalongen PRECIS när DreamWorks introt börjar, vi blir typ överlyckliga och går för att leta efter våra platser. Ser att det sitter fyra tjejer där, och går tillbaka till vakterna för att säga till. Då berättar dom att de har blivit något fel i systemet och de har blivit en dubbelbokning på platserna över oss.. Så eftersom vi inte var där i tid, trodde dom att vi inte skulle komma och gav våra platser till dom andra.. Vi blir sjukt besvikna och förbannade, men får pengarna tillbaka, en fribiljett och möjligheten till att se en annan film, vilket jag tycker var bra.. Skulle lätt valt att kolla på Justins film, Emmy och Frida gick ju med på de när de va gratis! (; haha^^ Dock gick bara typ Åsa-Nisse och någon annan film som jag inte kommer ihåg vad den hette.. Så vi brydde oss inte om de, tackade för oss och dom tackade för att vi inte blev arga.. Haha^^ Vi satte oss istället på donkens barn bio och kollade på ratatouille en stund innan vi gick, för skit filmen hackade juuue!
Sen tog vi pendeln hem, och jag åkte med pappa från stationen(: När vi kom ut ur biosalongen pajjade även min kära mobilephone, ALLA sms är borta och massa kontakter, jag blir ledsen i ögat.. ):
Nu sitter jag och tröst äter en liten Ben&Jerry's, chocolate fudge brownie, och ska kolla på big brother, sen spela gitarr tills fingrarna blöder. På riktigt(:
Puss♥

:D

Idag är jag happyface, för Justin har en likadan OnePiece som jag(y' :D haha

Give me your right hand♥

Hej alla glada(:
Träningsledig idag igen, har städat och rensat ut min byrå mojj, nu har ja inte lika mycket skit kvar (y' haha
Skolan idag va ganska knas, började med Svenska prov, gick ganska bra(: Sen spelade vi kort och väntade på lunch, åt, och hade foto i 45 minuter innan vi skulle kolla på en kille som skulle spela teater, fast de va en "one-man-show" (: Han spelade Onskan, de va ganska intressant, kul(: Sen slutade vi halv tre och jag cyklade hem i stormen(:
Imon är de våffeldagen och jag, Mjöda och Slemmy ska hitta ett café och äta en våffla innan bion(: Wiie (:
Nu ska jag sova, Puss♥

Loosing my mind on a tiny error♥

Sitter i skolan, har fotolektion och ska redigera bilder från vårat Two projekt(:
Igår hade vi temadag, inte så kul.. Men vid tolv tiden kom en kille som hette Emil, de första han gör är att ta fram en bild där de står; Hej jag heter emil, och en bild på Emil i Lönneberga.. Jag börjar garva, skrattar ett tag, gråter tillslut av skratt.. Sen frågar han (samtidigt som jag skrattar i min ensamhet) ; Är de någon här inne som känner sig annorlunda, någon som skrattar åt det ingen annan skrattar åt.. Jag brister ut i ett asgarv och inser att han förmodligen syftade på mig.. Haha de va kul..(:
Efter skolan, cyklade jag till optikkällarn och kollade mina ögon. Sen hem igen och spelade sims 3 hela kvällen.. (y' haha
Nu ska jag fortsätta redigera! (:

There's nothing wrong with who YOU are♥

Imon har vi temadag, tråååkigt.. Föreläsningar hela dagen, ingen sovmorgon, dock får vi sluta tidigare, de är skönt! Efter skolan skall jag cykla till optikkällarn och fixa nya linser.. Sen ska jag nog plugga på kvällen.. De kan behövas.. Prov på torsdag..
Intressant inlägg detta!

The life of the party♥

Ååh ja älskar denna låten, och denna Covern är så galet fin♥
I never planned on making you cry, but not letting go would be living a lie♥

Just be true to who you are♥

Så, då har vi åkt i korta klänningarna sista gången denna säsong..♥
Efter korta bytte vi om till pankaksdräkten, gick ut till slottskogsrinken och övade.. Asså, de va så sjukt roligt, för det såg så galet ut.. Haha! Sen hade vi uppvisning, ALLA på läktarn garvade.. Men kul va de! hahaha ^^
Nu ska jag nog sova.. Haha puss♥

Shine!♥

Nu nu nu nu, okej, om en 10 minuter, bär de av mot ishallen för kanske den sista uppvisningen iår, lite sorgligt faktiskt.. Vi ska även visa upp Pannkaks numret ifrån Pippi(:
Hmm, jaa, de va väl allt för mig.. Haha
Imon ska jag jobba, och efter det hem till farmor och snacka Cypernresa, och efter det träning!(:
Puss♥

Who says you're not perfect?♥

Bara för att Tish Cyrus och Billy ray Cyrus inte ska skiljas längre♥
Idag har vart en sköön dag! Började 9, skrev en utvärdering, lämnade in bilder och fick respons av Caroline, sen gick jag hem(: Satt hemma och spelade sims till halv tre, då ja cyklade till kungsmässan för att möta upp mina kära vänner, Johanna och Ovve(:♥ Åkte hem igen efter att Ovve hade shoppat och vi hade ätit på donken och sen dess har jag spelat sims.. Haha inte okej^^
´
"You may not be good enough for everybody, but for sure will be perfect for someone" - Miley Cyrus
Puss♥

Who says you're not beautiful?♥


I just want you to know who I am♥

Okeey, jag ska uppdatera.. (: Haha
Tänkte skriva massa, men neej(:
Sista tävlingen för iår har tävlats, med i mina ögon, världens bästa lag♥ Och vi har vart lediga från träningen i två dagar, tränade igen igår, och har uppvisning lördag kväll 18-20 i Frölunda Borg!(:
På praktiken har jag hängt på Facklan hela veckan.. Antingen 08.45-11.45 eller 12.45-15.30, har stått där för att svara på frågor, dock va de ingen som frågade något se de har ju vart sådär kul.. Men men.. Imon ska vi tillbaka till skolan igen iallafall.. Och på måndag drar de igen som vanligt..
Nu ska jag redigera bilder till ngt projekt vi gjort till kungsbackas turistbyrå, och sen spela typ sims(: wihoo
Puss♥

Although I made up my mind my ♥ is refusing me


Stop to say that it's impossible..(:

Ja vet att ja egentligen ska sova nu.. Men denna dagen har vart galen! Började tidigt med träning vid tio tiden.. kommer inte ens ihåg nu.. Sen skulle de va omlottning för dom gjorde fel.. Iallafall.. Så hade vi en jättelång paus, och tävlade vid fem över nio. JÄVLAR VA BRA! De va så bra och alla va så glada! De va inte många torra ögon! Kom på mig själv att stå och titta ut över alla lyckliga vivare i omklädningsrummet efter åket, alla skrek, grät och va allmänt glada.. Och jag tänkte att hur fan kunde ja ha sån tur att hamna i världens bästa gäng?! Allt va så bra, vi hade åkt jätte bra, och mitt fina lag är så bra! Jag har äntligen hamnat rätt! Stog och storböla ett långt tag..(: Fina fina Convivium<3 Lycka! :D Imon är de iallafall dags för långa, och vi stiger upp halv tio för att äta frukost.. Soft! Tränar ett och tävlar typ halv nio..(: Godnatt, nu somnar Amanda och imon vaknar alla ormisar.. Så jobbar vi..(; Godnatt(: <3 Oj, glömde nämna att vi ligger FYRA! (;

Slamslam!(:

Sitter nu här på Beas data och pratar massa New York minnen för att ge Elin massa tips eftersom hon ska åka dit i sommar.. Bläää ja vill också!
Nu ska vi nog sova snart, har inte fått något nytt schema.. De ska vara omlottning så att vi får bättre startordning(: Hoppas det blir VM i USA nästa år, de måste bli de! :D Idag är de korta tävling, och vi hade en sjukt grym träning, så de känns sjukt gött inför tävlingen! (: Tävlar nog någon gång runt halv åtta skulle jag tro (: Okej.. Detta har tagit typ en halvtimma att skriva.. Haha att prata och skriva samtidigt.. Det tar tid! (; haha
Nu tar Bea kort också.. Har nyss ätit tacos! :D Haha(: Och fått massa fina JB saker av mami (: Hihi (:
Waah mitt lag♥
Nu ska jag göra något annat.. De är inte lottning förrän om typ en timma, så fram tills dess har ja ingen aning om vad ja ska göra.. Får hitta på något..
Puss, ha de mega bra, för de ska vi här i de braiga vädret! :D ♥

Tjobre!

Tänkte bara uppdatera lite snabbt, men eftersom Internet anslutningen här är värdelös lär de ta ett tag.. Idag har bi tränat två gånger och shoppat lite(: hann även med lite shopping igår när vi kom fram(: Imon ringer klockan 06.30 och vi ska träna, och än en gång vakna upp till de underbara vårvädret<3 Nu måste jag gå, nu ska vi nog sova..(:

Mot Schweiz!

Just nu, så sitter jag och mina fina flirtiga ormar på bussen mot Schweiz, är nog ganska nära Danmark vi dehär laget, lämnade Göteborg vid 19.30 tiden.. Så jaa, vi är på väg! :D
Ett sista inlägg innan VM, eller aa.. kanske skriver något när vi är där nere om ja får tillgång till internet.. Jaja whatever (:
Ni får ha de så bajsbra iallafall(: För de ska ja ha, jätte mega bra med världens bästa lag!(:
Ser fram emot Schweiz vår värme.. Sol hela veckan och 15 grader på fredag(:
Medans jag är borta kan ni ju lyssna på denna låten i repeat!(: haha(;♥
Riley♥
SM 2011♥
Bild från Beas kamera(:

Havstrofén 2010(:♥

Hahahaha

Gilla(y'

Hahah(y'♥

Let's fly

Ja veeeet att han är ganska dålig, men rösten är typ så sjukt lik Nick Jonas.. ^^

Because I'm leaving on Monday evening!(:

Hektiskt helg! Men oj så kul! Som vanligt(:
SM GUUULD! :D
Haha(: Jag har packat färdigt, ska till skolan vid 10 imon och åker till träningen, med packning, 15.30, och vid 19.30 så lämnar vi Götalaborg och beger oss mot Schweizz, Neuchatel och VM! :D Sjukt kul! ♥
Nu ska jag iallafall sooova (:
Ha de bajsbra♥ Puss♥

Mää

De blev längre i skolan än väntat.. Kom inte därifrån förrän typ tjugo i sju, eftersom våran dumma lärare inte lämnat nyckeln till skåpet eller lagt ut grejer som vi behövde för att kunna fota.. Så nu pajjades allt och vi måste hitta nya modeller.. Kul! Pucko
Jaja, nu har jag snart packat färdigt inför imon, och ska bara tejpa klackarna.. Men de ska jag göra när ja kollar på Eclipse, eftersom dvdn inte funkade förut.. Nu får pappa fixa den (:
Puss♥

:D

Mjöda, rubriken är en låt med Ron Pope(;
Förövrigt, så har jag jätte tråkigt.. Börjar skolan om två timmar.. Och ja måste hitta på något. JA KOLLAR PÅ ECLIPSE ! SMART! Snilleblixt
Puss♥

I won’t ask for forever, forever’s too long. Won’t you lay with me here for a while?

'
'
Hallå där(:
Ja tänkte faktiskt inte skriva något.. hahaa dumt..
Idag hade vi sista träningen innan SM, känns bra! Imon börjar jag skolan runt 16 och slutar nog runt 18.. Intressant.. Fotodagen idag gick jätte bra!(förutom att Emmy slemmy klantade till de(; haha) Hoppas de går lika bra imon! (:
Nu ska jag nog krypa till kojs.. Puss♥

I can't sleep if all I'm dreamin' is you♥

Tänkte blogga lite snabbt innan ja sticker till skolan(:
Igår va en as slapp dag.. Gjorde typ ingenting mer än att strassa mina skor.. ååh♥ fiiiint! (:
Sen skulle jag åka med AK till träningen, men hon va tydligen redan i göteborg.. Så jag fick i panik ringa mamma och de va kaos.. Pendeln jag skulle ta va inställd, och sen tog jag Öresundståget, som va sönder och fick stanna ett flertal gånger.. Kom iallafall fram till centralen tjugo i sex, tog en spårvagn till markland och sprang till vallen.. Där hade vi mentalträning och ja hann precis till att han skulle börja, tur att han började sent(: haha
Sen åkte jag hem med AK och blev avsläppt på jobbet där mamma ville ha sällskap.. Åkte sen hem vid elva, och åkte ut på äventyr 45 minuter senare för att min kära klantiga syster hade fått bensinstopp på motorvägsavfarten!(y' hahah(:
Idag ska vi fortsätta fota på vårat grymmeprojekt(: Louise, Kevin och Mikael är det idag (om ja inte minns fel..^^)
Efter det är de träning, sista innan SM! (:
Jaaaoo, nu ska jag nog cykla mot skolan!
Puss♥

There's gonna be times when people say you can't live your dreams..

.
.
Biljetterna till Never Say Never släpptes idag.. Och jag kan inte gå.. Kul(:

Whaat the hell?!

Dom här två killarna är sjukt bra! Dom fick mig att lyssna på John Mayer och har alltid roliga videor.. typ hunden.. haha..♥

Just tell me right now baby♥

Praktiken började i måndags, och jag har praktik på skolan, soft! (: I måndags började vi, jag, Emmy och Frida, vid tio och vi planerade till klockan va ungefär halv tolv. Sen åkte dom och köpte färg och grejor och jag åkte hem för att Timmie skulle hjälpa mig med studion. Sen tränade jag, ååh va bra de va! :D I går började praktiken vid tolv, och innan de lämnade jag ovves mac till henne som hon glömde på dansen.. I skolan planerade vi ljus, och Elin kom vid två.. Vi fotade i en timma och sen gick vi alla skiljda vägar (; haha (: Sen va de hem snabbt och träning för min del (: Idaag så är de galet soft, för att vi kan inte, och har inget att göra i skolan, så att vi bestämde oss för att vara hemma(: Så idag ska jag strassa något kul.. Kanske mina guld Converse eller något (: Åhh va ja vill köpa en gitarr och strassa den! Tänk och ha en lika fin som finfina Taylor Swift!♥

Grattis till Justin Drew Bieber♥

(: För att Justin fyller 17 idag(:♥

N A W

Asså.. Dom är så sjukt söta! (: (: (:♥
:D